Dodaj do ulubionych

Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką

• Gość: zdegustowany Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:15
      nadszedł wielki czas, zeby wsyztsko nagłośnić, zarząd mydli nam od paru lat
      oczy, w Lechu coraz gorzej, sytuacja się pogarsza z dnia na dzień, a my ciągle
      słlyszymy te same śpiewki od Panów MLS z zarząddu Lecha, Nie chcemy tego!!!
      Lech miał oferte niebanalną, gralibyśmy o lige mistrzów, stworzylibyśmy duzyne
      na poziomie europejskim, chodzi o fuzje z Amicą, Amica dała propozycje, 30
      milionów, fuzja, klub byłby uratowany, i w blasku chwały, niestrety zarząd lecha
      musiałby zniknąc, a oni nie chcą stracić stołków!!! przeczytajcie sobie
      poprzednie numery WYBORCZEJ tam jest wszystko opisane!!!nadchodzi klasyka
      piłkarska LECH- Pogoń, w najliższy piątek 25 listopada, nadszedł już wielki czas
      by powiedzieć zarządowi, panom MLS DO WIDZENIA!!! PAMIĘTACIE AKCJE Z
      CHUSTECZKAMI I WYPIEPRZENIEM PALI???? kibice!!! przyjdźcie w piątek na pogoń,
      weźcie ze sobą paczke chusteczek, dwie, trzy, ile możecie, pożegnamy sie z
      zarządem!!! na WEJŚCIE PIŁKARZY NA 2 POŁOWY WSZYSCY WYCIĄGNIEMY CHUSTECZKI I
      BEDZIEMY WRZESZCZEĆ ILE SIE DA, CHCEMY USUNIĘCIA ZARZĄDU, CHCEMY AMICI!!!!!!
      jesli mi nie wierzycie wedźćie na lechpoznan.com poczytajcie komentarze pod
      newasem o spotkaniu kibiców z zarządem, tam uzgadniamy całą piatkową akcje!!!
      kibice LECHA ŁĄCZCIE SIĘ WSZYSCY!!! LECH TO MY A NIE MLS!!!!
    • Gość: Bartek wałek IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 21:28
      Nie rozumiem tego.Przecież to nie takie złe rozwiązanie.Na początku myślałem,że
      jest to jakiś wałek,ale na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się wporządku
    • barskrzyp MIŁY AKCENT W SPRAWIE !!!!!!!!!!!! 24.11.05, 14:24
      Po przeczytaniu forum na LechPoznan.com nadal widż ecień szansy na dokonanie
      fuzji lecha i amiki , minuserm jest akt że jeżeli nie wyjdzie to będzie to wina
      ZARZĄDU i mam nadzieję że wtedy ktoś poniesie konsekwencje.

Oto linka www.forum.lechpoznan.com/index.php?op=view&id=592

• Gość: jacekq Re: MIŁY AKCENT W SPRAWIE !!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:27
        Domagacie się tej fuzji, jakby nie wiem co miała dać... pamiętam dwie inne fuzje
        wielkopolskich klubów Sokoła Pniewy z GKS-em Tychy i Olimpii Poznań z Lechią
        Gdańsk... co dały? Nic dobrego. Jesteście pewni, e ta fuzja to dobry pomysł?
        • barskrzyp Re: MIŁY AKCENT W SPRAWIE !!!!!!!!!!!! 28.11.05, 22:03
          tak ale jak możesz porównywac uzję Olimpi i Lechi do fuzji lecha i amiki wartej
          30 mln ?? moim zdaniem to trochę niedorzeczne porównanie
    • Gość: Kibic Amiki Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.icpnet.pl 30.11.05, 23:05
      zadnej fuzji nie bedzie. chyba cos wam sie pomylilo lechici :D te kluby sie nie
      polacza i nie dostaniecie kasy. spadacie chlopaki do drugiej ligi albo dalej,
      bo bez sponsora licencji nie dostaniecie
    • Gość: kibic z technikum Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:25
      Wasi redaktorzy to fanatyczni kibice Lecha!!! Zamiast zajmować sie
      komentowaniem meczu we Wronkach jedli makowca. Miałem lornetkę na małej
      trybunie i wszystko widziałem!
    • Gość: Morphy Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie smierdzi afera IP: *.icpnet.pl 05.12.05, 20:16
      Amica chce dac ogromne pieniadze w zamian oczekujac tylko jednej rzeczy: chca wiedziec na co sa wydawane. Czy to sa wygorowane warunki???

Dla mnie to smierdzi afera. Kto moglby sie nie zgodzic na taka propozycje??? Tylko ten, kto chce, zeby nie bylo kontroli nad wydawaniem ogromnych sum pieniedzy. Jak myslicie, dlaczego???

Moze do Lecha powinna wejsc prokuratura i przyjrzec sie niektorym fakturkom?
    • Gość: mati Re: Dlaczego Lech nie chciał się łączyć z Amiką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:12
      uwarzam że fuzja będzie dobrym rozwiązaniem poniewaz powstanie klub walczący o
      mistrza i lige mistrzów nasz stadion będzie duma polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka