Gość: quitena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:17 Angola gola!!!! www.ecuador.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasqda1 Re: Angola gra z Iranem o historyczny awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:29 ANGOLAŃCZYCY???????????? to jakiś koszmar! W tv - Angolańczycy i piłka angolańska, w gazecie Angolańczycy... Do słowników, nieuki jedne!!!!!!!!!! Angolczycy, piłka angolska - poprawcie to natychmiast, bo się biednym ludziom utrwali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Angola gra z Iranem o historyczny awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:50 Hehe, flagi macie odwrotnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikooo Re: Angola gra z Iranem o historyczny awans IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.06, 16:52 Angola:) ______________ POLSKA - biało-czerwoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiem liczyc Co wy tu wypisujecie ? IP: 216.141.135.* 21.06.06, 16:59 Raz Anglczycy, raz Angolanczycy ? Raz: Angola jest blisko awansu, a obok: Angola musi strzelic 3 bramki. To niech ktos tam sie stuknie lekko w lepetynke ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daginho10 Pieknie Iranik IP: *.chello.pl 21.06.06, 17:53 Pieknie Iranik. Ciesze sie, ze Iran wyrownal, bo chcialem, zeby Meksyk wyszedl z grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiem liczyc Re: Pieknie Iranik IP: 216.141.135.* 21.06.06, 17:58 Meksyk i tak by wyszedl (gdyby Iran nie wyrownal), bo mialby lepszy bilans bramek niz Angola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daginho10 Re: Pieknie Iranik IP: *.chello.pl 21.06.06, 18:01 No tak wyszedby.To prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfalt Re: Angola gra z Iranem o historyczny awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:11 Angola to najbardziej defensywna drużyna z Afryki. Kibicowałem WKS i kibicuję Ghanie, ale a Angolą jest problem, za mało atakuje. Trochę jak TiT, bronią się, ale nie strzelają. Za to WKS grało przepięknie. Szkoda że trafili na taką masakryczną grupę. Teraz kibicuję Ghanie. Ameen Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Angola gra z Iranem o historyczny awans 21.06.06, 19:54 Gość portalu: asfalt napisał(a): > Angola to najbardziej defensywna drużyna z Afryki. Kibicowałem WKS i kibicuję > Ghanie, ale a Angolą jest problem, za mało atakuje. Trochę jak TiT, bronią się, > ale nie strzelają. Za to WKS grało przepięknie. Szkoda że trafili na taką > masakryczną grupę. Teraz kibicuję Ghanie. > Ameen mi sie wydaje ze Tunezja gra bardziej defensywnie i Togo tez w ofensywie srednio poukladane natomiast Angola grała z akcentem na środek pola tam mieli pięciu chłopa i tam starali się rozgrywać swoją grę dodatkowo mieli ofensywnych bocznych Delgado i Loko ktorym nasi boczni moga buty czyscic no i jeszcze mocno ofensywny pomocnik Ze Kalanga sytuacji za wiele faktycznie nie stwarzali ale defensywny futbol to nie był ogólnie, jak dla mnie bardzo miła niespodzianka, bo to nie są jacyś znani piłkarze jak ci co grają w Ghanie czy WKS Odpowiedz Link Zgłoś