Dodaj do ulubionych

Argentyna w euforii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:16
to chyba na cześć Giertych, kto to jeste ten jakiś Rakelme?
Obserwuj wątek
    • wojtek_k2 Re: Argentyna w euforii 17.06.06, 11:23
      Ehh... Jak się nie znasz to się nie odzywaj. Po co wogóle wchodzisz na to forum.

ps:Mam nadzieje że robiłeś sobie jaja
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Argentyna w euforii IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 19:01
        wszyscy se tu moga chodzic cymbale.Nie masz praw wylacznosci
    • Gość: gucio Re: Argentyna w euforii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:28
      I tak odpadną w fazie pucharowej, zazwyczaj tak jest że jak zespół gra efektownie i rozwala w gupie rywali to potem odpada w 1/8 albo w 1/4 widziałem już wiele mundiali i wiem co mówie.
      • Gość: lol Re: Argentyna w euforii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:59
        tak, np niemcy 4 lata temu rozstrzelali arabie saudyjska 8-0 i odpadli...w finale
        • Gość: trejo Re: Argentyna w euforii IP: *.rzeszow.mm.pl 17.06.06, 12:12
          Gucio ma troche racji.W Argentynie 78 Niemcy pokonali Meksyk 6:0 i nie uzyskali
          awansu do wielkiej czworki mistrzostw gdyz przegrali pozniej z Austria 2:3.W
          Meksyku 86 ZSRR pokonal mocne wowczas Wegry 6:0 i odpadl w 1/8 po fantastycznym
          meczu z Belgia 3:4,na tym samym Mundialu Dania grajac mistrzowski futbol w
          fazie grupowej pokonala faworyzowany Urugwaj 6:1 i padla wkrotce potem w meczu
          z Hiszpania 1:5.Wniosek jest taki,ze nie ma co sie podniecac faza
          grupowa,prawdziwe mistrzostwa zaczna sie od przyszlego piatku.
          • halfoat Re: Argentyna w euforii 17.06.06, 12:26
            a Hiszpania padła następnie w meczu z Belgią
    • teyoo spokojnie, to tylko jeden mecz grupowy 17.06.06, 12:55
      Zwycięstwo 6:0 w jednym meczu grupowym i już dziennikarze dostali sraczki
      "Argentyna będzie mistrzem świata". Spokojnie, to jeszcze nie koniec. A jedno
      efektowne zwycięstwo to jeszcze nie tytuł mistrza. Zaraz obwołają kolejnego
      mistrza, gdy inna drużyna zdemoluje przeciwnika. I po co być w gorącej wodzie
      kąpanym..
      • Gość: Pablo Re: spokojnie, to tylko jeden mecz grupowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:18
        W pełni się zgadzam z Twoją opinią. Nie zapominajmy, że to jest turniej. Mam
        też nadzieję, że już Holendrzy pokażą, że euforia Argentyny była przedwczesna
        • Gość: Alf Final bedzie Brazylia vs. Argentina IP: *.cable.mindspring.com 17.06.06, 15:24
          Stawiam na to moja roczna pensje.(Ok 50,000 USD)
          • Gość: Alf Ale wygra Brazylia. IP: *.cable.mindspring.com 17.06.06, 15:25
            Wiem , jestem malo oryginalny , ale takie sa fakty...
          • Gość: oleoganja@stofanet Re: Final bedzie Brazylia vs. Argentina IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 18:58
            a na kogo stawiasz
    • Gość: Roman Re: Argentyna w euforii IP: *.catv.net.pl 17.06.06, 12:57
      Mój stryjek też ma na imię Roman. A mój kolega to nawet na nazwisko. Jestem
      dumny z tego.
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Argentyna w euforii IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 19:00
        a moja mama kiedys byla z jednym Romanem - kretyn do potegi,do niczego sie nie
        nadawal
    • Gość: Robi Pokerman? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 13:23
      A kto to jest POKERman? jakiś kuzyn trenera Pekermana?
      • Gość: 2501 Re: Pokerman? IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.06, 14:13
        Mistrz gry w pokera ;)
    • Gość: manix Re: Argentyna w euforii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:45
      gra argentyny to jest poezja mogą im dorównac tylko czechy postawilem kasę na
      czechy i myslę że cos mi tam wpadniw do kilni
      • Gość: Wesoły CZesi go home IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:59
        Po tym co dzis zobaczyłem z ghana to wydaje mi ze wtopiłes ta kase
        ja tam nie uprawiam hazardu ale mistrzostwa oglądam
        W tej grupuie gdzie graja czesi nic jeszcze nei wiadomo aly myśle ze wyjda
        wło0si i amerykanie
        mimo wszytsko bo pojada z ghana w ostatnim meczu to mohje typy
        Mistrzostwa oglądam od 82 roku i nie pameitam mistrzost swaiata na których by
        czesi wypadkli dobrze
        mistrzostwa europy ok tak ale na mundilau nie
        Aregentyna gra genialnie maja młody skład i takich niecmów albo holendrów też
        rozjada
        tak sadze
        a propos ekwadoru
        ta druzyna jest do d.u.p.y poniewaz jak wejda na szwedów lub angoli to popłyna
        jak rzeka w ich kraju onie z polakami moze i zagrali neizły mecz ale jak nasi na
        nich usioedli w drugiej połowie to ledwo pikali wyprowadzili kontr i tyle
        ta druzyna nic nie poakze nic a niemcy i wy....aja po meczui
        obaczycie
    • Gość: MK Re: Argentyna w euforii IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 17.06.06, 21:22
      Widzę że masz spore pojęcie o piłce skoro nie wiesz kto to jest Rakelme.
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Argentyna w euforii IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 21:52
        nie wszystko i nie wszyscy na swiecie musza wiedziec rozne rzeczy. Ciesz sie,ze
        ty wiesz
        • Gość: wesoły nie wiedza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:01
          jak nie wiedza to wchodza na inne forum na o2.pl
          tam jest mniej wiecej twój poziom si egada z siemdemnastlatkami
          tutaj pisza ludzie o piłce nie myusizsz tu pisac ni czytac
          pozdrawiam
    • Gość: angol Re: Argentyna w euforii IP: *.chello.pl 18.06.06, 00:43
      Do czasu aż nie trafi na Anglię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka