Gość: steveb63 zaczarowany olowek. IP: *.ny325.east.verizon.net 28.05.06, 17:15 Nech zyje ten rysik czy jak mu tam zaczarowany olowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: zaczarowany olowek. IP: *.chello.pl 28.05.06, 17:52 ludzie-niech oni sobie wygrywaja z FC Wysoka Nizna ile wlezie!!przyjdzie mundial i wiory poleca!!przeciez na do Niemiec jada zawodnicy drugich lig na Zachodzie lub 1 ale slabych(wyjatki potwierdzaja regule)!!nawet jak wyjdziemy z grupy to konic kariery i chlopaki wracaja do domu.nie maja szans(obym sie mylil) z Anglia czy Szwecja.a Janas chodzby nie wiem kogo zabral to i tak niczego nie zmieni.sadze ze on doszedl do wniosku ze zmintuje zespol na przyszlosc-niech mlodzi sobie pograja. a jelsi nie beda w stanie wyjsc z grupy to kaplica.bo jesli wyjda to moze wroca na mundial i powalcza w przyszlosci.Bo ani Dudek ani Frankowski nie zmienia tego ze jestesmy zadupiem Europy jesli chodzi o pilke,a jedyne co to nasi kibole moga innym spuscic tegie lanie. Mis Listkiewicz kieruje sobie tym "polskim piekielkiem" i tak sie to wszystko noza we wsasnych odchodach. taki nasz los. wiec niech sie chlopcy ciesza ze pograli (a szczegolnie Mila bo przynajmniej siobie pobiega a nie siedzi na trybunach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczaty Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:10 z tak druzyna to nic nie daje www.footballgwiazdy.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek A St. Gallen też zagra na mistrzostwach? IP: *.osk.enformatic.pl 28.05.06, 18:41 Ciekawe czy te drużyny, które wystąpią na mistrzostwach są dużo gorsze od St. Gallen. Powszechnie wiadomo, że w każdym klubie zawodnicy są 10 razy lepiej zgrani niż zbieranina reprezentantów np. Szwecji. Jak tak dobrze idzie to na mistrzostwach pewnie ze 100:0 będziemy wygrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brazil Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.server4you.de 28.05.06, 18:55 Goooool!!!! Rasialdighno Gooooool!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark4 Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 28.05.06, 19:00 mam pytanie. czy szwajcarska czwarta liga jest dużo lepsza od naszych "dzikich drużyn"?. bo nie wiem czy mam się bardzo cieszyć czy tylko trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snakemaycry Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 19:20 Kolejny benefis Janasa dla Rasiaka i Mili. n/c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZESIEK Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.ztpnet.pl 28.05.06, 19:31 Skoro ważne są mecze na mundialu, to może poczekajmy z opiniami właśnie do tych meczy !!! Jak walniemy Ekwadorowi "trójkę" i Kostaryce "piątkę", a z Niemcami przegramy, to przecież wyjdziemy z grupy, a o to chyba chodzi no nie ??? DLATEGO WSZYSCY NAJMĄDRZEJSI - POCZEKAJMY DO MUNDIALU, A WIĘKSZOŚĆ BĘDZIE ZASKOCZONA !!! OCZYWIŚCIE POZYTYWNIE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sake(ŁKS) Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:51 Ale się Grzesiu rozstrzeał!!! Sebuś też!!!WOW. Franek jak widac nie potrzebny.Trener miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Koniec kariery Lehmana!!! IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 19:59 Ha ha ha ha... wiecie jaki bedzie koniec kariery Lehmana? Jak mu Rasiak bramke strzeli...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronaldinho Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:04 co to za wygrana z czwarto ligowym zespołem lepiej żeby takie wyniki były na mundialu a nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komitet wyzwolenia to nie 4 liga tylko piekarze,fryzjerzy i kelnerzy IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 28.05.06, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Sebastian Mila strzelił hat-tricka IP: *.net.autocom.pl 28.05.06, 20:51 A ile razy przewrócił się bez piłki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Niestety nie widziałem meczu ale wyjściowa jedenas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:09 tka chyba optymalna jabym do atraku posłał Żurwskiego ze Smolarkiem lub Żurawia z Rasiakiem.Zresztąpożyjemy zobaczymy teraz czekająnas sparingoi z Kolumbiąi Chorwacją.Chociarz jak widaćtrzon drużyny jużjest nastąpiątylko iewielkie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejne sparingi Jeszcze Seszele, Mongolia i Wyspy Owcze....beeeeee IP: 152.75.137.* 28.05.06, 21:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Czym się rózni Rasiak od pirata Hooka??? IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 21:25 Bo tamten miał tylko jedną drewnianą nogę. Taktyczny wybieg janosika. W I połowie smolarek z żurawskim ich zmęczyli, a potem to i drewniakom udawało się strzelić. Sam bym ze trzy strzelił chociaż jestem po pięćdziesiątce i waże 104/178 i mam luźne rzepki w kolanach P.S ciekawe jaki byłby wynik gdyby smolarka z żurawiem wpuścił po przerwie, pewnie z 20;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Czym się rózni Rasiak od pirata Hooka??? IP: *.aster.pl 28.05.06, 22:49 > chociaż jestem po pięćdziesiątce i waże > 104/178 i mam luźne rzepki w kolanach a kogo to q obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdynandordynarny Re: Czym się rózni Rasiak od pirata Hooka??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.05.06, 23:32 rodzice Cwiartczak wymyslili Gmerke, dali mu tak na imie i dwie szpady w rekie. Bujaj , bujaj Gmerke, smerfne obuwie na noge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Jak zatrzymac Rasiaka? IP: *.abhsia.telus.net 29.05.06, 03:05 Pila do drzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rivo Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.chello.pl 28.05.06, 22:50 moze zagramy z jeszcze slabsza druzyna dla podbudowania moralow? wszystko zweryfikuje mecz z columbia wiec lepiej nie popadajcie w samozachwyt... mila i rasiak i tak gracie padake, to ze strzeliliscie raz w zyciu po kilka goli to jeszcze nic nie znaczy. pokazcie taka skutecznosc w meczu z niemcami wtedy nie bede mial pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz gnat Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.05.06, 22:53 No ale z drugiej strony Wenezuela jest duzo silniejsza gospodarczo od innych krajow regionu. To co robi w tej chwili Hugo Chavez wzbudza pewnie usmiech na twarzy wielu osob nastawionych negatywnie do kapitalistyczbej wizji swiata i gospodarki. Obawiam sie jednak ze jego megalomania i chec zostania drugim Simonem Bolivarem moze w efekcie koncowym nie byc wystarczajaca w meczach z przeciwnikami preferujacymi gre z kontrataku. Obawiam sie ze wszystkie te bunczuczne zapewnienia skoncza sie jak zwykle przyslowiowa obrona czestochowy i wykopem na przyslowiowy wyjazd. Pupa pupa antrykot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Bloński się zesra jak Boruc nie bedzie nr.1 IP: 62.89.80.* 28.05.06, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukaj Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.aster.pl 28.05.06, 23:14 www.bezgiertycha.rp4.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Rasiak - pogromca kelnerów! Bleee! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:15 Znów nie zawiódł!!!! No,no,no.. ale nie o tym,nie o tym,pani Serwisowa. Grzesiu - pamiętamy twoje występy w eliminacjach, szczególnie z Anglikami,oj pamiętamy! Obawiam się,że gole z kelnerami nie wystarczą,żeby zmyć tą hańbę! Trzeba troszkę ciężej popracować,panie Rasiak! Jak na razie do gwiazdy daleko Panu,oj daleko! Frankowi nadal możesz jedynie buty na błysk pucować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janush wygrali z IV ligą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:22 jestem w szoku!A propos ta drużyna gra na mistrzostwach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan rydel papiez IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.05.06, 23:27 najbardziej mnie wnerwia ze czlowiek nie moze krytykowac na forum wydarzen zwiazancyh z wizyta papieza-Niemca w Polsce. Pamietam ze za czasow papieza-Polaka cos takiego byloby nie do pomyslenia, chociaz z drugej strony wodki kupic nie moglismy jak papiez zawital na hipodromie. Wczoraj moj ziomal spod celi zagrypsowal do mnie taki kawalek : "Papiez love kaszebszcze szpetote". Co mial on na mysli, nie wie nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Polska mistrzem swiata! IP: *.abhsia.telus.net 29.05.06, 03:16 10 goli w 60 min. Rewelacja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich CIOT Re: Polska mistrzem swiata! IP: *.adsl.alicedsl.de 29.05.06, 05:41 Ej wy CIOTY co tylko narzekacie na rasiaka i innych - POZAMYKAC MORDY Niewazne kto gra, wazne ze graja dla *POLSKI* a wy GLUPIE BUCE jak sie nie znacie to MORDA W KUBEL !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj : Polska nie zasluzyla na to, by.... IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 29.05.06, 05:49 taki ktos, jak ty , z nia sie utozsamial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.net.pl / *.rozbark.net.pl 29.05.06, 07:51 z czego sie cieszycie Nieporównujcie tej kadry do 1974 roku Z taka druzyna i rozbark Bytom wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.net.pl / *.rozbark.net.pl 29.05.06, 07:53 Janas zapłaczesz za Frankowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Janas zapłaczesz za Frankowskim IP: *.net.pl / *.rozbark.net.pl 29.05.06, 07:57 Nie ciesz sie ze pokonałes kelnerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek nou polska-księgowi 10:0! IP: *.aster.pl 29.05.06, 09:00 Chyba wszyscy już wszystko powiedzieli. Sklad był dobry, mam tylko nadzieję, że Kuszczak będzie nr.1 na mistrzostwach. I nie ma mowy,że Rasiak jest drewniany!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: polska-księgowi 10:0! IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:07 grzesiu rasiak wcale nie jest drewniany!! sciagnijcie sobie kilka jego bramek z barwach derby county - niektóre to klasa sama w sobie ale najprościej krytykować... ech polaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Ech Polaku... IP: *.28.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 29.05.06, 11:18 Te mistrzostwa nie beda na poziomie drugiej ligii angielskiej.Po co to ogladac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz gnat Re: polska-księgowi 10:0! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.05.06, 10:51 Niby wygralismy ale poczekajmy do konca miesiaca jak oblicza nam bilans przychodow i rozchodow. Cos mi sie wydaje ze zrobiom nam wtedy takie storno ze nie bedziemy mogli siadac na pupie przez miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś