Dodaj do ulubionych

Janas po meczu: Wszystko przed nami

• Gość: Robert Urban Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: 72.90.239.* 10.06.06, 01:14
      Tak zlej druzyny jak nasza nie widzialem juz dawno.
      Zadnego zgrania, zadnej techniki, szybkosci i przede wszystkim
      zaangazowania i ducha walki. To chanba i wstyd, widocznie polscy sportowcy
      maja za duzo pieniedzy i przywilejow i grac im sie juz nie chce.
      A takiego glupiego trenera ktory nie potrafil przygotowac druzyny przez tyle lat
      powinno sie do wiezienia wsadzic.

30 lat bylismy swietni, czy to nigdy sie juz nie powtorzy??? :(
    • Gość: x Przeciez ta reprezentacja byla OK w eliminacjach!! IP: *.crowley.pl 10.06.06, 01:16
      Przeciez ta reprezentacja byla OK w eliminacjach!!
      Co sie do cholery stalo???

Myslalem, ze ten system 1-4-5-1 szykowany jest na Niemcow!
    • Gość: horwatt chlopaki, dziady wy jedne!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:16
      jak mozecie!!!
      to nasi reprezentanci!! to Polacy! Najlepsi z najlepszych! to 11-ka ktora jest
      the best z calej 40-sto milionowej populacji, to wybrancy narodu, to sa mistrze!!!
      wina jest tylko po jednej stronie, pilkarzy!!!!
      cholera, przeciez tam sa wyslannicy najlepszych klubow swiata, na mistrzostwach
      trza sie zaprezentowac by cie kupili. Nasi wyszli jakby im na kasie nie
      zalezalo?! NIe czaje, powinni gryzc murawe ze az milo, p...eni burzuje!!! w
      dupach sie poprzewracalo!!!
    • scyzor75 Magic??? 10.06.06, 01:16
      I jeszcze jedno dotyczace "Magica". Gosciu chce byc porownywany badz nawet
      nastepca Larssona. Dla przypomnienia Szwecja z Larssonem w ataku zajela III
      miejsce w MS. Respect kmiocie!
      • Gość: Wypych No tak, gdzieś ta magia uleciała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:23
        ale janas powinien wczesniej zareagować, nazwiska same nie grają.
        • Gość: mk Re: No tak, gdzieś ta magia uleciała IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:53
          jasne!!!!
          Przecież było 0-1 po pierwszej połowie, 0 celnych strzałów - już wtedy trzeba
          było zmienić i zawodników i taktykę, a ten dureń to nie wiem na co liczył.
          Franka nie było i mu d...py dziś nie uratował.
          Z janasa to taki trener jak z koziej...
        • Gość: marek Re: No tak, gdzieś ta magia uleciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:29
          a postawisz 0,01 pln że nasz trenorio zna nazwiska ?

Jakby znał to w studio TVP 2 nie byłoby tych któtzy tam byli :(((
    • Gość: DD Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 10.06.06, 01:17
      Cóż, jedyny jasny punkt w piątek to postawa Roberta Kubicy na Silverstone. Choć pewnie zmieni obywatelstwo żeby się więcej wstydu nie najeść za Łojczyznę. Ja bym tak zrobił.
    • Gość: Monia Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.06.06, 01:17
      Zabraklo Dudka i Franka!!!Szkoda jak zwykle mamy nadzieje ze POlska
      reperezentacja cos potrafi...
    • Gość: jarek Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.nyc.res.rr.com 10.06.06, 01:19
      2000..jeden na liscie......Premier bzdury gada, nic dodac a...mozna by...jaj
      im i Panu
      panie Premierze...do..prawic
      zenada...ja....slowo jedno
      bo..peka we mnie cos
      i....wstyd...kto ma?.. reka do gory......."siedmiu przez komorki gada...przed
      meczem"....zawodowcy
      shit
    • Gość: horwatt wy komentujacy na forum!!! debilos!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:19
      ak mozecie!!!
      the best z calej 40-sto milionowej populacji, to wybrancy narodu, to sa mistrze!!!
    • Gość: m Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.qc.sympatico.ca 10.06.06, 01:21
      Niestety jak juz wspominalem na wczesniejszych postach stalo sie to
      najgorsze.Dumna ciagle Polska pilka padla na kolana przed outsiderem i
      konsekwetnie pilkarskim swiatem.Oj,bedzie Janas mial duzo do tlumaczenia.Nie
      pomoze mu w tym fakt rewolucyjnych powolan do reprezentacji.Teraz nastepna
      bomba.Chcemy wygrac mecz a ustawiamy gleboko defensywny system gry
      4:4:1.Zupelnie sie na tym spalilismy.Moje dodatkowe zdziwienie jest ze to jest
      przeciez stosunkowe nieznane ustawienie a w zwiazku z tym wymaga dlugotrwalego
      studiowiania i treningu.Wymaga rowniez zawodnikow odpowiednich i ich
      zrozumienia poruszania sie w tym systemie. Natomiast grali tak jak by nie
      wiedzieli gdzie maja biegac.Jak mozna grac defensywnie z Ekwadorem,moze z
      Niemcami zgoda ale z Ekwadorem to trzeba mecz wygrac!Moja nadzieja nie jest juz
      dla zmazania plamy jaka dalismy wygranie z Niemcami.Jestem realista w tej
      mierze i wiem ze musialby sie zdarzyc cud.Jedynie co pomoze mi lzej oddychac to
      tak jak w Korei.Przegralismy z Korea i czulismy sie po tym meczu podobnie jak
      po meczu z Ekwadorem ale pozniej okazalo sie ze Korea zostala czarnym koniem
      mistrzostw.Moze najgorsza byla ta porazka z Portugalia wtedy, ale mielismy
      wtedy przynajmniej zaplecze bo wygralismy ze Stanami 3:1.Mogloby byc 4:0 ale
      Zurawski nie strzelil karnego.Tak wiec jak Ekwador okaze sie tez czarnym koniem
      to moze popchna Niemcy i Kostaryke tez i nie bedziemy osamotnieni
      Niewiem,pozyjemy,zobaczymy.A swoja droga gdzie sa Ci zwolennicy Janasa,
      pochowani ktorzy tylko klaskali do rewolucyjnych zmian.Ze zloscia mowie wam raz
      jeszcze,zmiany i rewolucja moze byc,jak wczesniej jest przygotowana nowa
      koncepcja!!!
    • Gość: hor forumowicze------:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:21
      ak mozecie!!!
    • Gość: ++++++++ 7 zawodników rozmawialo przez komórki IP: *.206.100.208.1dial.com 10.06.06, 01:22
      przed meczem 7 polskich zawodników rozmawialo przez komórki ?

a gdzie koncentracja przed najwazniejszym wystepem ich zycia ?!!!!!!!!!
      • Gość: ++++++++++ jak tam urlop Listkiewicza ? IP: *.206.100.208.1dial.com 10.06.06, 01:24
        Jak tam urlop grabarza polskiego futbolu, Pana Listkewicza ?

Po Korei byl usmiechniety.
        • ms473 Re: jak tam urlop Listkiewicza ? 10.06.06, 01:37
          Teraz też będzie. Powie, że było całkiem nieźle. Że mieliśmy trochę pecha, ale
          taki jest futbol. Przyzna, że kilka posunięć selekcjonera było błędnych, ale w
          końcu kto jest nieomylny. Pomogą mu komentatorzy z TVP, przypominając do
          zerzygania wszystkie słupki, poprzeczki, groźne akcje i niesłuszne spalone. I
          wszyscy będą dziękować wspaniałym polskim kibicom, żeby się zrobiło tak jakoś
          milej i cieplej. Po czym wszystko zostanie po staremu. Za cztery lata znowu się
          będziemy wkurzać. Albo i nie, bo może nie przejdziemy eliminacji. Ale i tak nikt
          z tego nie wyciągnie konsekwencji. Bo PZPN to świetny biznes, a nie zarzyna się
          kury dającej złote jajka.
          • Gość: czekoladowy prawda o meczu oczami kibica ze stadionu IP: *.aster.pl 10.06.06, 01:47
            jest taka. z gory bylo wiadomo ze przegramy, bo nasi pilkarz zamiast wybiec na
            rozgrzewke w bojowych nastrojach i sie nakrecac, to nakrecali - ale stadion i
            kibicow na kamerki video, tudziez poswiecali czas na rozmowy telefoniczne przez
            aparaty komorkowe, spacerujac niemrawo po boisku w dresikach.

to mi powiedzial ktos to tam byl i to widzial i o tym jeszcze bedzie glosno
            • Gość: m Re: prawda o meczu oczami kibica ze stadionu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:59
              a ja powiem szczerze, że pierwszy raz*) zetknąłem się z tym, żeby drużyna grała
              z jednym...cofniętym napastnikiem!
              Przecież jak już się gra defensywnie i liczy na kontry to ten jedyny napastnik
              powinien być wysunięty maksymalnie do przodu!
              *)może nie pierwszy, bo z Chorqwcja też tak grali i mecz był nudny jak flaki z
              olejem, sytuacji bramkowych też brak, strzałó celnych - tak jak i teraz 1, ale
              akurat zamieniony na bramkę, a lepsze sytuacje Chorwacji były zmarnowane)
              • Gość: skakanka Dziwna analogia do Korei IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 10.06.06, 05:07
                tam też Engel nie zabrfał tych co wywalczyli awans, rzekomo, bo nie grali w klubie, ale innych nie grajacych w klubie już mu to nie przeszkadzało, nie to, że rozbił w ten sposó drużyne, to jeszcze wzioł ciaiarzy nie grających w klubie.
                Powinno sie albo brać drużyne, albo wszystkich nie grających zosatwić.

Teraz janas zrobił dokładnie to samo, rzekomo, ze względu na brak gry w klubie nie wzioł kilku graczy, ale już we wzięciu takiegio Krzynówka czy Mili to mu nie przeszkadzało. Dotego z tak słabą obroną (Jop, Bąk - jedn wolniejszy od drugiego) to nawet Kostaryka nam walnie. no chyba, ze powtórka z rozrywki cyzli wysoka porażka z Niemcami i na oniec w meczu o nic zwycięstwo z Kostaryką. Parodia. Na błędach to my sie chyba nie uczymy.
                • Gość: chusta jak sie chce strzelać bramki skoro IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 10.06.06, 05:18
                  gra sie co najmniej 6 obrońcami w tym 4 (Żewłakow, Jop, Bąk, Radomski(tak, tak wiem, że to niby cofnięty pomocnik)) wogóle po za stałymi fragmentami gry nie wączają sie do akcji ofensywnych, jedynie Baszczyński coś próbuje. Pomocy właściwie nie ma w takim zestawieniu, a w ataku jeżei jest 3 Polaków i 6 Ekwadorczyków to jak oni mieli grać. Na mecz z Niemcami mój skład powinien wyglądać tak.

Kuszczak (Boruc)
                  Baszczyński, Bąk, Lewandowski, Żewłakow(Gancarczyk)
                  Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak, Żurawski,
                  Rasiak, Jeleń

Jeżeli sie gra ewentualnie ustawieniem 451 to też ten wysunięty musi byc Rasiak jedyny napastnik z prawdziwego zdarzenia, który całkowice zostanie odciążony od gry defensywnej i rozgrywania piłki, bo wczoraj niby był tym wysuniety Żuawski, a jak on sie wracał na środek i brał za rozgrywanie to znów była sytuacja, że było 2 Polaków i 6 Ekwadorczyków.

To że mamy słabych piłkarzy to było wiadomo od dawna, ale myślałem, ze cociaż taktyką jesteśmy w stanie zniwelować braki z takim przeciwnikiem jak Ekwador, a tu klops, aż strach pomyśleć co będzie w meczu z Niemcami
            • Gość: ANDZIK Re: prawda o meczu oczami kibica ze stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:03
              OGLĄDAŁEM TEN MECZ WCZORAJ Z ŻONĄ(DYLETANT W TYCH SPRAWACH),I ZADAŁA MI JEDNO
              ZNAMIENNE PYTANIE-DLACZEGO NASI BIEGAJĄ ZA PIŁKĄ,A TAMCI GRAJĄ PIŁKĄ?NASZ
              MISTRZ VON JANAS ZAUWAŻYŁ,ŻE NASI ODPIERDZIELAJĄ KASZANĘ DOPIERO W 85
              MINUCIE,WPROWADZAJĄC NOWE "SIŁY"(PRIMADONNA NIE ZABRAŁ PIECHNY I FRANKA BO
              GWIAZDA JEST JEDNA "VON JANAS").NAPRAWDĘ REFLEKS GODNY
              POZAZDROSZCZENIA!!!.DAJMY MU BOLID F1,Z TYM REFLEKSEM DA RADE.KIBICE W
              CHORZOWIE JEDNAK SIĘ NIE MYLILI WYGWIZDUJĄC TEN CYRK VON JANASA.ZAL SMOLARKA
              (JAK ON SIĘ MĘCZY GRAJĄC W TAKIEJ"KADRZE")I KIBICÓW,KTÓŻY JAK ZAWSZE
              DOPISALI.CIEKAWE CZY PAN BORUC TERAZ PRZYZNA,ZE TO ONI TERAZ ODSTAWILI WIOCHE.A
              W OGÓLE NIECH POLACY WNIOSĄ PROTEST,ŻE EKWADORCZYCY BIEGALI ZA SZYBKO I ZA DUŻO
              GRALI PIŁKĄ.PRZECIEŻ TAK NIE WOLNO.I TAK IM BĘDĘ W MECZU Z NIEMCAMI
              KIBICOWAŁ.CIEKAWE CZY BĘDA JAJA.POZDRAWIAM.
          • Gość: gosc marek Re: jak tam urlop Listkiewicza ? IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 10.06.06, 02:01
            Masz racje!!! To co Janas zrobil to przekracza wszelkie znamiona glupoty . Bylo
            11 kopaczy ktorzy nie wiedzieli gdzie ich miejsce na boisku i jaka role maja
            grac. Bez zadnej taktycznej mysli bez lidera na srodku pola, PiS rozbija uklady
            w kazdej dziedzinie zycia to niech ten tez rozbije i bedzie spokoj
        • Gość: Waldek Re: jak tam urlop Listkiewicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 07:40
          Czy PZPN pozwoli Panu Listkiewiczowi wybrac czwarty raz trenera "Nieudacznika".
        • meylec A ci nieudacznicy to ile nas kosztują??? 10.06.06, 09:51
          Przedstawcie społeczeństwu rachunek, ile skasowaliści z publicznych pieniędzy.
          Bo teraz mamy takie czasy, że od ludzi i to na różnch stanowiskach się wymaga.
          A oni co - jak tramwaj na szynach za Englertem, g..... zrobią ale siano
          skasują? Oddać siano i spadać!!!!!
      • koham.mihnika sprawdzali stan kont bankowych 10.06.06, 01:50

• Gość: MAX Re: 7 zawodników rozmawialo przez komórki IP: *.12.1411N-CUD12K-01.ish.de 10.06.06, 09:06
        Teraz widac golym okiem ze kibice na stadionie Slaskim Mieli racje ze wten
        sposob potraktowali te pseudo gwiazdy , to widac jak oni olewajom wszystkich
        POLSKICH KIBICOW ,to mial byc najwazniejszy mecz ich zycia a zamiast sie
        skoncentrowac na meczu to wydzwaniali cholera wie gdzie i tutaj widac gdzie te
        gwiazdy majom KIBICOW .Ciekawe czyja wina jest teraz ???? .Juz Teraz ten
        pozorujacy gre w Szkocji PAJAC nie powie ze kibice byli zli , strzal na
        jeden zero kazdy inny bramkarz by zlapal ale nie Boruc bo to nie jest bramkarz
        tylko wazeliniarz JANASOWY .Dla JANASA LISTKIEWICZA I TEJ ZBIERANINY
        BURUCOW I RASIAKOW POLSCY KIBICE SIE NIE LICZOM !!!!!!!!!!!! ONI MAJOM NAS
        POPROSTU W DUPIE !!!!!!!! POKAZALI TO PORAZ TRZECI .
      • Gość: ANDZIK Re: 7 zawodników rozmawialo przez komórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:36
        a gdzie koncentracja przed najwazniejszym wystepem ich zycia ?!!!!!!!!!
        ZA PRZEPROSZENIEM W DUPIE NAS MAJĄ,KASA I TAK WPŁYNIE.
    • Gość: lach Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:26
      wywaklić wszstkich z wisły to drewniaki aci byli przedewszstkim tam BURCHART
      BY ROZPRACOWAŁ TEN EKWADOR dajcie spokój fart JANASA DAWNO SIE SKOŃCZYŁ to
      jakaś kpina SMOLAREK CHIAŁ GRAĆ aszymkowiak niech nas przeprosi za tą wioche
      jak nie potrafi podać celnie i jak rusza sie jak mucha w smole to
      dziękuje ,nastepny żurawski przecierz to badziewiarz ty chcesz być
      gwiazdą ,przestań taki Jeleń jest od ciebie o klase lepszy.WISŁA ROZŁOŻYŁA NAM
      REPREZENTACJE TAM KORONA KIELCE BY WYGRAŁA.SKOŃCZYC Z UKŁADAMI.TYLKO SMOLAREK
      MA SERCE a raszty żony to walą murzyni bo do czego oni sie nadają wy.....ać
      • Gość: zdzich Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:37
        lach masz racje PIS niech weżmie się za Janasa cotam robi lewandowski bo trener
        ma jego udziały Janas we wronkach jest tez więzienie i tam twoje miejsce,można
        przegrac ale z piłkarzami którzy walczyli a robił to tylko SMOLAREK
    • Gość: kibic Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.ipaper.com 10.06.06, 01:27
      dla kibiców gratulacje za optymizm a dla naszej kadry i trenera dobra rada nie
      wracajcie do kraju bo mi wstyd za was,nie jesteści godni nosić tych koszulek
      nie macie ambicji,właściwie to nic w was nie ma,dno.
    • Gość: ~mam juz tego... janas do boru IP: *.hstl1.put.poznan.pl 10.06.06, 01:28
      i co korea biegala za szybko a ekwador to co za duzo czerwonch krwinek we krwi
      ma bo mecze na wysokosciach gra... noz k...a mać ja obwiniam wszystkim ciebie
      trenerze niestety - wszyscy bez wyjatku psioczyli na twoj wybor i co byli w
      bledzie? p...ony malkontencie nieczytajacy niczego nieogladajcy niczego, masz
      swoja autorska reprezentacje i co? .... jedna zółta kartka w protokole i to w
      dodatku dla tego któremu na prawde zalezalo... ych ja obwiniam ciebie, niestety
      dwoch czy trzech zawodnikow to nie zespol, wiem, ale chemie kolektyw zespol
      łatwo zepsuć i tymi wyborami baku tych 2-3 ludzi to zrobiles... dziekuje ci
      trenerze, wykrec jeszcze kilka pirletow i zapal faje bo world cup sie skonczyl
      dla Polakow
    • Gość: PiSofil to jest wina PO IP: 65.57.245.* 10.06.06, 01:29

... to jest ich wina ze polska druzyna sie nie POPiSala ...

-----------------
      Kto da nam zwyciestwa?
      PiS da!!
      • Gość: Marysia Od tej polityki juz ci odpier.dziela IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:41
        • Gość: NO ME JODAS !!! Ale kasa bedzie... IP: *.Red-81-41-208.staticIP.rima-tde.net 10.06.06, 01:46
          ...nawet kiedy Polska "reprezentacja" nie wyjdzie z grupy i za tydzieñ wroci do
          domu, to i tak otrzymaja za swoj marny wystep stawke minimalna: 3,9 mln € !!!
    • Gość: WHENDEATHBECOMESU Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.versanet.de 10.06.06, 01:29
      DOBRA OD NOWA BOG OJCZYZNA HONOR -------->>> COSAT RICA WALNELA NIEMCOM 2
      TO MY 3 NIE WIERZE ZE CHLOPACY JUZ NIE CHCA GRAC!!!!!
      KEEP YA HEAD UP BY TUPAC POWIEDZIAL DLATEGO GLOWA DO GORY
      >>bog<< OJCZYZNA HONOR NIE DAJMIY LEPPERWI I GIERTYCHOWI SZANS TYLKO NAM POLAKOM

GLOWA DO GORY JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA
      DO BOJU I NIE PISAC BZDUR !!!!!!!!!!!!!!!! K . Gorski by nie chcial tego i JPII
      TEZ NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLSKA IMMORTALZ IN POLAND WE TRUST POLSKA FOR EVER NIECH ZYJE POLSKA !!!!

POLSKA PONAD WSZYSTKIM NIE DAJMY SZW::: ANI JEDNIEJ SZANSY
      WSZYSCY NEIMSCY SIE SMIEJA Z NAS DLATEGO WALNIEMY IM BEZ IRONII TYLKO POLSKA

DLATEGO POLSKA IMMORTALZ IMMORTALZ <<BOG >> OJCZYZNBA HONOR
    • Gość: Kas Piłka nożna to zło! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.06.06, 01:31
      To jest rzecz zupełnie nieważna Najważniejsze jest to:
      -czy jestś zdrowy
      -czy jestś zabezpieczony finansowo- praca mieszkanie
      -czy nie jesteś sam, masz kogoś kto pomoże, bratnią duszę
      -czy jesteś szczęśliwy
      -czy nie krzywdzisz innych

Reszta jest nieważna, ludzie się zabijają przez piłkę.......a to jet rzecz tak mało znacząca......Przegrana na MŚ jest niczym, w porównaniu z tym, co człowika może spotkać w życiu. Nie wolno się tak przejmować piłką bo to niszczy ludzi.
    • sevakh Niestety przewidziałem. 10.06.06, 01:36
      Wytypowałem 2:0 dla Ekwadoru i niestety się sprawdziło.
      Chciałem żeby nasi wygrali, ale jak zobaczyłem naszego napastnika wracającego
      pod własne pole karne w celu odbioru piłki, cała nadzieja upadła./ zero
      strzałów w pierwszej połowie/
      Po tym meczu widać ,że to nie trenerzy nie lubią naszych "stranieri", tylko
      brak formy eliminuje ich z gry.
      Zastanawiałem się co będzie jeżeli przeciwnik będzie pilnował Żurawskiego, no
      to zobaczyłem.
      Po za tym nasi chyba kiepsko się czuli przy takiej widowni, gdyż ostatnie
      treningi i sparingi odbywały się bez publiczności.
      Panie Janas dziękuję za kadrę i taktykę.
      Piłkarze / nie wszyscy/ dziekuję za zaangażowanie, a swoją drogą powinniście
      zrobić zbiórkę kasy i podziękować Frankowi za zarobiony szmal.
    • Gość: inia3511&sbcglobal Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.06.06, 01:36
      rzucilismy sie do ataku? na k..... kogo? pileczka lata to i tam ? kretunizm
      bylby lepszym okresleniem na kompletny kompromis. prosze, nie kompromitujcie
      narodu polskiego, ktory na nasza niekorxysc jest wybrancem oszalg
      • Gość: WHENDEATHBECOMESU Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.versanet.de 10.06.06, 01:38
        DOBRA OD NOWA BOG OJCZYZNA HONOR -------->>> COSAT RICA WALNELA NIEMCOM 2
        TO MY 3 NIE WIERZE ZE CHLOPACY JUZ NIE CHCA GRAC!!!!!
        KEEP YA HEAD UP BY TUPAC POWIEDZIAL DLATEGO GLOWA DO GORY
        >>bog<< OJCZYZNA HONOR NIE DAJMIY LEPPERWI I GIERTYCHOWI SZANS TYLKO NAM POLAKOM

GLOWA DO GORY JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA
        DO BOJU I NIE PISAC BZDUR !!!!!!!!!!!!!!!! K . Gorski by nie chcial tego i JPII
        TEZ NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLSKA IMMORTALZ IN POLAND WE TRUST POLSKA FOR EVER NIECH ZYJE POLSKA !!!!

POLSKA PONAD WSZYSTKIM NIE DAJMY SZW::: ANI JEDNIEJ SZANSY
        WSZYSCY NEIMSCY SIE SMIEJA Z NAS DLATEGO WALNIEMY IM BEZ IRONII TYLKO POLSKA

DLATEGO POLSKA IMMORTALZ IMMORTALZ <<BOG >> OJCZYZNBA HONOR
    • Gość: at_work Janas na Mundialu IP: 80.50.180.* 10.06.06, 01:38

_
      JANAS NA
      MUNDIALU TAK WIDZĘ
    • Gość: zjarka007 Chłopaki pamiętajcie, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:38
      gracie dla siebie, dla zabawy, piłka to radość a nie wyrachowanie, uwierzcie w
      siebie i do boju...nie bójcie się i tak nikt na was nikt nie liczy...wyluzujcie
      się!
    • Gość: Bóg Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.lodz.msk.pl 10.06.06, 01:42
      Dupy...dupy...dupy wołowe.
    • Gość: WETO Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:44
      SMOLAREK BYŁEŚ NAJLEPRZY A reszta to gnóóóój
    • teraz_zieloni2004 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 01:44
      Mistrzostwa to tylko zasłona dymna mająca ukryć prześladowanie gejów w Polsce!
      • Gość: Pederaści won !!! Geje wyp.ierdalać stąd to jest dla mężczyzn..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:55
        ...nie dla ciot !!!
    • Gość: romano największe ciule i ku.. tego dnia IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:46
      to piłkarze, janas i "wyborcza" pie..na
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka