Dodaj do ulubionych

Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my

IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 11.06.06, 09:43
Mam nadzieje że przynajmniej kibole nie narobią nam wstydu. Na piłkarzy juz
nie ma co liczyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Typer Czuję dziś niespodziankę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 09:49
      Ktoś z trójki: Angola, Serbia&Czarnogóra i Iran powinien odebrac punkty faworytom.
      ___
      Bonusy, promocje u bukmacherów!
      Zgarnij do 400zł gratis w Expekt!
      140zł gratis w Betandwin i Beta-at-home!
      bukmacherzy.250free.com
    • krzychut Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my 11.06.06, 09:51
      Dość już tego biadolenia po przegranej na stojąco z Ekwadorem.
      Trzeba się teraz przygotować jak najlepiej do spotkania z Niemcami, bo oni już
      sobie z nas podśmiechujki w ZDF urządzają.
      Najważniejszym zadaniem do jakiego powinien trener Janas przygotować naszych
      piłkarzy fizycznie i mentalnie, to nie dać sobie strzelić dwucyfrówy.
      Ja wiem, że to będzie trudne, prawie niewykonalne ale próbować trzeba.
      wynik między 5:0 a 9:0 dla Niemców należy w obecnej sytuacji uznać za bardzo
      przyzwoity i nie szukać dziury w całym.
      A że Polak potrafi to pokazał wczorajszy mecz:
      PZPN "rozprowadził" na ten mecz 5 000 biletów a Polaków na stadionie było
      ponad 30 000. Brawo kibice!!!
    • Gość: hesus Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 09:56
      Jakich piłkarzy? To zwykłe patałachy.
    • Gość: wieśo ...kibole nie zrobią niespodzianki i IP: *.star.net.pl 11.06.06, 09:58
      rozwalą tłuste i wąsate gęby...
    • Gość: Swiat wg. Gazety Nieznajomosc jezykow dzienniksrzym GW IP: *.ipt.aol.com 11.06.06, 10:05
      Codziennie GW pisze co "niemieckie media" mowia o polakach.
      Na poparcie tej tezy zawsze cytowany jest Bild.
      Inne gazety i media roznia sie w swojej ocenie diametralnie od Bild.

Czy polscy dziennikarze GW nie znaja jezykow !?!?!?
      • Gość: anoda Re: Nieznajomosc jezykow dzienniksrzym GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:20
        Ja już nie moge znieść jak Niemcy nam bluzgają w twarz.
        Mozna by im dokopać aby te ich głupie wesłołe ryje
        już nie były takie uśmiechnięte i aby
        zapamiętali jaką potęgą jest Polska!!!
        • Gość: MANES3 Re: Nieznajomosc jezykow dzienniksrzym GW IP: *.teltech.cz 11.06.06, 10:28
          ALE HECA! PRZECIEŽ TO BYLO OD POCZATKU JASNE - kRAJ , KTÓRY ZAMIAST STADIONÓW I
          BOISK BUDUJE KOŚCIOLY, ZAMIAST SPORTU UCZY RELIGII I ZABOBONÓW NIE MOZE SIE
          RÓWNAĆ Z NORMALNYMI KRAJAMI JAK W EUROPIE TAK JUŽ I NA CORAZ BARDZIEJ
          CYWILIZOWANYM ŚWIECIE. POLACY MUSZA CZAKAĆ AZ WATYKAN POSTAWI SWOJA DRUŽYNE.
          POTEM TO BEDZIE ODPOWIEDNI PRZECIWNIK.
          • Gość: Joe Re: Nieznajomosc jezykow dzienniksrzym GW IP: 82.177.183.* 11.06.06, 10:59
            Zgadzam sie w 100%. Bardzo trafna uwaga i może w końcu ktoś na to zwróci uwagę,
            że w naszym kraju więcej daje sie na tace niż na drużyny piłkarskie. Utrzymanie
            stadionu, szkółki piłkarskiej czy drużyny 3,4 ligowej nie jest wielkim
            wydatkiem dla gminy czy miasta, ale lepiej dać na kościoły albo święya
            kaścielne niż na rozwój potencjału u młodzieży.
          • Gość: tomek Re: Nieznajomosc jezykow dzienniksrzym GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:07
            to nie sprawa budowy kościołów. Za komuny też byliśmy ciency i watykan nie ma
            tu nic do żeczy . A ty może masz kompleks na tle społecznym?tak się rzucasz.
            P.S.
            Stadiony mamy, tylko nie szkolimy na nich młodzieży - na ogłupienie narodu
            pracowało dużo pokoleń rosjan ( za cara raz a potem za komuny ) . Stąd efekty.
        • Gość: chicago Re: Nieznajomosc jezykow dzienniksrzym GW IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.06.06, 10:39
          Polacy nie wygrali i nie wygraja z Niemieckimi Klosami,ale trzeba sie zastanowic
          kto moze powiedziec psychicznie choremu trenerowi "Panu dziekujemy i gdzies mamy
          Pana pomroczna wizje dotyczaca powolan i taktyki"
          Z pilkarskim pozdrowieniem : NO TO ZDROWKO !!!(u mnie jest juz trzecia w nocy
          zaaaaczynam rooozuuumiec Jaaanaasssssssssa !
          • Gość: lalala Re: Nieznajomosc jezykow dzienniksrzym GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:55
            przeczytałem wypociny tego pana i opadła mi szczęka. kościoły sa budowane za
            prywatne pieniądze i nie za bardzo rozumiem w czym nauczanie religi przeszkadza
            rozwojowi piłkarskiemu- przecież kraje o dużym odsetku katolików np. Hiszpania,
            Portugalia, Argentyna czy Brazylia nie są słabe w piłkę nożną. no ale wiadomo,
            skoro nie idzie to można oskarżyć katolików, żydów, murzynów homoseksualistów-
            niepotrzebne skreślić. dziura ozonowa to też wina watykanu. podobnie ujak II
            wojna światowa i holocaust. zamiast pieprzyc bzdury pomyśl i nie epatuj
            faszystowską mentalnością. to że nie idzie nam w piłece nożnej jest tylko i
            wyłącznie naszą winą a nie księży\żydów\masonów czy czego tam jeszcze.
      • catriona Re: Swiat wg Gazety 11.06.06, 11:48
        Masz racje. Z Anglii tez cytuja tylko The Sun. Wiadomo, nie ma w nim slow trzysylabowych.
        • Gość: LZ Re: Swiat wg Gazety IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:33
          Podobnie unikają komentarzy gospodarczych "The Economist". Czyżby były mniej
          życzliwe dla proroków polskiej gospodarki ostatniego 16-lecia?
      • Gość: mainz05 Nie ma "Das Bild" - jest tylko "Bild" IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 11:56
        albo i "Bild-Zeitung"!
    • Gość: Klaus Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:30
      Wir gewinnen mit euch locker!!!Zweimal Ballack, einmal Klose und
      Schweinstaiger!!!Wir geben euch ein Unterricht wie man richtig Fussballspielt!!!
      Euer ganze Nation ist schwach!
      Deutschland wird Weltmeister!!!
      • Gość: euzebio Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:37
        Deutschland - Polen 2-3!!!
        • Gość: Bond Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.netcologne.de 11.06.06, 10:59
          4:0 für Deutschland!
          • Gość: Bayern Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 11:04
            napisz to po polsku "polaczku" zasrany
            • Gość: Bond Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.netcologne.de 11.06.06, 11:17
              4:0 dla Niemiec,typowe dla Polakow obrazac wszystkich,to ze umiem pisac po
              polsku nie znaczy ze jesstem dla ciebie Polakiem,przykro mi!Zyczylem polskiej
              druzynie 2 miejsca w grupie ale nie docenili przeciwnika, po wygranej z nimi
              3:0 w Barcelonie!
      • dianette Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my 11.06.06, 11:17
        Znowu ten glupiprowokator Hanys pod kolejnym nickiem.

Geh endlich zum Arzt !!! Du brauchst dringend eine medizinische Behandlung!!!
        • Gość: Bayern Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 14:25
          sam sobie idz ale juz do psychiatry. pojechalo to na truskawki i wielkiego
          niemca udaje.
          • Gość: dianette Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.06, 15:50
            Byern tobie sie cos pokickalo.

Moj post byl do Klausa.

Co z logika u ciebie na bakier jezeli tego nie zauwazyles.
    • stix Niemcy jak zwykle butni. 11.06.06, 10:36
      A tymczasem prawda jest taka, że Argentyna, WKS i Szwecja są lepsze od
      Niemców.
      • dianette Re: Niemcy jak zwykle butni. 11.06.06, 11:15
        Oj nie przesadzaj. To jest sport. jak Malysz wygrywal to tez bylismy butnii
        mowilisym , ze Malysz byl najlepszy.

Tez bym byla butna gdyby Nasi zagralali rewelacyjnie i tez obnislabym sie z tym
        na lewo i prawo.
        Prawda jest , ze Niemcy byli mistrzami ostatni raz 10 lat temu kiedy zdobyli
        mistrzostwo Europy i bardzo chca zdobyc tytul-szczegolnie ze graja u siebie.
        Pamietacie jak bylo w 1998 z Francja. Presja na gospodarzy jest zawsze
        najwieksza.

A ja mam dosyc Brazylii i Niemiec i bede kibicowac ARGENTYNIE!!!!!!!!!!!!
        Argentyna mistrzem swiata.

• deus.vult zasłona dymna 11.06.06, 10:43
      Kiedy Niemcy wreszcie zrozumieją, że nasza przegrana z Ekwadorem była tylko
      zasłoną dymną, żeby Niemiachy nas zleckceważyły i przegrały 4:0? Potem wystarczy
      wygrać z Kostaryką i jak Ekwador wygra z Kostaryką, wszyscy kończymy po 6 pkt.
      Ponieważ my jesteśmy bramkostrzelni, będziemy mieli lepszą różnicę bramek i z
      grupy wyjdzie Polska z pierwszego i Ekwador z drugiego miejsca.

Niemcy płaczą i zastanawiają się o której nad ranem Janas wymyślił ten trick...
    • Gość: mAly Licze na kibiców !!! IP: *.dw / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:48
      Ma nadzieje ze oni pokaza niemcom gdzie ich miejsce (piłkarze hmm... może lepiej
      walkower)
    • wislander1983 Jeszcze jest: Fra,Esp,Ukr,Bra,Por,Ser,Hol,Ita ITP. 11.06.06, 11:12
      • Gość: kuba Re: Jeszcze jest: Fra,Esp,Ukr,Bra,Por,Ser,Hol,Ita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:24
        Mistrzostwa wygrają Niemcy
    • Gość: J.N. Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.eranet.pl 11.06.06, 11:23
      Skupmy się na piłkarzach bo oni są najważniejsi.Trwa walka psychologiczna i
      medialna.Nie dajmy się zastraszyć.Jesteśmy zdolni do pokonania Niemców.Potrzeba
      jednak trochę życzliwości kibiców(na dobre i na złe)!
    • gochast Janas nie ma do śmiechu a nie Janas nie ma się z c 11.06.06, 11:25
      Błąd w tłumaczeniu.
      Zamiast:
      "Myśleliśmy, że jest groźniejsza. Ale tak nie jest. Janas nie ma z czego się
      śmiać".

Powinno być:
      "Janas nie ma do śmiechu".
    • Gość: Lukas Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.x.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 11.06.06, 11:30
      DIE Bild a nie DAS Bild! To nazwa gazety i ma inny rodzajnik niz Bild w
      znaczeniu "obraz"!!!!
    • Gość: waldi Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.strong / *.strong-pc.com 11.06.06, 11:46
      >>"Suddeutsche Zeitung" sili się również na pierwsze podsumowania potencjału drużyn, które dotąd pokazały się na Mundialu. I w tytule informuje: "Najlepsze ekipy do tej pory? Argentyna i Niemcy".

Chyba ich pogięło. Niemcy gdyby trafili na mocniejszy zespół dostali by baty. Przecież oni byli słabi,a wygrali bo grali ze słabą kostaryką,która i tak im strzeliła 2 bramy.
      Najlepsze były Argentyna i Wybrzeże.
      • Gość: ... Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:49
        to zobaczymy jak rozniosą Anglików, albo szwedów, albo trynidad w fazie
        pucharowej
      • Gość: Black power Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:59
        Typowa niemiecka buta. WKS by ich przerobiło na kotlety.
        Tak na marginesie, wielka by była szkoda gdyby WKS nie wyszło z grupy. Ale będzie to musiało się odbyć kosztem Serbii lub Holandii...
    • Gość: czarna gapa kaputt Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:09
      he, he, he niemcy najlepsi :)))) chyba w sraniu na odległość :))))))
    • dziadek_dogbert A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru 11.06.06, 12:16
      i się cieszę, bo to było tak oczywiste, że nawet Pele... nawet PELE wam to
      mówił, a wy nic. Eh, polaczki :|

thestardiaries.blogspot.com/
      • Gość: ... Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:18
        w piłce to najbardziej utytułowany zespół w Europie. Te tytuły nie wzięły się
        tak po prostu z niczego.

• Gość: czarna gapa kaputt Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:20
        A ty kim jesteś gó..jadzie ? chyba niemiecką prostytutką, co ?
        • Gość: ... Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:30
          bijesz do mnie? Nie można mieć szacunku do osiągnięć sąsiadów? Takie mecze jak
          finał Niemcy Węgry w 1954 roku, Anglia Niemcy 1971 na Wembley (1:3), całe
          Mistrzostwa Europy 1972, MŚ 1974, 82, 86, 90 sprawiły to, że mam do nich
          szacunek. I nie wyskakuj tutaj z jakimiś inwektywami... Bo u mnie na półce leżą
          przeczytane wielokrotnie tomy "Biało-Czerwonych" począwszy od 1921 do czasów
          dzisiejszych, Mam każdy mecz naszych Orłów poprzez fragmenty meczu z Brazylia
          38, po rok 74, 78, 82, 86, 2002. Więc wypraszam sobie prostytutki jakieś. Wiem
          więcej i szanuje bardziej Polaków niż Ty... co za zawiść
          • Gość: czarna gapa kaputt Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:55
            to było do "dziadek dogbert" tego folksdojcza
            • dziadek_dogbert Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru 11.06.06, 13:06
              Gdybym mógł podpisał bym Volksliste własną, germańską krwią. Bo tylko taka krew,
              upoważniała do jej podpisania. Fakty są takie, że pomimo tego, iż nie jestem
              Polakiem, po polsku piszę ładniej i składniej od wielu z was g*wnojadów. Przykro
              mi, ale jak mawiał pewien historyk:

"takie są fakty"

thestardiaries.blogspot.com/
              • Gość: helmuty fajansy do dziadek dagobert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:08
                żałosny kretyn z ciebie :))
                • Gość: lalala Re: do dziadek dagobert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:04
                  mnie już wkur**** polaczki które podaja się na forum gazety za niemców i
                  obrażają swoich współrodaków. rzucają jakieś hasełka łamaną niemieczyzną i
                  mysla że lepsi od całego świata. ja rozumiem że może macie kompleksy ale nie
                  wyżywajcie się na innych normalnych polaków. ja macie problem to do psychologa.
                  • Gość: ... Re: Właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:13
                    Jakoś nie widzę w roli obrażacza na forum prawdziwego Niemca powiedzmy z
                    Norymbergii, który siedzi na polskich forach i podkreca atmosferę, nie znając
                    się kompletnie na piłce...A już o swojej kochanej drużynie RFN zupełnie nic nie
                    wie.. Za to żongluje nazwiskami Polaków i jest z "naszą" sytuacją na bieżąco.
                    Dziwne to i śmieszne. śjakiś kompleks chyba.
                  • Gość: Irek Re: do dziadek dagobert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:24
                    Tak, to jest irytujące, że w Polsce są takie chore przypadki uważające się za
                    wielkich Niemców. Wylewają kubły pomyj na Polskę i Polaków mimo, że tu się
                    urodzili i wychowali, a matka Polka opiera ich zasrane gacie. Leczyć się
                    powinni u psychiatry.
          • Gość: Bond Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.netcologne.de 11.06.06, 12:59
            Gosc masz racje,trzeba szanowac i doceniac innych osiagniecia!
      • Gość: Deutsche Schwule Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:23
        Tja, niemcy to najlepiej potrafią równo defilować i tępo słuchać durnych
        poleceń :))) To kwadratowe łby jakich nie ma gdzie indziej na świecie:)))
        • Gość: .... Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:37
          czarna gapo moze podyskutujemy o naszej reprezentacji? bardzo ciekawe są czasy
          tuż po wojnie.. Jak oceniasz prace Henryka Reymana z reprezentacją? mógł
          osiągnąć więcej? Albo może wspomnimy sobie mecz Dan pol w którym 34 minuty
          zagrał trener tysiąclecia Kazimierz Górski? Był to dziesiąty mecz po wojnie
          niestety największa porażka Polaków :-( A wracając do meczu z Niemcami powiedz
          co sądzisz o meczu z 17.11.1971 zremisowaliśmy wtedy z przyszłymi w końcu
          mistrzami europy i świata...debiutował wtedy Lato, Ostafiński......
          • Gość: Schuja Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.06, 12:43
            Nic sami nie umieja ,a zawistne te polactwo o innych ,szczegolnie o Dojczow jak
            cholera.Oj , rozwala was ci Dojcze na miazge , rozwala.( jak to sie juz nieraz
            zdarzalo ). Oj zbija wam te dupska.
            • Gość: ... Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:53
              No tak to może z Tobą Schuja podyskutuję o futbolu niemieckim? skoro się
              wypowiadasz o drużynie to musisz ją doskonale znać... W 1974 czy w 1978 to były
              równorzędne drużyny (w 1978 byliśmy wyżej w grupie niż Niemcy!,a w drugiej
              fazie grupowej Niemcy nawet nie wygrały nawet meczu...Schuja mowi Ci coś 1-1-
              96? przy kapitanie Niemców z 1978 ?), niestety dzisiaj to sie troszke
              pozmieniało ehh... ale trzeba być dobrej myśli. Ty schuja czekam na odpowiedź
              znawco piłki może zaskoczysz czymś, a nie pisaniem że dowalą nam itd...
              • Gość: ... Re: A ja obstawiłem zwyciestwo Ekwadoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:15
                Oczywiście, że trzeba szanować osiągnięcia innych zespołów, bo przecież za tymi
                sukcesami były piekne mecze, a przecież chyba chodzi o piekną gre. Szanuje więc
                i Włochów z lat 30, Brazylie lat 50/60 itd. itd. No ale najważniejsza jest
                Polska... i jak niestety widzę mecz z Ekwadorem i wspomne chociażby WM 74 to
                płakac się chce :-(...

PS Coś czuje Schuja, że Twoja wiedza, nawet o Twojej ulubionej drużynie jaką
                jest RFN jest mizerna i niesięgająca mi do pięt ;P ;P a szkoda myslałem, że
                pogadamy o wyczynach Kaltza, Muellera, Schustera, Littbarskiego czy chociażby
                Matthaeusa ;P musisz się podszkolić.
              • Gość: Grzegorz Jescze cos na temat Podolskiego IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.06, 13:21
                Dzisia na ZDF mowili , ze Podolski juz sie nie moze naczekac zeby dokopac
                Polakom.W sumie sie chlopakowi nie dziwie to Niemcy go wyszkolili i dali
                mozliwosc kopac w pilke.To jest zwykly chlopak ktory chce robic kariere , mowi
                bardzo ladnie z kolonskim akcentem.Ja tez bywam w Kolonii i lubie jak w lokalu
                ludzie tam spiewaja "Viva Colonia"
                • Gość: edward Całe Niemcy się z Nas śmieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:36
                  Żenada, jak powiedział Tomaszewski to kopaczo-biegacze,NIC ale to NIC ich nie
                  usprawiedliwia, dla mnie są żałośni. W środe dadzą mi pewnie kolejny powód do
                  wstydu i flustracji, jeśli mają jaja to nie dopuszczą do tego. NO cóż nie ma
                  żandych przesłanek by mieć jaką kolwiek nawet najmniejsza nadzieje, wszystko
                  wskazuje na to że dostaniemy minimum 3:0 i HAŃBĄ zakończymy mistrzostwa, a
                  wtedy nie chce mówić co zrobią wkurzeni, oszukani i poraz kolejny upodleni grą
                  kopaczy kibice
                • Gość: Dziad Podolski Re: Jescze cos na temat Podolskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:38
                  Niech dziad podolski lepiej uważa, żeby jemu nikt nie wkopał:)
                • Gość: dianette Re: Jescze cos na temat Podolskiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.06, 15:56
                  Podolski to sie na razie za wiele nie popisal..na boisku
    • lukasz8 Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my 11.06.06, 14:19
      TAKIEGO WSTYDU JAK TY BAŁWANIE TAKIM DURNYM WPISEM TO JUŻ NAM NIKT NIE ZROBI.
      POLSKA NIE ZASŁUGUJE NA SUKCES W PIŁCE SKORO MA TAKICH KIBICÓW JAK tY
      • Gość: Heidi (Kattowitz) Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:29
        lookas nie napinaj się bo ci niemiecka żyłka pierdząca pęknie
    • Gość: Roberto Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.elpos.net 11.06.06, 14:37
      Zdobyłem skład na Niemcy:

Boruc – Gancarczyk, Bąk, Jop, Zewłakow – Jeleń, Radomski, Smolarek, Krzynówek –
      Żurawski, Brożek.

Smolarek jako rozgrywający środkowy pomocnik!!!!!!!!
      • Gość: śledziona Re: Niemieckie media: Najlepsi Argentyńczycy i my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:39
        jakim cudem, jak janas sam jeszcze nie wie:) jesteś jego woreczkiem
        żółciowym ? ;)
    • Gość: noik Niemcy tez nic nie osiagna...0 obrony.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.06.06, 03:04
      j.w
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka