Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:13 3maj się, George. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hgk Król życia umiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:18 Take care Best ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz [...] IP: *.gl.digi.pl 24.11.05, 21:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honk honk [...] IP: *.gl.digi.pl 24.11.05, 21:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski jezyk take care best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:28 po polsku nie umiecie. polski jezyk taki piekny melodyjny. piszcie po polsku. on tego nie przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: take care best 25.11.05, 18:49 Gość portalu: polski jezyk napisał(a): > po polsku nie umiecie. polski jezyk taki piekny melodyjny. piszcie po polsku. o > n > tego nie przeczyta Melodyjny jest rosyjski, polski jest szeleszczacy. A zdanie typu "take care best" nie ma najmniejszego sensu w tym przypadku:))) Swietnie gral, ale jeszcze lepiej pil, czyli wszystko co w zyciu robil, robil lepiej od innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andu Król życia umiera = kompletny PIJAK IP: 195.150.224.* 24.11.05, 20:20 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes_s Re: Król życia umiera = kompletny PIJAK IP: 193.29.207.* 24.11.05, 21:12 ten kompletny PIJAK osiągnął w swoim życiu więcej, niż ty osiągniesz w swoim, robaczku. Nie wiem spod jakiego kamienia wypełzłeś, ale jesteś mały, bardzo mały. Alkoholizm to choroba, jakbyś jeszcze nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
panoramaskawce Re: Król życia umiera = kompletny PIJAK 24.11.05, 22:13 jaki by nie był nie życze Ci alkoholizmu, ciezko jest. U mnie w miejscowosci jest gosc ok 55 lat grał w polonii hamilton razem z lato. do dzis ma technike. ale równiez pił. Dzis przychodzi czasem na boisko jak gramy ,zawsze pijany i brudny. Jak gra zawsze hcemy sie go pozbyć bo traci pilke. Gdyby nie pił pewnie grać z nim to był by dla nas zaszczyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Panie Stec niech pan nie przepisuje z 11freunde IP: *.dynamic.qsc.de 24.11.05, 22:20 Panie Stec, niech pan nie przepisuje i udaje, ze to pana... Byc moze polski czytelnik nie czyta innych gazet, ale dobrze by bylo, gdyby wpisal pan chociaz zrodlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka do metalu ZI BEST? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:23 niech napisza o alkoholikach porzadny artykul. a tu placza nad facetem ktory mial wiecej panienek i siana niz my bedziemy mieli. trzeba miec sile i wole walki ze slabosciami. ja rzucilem fajki a nie moglem bez nich zyc. i nikt mi nie pomagal. a on mial siano na pomoc na wszystko. to naturalna selekcja przyrody. niestety. ale tak .ludzie ktorzy na sile chca zginac nie damy rady im opomoc. i uj !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastikowy kutas pil bo chcial palanty IP: *.hsd1.wa.comcast.net 25.11.05, 23:04 pija bo chca, facet umial grac w pilke ale po za tym byl pusty, ta pustke wypelnial sobie chlaniem, przeciez nie mogl grac 24 godziny na dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raven Król życia umiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:21 Każdy geniusz przejawią się również w negatywny sposób, czy to Maradona czy to Best.. Choć jego piłkarki geniusz, tak naprawde nie został do końca odkryty, bo co można powiedzieć o piłkarzu który ma przed soba jeszcze dobre 6lat kariery piłkarza i to na najwyzszym stopniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Nie było drugiego tak fantastycznie uzdolnionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:21 gracza, który osiągnął tak niewiele. a Marek Citko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro przereklamowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:29 Ludzie lubia sie plawic w takich smutnych historyjkach, bo odnajduja w tym swoje porazki. Mowia "taki byl dobry i mogl wszystko miec, a zmarnowal szanse", a mysla sobie "kur* mac ja tez bylem dobry i zmarnowalem swoje szanse". To gostek w rodzaju Beckham'a - show must go on, no moze troche lepiej gral w pile, ale czy byl taki z niego geniusz to juz mozna powatpiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Osiolku,KUP SOBIE NAGRANIE MECZU,... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 26.11.05, 05:34 W KTORYM GRAL GEORGE BEST,przypatrz sie jak on gral,a pozniej zacznij reklamowac siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
prober Re: Król życia umiera 24.11.05, 20:29 Król życia? Wielu oddałoby wszystko, żeby mieć choć w 1/3 życie takie jak on. Nie wiem co mu się takiego stało, że tak dramatycznie pił. Prawda, jest to uzależnienie, ale mozna z tego wyjsc. Może geny? Zostanie (zresztą już jest) legendą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Szkoda go IP: *.lodz.msk.pl 24.11.05, 20:41 "...In the name of United and the BBC In the name of Georgie Best and LSD..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Król życia umiera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.05, 20:46 GEORGE BEST is THE BEST!!! Trzymaj się chłopaku! -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krem ten typ tak ma... IP: *.toya.net.pl 24.11.05, 20:50 masa gwiazd muzyki, filmu podobnie skonczyla - Morrison, Hendrix, Joplin, James Dean, Cobain... niektorzy nie sa w stanie zniesc tego, ze sie staja nagle slawni i maja full kasy, ale nie maja prywatnosci. pozostawiają po sobie pytanie, czy lepiej tlic sie przez cale zycie, czy splonac szybko pięknym plomieniem :-) mlodo i ladnie w trumnie wygladac, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: ten typ tak ma... IP: *.5.15.vie.surfer.at 24.11.05, 21:28 Z tym Deanem tos synek przegial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IQ Re: ten typ tak ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:27 jak ja lubie tych poetow z forum. tlic sie czy splonac...oto jest pytanie..wierszem odpowiem jesli pozwolic chamie. Nie jest sztuka Zabic kruka Ani sowe Trafic W Glowe Lecz jest Sztuka calkiem swieza Gola dupa Zabic JEZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas ...to zobaczysz w jezu potwornego zwierza.!!.. IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 26.11.05, 05:45 Dziecku,trzeba wybaczyc, bo malo wie o zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalLechPoznan [...] IP: *.aster.pl 24.11.05, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes_s U R the BEST! IP: 193.29.207.* 24.11.05, 21:08 Nazwisko pasuje do niego jak ulał. George take care!!! Mam nadzieję, że przeżyjesz nie tylko tę, ale i setki następnych nocy! God bless you! Odpowiedz Link Zgłoś
aztech Re: Król życia umiera 24.11.05, 21:10 Catch the wind! U R Best, the Best :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda stylu GAZETA TO FAKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:15 z tej gazet robia sie mydliny. artykuly pokroju straconych zyciowych szans i talentow. Jaki to krol zycia ktory wali panny i wydaje siano chleje na umor. to nie krol zycia tylko menel. mam sasiada chleje jak posie a jest najlepszym stolarzem jakiego znam. ma talent ale chleje. napisze o nim artykul. moze gazeta wydrukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Wszystko sie zgadza, tylko na ... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 26.11.05, 05:56 filozoficzna refleksje jestes troszeczke za 'krotki'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: ch.. z nim,kogo to obchodzi LICZY SIE KOLEJOR IP: *.polvision.com 24.11.05, 22:50 hahaha, juz niedlugo kolejorz bedzie w 4 lidze... lech zdechl kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Wyscigi mrowek sa ciekawsze od ogladania IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 26.11.05, 06:01 nieudacznikow zyciowych z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: IP: *.aster.pl 24.11.05, 23:15 każdy umrze, a on nie jest młody (a pożył sobie nieźle!) więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spojrzenie Re: Król życia umiera IP: *.qc.sympatico.ca 25.11.05, 00:29 Przegladajac wypowiedzi komentowanego artykulu widac jak generalnie jestesmy niepewni co tak naprawde w zyciu jsest najwazniejsze.Jedni twierdza zeBesta nalezy tylko zalowac inni ze nalezy mu zazdroscic inni ze byl skazany na alkocholizm inni widza wine genetyki.Napewno ze wszystkim po trochu mozna tutaj sie zgodzic.Wiemy do jakiego stanu doprowadzil sie Maradona tez prawie umarl ale udalo mu sie uciec smierci w ostatnim momencie.Pytanie jednak zachodzi co my mamy tak naprawde o tym myslec? Czy to jest naprawde ten geniusz ktory w zyciu odbiera rozsadek ale za to na boisku pozwala tworzyc cos wielkiego? Proponuje przejsc obok tych domyslow.Zostawmy to nauce,psychologom przeciez do dzis tak naprawde nie wiemy czy geniusz czyni.Ja chcialbym twierdzic ze zwlaszcza czlowiek z tytulu swojej pozycji powinien walczyc ze swoimi pokusami chociaz na pewno nie jest to proste jak miss swiata sama wchodzi do lozka z szampanem.Pewnie tez fakt ze w tych czasach Best nie mial doradcow opiekunow ktorzy dla swoch reklamowych korzysci by nie pozwolili mu sie stoczyc.Wyobrazmy sobie Beckhama ktory nagle by zaczal pic na calego to by bylo nie do pomyslenia nikt by mu na to nie pozwolil.Za duze dochody plyna z jego zrodla.Tak wiec Best musial bardziej pilnowac sie sam.Dlaczego mimo ostrzezen lkarzy,przeszczepu watroby pil dalej tutaj jest to dla mnie tajemnica.Powwinien nawet dla dzieci,rodziny tego nie robic.Pytanie pozostaje geniusz czy slabeusz a moze razem.Niewiem...Ale wiem ze niepopieram.Wyobrazam sobie ze w jego sytuacji wykazalbym minimum przynajmniej troski wiedzac ze na mnie swiat sie nie konczy a pozycja powinna mi pomoc a nie przeszkodzic w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Jestes rozsadnym czlowiekiem, ale to w sumie ... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 26.11.05, 06:19 tez niewiele znaczy.Porownanie Besta do tego drugiego B. BARDZO CHYBIONE,to tak, jak bys do Pana Boga porownywal ksiedza ze swojej parafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no! Re: Król życia umiera IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:49 Stec też sadząc po tym co wypisuje chleje i jakoś dobrze mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Król życia umiera IP: *.qc.sympatico.ca 25.11.05, 01:02 Dla mnie krolem zycia to jest Boniek,Lato ktory jest senatorem,Lubanski.Ludzie na poziomie. Tez byli swego rodzaju geniuszami ale dzisiaj sluza rodzinie, spoleczenstwu.Best sie zagalopowal, zal go ale krolem zycia to on nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytruposz CZY ten serial się nigdy nie skończy? n/t IP: *.aster.pl 25.11.05, 01:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luq The Best IP: *.master / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 01:37 Byłeś i będziesz najlepszy! Dziękuje ci za to, że mogłem podziwiać twoją gre. Tylko to sie liczy. "We'll never die, we'll never die, We'll never die, we'll never die, We'll keep the Red flag flying high, 'Cos Man United will never die!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex jak to przegrał z alkoholem? IP: *.aster.pl 25.11.05, 11:15 Facet dożył 60-tki chlejąc non stop więc chyba remis? A przy okazji - ile godzi temu napisano tu że spodziewana jest śmierć w ciagu 24 godzin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Ej młody[Stecu]kto Ci tych bajek naopowiadal IP: 62.89.80.* 25.11.05, 12:10 Best był bez wątpienia wielkim talentem,nietuzinkowym pilkarzem,ale by byl uważany za jednego z trzech najlepszych pilkarzy świata w histori to mogło się urodzic tylko w glowie steca.Kogo ty masz w GW że nie wylali cię jeszcze na zbity pysk za te farmazony ktore czesto wypisujesz.Przecież ty się nawet do ''Przekretu Sportowego nie nadajesz.Słyszałeś kiedyś o Cruifie,Beckenbauerze,di Stefano ,Puszkasie,Gento.,Eusebio.Może umknęli ci też Zidane,Platini czy Wan Basten.Best miał swoje pięć minut,gdy zachwycal wszystkich,ale co by bylo potem można tylko gdybac.Parę lat wcześniej[bodajże w 63r]Złotą Piłkę FF zdobył węgier Florian Albert ktory też zachwycał świat,chcieli go nawet ściągnąć do Brazyli,co wtedy było ewenemwntem,ale w następnych latach nie potrafil utrzymać miejsca na najwyzszej półce.Podobnie było z kolegą klubowym Besta Denisem Lawem,przykladów można podać by wiecej.To że ktoś odchodzi nie uprawnia do przypisywania mu nie jego zaslug,i chociaż wtedy gdy Best święcił swe tryumfy to Steca rodzice jeszcze nie mieli w planie to niech redaktorek pamięta że do pracy przystępować należy odp. przygotowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas TY TO JESTES NAPRAWDE CYMBAL... IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 26.11.05, 18:03 I TO DO KWADRATU.Best dorownywal umiejetnosciami Pelemu i Maradonie,a z tych pilkarzy,ktorych wymieniles, to do artystow futbolu mozna zaliczyc di Stefano,Cruifa i jeszcze Eusebio...RESZTA to bardzo wysokiej klasy,ale tylko rzemieslnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBICE z POLSKI !! Re: Król życia umiera IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.11.05, 12:20 BRAZYLIA JESZCZE LEPSZYCH PILKARZY MIALA KTORZY PILI i BYLI LEPSI OD PELE- go !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATAM THE BEAST !! Re: Król życia umiera IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.11.05, 13:02 BRAZYLIJCZYK GARRINCHA TEZ BYL ALKOCHOLIKIEM , JEDNA NOGE MIAL KRODSZA O 6 centymetrow , A TO NIE PRZESZKODZILO MU WYGRAC MUNDIAL 2 RAZY!! W 1958 i 62 ROKU !!!! CHOCIAZ UMARL JAKO BEZDOMNY PRZED 50 ROKIEM ZYCIA !!!! POTRAFIL PRZEJSC CALE BOISKO , A POTEM SIE ZAWROCIC I ZNOWU WSZYSTKICH PRZEJSC RAZEM Z BRAMKARZEM I STRZELIC DOPIERO GOLA !!! JEST 2 NAJLEPSZYM W HISTORI BRAZYLI , A MOZE I PIERSZYM , TYLO , ZE ZA BARDZO LUBIL ZABAWL PIL PALIL i GRAL W KARTY , ALE JA WIDZIALEM CO POTRAFIL i DLAMNIE ON JEST NAJLEPSZYM BRAZYLIJCZYKIEM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś