Dodaj do ulubionych

LM: Lehmann bliski rekordu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:52
czy wy czytacie te artykuly przed wyslaniem?:/ jesli gral w szesciu spotkaniach (jak piszecie) to jak
moze byc niepokonany przez 656 minut . ja prawde mowiac nie wiem w ilu on gral meczach w
tegorocznej cl, ale czy nie mozna bylo napisac po prostu, ze arsenal nie stracil bramki od tych 656
minut i jest bliski rekordu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mat Re: LM: Lehmann bliski rekordu IP: *.dsl.mindspring.com 20.04.06, 22:33
      Gość portalu: lol napisał(a):

> czy wy czytacie te artykuly przed wyslaniem?:/ jesli gral w szesciu
      > spotkaniach (jak piszecie) to jak moze byc niepokonany przez 656 minut...

Ostatnią bramkę puścił 22 lutego UBIEGŁEGO roku na 29 minut przed końcem
      pierwszego meczu 1/8 finału LM (przegranego z Bayernem 1-3).
      Potem w rewanżu Arsenal wygrał 1-0 (Lehmann NIE PUŚCIŁ gola), ale odpadł z
      dalszych rogrywek.

29+90+6x90=659
      • Gość: Mat poprawka IP: *.dsl.mindspring.com 20.04.06, 22:35

> czy wy czytacie te artykuly przed wyslaniem?:/ jesli gral w szesciu
        > spotkaniach (jak piszecie) to jak moze byc niepokonany przez 656 minut...

Ostatnią bramkę puścił 22 lutego UBIEGŁEGO roku na 26 minut przed końcem
        pierwszego meczu 1/8 finału LM (przegranego z Bayernem 1-3).
        Potem w rewanżu Arsenal wygrał 1-0 (Lehmann NIE PUŚCIŁ gola), ale odpadł z
        dalszych rogrywek.

26+90+6x90=656
        • Gość: Mat Poza tym... IP: *.dsl.mindspring.com 20.04.06, 23:19

> ... ja prawde mowiac nie wiem w ilu on gral meczach w tegorocznej cl,
          > ale czy nie mozna bylo napisac po prostu, ze arsenal nie stracil bramki od
          > tych 656 minut i jest bliski rekordu ?

Nie można, bo w pierwszy meczach pięciu tegorocznej edycji LM na bramce
          Arsenalu stał Manuel Almunia. Puścił 2 gole w dwóch pierwszych kolejkach -
          ostatni z Ajaxem w 71 minucie (19 min przed końcem meczu) a w trzech następnych
          zachował czyste konto. W szóstej kolejce fazy grupowej wróciół Lehmann i nie
          puścił bramki w 6 meczach. Czyli Arsenal nie dał sobie wbić gola przez 829
          kolejnych minut gry.

19+3x90+6x90=829
          -------------------------------------------------------------------------------

Gość portalu: Mat napisał(a):

> Gość portalu: lol napisał(a):
          >
          > > czy wy czytacie te artykuly przed wyslaniem?:/ jesli gral w szesciu
          > > spotkaniach (jak piszecie) to jak moze byc niepokonany przez 656 minut...
          >
          >
          > Ostatnią bramkę puścił 22 lutego UBIEGŁEGO roku na 26 minut przed końcem
          > pierwszego meczu 1/8 finału LM (przegranego z Bayernem 1-3).
          > Potem w rewanżu Arsenal wygrał 1-0 (Lehmann NIE PUŚCIŁ gola), ale odpadł z
          > dalszych rogrywek.
          >
          > 26+90+6x90=656

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka