Gość: ARGENTYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 14:26 Argentyna wygra, nie moge sie juz doczekac, az w ataku zagra znowu tevez. argentyna bedzie w finale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cacek Re: Serbii bój to ostatni? IP: 217.30.157.* 16.06.06, 15:32 agentina campeone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Serbii bój to ostatni? IP: *.seh.ox.ac.uk 16.06.06, 15:42 uhh, ale piekne gole!! mam nadzieje, ze WKS przejdzie razem z Argentyna, bo widac wyraznie, ze te dwie druzyny graja zdecydowanie lepiej niz Holandia i Serbia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Vamos Argentina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:50 vamos vamos, argentina, vamos vamos, a ganar, que esta barra, quilombera, no te deja no te deja de alentar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Vamos Argentina-Golaaaaaaaaaaaaasa 5:0 !!! IP: *.hsd1.ct.comcast.net 16.06.06, 16:45 lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Vamos Argentina-Golaaaaaaaaaaaaasa 6:0 !!! IP: *.hsd1.ct.comcast.net 16.06.06, 16:46 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serb tak graja wszisci Slowiani... IP: 213.199.198.* 16.06.06, 15:56 ...oprocz ..moze Czechow...Po prostu zapomniec o tych mistrzowstach Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_wawa87 Re: tak graja wszisci Slowiani... 16.06.06, 15:59 Nie moge sie doczekac kiedy Argentyna rozbije Anglie o ile sie z nimi spotka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik Nie mogę się doczekać aż Argentyna dostanie IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 16.06.06, 16:35 łomot od Zjednoczonego Królestwa, państwa - wzoru dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_wawa87 Re: Nie mogę się doczekać aż Argentyna dostanie 16.06.06, 16:41 Gość portalu: Anglik napisał(a): > łomot od Zjednoczonego Królestwa, państwa - wzoru dla innych. Hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Nie mogę się doczekać aż Argentyna dostanie IP: *.2a.pl 16.06.06, 16:54 Buahahahahahaha Anglia jesli trafi na Argentyne niech sie modli zeby zakonczylo sie to na ich porazce 3:0 a nie wyzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik Ręką nie strzelą - Diego-oszust na trybunach IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 16.06.06, 17:00 siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: Ręką nie strzelą - Diego-oszust na trybunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:10 Ale za to mają pajaca Croucha. Ten to strzela fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rej Re: Ręką nie strzelą - Diego-oszust na trybunach IP: *.gam.gbg.bostream.se 16.06.06, 17:26 W tym roku Argentyna moze rozpukac Anglie nawet rezerwowym skladem. Diego niech sobie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ushuaia Re: Nie mogę się doczekać aż Argentyna dostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:50 Łomot to dostaną Anglicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: tak graja wszisci Slowiani... IP: *.gtconnect.net 16.06.06, 18:14 Nie zapominajmy o Chorwatach! Moze jakies 3 miejsce bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Serbii bój to ostatni? 16.06.06, 16:01 Jesli mistrzem nie zostanie Brazylia, to zostanie nim Argentyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! pytanie do michnika: IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:27 a co na to niemiecki Bild? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bild Re: pytanie do michnika: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:01 fick dich selbst,kleiner Wichser aus Polen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek ile Argentyna dowaliłaby Polakom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:44 6:0 najmniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeski Re: ile Argentyna dowaliłaby Polakom? IP: *.speedxs.nl 16.06.06, 16:58 juz wkrutce argentyka pojdzie tak samo jak my polaczki do domciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: ile Argentyna dowaliłaby Polakom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:36 Raczej pojedzie z pucharem. A ty raczej nie jestes polaczkiem tylko buraczkiem, takim z chrzanikiem na zimno. Kompleksiki to moze tak u psychoanalityczka a nie w interneciku co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Serbii bój to ostatni? IP: *.chello.pl 16.06.06, 16:47 Hurrra! Jest ktoś gorszy od nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................ rzeż ....po prostu miazga......................... IP: *.chello.pl 16.06.06, 16:51 Odpowiedz Link Zgłoś
monique34 Re: Cudo! 16.06.06, 16:59 Nareszcie! Czekam na więcej w następnych meczach :) I Argentyna w finale. Niemcy chcą być mistrzami? Patrzeć i uczyć się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Serbii bój to ostatni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:57 y ya lo ve, y ya lo ve, somos locales otra vez Odpowiedz Link Zgłoś
grasshopper Dynamiczni.pl 16.06.06, 17:05 Porozmawiajmy na forum www.forum.dynamiczni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARGENTYNA a nie mowilem :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:09 wygrali w pieknym stylu, podobno przy drugim golu wymienili 24 celne podania. niesamowite. i do tego rezerwowi, messi i tevez beda nie do zatrzymania dla duzo lepszych druzyn. czy jakis zespol ma taka sile w pilkarzach wchodzacych z lawki? brazylia moze sie schowac... ciekawy jestem jeszcze jak spisza sie w meczu z holandia, bo bedzie on z pewnoscia najtrudniejszy jak do tej pory, jesli wygraja w rownie dobrym stylu co z wks to nie wiem, czy cos ich zatrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfalt Re: a nie mowilem :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:32 Akurat z WKS trochę się męczyli. A Holandia z WKS to już zupełnie nie istniała w drugiej połowie. Myślę, że Albicelestes wygrają z Holandią a potem zostaną mistrzami (albo ew. Czesi). Ameen Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Serbii bój to ostatni? 16.06.06, 17:13 6:00 niesamowite zgrani sa chłopcy z Argentyny super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Don't cry Argentina IP: *.gam.gbg.bostream.se 16.06.06, 17:30 4 lata temu cala Argentyna plakala po nie wyjsciu z grupy (Anglia, Szwecja, Nigeria). Wiec teraz sie przygotowali i graja koncertowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Don't cry Argentina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:32 Teraz Szwedzi będą płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albicelestes.com Re: Serbii bój to ostatni? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 16.06.06, 17:15 piękny mecz. brawo albicelestes!!! www.albicelestes.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedved Re: Totalna klęska, kompomitaca futbolu eur.wscho IP: *.eurotel.cz 16.06.06, 17:38 poczekajmy, jak jutro powalcza czesi z ghana... konfrontacja jak z jadra ciemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
plzoltek Faktycznie, Czesi uratują honor Eu.wschodniej 16.06.06, 20:09 Moim zdaniem, Czesi są lepsi od Anglików i Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfalt Re: Faktycznie, Czesi uratują honor Eu.wschodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:21 Czesi albo Argentyna zostana mistrzami. Brazylia srednia, Holandia tez. Tylko Czesi i Albicelestes maja tą łatwość strzelania goli, która jest niezbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfalt Re: Serbii bój to ostatni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:37 Tak się gra w piłkę. To jest futbol, a nie te północnoeuropejskie męczusie 1:0 w ostatnich minutach. W piłce chodzi o strzelanie bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Re: Serbii bój to ostatni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:59 Kakva blamaža "plavih 0:6!!! Fudbalska reprezentacija SCG doživela je jedno od najvećih poniženja i blamaža od kada se igra fudbal na ovim prostorima. Kako opisati utakmicu u kojoj su plavi u 2.kolu grupe C pregaženi od Argentine sa 6:0!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Serbii bój to ostatni? IP: 212.38.200.* 16.06.06, 18:14 To juz nie pierwsza wtopa Serbów. Gdzie oni tak z Hiszpanią dostali? Chyba na Euro 2000, albo w Korei. Argentyna???? Messi, Messi, Messi. Jeszcze parę razy ładnie piłeczke kopnie. Szkoda mi Zizou, ale idzie solidna zmiana warty. Niezbyt lubie Argentynę, nie lubie Barcy, natomiast ten chłopak jest niesamowity. I chyba nie jest jeszcze 'gwiazdą'. Ronaldo też grał najlepiej w wieku 19 - 20 lat. Trzymam kciuki z Leo w tych mistrzostwach (i niestety za Argentynę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol argentyna to nie messi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:36 messi jest tylko jednym z wielu i nawet nie uwazam, zeby talentem przewyzszal teveza, czy saviole. argentyna jest wielkim zespolem, bo stac ich na to, zeby tak swietnych graczy posadzic na lawce rezerwowych, a mimo to rozjechac serbow jak dzieci. maja najmocniejsza lawke rezerwowych i dlatego zdobeda medal. Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Serbii bój to ostatni? 16.06.06, 23:36 > To juz nie pierwsza wtopa Serbów. > Gdzie oni tak z Hiszpanią dostali? Chyba na Euro 2000, albo w Korei. Z Holandią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Serbii bój to ostatni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:42 Pamiętam Argentynę od mistrzostw w 1990 roku ...Od tego roku zaczęła się także ta trudna miłość.Bo miłość do Argentyny jest bardzo trudna, wszyscy wiedzą jak kończyły się mundiale od 1994 roku począwszy,jaki zawód kibice przeżywali.Nigdy nie grali tak porywjąco jak teraz, to piłka z innej bajki...Marzy mnie się finał taki o to...Jest 90 minuta...Argentynczyk zostaje sfaulowany na polu karnym, sędzia wskazuje na 11 metrów...do piłki podchodzi Juan Roman Riquelme, spogląda na swoich partnerów bierze rozbieg i zdaje ostateczny cios przeciwnikowi... Całe Buenos Aires szaleje ,ze po raz trzeci puchar zdobyli Albicelestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
monique34 Re: Serbii bój to ostatni? 19.06.06, 21:05 Bartku, Spóźniona ta moja odpowiedź, więc pewnie już nie przeczytasz ... Ja też pamiętam Argentynę z 1990 - mam nagrany macz finałowy na pierwszym video :) Moja trudna miłość zaczęła się wprawdzie 4 lata wcześniej, ale potem był 1990, w którym miłość rozkwitła bujnym kwieciem, a dalej już cierpienia w kolejnych mundialach. Pamiętasz w 1990 kontuzję pierwszego bramkarza na początku mistrzostw? Wszedł za niego Sergio Goycoechea - geniusz w obronie karnych :) Porażka Włochów w półfinale i koszmar finału ... Ach! Świetnie to pamiętam, bo zamiast uczyć się do egzaminów na studia oglądałam mecze :) Na studia zdałam. W tym roku będę świętować zwycięstwo Albicelestes - muszą tylko zagrać w finale w podstawowych strojach :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś