Gość: Romek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:16 to chyba na cześć Giertych, kto to jeste ten jakiś Rakelme? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek_k2 Re: Argentyna w euforii 17.06.06, 11:23 Ehh... Jak się nie znasz to się nie odzywaj. Po co wogóle wchodzisz na to forum. ps:Mam nadzieje że robiłeś sobie jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Argentyna w euforii IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 19:01 wszyscy se tu moga chodzic cymbale.Nie masz praw wylacznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Argentyna w euforii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:28 I tak odpadną w fazie pucharowej, zazwyczaj tak jest że jak zespół gra efektownie i rozwala w gupie rywali to potem odpada w 1/8 albo w 1/4 widziałem już wiele mundiali i wiem co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Argentyna w euforii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:59 tak, np niemcy 4 lata temu rozstrzelali arabie saudyjska 8-0 i odpadli...w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Argentyna w euforii IP: *.rzeszow.mm.pl 17.06.06, 12:12 Gucio ma troche racji.W Argentynie 78 Niemcy pokonali Meksyk 6:0 i nie uzyskali awansu do wielkiej czworki mistrzostw gdyz przegrali pozniej z Austria 2:3.W Meksyku 86 ZSRR pokonal mocne wowczas Wegry 6:0 i odpadl w 1/8 po fantastycznym meczu z Belgia 3:4,na tym samym Mundialu Dania grajac mistrzowski futbol w fazie grupowej pokonala faworyzowany Urugwaj 6:1 i padla wkrotce potem w meczu z Hiszpania 1:5.Wniosek jest taki,ze nie ma co sie podniecac faza grupowa,prawdziwe mistrzostwa zaczna sie od przyszlego piatku. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Argentyna w euforii 17.06.06, 12:26 a Hiszpania padła następnie w meczu z Belgią Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo spokojnie, to tylko jeden mecz grupowy 17.06.06, 12:55 Zwycięstwo 6:0 w jednym meczu grupowym i już dziennikarze dostali sraczki "Argentyna będzie mistrzem świata". Spokojnie, to jeszcze nie koniec. A jedno efektowne zwycięstwo to jeszcze nie tytuł mistrza. Zaraz obwołają kolejnego mistrza, gdy inna drużyna zdemoluje przeciwnika. I po co być w gorącej wodzie kąpanym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: spokojnie, to tylko jeden mecz grupowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:18 W pełni się zgadzam z Twoją opinią. Nie zapominajmy, że to jest turniej. Mam też nadzieję, że już Holendrzy pokażą, że euforia Argentyny była przedwczesna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Final bedzie Brazylia vs. Argentina IP: *.cable.mindspring.com 17.06.06, 15:24 Stawiam na to moja roczna pensje.(Ok 50,000 USD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Ale wygra Brazylia. IP: *.cable.mindspring.com 17.06.06, 15:25 Wiem , jestem malo oryginalny , ale takie sa fakty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Final bedzie Brazylia vs. Argentina IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 18:58 a na kogo stawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Argentyna w euforii IP: *.catv.net.pl 17.06.06, 12:57 Mój stryjek też ma na imię Roman. A mój kolega to nawet na nazwisko. Jestem dumny z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Argentyna w euforii IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 19:00 a moja mama kiedys byla z jednym Romanem - kretyn do potegi,do niczego sie nie nadawal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Pokerman? IP: *.futuro.kielce.msk.pl 17.06.06, 13:23 A kto to jest POKERman? jakiś kuzyn trenera Pekermana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2501 Re: Pokerman? IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.06, 14:13 Mistrz gry w pokera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manix Re: Argentyna w euforii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:45 gra argentyny to jest poezja mogą im dorównac tylko czechy postawilem kasę na czechy i myslę że cos mi tam wpadniw do kilni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły CZesi go home IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:59 Po tym co dzis zobaczyłem z ghana to wydaje mi ze wtopiłes ta kase ja tam nie uprawiam hazardu ale mistrzostwa oglądam W tej grupuie gdzie graja czesi nic jeszcze nei wiadomo aly myśle ze wyjda wło0si i amerykanie mimo wszytsko bo pojada z ghana w ostatnim meczu to mohje typy Mistrzostwa oglądam od 82 roku i nie pameitam mistrzost swaiata na których by czesi wypadkli dobrze mistrzostwa europy ok tak ale na mundilau nie Aregentyna gra genialnie maja młody skład i takich niecmów albo holendrów też rozjada tak sadze a propos ekwadoru ta druzyna jest do d.u.p.y poniewaz jak wejda na szwedów lub angoli to popłyna jak rzeka w ich kraju onie z polakami moze i zagrali neizły mecz ale jak nasi na nich usioedli w drugiej połowie to ledwo pikali wyprowadzili kontr i tyle ta druzyna nic nie poakze nic a niemcy i wy....aja po meczui obaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Argentyna w euforii IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 17.06.06, 21:22 Widzę że masz spore pojęcie o piłce skoro nie wiesz kto to jest Rakelme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Argentyna w euforii IP: *.rev.stofanet.dk 17.06.06, 21:52 nie wszystko i nie wszyscy na swiecie musza wiedziec rozne rzeczy. Ciesz sie,ze ty wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły nie wiedza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:01 jak nie wiedza to wchodza na inne forum na o2.pl tam jest mniej wiecej twój poziom si egada z siemdemnastlatkami tutaj pisza ludzie o piłce nie myusizsz tu pisac ni czytac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angol Re: Argentyna w euforii IP: *.chello.pl 18.06.06, 00:43 Do czasu aż nie trafi na Anglię. Odpowiedz Link Zgłoś