Dodaj do ulubionych

Jest lepiej niz myslalem

IP: *.ded.ameritech.net 14.06.06, 21:40
WALCZYMY!

a jak lehmannn zlapal pilke to polski zawodnik wracal na swoja polowe jak
sprinter z olimpiady.

Respect!
Obserwuj wątek
    • Gość: giovani niemcy są ciency jak dupa węża IP: *.slowiki.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:53
      kurde i z takimi cieniasami nic nie pokazujemy!
      • Gość: Marta50 Re: niemcy są ciency jak dupa węża IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 21:54
        chlopy jak deby i nic wskorac nie moga, juz puchna z biegania.
      • Gość: mojito Widze swiatlo w tunelu! IP: 206.107.165.* 14.06.06, 21:58
        Wierze, ze to nie lokomotywa :))).
      • Gość: czerwona kartka Re: niemcy są ciency jak dupa węża IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 14.06.06, 22:00
        Dopierd.... nam w drugiej połowie, aż miło.
        Oni się dopiero rozkręcają, a my już siadamy.

• kibol12 Tylko powinniśmy grać "po ziemi"!!!! 14.06.06, 21:57
      Do tej pory nie było zagrania po ziemi w obrębie pola karnego Niemców!
      • czarna_panterka Jeden, malutki... 14.06.06, 22:14
        maluteńki... GOL:) Prrroszę.. Zawalca dostaję przed tym telewizorem oglądając
        poczynania NASZYCH z tą piłką... Uff... Zgadzam się z powyższymi komentarzami.
        Niemcom przydałoby się d*** obrobić... Ojj tak. Kiedy my się tego doczekamy?:/
    • Gość: IDA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.orange.pl 14.06.06, 21:59
      rety, blagam o gola dla Polakow, jednego malego gola. niech to bedzie ten jeden
      parszywy dzien w roku dla Niemcow. amen.
      • Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:02
        Amen
        • Gość: mojito Na dwoje babka wrozyla :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:23
          Polacy nie sa gorsi. Zupelnie dobrze graja.
          Fortuna siedzi na plocie. I sie waha...
          • Gość: Marta50 Re: Na dwoje babka wrozyla :). IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:24
            Dlaczego teraz a nie wczesniej?
            • Gość: mojito Why ask why? IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:26
              Lepiej pozniej niz wcale. Moze czesc twarzy uda sie nam zachowac :).
              • Gość: Marta50 Re: Why ask why? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:27
                nie sadze, troche za pozno.
                • Gość: mojito Saving grace :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:31
                  No, moze jeden policzek obronimy :). Dlon mnie
                  zaczyna swedziec. Polacy strzela bramke (chyba :).
                • Gość: Marta50 Re: Why ask why? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:32
                  Czy ta czerwona karta byla potrzebna?
                  Sobolewski, bezglowie inni byli w poblzu.
    • Gość: KASZANA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.chello.pl 14.06.06, 22:35
      GDZIE SĄ ZMIANY???? kRZYNÓWEK - PLAŻA; ŻURAWSKI - PLAŻA; A JANAS CZEKA!!!! NO TO MAMY - SOBOLEWSKIEGO NA AUCIE, BO KRZYNÓWEK NIE WRÓCIŁ!!!
      • Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:37
        Przeciez Sobolewski wiedzial ze ma jedna zolta i co zrobil?
    • Gość: , [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Marta50 Re: Kloze niemiecka Świnia IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:38
        czym ty jestes skoro innych z zazdrosci i nienawisci nazywasz swiniami?
        • Gość: Artipb Re: Kloze niemiecka Świnia IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 22:39
          Ale świnia bardzo sympatyczne zwierzątko ;-)
      • Gość: bronkozaurus Świnia to Schwein, a kim jest steiger? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.06.06, 22:39
      • Gość: mojito Wieprzowina :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:40
        Nie pomagasz sprawie, Amigo.
        Wieprzowina jest wszedzie.
    • Gość: Artipb Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 22:38
      Ale nie macie wrażenia,że sędzia gra z Niemcami? Fakt, że nasi za parę akcji
      mają nagrodę aktora roku,ale jakoś dla nas kieszeń z karteczkami łatwiej się
      otwiera. Jak raz chłopaki się postarali, to na odmianę sędzia ślepy na jedno
      oko. Nerwa mnie tłucze i słucham okrzyków żony z drugiego pokoju,bo jak na to
      patrzę, to mi serce siada :-x
      • Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:42
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: Artipb napisał(a):

> Ale nie macie wrażenia,że sędzia gra z Niemcami? Fakt, że nasi za parę akcji
        > mają nagrodę aktora roku,ale jakoś dla nas kieszeń z karteczkami łatwiej się
        > otwiera. Jak raz chłopaki się postarali, to na odmianę sędzia ślepy na jedno
        > oko. Nerwa mnie tłucze i słucham okrzyków żony z drugiego pokoju,bo jak na to
        > patrzę, to mi serce siada :-x

Polak jest zawsze madry po szkodzie nie przed. Oskarzac, palcem pokazywac na
        innych mozecie tylko ten talec jak i oskarzenia skierowac w wlasnym kierunku.
        Dlaczego teraz sie obudziliscie a nie wczesniej? Co robila polska druzyna w
        przedostatnim meczu?
        • Gość: !!!!!!!!!!!! Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.prio138.trustnet.pl 14.06.06, 22:46
          brawa dla chłopaków dla janasa taczka i na gnój z nim!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: Artipb Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 22:49
          I po frytkach... Na Okęcie i do domu. Dzisiaj grali pięknie,dlaczego dopiero
          dzisiaj?
          • Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:51
            Pisalam juz wczesniej, Polska ma bardzo dobrych graczy tylko nie ma skladu ani
            ladu a o koncepcie to juz sie nie mowi.
      • Gość: KASZANA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.chello.pl 14.06.06, 22:46
        NIEMCY SĄ GOSPODARZAMI.... PRZYPOMNIJ SOBIE ARTIPB MECZ KOREA - WŁOCHY 4 LATA TEMU.... TEGO CO WIDZIALEM TAM DZIŚ JEDNAK NIE WIDZĘ. SOBOL "ZASŁUŻYŁ" NA DRUGĄ ŻÓŁTĄ JUŻ KILKA MINUT WCZEŚNIEJ, PRZY FAULU NA BALLACKU.
        PYTAM TYLKO: GDZIE JEST POLSKI TRENER?? KLINSMANN ZMIENIA BO WIDZI ŻE DRUŻYNIE NIE IDZIE, NASI CORAZ WOLNIEJSI, CORAZ SŁABSI, CORAZ BARDZIEJ COFNIĘCI, A ZMIAN NIE WIDAĆ!!!! BO MOŻE UDA SIĘ DOCIĄGNĄĆ.... TYLKO JEŚLI JUTRO EKWADOR WYGRA Z KOSTARYKĄ TO I TAK WRACAMY DO DOMU!!!! A BROŻEK WCHODZI NA BOISKO W 87 MIN.!!!
        • Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:47
          GooooooooooooLLLLLLLLL,
          Goooooolllllll
          2:0
      • Gość: mojito Shit! Shit! Shit! IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:48
        SHIT :(. Pakujcie walizki.
        • bluefoto Re: Shit! Shit! Shit! 14.06.06, 22:50
          Koniec dla nas..
          • Gość: mojito Re: Shit! Shit! Shit! IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:56
            Goowniano sie popisalismy :(((.
            Bramki chyba, qrwa, juz nie strzelimy.
        • Gość: lucynka Re: Shit! Shit! Shit! IP: *.Red-80-39-198.dynamicIP.rima-tde.net 14.06.06, 22:51
          naprawde???????????ja was tu zMadrytu czytam, dzieciom komentuje, serce mi
          peknie:_(
          • czarna_panterka Shit! Shit! Shit! SCHIT! 14.06.06, 22:53
            Szlag mnie trafi! Gdyby nie to, że jestem w jakimś tam stopniu patriotyczna,
            pewnie dawno by mnie tu nie było;/ Hitlerowcy ******** ;/ buuu:(
            • Gość: Marta50 Re: Shit! Shit! Shit! SCHIT! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:55
              Odpowiadasz na :

czarna_panterka napisała:

> Szlag mnie trafi! Gdyby nie to, że jestem w jakimś tam stopniu patriotyczna,
              > pewnie dawno by mnie tu nie było;/ Hitlerowcy ******** ;/ buuu:(
              Coz polska natura i kultura, na nia nie ma rady.
    • Gość: MS Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.netday.pl / *.crowley.pl 14.06.06, 22:53
      Janas c.h..u...j ci w doop.e! Niech żyje Jeleń!
      • ewswr Re: Jest lepiej niz myslalem 14.06.06, 23:00
        jelen i boruc
      • Gość: KASZANA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:00
        DZISIAJ CHŁOPAKI POKAZALI ŻE STAĆ ICH BYŁO NAWET NA MEDAL,A NA PEWNO NA AWANS DO ĆWIERĆFINAŁU (SZWEDZI SĄ CIENIUTCY, ANGLICY NIEWIELE LEPSI).
        NIESTETY - JAK POWIEDZIAŁ PELE PRZED NASZYM MECZEM Z EKWADOREM - POLSKA Z TYM TRENEREM NIE MA CZEGO SZUKAĆ NA MISTRZOSTWACH!!!
        PRZED CHŁOPAKAMI - CZAPKI Z GŁÓW. FAKTYCZNIE CHCIELI. ALE JANAS - PRECZ!!! PROŚ O AZYL W EKWADORZE I NIGDY NIE WRACAJ!!!
    • Gość: Rachela Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:55
      Parafrazując Grzegorza Halamę - "ja wiedziałam, że tak będzie!"
    • Gość: szwed3 Janas ty CIOTO!!! IP: *.tbcn.telia.com 14.06.06, 22:57
      Na ch.. nam ten k.... PALANT! Wiesniak sie nadaje.....
      • Gość: Kasia Re: Było dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:59
        Było ładnie, była walka, tak miało być od początku. Brawo dla piłkarzy,
        czerwona kartka dla Janasa.
        Teraz można na luziku oglądać mistrzostwa dalej...
      • Gość: Szaquirra eriemef na chleb ska muzyka IP: *.wroclaw.mm.pl 14.06.06, 22:59
      • Gość: mojito Oh, ty gejsza :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 23:04
        Krotkie, qrwa, mistrzostwa mielismy.
        P(olska) Z(nowu) P(rzegrala) N(edznie).
        Czas, qrwa, na radykalne zmiany.
        Ide usiasc przy barze i tequila wymazac
        z pamieci polski Mundial 2006. RIP.

Saludos Amigos,
        m.
        • Gość: KASZANA Re: Oh, ty gejsza :). IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:19
          taaaaa "radykalne zmiany"..... jak zwykle... Listkiewicz by się uśmiał.... jak zawsze skończy się no kosmetyce...
          Janasa zastąpi się kimś kto nie będzie się wychylał i weźmie do składu Milę z Lewandowskim..... (a propos - gdzie jest Mila z Rasiakiem??? Tacy dobrzy piłkarze podobno!!) I byle do następnych mistrzostw.... a przed nimi reklamy, reklamy i byle kasa grała... jak nie "gorące kubki" to "ta gazeta to mistrzostwo świata"!!.....
          a to Polska właśnie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka