nadja11 08.07.08, 20:03 Potrzebuję czegoś eleganckiego. Wymysliłam bluzkę koszulową ale chciałabym aby prezentowała się porządnie.Czy tego typu ceny można uznać za normę czy przesadę? www.stilissimi.com/pl-sklep-2-37-sicilia_black_button.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wa.n.da Re: Norma czy przesada? 08.07.08, 20:11 przeczytałaś opis dokładnie? "Niesamowita ilość kryształowych guzików firmy Swarovski z serii CRISTALLIZED SWAROVSKI ELEMENTS Tm"!!! za biżuterię trzeba płacić... ;p chociaż dziwi mnie to, że taką koszulę można prać w pralce. osobiście raczej bym się bała. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Norma czy przesada? 08.07.08, 20:12 dla każdego co innego jest normą, a co innego przesadą. Moja koleżanka kupuje odżywkę do rzęs za 100zł - dla mnie przesada, dla niej norma. Stać Cię? kupuj! Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Norma czy przesada? 08.07.08, 20:15 Mieć na to mam - kupić mogę;-) ale pytam innych o zdrowy rozsądek bo czasami mi sie wyłącza. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Norma czy przesada? 08.07.08, 20:31 jak dla mnie przesada, zwłaszcza, że nie lubię miksów bawełny z włóknami sztucznymi, za tę cenę można by mieć porządną bawełnę niegniecącą. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Norma czy przesada? 08.07.08, 20:48 to zależy czego dotyczy cena, ta koszula mi się nie podoba, więc nie dałabym za nią tyle a o normie trudno mówić, każdy ma swoją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Norma czy przesada? 08.07.08, 22:07 Zdecydowanie przesada. Choć bluzka bardzo ładna a cenę podbijają guziki więc pewnie warta tej ceny, ale zastanów się czy naprawdę potzrebujesz tak drogich guzików. Może wystarczy podobna bluzka z normalnymi guzikami w cenie założmy do 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś