Gość: AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:19 Ten wywiad nie wróży niczego dobrego. Trener Janas albo wie co robi i gra va bank, albo stracił całkiem kontakt z rzeczywistościąi współpracownikami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RASIAK MILA WON!!! Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.chello.pl 18.05.06, 23:20 PRECZ Z RASIAKIEM I MILĄ!!! ICH "GRA" TO WSTYD DLA POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janas - "Jestem tylko zerem" bez honoru 18.05.06, 23:25 Janas - "Jestem tylko zerem bez honoru. Franek załatwił mi mundial, a ja go wydymałem. Chyba jestem neurotykiem, panie psychiatro". Psychiatra - "O tak, ma pan rację" Gość portalu: RASIAK MILA WON!!! napisał(a): > PRECZ Z RASIAKIEM I MILĄ!!! > ICH "GRA" TO WSTYD DLA POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonid breżniew Jest w decyzjach Janasa pewna logika, ale Frankows IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 18.05.06, 23:31 kiego może mu po prostu w pewnym momencie zabraknąć żeby ratować sytuację i nikt mu dupy nie uratuje. Bramkarzy mamy nadmiar, więc moze wybierać bez ryzyka błędu. Boruc i Kuszczak to też wielka klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Niech Giza zrezygnuje i zrobi miejsce dla Franka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:39 ... żart. Janas i tak jest już przegrany...chyba że zrobi min. ćwierćfinał. ___ Podwojenie depozytu w Betandwin! 50 euro gratis od BAH! 100zł bez ry(d)zyka w Expekt! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Jest w decyzjach Janasa pewna logika, ale Fra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:59 Klasa ale nie TA tylko "A" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.06, 00:07 Janas nie zna słowa konsekwencja. Tłumaczenie że Frankowski jest w słabej formie i dlatego nie jedzie na MŚ to jakieś dyrdymały. Co w takim razie w kadrze robi np. Mila, który przez pół roku siedział na trybunach, jest rozbity psychicznie i tak słaby fizycznie że powinien biegać z respiratorem. PS. Jak sobie przypomnę mecz Anglia-Polska (2-1) i grę?! Rasiaka to jeszcze szlag mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 18.05.06, 23:21 no i koniec gadania. jedzie kto jedzie, a kibice niech im zycza jak najlepiej, a jak kibicom sie nie podoba to niech kibicuja Togo. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki 18.05.06, 23:21 Biedny, zagubiony i zastraszony facet. Żal mi go, tym bardziej, że wygląda na uczciwego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Widać że nie zgadza się z Janasem IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.05.06, 23:22 I że ma wyrzuty sumienia wobec piłkarzy, w sumie nie powinien im sugerowac takich rzeczy, że są pewniakami bo widać wzieli to sobie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Widać że nie zgadza się z Janasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:34 Skorża Jest innym typem człowieka niż janas, popełnił błąd dając im takie aluzje, przez to oni słabiej grali i czuli sie zbyt pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.elpos.net 18.05.06, 23:26 Załóżmy np, że selekcjoner doznał tajemniczej choroby, nieważne jakiej. Czy gdyby np powołał cały skład ŁKS Łomża nikt nie miałby nic do gadania???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reijo Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.telia.com 18.05.06, 23:38 Teoretycznie tak. Moglby wziac cala LKS. Ale praktycznie to tylko Frankowski jest do dyskusji. Reszta (Klos, Rzasa, Dudek) nie podlega dyskusji. I tak by grzali lawe. Jedynie Franek moze by cos gral , pod warunkiem ze by sie odbudowal. Ale jesli facet przez 4 miesiace jest w dole, i do tego fizycznie wykonczony to nie wierze zeby cos ustrzelil. Franek sam sie zdyskwalifikowal. Jedyna podstawa do wziecia go na mundial to bramki z eliminacji, za zaslugi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:55 6 miesiecy , franek jest w dole, jak bylo zrupowanie, to jezdil do anglii po kontrakty, teraz zszedł bo go noga bolala, a pilka mu odskakiwala... frankowski jest bez formy i tyle , janas nie prowadzi druzyny zuchowej tylko reprezentacje ... jasne ze 1/4 raczej nie bedzie, ale wyjscie z grupy jest realne, i trzeba teraz kibicowac nie narzekac, i nie robic afery tylko dac powolanym szanse zaprezentowania. w ostatnich 10 latach najwieksze sukcesy osiagnal janas (legia 96 1/4 LM , 2 mistrzostwa, gdyby boniek nie zjebal byly by mistrzostwa europy, zwazajac na brak talentu w naszej piłce awans do mistrzostw swiata to tez sukces)wszyscy krytykuja jego decyzje a one okazuja sie słuszne , mila słaby? tak. ale bramki w kadrze strzela, rasiak slaby ? no pewnie , i co z tego skoro w kadrze strzela, to samo dot. kosy. saganowski jest lepszy od rasiaka ale w kadrze gra nie skutecznie.w kadrze nie graja koniecznie najlepsi , ale ci co najlepiej wykonuja koncepcje gry dzieki czemu kadra wygrywa, i tylko to sie liczy . nazwiska nie graja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: ii liga ang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:08 Gra w drugiej lidze angielskiej to nie gra w "piłkę nożną jaką znamy z LM czy nawet naszej ligi.Inna gra.Kopią po nogach, faulują ,sędzia nie gwizdże.Gole strzela sie glową , jeśli ktoś jej wcześniej nie rozbije.Coś bliskiego "rugby" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.pl 18.05.06, 23:27 smrod pozostal, i jesli spaprza te mistrzostwa to janas beknie, a ze gburem jest to widac, tak sie nie robi pani janas, to strasznie nie powazne, przeciez oni byli przekonani ze jada, jak on to qwa wybieral w tym lesie to ja nie wiem, i z kim on tam rozmawial z krasnalami, pomysl chyba dobry zeby odmlodzic, ale styl fatalny, czlowiek maly Odpowiedz Link Zgłoś
twaryna Dudek - cienias 18.05.06, 23:40 Dudek - na emeryturę. Żeby było jasne: Polacy z grupy nie wyjdą :), ale coś tam zremisują. Z Dudkiem przerżneliby wszystkie mecze. Janas OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Brawo Janas! Dudi szmaciarz, Franek nędza !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janas - co robisz z mamoną ??? 18.05.06, 23:38 Janas - co robisz z mamoną ??? Franek załatwił ci mundial, a ty go niszczysz. Ale to ma krótkie nogi - fala zła wróci do ciebie jak Tsunami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack. Re: Janas - co robisz z mamoną ??? IP: *.eranet.pl 19.05.06, 00:00 co za brednie ... masz gabke zamiast mozgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.c151.petrotel.pl 18.05.06, 23:36 www.kibiceplocka.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.chello.pl 18.05.06, 23:42 bucenty za kase to moze?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaa Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.chello.pl 18.05.06, 23:43 dobre, jak nie dzwonił do chłopaków bo takie byly ustalenia z telewizją polsat to dlaczego dowiedzial się o wszystkim w poniedzialek po 20. bardzo slaba wersja Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki 18.05.06, 23:45 Oj Skorża, Piłat też umył ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJG Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:50 Życzę Janasowi powodzenia pomimo, że nie wszyscy w tym zespole są moimi ulubieńcami (np. MILA) i mam nadzieję, ze nie będzie potrzeby zeby musieli grać. Ale szanuję wybór trenera bo to On ryzykuje najwięcej podejmując takie decyzje. Jestem tylko ciekaw co zrobią ci wszyscy malkontenci jak Janasowi się uda. A jak jeszcze Rasiak zostanie królem strzelców to chyba będą musieli zjeść swoje klawiatury, zeby więcej bzdur nie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: 80.108.140.* 19.05.06, 00:05 moze byc,lykam klawiature,jesli rasialdo hehe zostanie krole strzelcow:)))))) kto sie dolaczy?no i...czego sie podejmujesz,kolego,jesli super snajper nic nie ustrzeli?co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Rasialdo pomylil dyscypliny sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:14 Mógłby np grać w tenisa stołowego ,nie tylko czy ma do tego talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmmon Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:50 hehe wychodzi na to ze skorza ku.. wszystko przez niego glupot nagadal graczom i teraz janas przez to ciegi zbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zad Nie dzwoniłem do chłopaków, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:58 cyt.: "...Nie dzwoniłem do chłopaków, bo takie były ustalenia z telewizją Polsat..." Mój wniosek: Panowie trenerzy ! sprzedaliście swój honor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmmon Re: Nie dzwoniłem do chłopaków, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:04 nie panowie trenerzy tylko komuna listkiewicz to tak zalatwil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:02 ten facet wypowiada się jakby nie miał mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Co ten Janas w nocy z niedzieli na poniedziałek wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:03 prawiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.sympatico.ca 19.05.06, 00:26 Jeszcze raz przeanalizujmy wybory Janasa a raczej skomentujmy.Bo ja myslalem ze na takiej prestizowej imprezie jak MS to sama gra utalentowanych zawodnikow nie wystarczy.Probie poddana jest przede wszystkim psychika,motoryka,serce do walki i wiele innych elementow oprocz czystej umiejetnosci gry w pilke.Dlaczego o tym wspominam,otoz dlatego ze te nadmienione walory sa wynikiem stworzonej pewnej zdrowej atmosfery w klubie Polska,gdzie pilkarze, wspolpracownicy,kibice beda sie dobrze czuc i nawzajem wspomagac.Innymi slowy dla kogos kogo sie ceni i szanuje mozna wykonac extra prace,wysilek. W atmosferze zamieszania,nieporozumien w decydujacych momentach moze zabraknac tych walorow a rowniez uwazam doswiadczenia na takiej wielkiej imprezie jak MS.Wszyscy w kolo razem z Listkiewiczem i Skorza powtarzaja ze Janas ma pelne prawo do ustalenia 23-osobowej reprezentacji.Oczywiscie ale to nie znaczy ze my kibice Polacy mamy przygladac sie np takim banalom jak Janas mowi ze za zaslugi nikt nie pojedzie, a przeciez Dudka nie wzial wlasnie za zaslugi...Sam powiedzial ze jak ma byc 2-gim albo 3-cim bramkarzem to z jego osiagnieciami to nie wypada.Miej tu rozum.Jesli chodzi o Franka to rzecz najwazniejsza jest ze on umie grac w pilke,w ataku i strzelac bramki kazdemu.Moze sie zacial w Anglii ale reprezentacji Anglii taka bramke strzelil na Wembley ze Zurawski,Jelen,Szymkowiak i Rasiak razem wzieci by tak nie strzelili.Oczywiscie nie chodzi o jedna bramke ale o to to nie musimy akurat sie bac,przeciez Franek slynie zwlaszcza ze strzelania goli.Powtarzam na MS nie jedzie sie eksperymentowac a jak juz,to tych doswiadczonych i sprawdzonych pilkarzy trzeba tez zabrac.Oj,boje sie o ta reprezentacje teraz, a oczami wyobrazni widze chaos i nielad na boisku.Obym sie mylil.Chcialbym nazwac Janasa geniuszem ale trzeba sobie zdawac sprawe z tego ze geniusz jest odwrotnie proporcjonalny do...niewiem albo nie powiem,ale wiem ze emocje siegaja zenitu a styl naszych przygotowan jest co najmniej niepokojacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Skorża: jestem tylko facetem od rozgrzewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:38 Słuszne słowo:niepokojacy Odpowiedz Link Zgłoś