Dodaj do ulubionych

Centrum Rozrywki Arkabos

29.01.12, 02:34
Co sądzicie o nowootwartym centrum rozrywki Arkabos (ul. Zaokręgiem), jakie są wasze wrażenia i opinie o tym lokalu?
Obserwuj wątek
    • serenee Re: Centrum Rozrywki Arkabos 29.01.12, 08:32
      to nie nazywa się Arkados???:)
      mniejsza z tym:)
      my chodzimy regularnie do centrum zabaw z dzieckiem- jest fajnie, 9zł za godzinę.
      Nam bardzo się podoba-minus za to ,że jest zimno:)
      • serenee Re: Centrum Rozrywki Arkabos 29.01.12, 19:28
        zwracam "honor"-jednak to nazwa Arkabos:):):):)
        Po dzisiejszym wieczorze dodaję plus za dobre jedzenie i porządną kawę.Ale nadal jest jak dla mnie za zimno....:)
        • gkrycki Re: Centrum Rozrywki Arkabos 31.01.12, 05:45
          Faktycznie trochę tam za zimno jest zwłaszcza przy oknie, ale tak to jest jak fuszerka poszła przy montażu okien:)
          • dudek406 Re: Centrum Rozrywki Arkabos 03.03.13, 22:12
            Znacie może ceny za pobyt w tym lokalu?
    • gkrycki Re: Centrum Rozrywki Arkabos 31.01.12, 05:50
      3 tory do kręgli to trochę za mało, ciężko się załapać na kręgle, bez wcześniejszej rezerwacji nie da rady pograć, a muszę przyznać, że mi się spodobało, rekord 150 pkt. po godzinie gry, kto ma więcej?:):):)
      • beatat87 Re: Centrum Rozrywki Arkabos 09.03.12, 20:07
        brakuje tam kina
    • katy22 Re: Centrum Rozrywki Arkabos 31.01.12, 14:27
      a jest jakaś strona www tego lokalu? co tam jeszcze jest? chętnie zobaczyłabym jakieś foto.
      • serenee Re: Centrum Rozrywki Arkabos 31.01.12, 21:22
        na stronie Master Tv jest film z otwarcia Centrum.
        • i_k_z Re: Centrum Rozrywki Arkabos 04.03.13, 10:33
          www.kregle.lukow.pl dla mnie najlepsze miejsce w Łukowie. Uwielbiam tam chodzić. Ceny również są przystępne. Tor na godzinę 35 zł, bilard, piłkarzyki, można pograć na playstation. Dobre jedzenie, dobre driny. Super. Jedyny minus to tylko 3 tory kręgli i trzeba robić rezerwacje, ale cóż nie można mieć wszystkiego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka