Gość: rrr IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.11.02, 22:41 Do kibiców Amiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolo Re: Na Channel 5 jest mecz Malaga-Leeds IP: 217.153.60.* 29.11.02, 10:50 Nie jestem kibicem Amici, ale mecz oglądałem i Malaga wypadła dość nędznie choć grała na swoim boisku. Przez pierwsze 20 minut to Leeds rozstawiało piłkarzy Malagi po kątach jak małe dzieci, a przecież to Leeds ma młody zespół. Popis jak zwykle dał Adam Smith. Ten człowiek to chodząca zadyma i miał sporo szczęścia, że sędzia nie wyrzucił go z boiska. Dla zainteresowanych: rewanż również będzie pokazywany w Channel 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Na Channel 5 jest mecz Malaga-Leeds IP: 217.153.60.* 29.11.02, 10:50 Gość portalu: Lolo napisał(a): > Nie jestem kibicem Amici, ale mecz oglądałem i Malaga wypadła dość nędznie choć > > grała na swoim boisku. Przez pierwsze 20 minut to Leeds rozstawiało piłkarzy > Malagi po kątach jak małe dzieci, a przecież to Leeds ma młody zespół. Popis > jak zwykle dał Adam Smith. Ten człowiek to chodząca zadyma i miał sporo > szczęścia, że sędzia nie wyrzucił go z boiska. > > Dla zainteresowanych: rewanż również będzie pokazywany w Channel 5. Oczywiście Alan Smith nie Adam. Odpowiedz Link Zgłoś