Dodaj do ulubionych

Portugalia - Meksyk według Simpsonów

IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.06, 12:32
hehehe....

• p_iki Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 12:45
      REWELKA jak zwykle zreszta.. tylko powstaje pytanie czemu juz nie ma simpsonow w
      polskiej TV???
      • Gość: Kennedy Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.06, 17:16
        Jak to czemu ? Jeszcze dali by coś o kaczkach... albo o kwasie... albo o piwie
        Miller...
    • Gość: 44 Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.235.* 21.06.06, 13:33
      Jak dla mnie serial wszechczasów. Homer Simpson rules
    • Gość: pliz Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:38
      Moglibyście dawać link do filmików na YouTube tak jak na Supergigancie? Bo nie działa mi filmik ...
      • Gość: Jakub Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.cca.pl 21.06.06, 13:57
        www.youtube.com/v/6TTMDyJeqMo
        Wystarczy otworzyć źródło strony Gazety i sobie linka wyciąć ;>
        • Gość: pliz Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:05
          Dzięki za link i redaktorom za umieszczenie go na stronie. BTW jak się otwiera żródło?
    • Gość: Raff Sezon 9ty, odcinek 5ty IP: *.nbi.dk 21.06.06, 14:11
      W ogole fajny sezon, mega spoko. A Simpsony to kreskowka wszechczasow!!!!!
      Pozdro dla Simpso-fanow!
    • Gość: koladam Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.130.* 21.06.06, 14:18

Wielkie dzięki za przypomnienie tego odcinka Simpsonów, bodajże sprzed 8 lat!

To syf, że nie ma tego serialu wszechczasów w polskiej TV!!!

Jak ktoś sprecha po niemiecku to na niekodowanym kanale Pro7 lecą odcinki z lat
      bodajże 2004-2005 w soboty koło godziny 13.00, a w tygodniu o 18.30 powtarzają
      klasyczne odcinki z lat 90-siątych (wczoraj było jak Homer został zawodowym
      bokserem za namową Moe Szyslak'a, a w poniedziałek jak dostał robotę w Globex
      Corporation u Hanka Scorpio :)

Pozdrawiam wszystkich fanów Simpsonów!!!
      (aha, niemiecki dubbing w Simpsonach jest kapitalny, jak się nie ma dostępu do
      oryginału to warto!)
      • skotipl Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 14:24
        wychodzi na to że jestem w raju dla simpsonomaniaków. W irlandii oglądam ich codziennie na dwóch kanałach :D. Jak ktoś ma satelitę to na Sky One są codzinennie o 7 lub 8 polskiego czasu :D
      • p_iki Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 14:41
        tam byl niezly motyw w wiezieniu, jak panu bokserowi przeszkadzali podczas
        posilku ;-))
        ale mnie najbardziej rozwalil ostatnio odcinek jak bart i homer przeszli na
        katolicyzm!!!!!!
        • Gość: koladam Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.130.* 21.06.06, 15:05
          nczy ten bokser to był Frederic Tatum (wzorowany na tym odrgryzaczu uszu Miku
          Tysonie)?
          Czy mi się może nazwisko przekręciło?

A odcinek o katolicyzmie też widziałem, ale nie od początku.
          Kapiatlne było te nudne niebo dla protestantów gdzie ląduje marge i te niebo
          dla katolików a la riverdance i fiesta mexicana.

Aha, a ostatnio też był fajowy odcinek (też go cholercia od początku nie
          oglądałem) jak Homer rozszyfrował kod Leonarda z ostatniej wieczerzy i ustalił
          datę końca świata - tylko że się pierwszym obliczeniu pomylił, i całę
          Springfield go wysmiało, a po poprawianiue wyników jako jedyny wyladował w
          niebie, ale potem dzieki łasce Najwyższego powraca na łono swej rodzinki!

Tak nawiasem to odcinki w latach 2000 niesą często już niesetety tak kapitalne
          jak te z 90, ale to pewnie prawo serii.

• denyt Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 21.06.06, 15:06
          a ja mam z 8 sezonów z napisami nabyłem na allegro na dvd polecam :)
          • Gość: koladam Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: 83.238.130.* 21.06.06, 15:47

Szczerze zazdroszczę :)))

sam się zfrejerowałęm i poskąpiłem kasiory na dvd :(((((((((((

ale mam za to dwa Guide booki (ale niemieckie wydanie) od pierwszego odcinka,
            go roku 2000! fajowe ciekawostki do poszczególnyuch odcinków.

a tak na marginesie:
            Kto lubi "Futuramę" ????????????
            • Gość: YaBasta Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.06, 16:45
              "0's and 1's everywhere... and I think I saw 2
              There is no such thing as 2 Bender"

Futurama przejela paleczke gdy "The Simpsons" utracili swiezosc
              i byla godnym nastepca (niestety lud jej nie polubil)
    • Gość: jojo Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.chello.pl 21.06.06, 14:53
      Jesli lubisz The Simpsons odwiedz najwieksza polska strone o serialu thesimpsons.pl
      • Gość: ewka Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:04
        prawde mowiac wole 'family guy'a' ale simpsoni tez sa swietni! co do meczu, to
        jestem za portugalia, choc na filmie meksyk dluzej utrzymywal sie przy pilce hehe
    • Gość: Simpsons fan Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.06, 15:07
      Boooooriiing ;)
      • Gość: kuba Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:19
        hehe fajnie, że wspomnieliśmy o międzynarodowym dniu deskorolki

RESTECPA :P

sk8 is gr8
    • Gość: Czech Rewelacja! IP: *.net.optinet.cz 21.06.06, 15:45
      ...jak zawsze, chlopaki! "Z Czuba" to moj najulubieniejszy serwis mundialow.
      Trzamajcie kciuki naszym chlopakom jutro w meczu z Wlochami!
      Pozdrowienia z Czech
      • Gość: koladam Re: Rewelacja! IP: 83.238.130.* 21.06.06, 15:50
        Trzymajcie się na mundialu!!! Pogońcie makaroniarzy!!!

Ale byłem załamany jak waszej druzynie te pierońskie greki te bramkę na
        mistrzostwach Europy wpakowały! A miałem Plznenski Prazdroj na finał w zapasie !

• Gość: Booooring Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.06, 16:37
      Chlopaki z czuba napisali
      >A przy okazji: Amerykanie i ich pojęcie o piłce nożnej. Ech.

Jakie ech? Toz to kwintesencja soccera, a przede wszystkim jego fanow.
      • Gość: Madi Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.chello.pl 21.06.06, 16:55
        a przede wszystkim kwintesencja Pele'go i jemu podobnych!!!:D (chociaz tu nalezy
        plakac)
    • himhith Simpsonowie! 21.06.06, 16:46
      Dlaczego zadna z polskich lze-telewizji nie puszcza The Simpsons? To skandal!
    • Gość: antyfanpilki Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:32
      taka pradwa,boli co nie?? pilka nozna jest cholernie nuuuudna.Nie to co
      koszykowka,futbol amerykanski.ale Europa nigdy nie zrozumie.
      • Gość: gdanszczanin Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:08
        A dla mnie właśnie koszykówka jest nudna. Tam lepszy zespół od razu zdobywa
        przewage i raczej nie ma miejsca na niespodzianke a w pilce noznej to wszystko
        sie moze zdarzyc .
      • Gość: Himhith Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:09
        Wszyskie sporty w ktorych kilku facetow ugania sie za jedna pilka sa nudne...
        • qotsa Re: Portugalia - Meksyk według Simpsonów 23.06.06, 10:17
          Mam wszystkie odcinki w divx na plytach dvd, pisac na mejla z gazety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka