Gość: zdegustowany Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:15 nadszedł wielki czas, zeby wsyztsko nagłośnić, zarząd mydli nam od paru lat oczy, w Lechu coraz gorzej, sytuacja się pogarsza z dnia na dzień, a my ciągle słlyszymy te same śpiewki od Panów MLS z zarząddu Lecha, Nie chcemy tego!!! Lech miał oferte niebanalną, gralibyśmy o lige mistrzów, stworzylibyśmy duzyne na poziomie europejskim, chodzi o fuzje z Amicą, Amica dała propozycje, 30 milionów, fuzja, klub byłby uratowany, i w blasku chwały, niestrety zarząd lecha musiałby zniknąc, a oni nie chcą stracić stołków!!! przeczytajcie sobie poprzednie numery WYBORCZEJ tam jest wszystko opisane!!!nadchodzi klasyka piłkarska LECH- Pogoń, w najliższy piątek 25 listopada, nadszedł już wielki czas by powiedzieć zarządowi, panom MLS DO WIDZENIA!!! PAMIĘTACIE AKCJE Z CHUSTECZKAMI I WYPIEPRZENIEM PALI???? kibice!!! przyjdźcie w piątek na pogoń, weźcie ze sobą paczke chusteczek, dwie, trzy, ile możecie, pożegnamy sie z zarządem!!! na WEJŚCIE PIŁKARZY NA 2 POŁOWY WSZYSCY WYCIĄGNIEMY CHUSTECZKI I BEDZIEMY WRZESZCZEĆ ILE SIE DA, CHCEMY USUNIĘCIA ZARZĄDU, CHCEMY AMICI!!!!!! jesli mi nie wierzycie wedźćie na lechpoznan.com poczytajcie komentarze pod newasem o spotkaniu kibiców z zarządem, tam uzgadniamy całą piatkową akcje!!! kibice LECHA ŁĄCZCIE SIĘ WSZYSCY!!! LECH TO MY A NIE MLS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek wałek IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 21:28 Nie rozumiem tego.Przecież to nie takie złe rozwiązanie.Na początku myślałem,że jest to jakiś wałek,ale na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się wporządku Odpowiedz Link Zgłoś
barskrzyp MIŁY AKCENT W SPRAWIE !!!!!!!!!!!! 24.11.05, 14:24 Po przeczytaniu forum na LechPoznan.com nadal widż ecień szansy na dokonanie fuzji lecha i amiki , minuserm jest akt że jeżeli nie wyjdzie to będzie to wina ZARZĄDU i mam nadzieję że wtedy ktoś poniesie konsekwencje. Oto linka www.forum.lechpoznan.com/index.php?op=view&id=592 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekq Re: MIŁY AKCENT W SPRAWIE !!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:27 Domagacie się tej fuzji, jakby nie wiem co miała dać... pamiętam dwie inne fuzje wielkopolskich klubów Sokoła Pniewy z GKS-em Tychy i Olimpii Poznań z Lechią Gdańsk... co dały? Nic dobrego. Jesteście pewni, e ta fuzja to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
barskrzyp Re: MIŁY AKCENT W SPRAWIE !!!!!!!!!!!! 28.11.05, 22:03 tak ale jak możesz porównywac uzję Olimpi i Lechi do fuzji lecha i amiki wartej 30 mln ?? moim zdaniem to trochę niedorzeczne porównanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Amiki Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 23:05 zadnej fuzji nie bedzie. chyba cos wam sie pomylilo lechici :D te kluby sie nie polacza i nie dostaniecie kasy. spadacie chlopaki do drugiej ligi albo dalej, bo bez sponsora licencji nie dostaniecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z technikum Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:25 Wasi redaktorzy to fanatyczni kibice Lecha!!! Zamiast zajmować sie komentowaniem meczu we Wronkach jedli makowca. Miałem lornetkę na małej trybunie i wszystko widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie smierdzi afera IP: *.icpnet.pl 05.12.05, 20:16 Amica chce dac ogromne pieniadze w zamian oczekujac tylko jednej rzeczy: chca wiedziec na co sa wydawane. Czy to sa wygorowane warunki??? Dla mnie to smierdzi afera. Kto moglby sie nie zgodzic na taka propozycje??? Tylko ten, kto chce, zeby nie bylo kontroli nad wydawaniem ogromnych sum pieniedzy. Jak myslicie, dlaczego??? Moze do Lecha powinna wejsc prokuratura i przyjrzec sie niektorym fakturkom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:12 uwarzam że fuzja będzie dobrym rozwiązaniem poniewaz powstanie klub walczący o mistrza i lige mistrzów nasz stadion będzie duma polski. Odpowiedz Link Zgłoś