Gość: POLSKA IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.06, 12:32 hehehe.... ____________ POLSKA! - serwis dla kibiców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_iki Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 12:45 REWELKA jak zwykle zreszta.. tylko powstaje pytanie czemu juz nie ma simpsonow w polskiej TV??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kennedy Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.06, 17:16 Jak to czemu ? Jeszcze dali by coś o kaczkach... albo o kwasie... albo o piwie Miller... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.235.* 21.06.06, 13:33 Jak dla mnie serial wszechczasów. Homer Simpson rules Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pliz Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:38 Moglibyście dawać link do filmików na YouTube tak jak na Supergigancie? Bo nie działa mi filmik ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.cca.pl 21.06.06, 13:57 www.youtube.com/v/6TTMDyJeqMo Wystarczy otworzyć źródło strony Gazety i sobie linka wyciąć ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pliz Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:05 Dzięki za link i redaktorom za umieszczenie go na stronie. BTW jak się otwiera żródło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raff Sezon 9ty, odcinek 5ty IP: *.nbi.dk 21.06.06, 14:11 W ogole fajny sezon, mega spoko. A Simpsony to kreskowka wszechczasow!!!!! Pozdro dla Simpso-fanow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koladam Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.130.* 21.06.06, 14:18 Wielkie dzięki za przypomnienie tego odcinka Simpsonów, bodajże sprzed 8 lat! To syf, że nie ma tego serialu wszechczasów w polskiej TV!!! Jak ktoś sprecha po niemiecku to na niekodowanym kanale Pro7 lecą odcinki z lat bodajże 2004-2005 w soboty koło godziny 13.00, a w tygodniu o 18.30 powtarzają klasyczne odcinki z lat 90-siątych (wczoraj było jak Homer został zawodowym bokserem za namową Moe Szyslak'a, a w poniedziałek jak dostał robotę w Globex Corporation u Hanka Scorpio :) Pozdrawiam wszystkich fanów Simpsonów!!! (aha, niemiecki dubbing w Simpsonach jest kapitalny, jak się nie ma dostępu do oryginału to warto!) Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 14:24 wychodzi na to że jestem w raju dla simpsonomaniaków. W irlandii oglądam ich codziennie na dwóch kanałach :D. Jak ktoś ma satelitę to na Sky One są codzinennie o 7 lub 8 polskiego czasu :D Odpowiedz Link Zgłoś
p_iki Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 14:41 tam byl niezly motyw w wiezieniu, jak panu bokserowi przeszkadzali podczas posilku ;-)) ale mnie najbardziej rozwalil ostatnio odcinek jak bart i homer przeszli na katolicyzm!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koladam Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.130.* 21.06.06, 15:05 nczy ten bokser to był Frederic Tatum (wzorowany na tym odrgryzaczu uszu Miku Tysonie)? Czy mi się może nazwisko przekręciło? A odcinek o katolicyzmie też widziałem, ale nie od początku. Kapiatlne było te nudne niebo dla protestantów gdzie ląduje marge i te niebo dla katolików a la riverdance i fiesta mexicana. Aha, a ostatnio też był fajowy odcinek (też go cholercia od początku nie oglądałem) jak Homer rozszyfrował kod Leonarda z ostatniej wieczerzy i ustalił datę końca świata - tylko że się pierwszym obliczeniu pomylił, i całę Springfield go wysmiało, a po poprawianiue wyników jako jedyny wyladował w niebie, ale potem dzieki łasce Najwyższego powraca na łono swej rodzinki! Tak nawiasem to odcinki w latach 2000 niesą często już niesetety tak kapitalne jak te z 90, ale to pewnie prawo serii. Odpowiedz Link Zgłoś
denyt Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 15:06 a ja mam z 8 sezonów z napisami nabyłem na allegro na dvd polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koladam Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.130.* 21.06.06, 15:47 Szczerze zazdroszczę :))) sam się zfrejerowałęm i poskąpiłem kasiory na dvd :((((((((((( ale mam za to dwa Guide booki (ale niemieckie wydanie) od pierwszego odcinka, go roku 2000! fajowe ciekawostki do poszczególnyuch odcinków. a tak na marginesie: Kto lubi "Futuramę" ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.06, 16:45 "0's and 1's everywhere... and I think I saw 2 There is no such thing as 2 Bender" Futurama przejela paleczke gdy "The Simpsons" utracili swiezosc i byla godnym nastepca (niestety lud jej nie polubil) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.chello.pl 21.06.06, 14:53 Jesli lubisz The Simpsons odwiedz najwieksza polska strone o serialu thesimpsons.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:04 prawde mowiac wole 'family guy'a' ale simpsoni tez sa swietni! co do meczu, to jestem za portugalia, choc na filmie meksyk dluzej utrzymywal sie przy pilce hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simpsons fan Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.06, 15:07 Boooooriiing ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:19 hehe fajnie, że wspomnieliśmy o międzynarodowym dniu deskorolki RESTECPA :P sk8 is gr8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Rewelacja! IP: *.net.optinet.cz 21.06.06, 15:45 ...jak zawsze, chlopaki! "Z Czuba" to moj najulubieniejszy serwis mundialow. Trzamajcie kciuki naszym chlopakom jutro w meczu z Wlochami! Pozdrowienia z Czech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koladam Re: Rewelacja! IP: 83.238.130.* 21.06.06, 15:50 Trzymajcie się na mundialu!!! Pogońcie makaroniarzy!!! Ale byłem załamany jak waszej druzynie te pierońskie greki te bramkę na mistrzostwach Europy wpakowały! A miałem Plznenski Prazdroj na finał w zapasie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booooring Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.06, 16:37 Chlopaki z czuba napisali >A przy okazji: Amerykanie i ich pojęcie o piłce nożnej. Ech. Jakie ech? Toz to kwintesencja soccera, a przede wszystkim jego fanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.chello.pl 21.06.06, 16:55 a przede wszystkim kwintesencja Pele'go i jemu podobnych!!!:D (chociaz tu nalezy plakac) Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Simpsonowie! 21.06.06, 16:46 Dlaczego zadna z polskich lze-telewizji nie puszcza The Simpsons? To skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfanpilki Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:32 taka pradwa,boli co nie?? pilka nozna jest cholernie nuuuudna.Nie to co koszykowka,futbol amerykanski.ale Europa nigdy nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanszczanin Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:08 A dla mnie właśnie koszykówka jest nudna. Tam lepszy zespół od razu zdobywa przewage i raczej nie ma miejsca na niespodzianke a w pilce noznej to wszystko sie moze zdarzyc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himhith Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:09 Wszyskie sporty w ktorych kilku facetow ugania sie za jedna pilka sa nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
qotsa Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 23.06.06, 10:17 Mam wszystkie odcinki w divx na plytach dvd, pisac na mejla z gazety. Odpowiedz Link Zgłoś