Dodaj do ulubionych

Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0

• Gość: steveb63 zaczarowany olowek. IP: *.ny325.east.verizon.net 28.05.06, 17:15
      Nech zyje ten rysik czy jak mu tam zaczarowany olowek.
      • Gość: adas Re: zaczarowany olowek. IP: *.chello.pl 28.05.06, 17:52
        ludzie-niech oni sobie wygrywaja z FC Wysoka Nizna ile wlezie!!przyjdzie
        mundial i wiory poleca!!przeciez na do Niemiec jada zawodnicy drugich lig na
        Zachodzie lub 1 ale slabych(wyjatki potwierdzaja regule)!!nawet jak wyjdziemy z
        grupy to konic kariery i chlopaki wracaja do domu.nie maja szans(obym sie
        mylil) z Anglia czy Szwecja.a Janas chodzby nie wiem kogo zabral to i tak
        niczego nie zmieni.sadze ze on doszedl do wniosku ze zmintuje zespol na
        przyszlosc-niech mlodzi sobie pograja. a jelsi nie beda w stanie wyjsc z grupy
        to kaplica.bo jesli wyjda to moze wroca na mundial i powalcza w przyszlosci.Bo
        ani Dudek ani Frankowski nie zmienia tego ze jestesmy zadupiem Europy jesli
        chodzi o pilke,a jedyne co to nasi kibole moga innym spuscic tegie lanie. Mis
        Listkiewicz kieruje sobie tym "polskim piekielkiem" i tak sie to wszystko noza
        we wsasnych odchodach. taki nasz los. wiec niech sie chlopcy ciesza ze pograli
        (a szczegolnie Mila bo przynajmniej siobie pobiega a nie siedzi na trybunach)
    • Gość: kiczaty Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:10
      z tak druzyna to nic nie daje www.footballgwiazdy.glt.pl
    • Gość: cyg@nek A St. Gallen też zagra na mistrzostwach? IP: *.osk.enformatic.pl 28.05.06, 18:41
      Ciekawe czy te drużyny, które wystąpią na mistrzostwach są dużo gorsze od St.
      Gallen. Powszechnie wiadomo, że w każdym klubie zawodnicy są 10 razy lepiej
      zgrani niż zbieranina reprezentantów np. Szwecji. Jak tak dobrze idzie to na
      mistrzostwach pewnie ze 100:0 będziemy wygrywać.
    • Gość: brazil Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.server4you.de 28.05.06, 18:55
      Goooool!!!! Rasialdighno Gooooool!!!
    • Gość: mark4 Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 28.05.06, 19:00
      mam pytanie.
      czy szwajcarska czwarta liga jest dużo lepsza od naszych "dzikich drużyn"?.
      bo nie wiem czy mam się bardzo cieszyć czy tylko trochę...
    • Gość: snakemaycry Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 19:20
      Kolejny benefis Janasa dla Rasiaka i Mili. n/c
      • Gość: GRZESIEK Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.ztpnet.pl 28.05.06, 19:31
        Skoro ważne są mecze na mundialu, to może poczekajmy z opiniami
        właśnie do tych meczy !!!
        Jak walniemy Ekwadorowi "trójkę" i Kostaryce "piątkę", a z Niemcami przegramy,
        to przecież wyjdziemy z grupy, a o to chyba chodzi no nie ???

DLATEGO WSZYSCY NAJMĄDRZEJSI - POCZEKAJMY DO MUNDIALU, A WIĘKSZOŚĆ BĘDZIE
        ZASKOCZONA !!!
        OCZYWIŚCIE POZYTYWNIE :)))
    • Gość: Sake(ŁKS) Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:51
      Ale się Grzesiu rozstrzeał!!!
      Sebuś też!!!WOW.
      Franek jak widac nie potrzebny.Trener miał rację.
    • Gość: S.N.W. Koniec kariery Lehmana!!! IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 19:59
      Ha ha ha ha... wiecie jaki bedzie koniec kariery Lehmana? Jak mu Rasiak bramke
      strzeli...;D
    • Gość: ronaldinho Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:04
      co to za wygrana z czwarto ligowym zespołem lepiej żeby takie wyniki były na
      mundialu a nie teraz
      • Gość: komitet wyzwolenia to nie 4 liga tylko piekarze,fryzjerzy i kelnerzy IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 28.05.06, 20:35
    • Gość: Jerzy Sebastian Mila strzelił hat-tricka IP: *.net.autocom.pl 28.05.06, 20:51
      A ile razy przewrócił się bez piłki?
    • Gość: look Niestety nie widziałem meczu ale wyjściowa jedenas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:09
      tka chyba optymalna jabym do atraku posłał Żurwskiego ze Smolarkiem lub Żurawia
      z Rasiakiem.Zresztąpożyjemy zobaczymy teraz czekająnas sparingoi z Kolumbiąi
      Chorwacją.Chociarz jak widaćtrzon drużyny jużjest nastąpiątylko iewielkie zmiany.
      • Gość: Kolejne sparingi Jeszcze Seszele, Mongolia i Wyspy Owcze....beeeeee IP: 152.75.137.* 28.05.06, 21:26
    • Gość: ŁKSman Czym się rózni Rasiak od pirata Hooka??? IP: *.toya.net.pl 28.05.06, 21:25
      Bo tamten miał tylko jedną drewnianą nogę. Taktyczny wybieg janosika. W I
      połowie smolarek z żurawskim ich zmęczyli, a potem to i drewniakom udawało się
      strzelić. Sam bym ze trzy strzelił chociaż jestem po pięćdziesiątce i waże
      104/178 i mam luźne rzepki w kolanach
      P.S ciekawe jaki byłby wynik gdyby smolarka z żurawiem wpuścił po przerwie,
      pewnie z 20;0
      • Gość: que? Re: Czym się rózni Rasiak od pirata Hooka??? IP: *.aster.pl 28.05.06, 22:49
        > chociaż jestem po pięćdziesiątce i waże
        > 104/178 i mam luźne rzepki w kolanach

a kogo to q obchodzi?
        • Gość: ferdynandordynarny Re: Czym się rózni Rasiak od pirata Hooka??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.05.06, 23:32
          rodzice Cwiartczak wymyslili Gmerke, dali mu tak na imie i dwie szpady w rekie.
          Bujaj , bujaj Gmerke, smerfne obuwie na noge!
    • makbrajd 3 miejsce na mundialu!!! 28.05.06, 21:26
      w grupie rzecz jasna
      • Gość: pol Jak zatrzymac Rasiaka? IP: *.abhsia.telus.net 29.05.06, 03:05
        Pila do drzewa!
    • Gość: rivo Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.chello.pl 28.05.06, 22:50
      moze zagramy z jeszcze slabsza druzyna dla podbudowania moralow?
      wszystko zweryfikuje mecz z columbia wiec lepiej nie popadajcie w
      samozachwyt... mila i rasiak i tak gracie padake, to ze strzeliliscie raz w
      zyciu po kilka goli to jeszcze nic nie znaczy. pokazcie taka skutecznosc w
      meczu z niemcami wtedy nie bede mial pytan
    • Gość: tomasz gnat Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.05.06, 22:53
      No ale z drugiej strony Wenezuela jest duzo silniejsza gospodarczo od innych
      krajow regionu. To co robi w tej chwili Hugo Chavez wzbudza pewnie usmiech na
      twarzy wielu osob nastawionych negatywnie do kapitalistyczbej wizji swiata i
      gospodarki. Obawiam sie jednak ze jego megalomania i chec zostania drugim
      Simonem Bolivarem moze w efekcie koncowym nie byc wystarczajaca w meczach z
      przeciwnikami preferujacymi gre z kontrataku. Obawiam sie ze wszystkie te
      bunczuczne zapewnienia skoncza sie jak zwykle przyslowiowa obrona czestochowy i
      wykopem na przyslowiowy wyjazd. Pupa pupa antrykot.
    • Gość: reks Bloński się zesra jak Boruc nie bedzie nr.1 IP: 62.89.80.* 28.05.06, 22:58
    • Gość: poszukaj Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.aster.pl 28.05.06, 23:14
      www.bezgiertycha.rp4.pl
    • Gość: bogdan Rasiak - pogromca kelnerów! Bleee! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:15
      Znów nie zawiódł!!!! No,no,no.. ale nie o tym,nie o tym,pani Serwisowa. Grzesiu
      - pamiętamy twoje występy w eliminacjach, szczególnie z Anglikami,oj pamiętamy!
      Obawiam się,że gole z kelnerami nie wystarczą,żeby zmyć tą hańbę! Trzeba troszkę
      ciężej popracować,panie Rasiak! Jak na razie do gwiazdy daleko Panu,oj daleko!
      Frankowi nadal możesz jedynie buty na błysk pucować!
    • Gość: Janush wygrali z IV ligą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:22
      jestem w szoku!A propos ta drużyna gra na mistrzostwach?
    • Gość: lucjan rydel papiez IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.05.06, 23:27
      najbardziej mnie wnerwia ze czlowiek nie moze krytykowac na forum wydarzen
      zwiazancyh z wizyta papieza-Niemca w Polsce. Pamietam ze za czasow
      papieza-Polaka cos takiego byloby nie do pomyslenia, chociaz z drugej strony
      wodki kupic nie moglismy jak papiez zawital na hipodromie.
      Wczoraj moj ziomal spod celi zagrypsowal do mnie taki kawalek :
      "Papiez love kaszebszcze szpetote". Co mial on na mysli, nie wie nikt.
    • Gość: pol Polska mistrzem swiata! IP: *.abhsia.telus.net 29.05.06, 03:16
      10 goli w 60 min. Rewelacja!!!!!
      • Gość: do wszystkich CIOT Re: Polska mistrzem swiata! IP: *.adsl.alicedsl.de 29.05.06, 05:41
        Ej wy CIOTY co tylko narzekacie na rasiaka i innych - POZAMYKAC MORDY
        Niewazne kto gra, wazne ze graja dla *POLSKI* a wy GLUPIE BUCE jak sie nie
        znacie to MORDA W KUBEL !!!!!
        • Gość: pj : Polska nie zasluzyla na to, by.... IP: *.48.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 29.05.06, 05:49
          taki ktos, jak ty , z nia sie utozsamial.
    • Gość: marek Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.net.pl / *.rozbark.net.pl 29.05.06, 07:51
      z czego sie cieszycie Nieporównujcie tej kadry do 1974 roku Z taka druzyna i
      rozbark Bytom wygra
    • Gość: marek Re: Polacy pokonali w sparingu St. Gallen 10:0 IP: *.net.pl / *.rozbark.net.pl 29.05.06, 07:53
      Janas zapłaczesz za Frankowskim
    • Gość: marek Re: Janas zapłaczesz za Frankowskim IP: *.net.pl / *.rozbark.net.pl 29.05.06, 07:57
      Nie ciesz sie ze pokonałes kelnerów
    • Gość: mirek nou polska-księgowi 10:0! IP: *.aster.pl 29.05.06, 09:00
      Chyba wszyscy już wszystko powiedzieli.
      Sklad był dobry, mam tylko nadzieję, że Kuszczak będzie nr.1 na mistrzostwach.
      I nie ma mowy,że Rasiak jest drewniany!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: miko Re: polska-księgowi 10:0! IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:07
        grzesiu rasiak wcale nie jest drewniany!! sciagnijcie sobie kilka jego bramek z barwach derby county - niektóre to klasa sama w sobie ale najprościej krytykować... ech polaczki...
        • Gość: pj Ech Polaku... IP: *.28.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 29.05.06, 11:18
          Te mistrzostwa nie beda na poziomie drugiej ligii angielskiej.Po co to ogladac ?
      • Gość: tomasz gnat Re: polska-księgowi 10:0! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 29.05.06, 10:51
        Niby wygralismy ale poczekajmy do konca miesiaca jak oblicza nam bilans
        przychodow i rozchodow. Cos mi sie wydaje ze zrobiom nam wtedy takie storno ze
        nie bedziemy mogli siadac na pupie przez miesiac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka