Dodaj do ulubionych

Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008

27.01.06, 00:22
Grupa śmierci, grupa marzeń - jak zwykle zaczną się dywagacje, z kim
powinniśmy zagrać, a z kim nie możemy. I jak zwykle również okaże się, że
"nasi" potrafią z cieniasami przegrać po to, by z jakąś piłkarską potęgą
poradzić sobie śpiewająco. Polska piłka lepsza niż ruletka.
Obserwuj wątek
    • Gość: media punto Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.virnxx17.adsl-dhcp.tele.dk 27.01.06, 00:32
      oczywiscie druzyny zostana podzielone na 7 grup, ehhh
      • der.die.das Paradoksalnie grupa śmierci nie byłaby taka zła 27.01.06, 10:43
        Można byłoby liczyć, że ktoś Angolom urwie jakiś punkcik tu czy tam... Ale
        wiadomo... lepiej byłoby trafić na Greków..... :)

www.amikoj.com
    • Gość: mieszko966 Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.kopnet.pl 27.01.06, 00:33
      Grupa marzeń: Grecja, Polska, Słowacja, Bośnia i Hercegowina, Albania,
      Mołdawia, San Marino.

Grupa śmierci: Holandia, Polska, Rosja, Irlandia, Walia, Białoruś,
      Liechtenstein.
    • Gość: Boobie 7 grupa - ale leszcze! IP: 193.192.62.* 27.01.06, 00:36
      Ta 7 grupa najłatwiejsza, co to wogule za drużyny Lichtensztain,
      Malta, Wyspy Owcze, San Marino? Szkoda ze trafiliśmy takich mocnych
      przeciwnikow, ale moze sie nieznam.
      • Gość: kask Re: 7 grupa - ale leszcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 01:02
        na pewno sie nie znasz :>
      • Gość: profesor Mad Dobre IP: *.bulldogdsl.com 27.01.06, 01:06
        • Gość: cyg@nek Mi też się podoba:-) IP: *.osk.enformatic.pl 27.01.06, 07:59
          Fajna jest ta grupa 7. Ja słyszałem, że Polskę mają do niej dołączyć, bo w
          grupie 2 jest tłok.
          • Gość: Typer Re: Mi też się podoba:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:19
            i podobno całą grupę 7 maja dołaczyc jeszcze do MŚ w Niemczech ;)
            ___
            Ogladaj mecze na żywo za darmo!
            Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
            Postaw zakład za 100zł bez ryzyka w Expekt!
            Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
      • Gość: disintegration Re: 7 grupa - ale leszcze! IP: *.e-net.pl 27.01.06, 10:47
        gratuluje. sam traf sobie do grupy 7 :P
    • Gość: mert Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: 80.50.20.* 27.01.06, 06:03
      mój typ:

1.portugalia lub czechy
      3.rosja lub ukraina
      4.belgia lub słowenia
      5.walia lub albania
      6.białorus lub cypr
      7.malta lub kazachstan
    • Gość: asco Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.petrus.com.pl 27.01.06, 07:46
      Wszyscy prawdziwi kibice licza na to ze w koncu zagramy z Millwall!!!
    • Gość: bolo KTO TO LICZYŁ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:25
      Nie wiem kto to wyliczyl ale jak z szejsciu grup wyjda po dwa zespoly to bedzie
      ich tylko 12 + 2 gospodarzy to jest 14 druzyn. a co z pozostalymi 2 miejscami.
      moze jednak bedzie 7 grup??
      • Gość: Sam sobie policz.. Eliminacje IP: *.law.muni.cz 27.01.06, 10:10
        7*6+8=50, wiec powinno byc 7 grup, prawda (6 po siedem zespolow i 1 po osiem).
        2*7=14...wiadomo?
    • Gość: Michu Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.06, 08:35
      Ten koszyk drugi z Wlochami, Niemcami i Hiszpania przentuje sie rownie mocnie
      jak ten pierwszy. Grecy graja ostatnio padake (jeden udany wystep na ME i od
      razu pierwszy koszyk), Anglia z reguly nic na turniejach finalowych nie
      wywalcza (na ME tym bardziej,wiec nie wiem jak ustalali te koszyki), Francuzi
      bazuja na renomie sprzed ladnych kilku lat i to ich tylko ratuje, Szwedzi to
      zespol ktory tez nic nie wywalcza.. Jedynie Czesi, Holendrzy i Portugalczycy
      cos tam prezentowali na ME (ME to ich specjalnosci, choc nie wygrywaja to sa
      wysoko). Polska powinna sie cieszyc,ze jest w drugim koszyku, bo nie ma
      szans,aby grali z wyzej wspomnianymi Wlochami, Niemcami czy Hiszpanami. OD
      kazdegoz tych zespolow bylyby baty
    • Gość: marek Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 08:50
      Może ktoś wie gdzie w necie bedzie można obejrzeć transmisję ?

Polska !!!
      • Gość: JA Re: NET TRANSMISJA?GDZIE ZOBACZYĆ??? IP: *.coig.pl 27.01.06, 09:09
    • Gość: chris*** Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 27.01.06, 09:08
      chcialbym francje albo portugalie. dosc tej anglii i szwecji...
    • Gość: DSD Anglia, Szwecja i Mundial w Niemczech IP: 212.33.72.* 27.01.06, 09:42
      Modlimy się, aby nie wylosowano synw Albionu albo niebiesko-żółtych wikingów,
      ale jeśli wyjdziemy z grupy na MŚ w Niemczech, to trafimy włąśnie na Anglię albo
      Szwecję (chyba że nie poradzą sobie z rywalami w grupie). Fajnie motywujemy
      naszych piłkarzy, nie ma co... :-))) Chociaż prawda, że nasi chyba prędzej
      wygrają z Brazylią niż z Anglią.
      • beer_forever Wembley. 27.01.06, 10:08
        Jedyna radocha z wylosowania Angli, to dla nas kibicow przyjemnosc zobaczenia
        naszych orlow jak by sobie poradzili na nowym stadionie w Wembley?.
        Ps:Podobniez paru Polakow pracuje na budowie nowej swiatyni futbolu. Mam
        nadzieje ze zakopali polska flage pod murawa.Ha.
        www.wembleystadium.com/
    • hamurabin grupa smierci 27.01.06, 10:16
      bedzie wtedy gdy Polacy wylosuja Chucka Norrisa
    • Gość: jah Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:31
      trafimy na czechy i w koncu udowodnimy swiatu ze jestesmy od nich lepsi
      • Gość: makati Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: 212.63.225.* 27.01.06, 12:07
        mozna to gdzies zobaczyc live w necie?
    • Gość: marek Re: Dziś losowanie grup eliminacyjnych Euro 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:34
      Grecja
      Kazachstan
      Finlandia
      Belgia
      Serbia-Czarn
      Polska
      Portugalia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka