Gość: Luke z USA IP: *.ded.ameritech.net 14.06.06, 21:40 WALCZYMY! a jak lehmannn zlapal pilke to polski zawodnik wracal na swoja polowe jak sprinter z olimpiady. Respect! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giovani niemcy są ciency jak dupa węża IP: *.slowiki.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:53 kurde i z takimi cieniasami nic nie pokazujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: niemcy są ciency jak dupa węża IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 21:54 chlopy jak deby i nic wskorac nie moga, juz puchna z biegania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Widze swiatlo w tunelu! IP: 206.107.165.* 14.06.06, 21:58 Wierze, ze to nie lokomotywa :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwona kartka Re: niemcy są ciency jak dupa węża IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 14.06.06, 22:00 Dopierd.... nam w drugiej połowie, aż miło. Oni się dopiero rozkręcają, a my już siadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kibol12 Tylko powinniśmy grać "po ziemi"!!!! 14.06.06, 21:57 Do tej pory nie było zagrania po ziemi w obrębie pola karnego Niemców! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_panterka Jeden, malutki... 14.06.06, 22:14 maluteńki... GOL:) Prrroszę.. Zawalca dostaję przed tym telewizorem oglądając poczynania NASZYCH z tą piłką... Uff... Zgadzam się z powyższymi komentarzami. Niemcom przydałoby się d*** obrobić... Ojj tak. Kiedy my się tego doczekamy?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.orange.pl 14.06.06, 21:59 rety, blagam o gola dla Polakow, jednego malego gola. niech to bedzie ten jeden parszywy dzien w roku dla Niemcow. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:02 Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Na dwoje babka wrozyla :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:23 Polacy nie sa gorsi. Zupelnie dobrze graja. Fortuna siedzi na plocie. I sie waha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Na dwoje babka wrozyla :). IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:24 Dlaczego teraz a nie wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Why ask why? IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:26 Lepiej pozniej niz wcale. Moze czesc twarzy uda sie nam zachowac :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Why ask why? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:27 nie sadze, troche za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Saving grace :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:31 No, moze jeden policzek obronimy :). Dlon mnie zaczyna swedziec. Polacy strzela bramke (chyba :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Why ask why? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:32 Czy ta czerwona karta byla potrzebna? Sobolewski, bezglowie inni byli w poblzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASZANA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.chello.pl 14.06.06, 22:35 GDZIE SĄ ZMIANY???? kRZYNÓWEK - PLAŻA; ŻURAWSKI - PLAŻA; A JANAS CZEKA!!!! NO TO MAMY - SOBOLEWSKIEGO NA AUCIE, BO KRZYNÓWEK NIE WRÓCIŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:37 Przeciez Sobolewski wiedzial ze ma jedna zolta i co zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Kloze niemiecka Świnia IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:38 czym ty jestes skoro innych z zazdrosci i nienawisci nazywasz swiniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artipb Re: Kloze niemiecka Świnia IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 22:39 Ale świnia bardzo sympatyczne zwierzątko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronkozaurus Świnia to Schwein, a kim jest steiger? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.06.06, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Wieprzowina :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:40 Nie pomagasz sprawie, Amigo. Wieprzowina jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artipb Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 22:38 Ale nie macie wrażenia,że sędzia gra z Niemcami? Fakt, że nasi za parę akcji mają nagrodę aktora roku,ale jakoś dla nas kieszeń z karteczkami łatwiej się otwiera. Jak raz chłopaki się postarali, to na odmianę sędzia ślepy na jedno oko. Nerwa mnie tłucze i słucham okrzyków żony z drugiego pokoju,bo jak na to patrzę, to mi serce siada :-x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:42 Odpowiadasz na : Gość portalu: Artipb napisał(a): > Ale nie macie wrażenia,że sędzia gra z Niemcami? Fakt, że nasi za parę akcji > mają nagrodę aktora roku,ale jakoś dla nas kieszeń z karteczkami łatwiej się > otwiera. Jak raz chłopaki się postarali, to na odmianę sędzia ślepy na jedno > oko. Nerwa mnie tłucze i słucham okrzyków żony z drugiego pokoju,bo jak na to > patrzę, to mi serce siada :-x ************* Polak jest zawsze madry po szkodzie nie przed. Oskarzac, palcem pokazywac na innych mozecie tylko ten talec jak i oskarzenia skierowac w wlasnym kierunku. Dlaczego teraz sie obudziliscie a nie wczesniej? Co robila polska druzyna w przedostatnim meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!! Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.prio138.trustnet.pl 14.06.06, 22:46 brawa dla chłopaków dla janasa taczka i na gnój z nim!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artipb Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.06, 22:49 I po frytkach... Na Okęcie i do domu. Dzisiaj grali pięknie,dlaczego dopiero dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:51 Pisalam juz wczesniej, Polska ma bardzo dobrych graczy tylko nie ma skladu ani ladu a o koncepcie to juz sie nie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASZANA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.chello.pl 14.06.06, 22:46 NIEMCY SĄ GOSPODARZAMI.... PRZYPOMNIJ SOBIE ARTIPB MECZ KOREA - WŁOCHY 4 LATA TEMU.... TEGO CO WIDZIALEM TAM DZIŚ JEDNAK NIE WIDZĘ. SOBOL "ZASŁUŻYŁ" NA DRUGĄ ŻÓŁTĄ JUŻ KILKA MINUT WCZEŚNIEJ, PRZY FAULU NA BALLACKU. PYTAM TYLKO: GDZIE JEST POLSKI TRENER?? KLINSMANN ZMIENIA BO WIDZI ŻE DRUŻYNIE NIE IDZIE, NASI CORAZ WOLNIEJSI, CORAZ SŁABSI, CORAZ BARDZIEJ COFNIĘCI, A ZMIAN NIE WIDAĆ!!!! BO MOŻE UDA SIĘ DOCIĄGNĄĆ.... TYLKO JEŚLI JUTRO EKWADOR WYGRA Z KOSTARYKĄ TO I TAK WRACAMY DO DOMU!!!! A BROŻEK WCHODZI NA BOISKO W 87 MIN.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:47 GooooooooooooLLLLLLLLL, Goooooolllllll 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Shit! Shit! Shit! IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:48 SHIT :(. Pakujcie walizki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Re: Shit! Shit! Shit! IP: 206.107.165.* 14.06.06, 22:56 Goowniano sie popisalismy :(((. Bramki chyba, qrwa, juz nie strzelimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: Shit! Shit! Shit! IP: *.Red-80-39-198.dynamicIP.rima-tde.net 14.06.06, 22:51 naprawde???????????ja was tu zMadrytu czytam, dzieciom komentuje, serce mi peknie:_( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_panterka Shit! Shit! Shit! SCHIT! 14.06.06, 22:53 Szlag mnie trafi! Gdyby nie to, że jestem w jakimś tam stopniu patriotyczna, pewnie dawno by mnie tu nie było;/ Hitlerowcy ******** ;/ buuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Shit! Shit! Shit! SCHIT! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 22:55 Odpowiadasz na : czarna_panterka napisała: > Szlag mnie trafi! Gdyby nie to, że jestem w jakimś tam stopniu patriotyczna, > pewnie dawno by mnie tu nie było;/ Hitlerowcy ******** ;/ buuu:( ************ Coz polska natura i kultura, na nia nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.netday.pl / *.crowley.pl 14.06.06, 22:53 Janas c.h..u...j ci w doop.e! Niech żyje Jeleń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASZANA Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:00 DZISIAJ CHŁOPAKI POKAZALI ŻE STAĆ ICH BYŁO NAWET NA MEDAL,A NA PEWNO NA AWANS DO ĆWIERĆFINAŁU (SZWEDZI SĄ CIENIUTCY, ANGLICY NIEWIELE LEPSI). NIESTETY - JAK POWIEDZIAŁ PELE PRZED NASZYM MECZEM Z EKWADOREM - POLSKA Z TYM TRENEREM NIE MA CZEGO SZUKAĆ NA MISTRZOSTWACH!!! PRZED CHŁOPAKAMI - CZAPKI Z GŁÓW. FAKTYCZNIE CHCIELI. ALE JANAS - PRECZ!!! PROŚ O AZYL W EKWADORZE I NIGDY NIE WRACAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: Jest lepiej niz myslalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:55 Parafrazując Grzegorza Halamę - "ja wiedziałam, że tak będzie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed3 Janas ty CIOTO!!! IP: *.tbcn.telia.com 14.06.06, 22:57 Na ch.. nam ten k.... PALANT! Wiesniak sie nadaje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Było dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:59 Było ładnie, była walka, tak miało być od początku. Brawo dla piłkarzy, czerwona kartka dla Janasa. Teraz można na luziku oglądać mistrzostwa dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojito Oh, ty gejsza :). IP: 206.107.165.* 14.06.06, 23:04 Krotkie, qrwa, mistrzostwa mielismy. P(olska) Z(nowu) P(rzegrala) N(edznie). Czas, qrwa, na radykalne zmiany. Ide usiasc przy barze i tequila wymazac z pamieci polski Mundial 2006. RIP. Saludos Amigos, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASZANA Re: Oh, ty gejsza :). IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:19 taaaaa "radykalne zmiany"..... jak zwykle... Listkiewicz by się uśmiał.... jak zawsze skończy się no kosmetyce... Janasa zastąpi się kimś kto nie będzie się wychylał i weźmie do składu Milę z Lewandowskim..... (a propos - gdzie jest Mila z Rasiakiem??? Tacy dobrzy piłkarze podobno!!) I byle do następnych mistrzostw.... a przed nimi reklamy, reklamy i byle kasa grała... jak nie "gorące kubki" to "ta gazeta to mistrzostwo świata"!!..... a to Polska właśnie..... Odpowiedz Link Zgłoś