Dodaj do ulubionych

Ostatnia szansa od Janasa

IP: *.azpexim.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:04
Janas po prostu chce miec czyste sumienie, ze przetestowal kazdego
potencjalnego kandydata do kadry. Ale chyba kazdy kibic wie, ze duzej
niespodzianki nie bedzie, na MS nie pojedzie Sosin, nie pojedzie Fabianski
itd itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: listonosz Claudio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:09
      Kto to jest Claudio Reina?
      • Gość: tryszer statystyki nieprawdziwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 00:23
        mila i kuś nie grali w tym roku w oficjalnym meczu kadry. 90 minut z
        Kaiserslautern nie powinno się liczyć do zestawień. Jeżeli statystyka miałaby
        być uczciwa, powinno im sie też policzyć nieoficjalne spotkania towarzyskie ich
        klubów.
        • Gość: polonus czy bedzie jakas relacja radiowa on-line? IP: *.017-79-6c756e10.cust.bredbandsbolaget.se 28.03.06, 17:46
          czy bedzie jakas relacja radiowa on-line? czy mozna gdzies wysluchac tego
          meczu? bo chyba program pierwszy polskiego radia juz dawno sie tym nie zajmuje,
          prawda?
      • Gość: BUBBA Re: Claudio? IP: *.planters.net 28.03.06, 03:27
        Claudio Reyna, jest zawodnikiem reprezentacji USA.
    • Gość: kibic z zagranicy tradycyjnie zabierze starych przecietniakow IP: 69.183.77.* 28.03.06, 00:45
      z zagranicznych drugich lub trzecich lig,bo ci z pierwszych w ogole nie graja..
      Janas to taki burak ktory boi sie jakiegokolwiek ryzyka i zamiast dawac
      szanse talentom z polskiej ligi.. inwestuje w starych zgredow-ciulaczy ktorzy
      zalapali sie jakims cudem gdzies tam w Austri,Szwajcarii,Ukrainie czy innych
      potegach futbolowych. A na Mundialu bedzie klapa bo ze starych szkap wiele nie
      nie wycisniesz..
      • Gość: muka! Re: tradycyjnie zabierze starych przecietniakow IP: *.aster.pl 28.03.06, 01:27
        Jaki to polski zawodnik podstawowej (czy nawet rezerwowej) jedenastki gra w III
        lidze?
        Jaki to prawdziwy i bezdyskusyjny (choćby taki, który utrzymuje dyspozycję
        przynajmniej od jesieni) talent z polskiej ligi nie zagrał u Janasa?
        Jacy to zawodnicy z naszej reprezentacji grają w Szwajcarii (która zresztą,
        gdybyś nie zauważył, nie dość że też jedzie na MŚ to jeszcze w przeciwieństwie
        do nas grała na ostatnich ME)?

• Gość: maz Re: tradycyjnie zabierze starych przecietniakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:59
        Do kibica z zagranicy.
        Słuchaj no, ćwoku, wycisnąć to ty sobie możesz ale cytrynę, albo sam siebie.
        Myślisz, że w naszej lidze grają jakieś wielkie talenty? Oni na Mundialu
        zesraliby się w gacie po pierwszym gwizdku sędziego. Na pewno kilku powinno
        pojechać, ale trzon muszą stanowić zawodnicy tacy jak Smolarek, Żurawski,
        Szymkowiak. Co do Dudka to myślę, że jest lepszy od Boruca, któremu ostatnio
        sodówka uderzyła do głowy, a że nie gra to nie jego wina. Trener Benitez woli
        swego rodaka i tak już jest, niestety. Żal mi Krzynówka i Kosowskiego, ale
        wierzę, że odzyskają formę na Mundial. Janas nie ma wyboru, musi stawiać na
        Jopa, czy Lewandowskiego, choć gdyby wyskoczył z superformą jakiś inny
        zawodnik, to natychmiast by go powołał.
    • Gość: mat Re: Ostatnia szansa od Janasa IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 28.03.06, 04:40
      sorry chlopaki z GW ale z takim i pomylkami chyba niedlugo stracicie szacunek
      wszystkich czytelnikow :/ Jak mozna wogole publikowac takie texty? Nikt tego nie
      czyta przed opublikowaniem?!?! moze znajdzcie mi etat chetnie sie tym zajme ;) a
      wracajac do artykulu nie wiem czy taki sparing ma jakikolwiek sens skoro nie
      moga wziac w nim udzialu najwazniejsi, czyli ci, ktorzy wybiegna pewnie w
      podstawaoej 11 na MS :/
      • gromek1 Re: Ostatnia szansa od Janasa 28.03.06, 15:37
        Lepszy taki jak żaden. To nie wina Janasa, że oficjalnych terminów FIFA przed
        mundialem jak na lekarstwo. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma.
        USA też ostatnio grały z Niemcami w składzie rezerwowym
    • Gość: tomaszfeliks A co z kielbasą- janas ma romans z Rasiakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:36
      Janas dyma Rasiaka i dlatego ten gra w kadrze
      • Gość: LoRd QulaG kiełbasa spleśniała... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 28.03.06, 14:15
        popatrz ile bramek Piechna strzelił w tym roku... jak już miałby kogoś powoływac
        to Saganowskiego... tylko on by na Arabię nie mógł przyjechać...
    • Gość: puncho Re: Ostatnia szansa od Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 09:54
      Az sie boje kogo ten Janas powola na mistrzostwa bo cos mi sie wydaje ze z
      Polski zrobi druzyne "DO BICIA" !!!!!! Mam nadzieje ze sie myle :/ P.S RASIAK
      blagam cie nie graj juz nigdy wiecej w Reprezentacji POLSKI !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: m Re: Ostatnia szansa od Janasa IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 28.03.06, 09:56
      Ten reina to raczej Jose niz Claudio.
    • Gość: :) Polska - ktokolwiek: 0:2 IP: 170.65.192.* 28.03.06, 10:21
      Baty, baty, jeszcze raz baty. Nasi kopacze nie maja zadnych szans bez wzgledu
      na metodologie czy taktyke obrana przez Janasa.
    • Gość: rafik Polski "dream-team" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 12:08
      Bąk - liga katarska, Sosin - liga cypryjska

NO COMMENT !
      • dennis26 Re: Polski "dream-team" 28.03.06, 13:25
        no to Mila poszalał w tym roku 29 minut Biedne dziecko
    • Gość: mODy85 Zobaczycie !!! IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 28.03.06, 14:06
      Dudek jest najlepszy , zobaczycie zagra na MŚ w niemczech !!!
    • Gość: danken Totalna rozpacz!!! IP: *.egb.pl 28.03.06, 14:25
      Stary skład bez formy z wyjatkiem Ebiego i Żurawia.Zrozpaczony Janas próbuje
      młodszych piłkarzy niestety oni są z rocznika nieokiełznanych pseudo-playasów
      którzy bardziej dbaja żeby być trendi, niz żeby doskonalić swoje i tak kiepskie
      umiejetności .Janas powinien sie modlić o to żeby starsi piłkarze sobie
      odpoczęli na tyle aby chociaż jedną połowe przebiegli na tyle aby nie było
      pogromu , no i moze deszcz bedzie padał to też sie przsyda zwłaszcza na Ekwador.
      • chezare Re: Totalna rozpacz!!! 28.03.06, 15:14
        Już wiemy że Rasiak jest do niczego, gdy nie sprawdzi się Sosin dajmy szansę
        Juskowiakowi. Należy się chłopu duża impreza na zakończenie kariery, a że
        będzie lepszy niż piechna czy drewno to pewne.
    • Gość: komitet wyzwolenia Mila 26 minut w 2006 w lidze IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 28.03.06, 14:59
      NO TO MOZE JESZCZE JA SIE ZALAPIE ?
      GRAM W REGIONALNEJ LIDZE OLD BOYS W PARYZU MAM PRAWIE CZTERDZIESCI LAT I CO
      NAJWAZNIEJSZE GRAM NA TEJ SAMEJ POZYCJI I WAZE TROSZKE WIECEJ O SEBCIA.
      A W TYM ROKU TO ZALICZYLEM JUZ 540 MINUT.
    • Gość: m a kiedy ... Ostatnia szansa DLA Janasa? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:10
      ??
      • Gość: G Dlaczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 16:19
        ...na livescore.com ten mecz jest zaznaczony na ŚRODĘ 29 marca?
    • Gość: muka! polscy kibice IP: *.aster.pl 28.03.06, 16:32
      Z takim składem jaki mamy to i tak duże osiągnięcie Janasa i jego zespołu że w
      ogóle jedziemy na mistrzostwa. Mam jednak wrażenie - zwłaszcza gdy czytam wpisy
      na forum - że jest sporo osób, które by krytykowały Janasa nawet wtedy, gdyby
      Polska na MŚ dotarła do 1/2 finału. A znalazłoby się pewnie i pare takich, które
      kręciłyby nosem po samym finale ;)
      • Gość: Roody Przypomina mi się brzydkie powiedzenie... IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.06, 17:27
        Stara mądrość ludowa mówi, że "Z gówna bata nie ukręcisz". Powiedzenie to samo
        mi się ciśnie na usta, kiedy patrzę na wypociny Janasa nad dobraniem optmalnego
        składu. Ulubione słowa "Klęska urodzaju" tak często używane przez redaktorów w
        trakcie eliminacji brzmią teraz tragicznie. Najgorsze jest to, że Janas ma
        niewielkie pole manewru, ze względu na obcięte do minimum terminy oraz plagę
        nieszczęść, kontuzji i przeciętniactwa niektórych naszych "orłów". Ze wszystkich
        polskich piłkarzy najbardziej szkoda mi Krzynówka i Dudka. Obaj długo i ciężko
        pracowali na swoją reputację i pozycję w klubie. Obaj mają ten sam problem z
        niechęcią ze strony klubowego trenera. Obaj niewiele mogą z tym zrobić. Ich
        sytuację można skreślić kolejnym brzydkim powiedzeniem - "Jakbyś się nie obracał
        - wszędzie dupa". Nigdy nie byłem pesymistą - moje czarnowidztwo zawsze zaczyna
        się kiedy patrzę na ekipę biało-czerwonych. Chłopaki świetnie grali w
        eliminacjach - to, że jesteśmy w finałach mistrzostw zawdzięczamy prawie w
        całości grze chłopaków i strategii Janasa. Tu nie mogło być mowy o takim
        przypadku, jak z eliminacjami kadry Engela. Podoba mi się też, że Janas chwycił
        chłopaków krótko za mordki i nie pozwolił im reklamować wszystkiego co się dało.
        Może sodówka nie uderzyła im do głów tak jak cztery lata temu. Smutne jest
        natomiast to, że starzejących się piłkarzy nie ma kto zastąpić - nasze młode
        ligowe talenty grają nierówno i na miejscu Janasa też chyba zostałbym przy
        składzie możliwie zbliżonym do tego z eliminacji. Ale czego się po tym składzie
        spodziewać - nie wiem.
    • Gość: melan co z Kuszczakiem? IP: *.os1.kn.pl 28.03.06, 17:14
      ??
    • Gość: look I tak pojadą gorące kubki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:46
      czyli ci co wywalczyli awans.Z jednej strony to dobrze ale z drugiej nie
      najlepiej świadczy o kondycji polskiej piłki i o Janasie.Mam nadzieje że Janasa
      znów coś oświeci i bedzie dobierał dobrych zawodników do poszczególnych meczów i
      że z grupy wyjdziemy a potem to już jest inna bajka.Anglia Szwecja Paragwaj
      choćnigdy nie mów nigdy i te tuzy też sądo ogrania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka