Gość: Kalesony??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:42 Mourinho nosi kalesony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messi1 Mourinho traci kontakt z piłką 13.03.06, 10:54 ballack to wytwór niemieckiego pr, świetnie wygląda na reklamach ale do lamparda to ma lata świetlne. to, że Mourinho chce go do chelsea świadczy o tym,. że traci on kontakt z piłką na światowym poziomie i po klęsce w lm idzie dalej ślepą uliczką kupując piłkarza, który nie potwierdza tego co piszą o nim niemieccy dziennikarze opałcani przez ballackofilów. i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Mourinho traci kontakt z piłką IP: *.ee.TU-Berlin.DE 13.03.06, 10:57 nie no, bez przesady..faktycznie, do lamparda ciut mu brakuje, ale niewiele. nawet dobry pilkarz sam nie pogra a w bayernie ostatnio kiepsko grają chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 Re: Mourinho traci kontakt z piłką 13.03.06, 10:59 no może trochę przesadziłem bo bartdziej od mourinho nie lubię bayernu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Całe czelsi traci kontakt z piłką. Ze sportem. IP: 213.134.141.* 13.03.06, 15:39 To żałosne przedsięwzięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jach Re: Całe czelsi traci kontakt z piłką. Ze sportem IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.06, 23:44 Ballack jest zdecydowanie przereklamowany, strzela sporo bramek ale nie jest prawdziwym liderem druzyny. Najlepiej to bylo widac w spotkaniu z Milanem, w slabej bundeslidze to on sobie moze byc gwiazda.. ale sie nie dziwie Mourinho bo to dobry zawodnik i bedzie wzmocnieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Mourinho traci kontakt z piłką IP: 62.23.212.* 13.03.06, 10:58 Zgadzam sie w pelni. Ballack Lampardowi buto nie moglby nosic, przereklamowany gwiazdorek (ale sroga lekcje dostal i od reprezentacji Wloch i od Milanu- nic sobie chlopczyna nie pogral :) Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 Re: Mourinho traci kontakt z piłką 13.03.06, 11:02 a tu już nie możemy narzekać, że nie ma z kim grać, bo co? ani w klubie ani w reprezeb/ntacji niema nikogo z kim mógłby grać??? wg mnie jest słaby i koniec - trafi w bramkę raz na kilka spotkań i to mam być niemiecki geniusz??? słabo, panowie, słabo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zerwiec Re: Mourinho traci kontakt z piłką IP: 129.35.231.* 13.03.06, 12:07 Bullack jest przeciętniakiem. Zaczynam wątpić w geniusz Mourinho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ball Re: Mourinho traci kontakt z piłką IP: 212.160.172.* 13.03.06, 12:20 czy ten czlowiek che wykupic wszystkich pomocnikow w europie?? niech pomysli o napastnikach moze! Ale z tych nik nie chce w chelski grac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Ballack jest przereklamowany IP: 149.226.255.* 13.03.06, 11:33 Pociechy z Ballaca nie bedzie. Co on takiego zrobil w Bayernie, to ze gania jak wariat po boisku i udaje, ze robi najwiecej jeszcze nic nie znaczy. Co Bayern takiego osiagnal od kiedy Ballack jest w skaldzie. Tylko mistrza Niemiec. To ze sa mistrzami Niemiec niewiele juz znaczy, ta liga juz nie jest tak dobra jak kiedys. 3 raz z rzedu Bayern odpadl z LM gdzies po drodze. Reprezentacja Niemiec topi jeden mecz po drugim, nie zdziwie sie jak beda mieli problemu z zajeciem 1 miejsca w grupie na MS. Kiedys Polacy nie dorastali w pilce noznej do piet Niemcom. Dzisiaj jest inaczej, my zrobilismy 2 kroki do przodu, Niemcy 3 kroki do tylu. Mieszkam w Monachium od 7 lat, troche sie napatrzylem na pilkarzy Bayernu i to od podworka. Za czasow jak trenerem byl Ottmar Hitzfeld wiecej sie robilo na treningach, ciekawiej one wygladaly. Effenberg, Basler, Scholl- chlopaki grali ciekawa pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Ballack to przereklamowany burak! IP: 212.126.9.* 13.03.06, 11:50 niech mourinio lepiej kupi w to miejsce megagwiazdę Drewnaldinho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: Mourinho: Chcę Ballacka! IP: 195.136.92.* 13.03.06, 12:20 a ty nie nosisz pajacu? a co do przeciwnikow Ballaca to jeszcze sie zdziwicie jakie to bedzie wzmocnienie dla Chelsea. Jeszcze tylko dokupic dobrego napastnika, bo Crespo to drewniak jakich malo i przydalby sie tez obronca, bo jak widze fereire czy carvalho to mnie krew zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Mourinho: Mamo kup mi nowe zabawki! IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 13.03.06, 12:22 a najlepiej niech to bedzie slodki mis Ballack i grzechotki :) IMHO: Czelsi idzie droga Realu=gwiazdy,medialnosc,a LM i tak wygra ktos inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soltys LZS Huragan Wólka zatrudni od zaraz Murinio IP: *.bialystok.uw.gov.pl 13.03.06, 12:35 dobre warunkim placowe, zabawa w remizie co sobota, wszystkie nasze najlepsze laski beda Jego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: Mourinho: Chcę Ballacka! 13.03.06, 12:44 No bo ten "geniusz" Mourinho to suma pieniędzy Abramowicza, ciężka praca wysokiej klasy specjalistow (o ktorych na codzien nikt nie slyszy) ze sztabu Mourinho + intuicja, doswiadczenie i medialnosc samego Mourinho. Jak sie LM wysypało to specjalisci dali sygnał podobny do "to my juz sami nie bardzo wiemy co zrobić, cos sie zacielo i trzeba mocno poprawic, ale jak ?" Abramowicz syknął pewnie tylko "Rebiata, w cziom dieła?" i czas dla Mourinho zaczyna sie kurczyc, wiec chwilowo zostal sam i przychodza mu pomysly jak te - bardziej efektowne niz efektywne wiec efekt bedzie pewnie mizerny. Swoją droga jakby Mourinho chcial byc w najblizszym czasie supermedialny to powinien wylądowac w Madrycie i dokopac Barcelonie (ale by sie działo - gość by się nat napuszył że pewnie by pękł) - ale Abramowicz by go chyba "odstrzelił";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechura wlasnie powstaje nowy REAL IP: *.hrz.uni-siegen.de 13.03.06, 12:52 hehe, skoncza tak samo jak Real Madryt. Ballac nie jest wart takich pieniedzy (170 000 e/tydzien) i nic nie wniesie do Chelsea. Nie jest taki dobry co widac bylo w meczu bayern - milan i wlochy - niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk dla Ballacka to jedyna szansa 13.03.06, 16:18 na wyrwanie sie z niemieckiej szarzyzny, niemcy graja slabo bo niemieccy pilkarze graja tylko w bundeslidze, zaden z nich nie ma ochoty ani ambicji na wyjazd do wloch, hiszpani czy angli, sa zdolni, maja potencjal, ale go marnuja, w niemczech zyje im sie wygodnie, dobrze zarabiaja, nie maja takiej mentalnosci jak kiedys voeller czy klinsman, dlatego reprezentacja tak gra, dlatego niemieckie(i polskie;-) gwiazdy takie jak schweinsteiger, podolski, klose, czy wlasnie ballack, w starciu z wlochami okazuja sie slabi, wyjzad ballacka to jedyna szansa dla niego i calego futbolu w niemczech.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: Mourinho: Chcę Ballacka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:42 Ballack jest rzeczywiście dobry i poradzi sobie w każdym klubie.Mourinho wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Mourinho Rasiaka też chcę kupić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 02:11 rafale sam jestes pedałem! Odpowiedz Link Zgłoś