Gość: wieszczu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 27.06.06, 20:41 bedzie remis 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula007 Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:47 Hiszpania wygra 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artpiut Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 27.06.06, 20:51 2:1 dla Hiszpanii. Czas Francji minął, pora by Hiszpanie w końcu coś pokazali Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 20:51 nie typuję, ale oglądam...Fernando Torres- tak powinien nazywać się torreador! - GG:9696309 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrjus teoria spiskowa IP: 207.252.173.* 27.06.06, 20:54 sedzia jest z Wloch i gra Hiszpania.... mecz Wlochow sedziowal Hiszpan i wciagnal ich do cwiercfinalu za uszy.. jak bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: teoria spiskowa 27.06.06, 20:56 Hiszpanio wykończ ta zbieranine. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton 2;1 dla Hiszpanii 27.06.06, 20:59 Nie przepadam za obiema tymi drużynami, ale z dwojga złego... Dziś zdawałam egzamin z francuskiego, mam dość tego języka i wszystkiego co się z Francją wiąże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: teoria spiskowa 27.06.06, 20:59 popatrzcie tylko na tych Francuzów. Sami rodowici Frankowie, tylko nieco ciemne buźki mają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojej Re: teoria spiskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:00 ha :) Ja natomiast wiem, ze komu kibicuje ten przegrywa... zatem ... po cichu Hiszpani a glosno FRANCJA !! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Typowanie wyniku 27.06.06, 21:22 Hiszpania - Francja 3:3 po dog (0:1,2:2,3:3) karne 4:3 (Wiltord nad poprzeczka, Zidane za słabo, Raul już nie musiał strzelać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:00 ja bym nawet zaryzykowau 3:1 dla hiszpanii, czego im notabene serdecznie zycze - jechac zabojadow, cabrones!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfrancuz Gwizdzą w czasie hymnu francuskiegi- pięknie :))) IP: *.chello.pl 27.06.06, 20:59 Najwięksi tchórze a zarazem największe bufony w historii Europy. Mam nadzieje, ze Hiszpania wpieprzy im ze 3-0 i zadufany naród francuski będzie mógł co najwyżej zachlać się swoim cienkim winem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Gwizdzą w czasie hymnu francuskiegi- pięknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:04 amen! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Gwizdzą w czasie hymnu francuskiegi- pięknie 27.06.06, 21:07 Dobrze będzie sędzia już czaruje. Co do tenisa to jest to ta nieliczna z dyscyplin, której nie trawie i nawet nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Gwizdzą w czasie hymnu francuskiegi- pięknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:27 ja tam uczciwie przyznaje, ze strasznie robia mje tenisowe spodniczki! ;DD karny! Odpowiedz Link Zgłoś
bleble36 Re: dzieki za info o agnieszce 27.06.06, 21:00 szukalem tego od godziny na waszym macierzystym portalu - ale tam ani slowa :( w polsacie sport tez jakies powtorki z dnia, zamiast puscic na zywo meczyk? chyba ze kamer nie bylo na tym korcie, pozdrawiam, eviva espania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: dzieki za info o agnieszce 27.06.06, 21:01 o blogosławiona ciszo komentatorska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc halo redakcja! IP: *.ip.tor.radiant.net 27.06.06, 21:09 czemu wasza relacja sie nie odswieza automatycznie??? nie macie javy? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: halo redakcja! 27.06.06, 21:10 kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=9458 a to coś dla czubaków, taka odskocznia od pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: halo redakcja! 27.06.06, 21:12 21:08 Przyszła Fotoedytorka i nie chce nic powiedzieć, bo się boi że to ukażę się w internecie. Mów kobieto ! Możesz także cos napisać Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Bramce trzeba ten przepis podrzucić ;-) 27.06.06, 21:12 Jest pomidor :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Bramce trzeba ten przepis podrzucić ;-) 27.06.06, 21:17 tez dla czubaków bo pewnie juiż zjedli www.winafrancuskie.pl/ kto zjadł ten może popić Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Cały urok tkwi w przycisku "odśnież" ;-) 27.06.06, 21:31 I tak jest lepiej, przynajmniej mogę sobie spokojnie poczytać, a nie że mi po 30 sekundach obraz znika, bo się "odświeża" Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _______Fabregas________ 27.06.06, 21:11 "20:54 Zastanawialiście się kiedyś dlaczego Fabregas ma na koszulce "Cesc" a nie "Fabregas"? Przecież Casillas ma Casillas a nie Iker" Bo Fabregas to Polak jest. Kolejny talent, który nam przepadł. To chociaż nam "cesc" mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergio ramos Cesc & Iker IP: *.aster.pl 27.06.06, 21:11 'Cesc' to skrot od 'Francesc', wiec poniekad moznaby to ujac jako pseudonim artystyczny. A Iker to Iker - zadna podnieta, wiec i nie ma sie czym chwalic. Nie liczac faktu, ze pelne nazwisko to 'Iker Casillas Fernandez', wiec teoretycznie tez na bluzie nie widnieje ostatni czlon oficjalnego miana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: 82.139.16.* 27.06.06, 21:14 Może niektórym wyda sie głupie to co napisze a niektórym nie - czy może zauważyliście ,że jak gra jakaś jedna dobra drużyna to jakość obrazu jest lepsza a niżeli jakgra np. Ukraina-Szwajcaria? Czy ktoś też to zauważył??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 21:17 widzieliscie, widzieliscie??? co ten Zizu wyprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_f Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:19 Ale tego meczu nie komentuje Włodarczyk! Prosze natychamist zdementowac te pogłoskę! To przeciez nasz ulubiony Przemysław Pełka! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 21:24 nie patrzę na ekran tylko słucham. Przypadkowo spojrzałam i akurat wtedy Henry sobie smarknął, błeee Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________Fotoedytorko, kto to jest?_________ 27.06.06, 21:22 a) kibicka Hiszpanii z Dalekiego Wschodu b) kibic Hiszpanii z plemienia Siuksów Pytam, bo nie wiem, czy mi się podoba (odpowiedź a), czy też nie (odpowiedź b). Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ________Fotoedytorko, kto to jest?_________ 27.06.06, 21:22 Aha, link: bi.gazeta.pl/im/2/3446/z3446832M.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
grahn Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 21:22 "Wygrana Agnieszki to największy polski sukces podczas mundialu" Dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton No powiedzmy że był karny... 27.06.06, 21:28 1:0!!! a mi się piwo skończyło... (idę w przerwie po drugie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krufka Re: No powiedzmy że był karny... IP: *.limes.com.pl 27.06.06, 21:29 Hurra, hurra! Już się nie mogę doczekać ćwierćfinału Brazylia-Hiszpania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: No powiedzmy że był karny... IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.06, 21:51 Obawiam sie,ze to Francuzi zagraja z Brazylijczykami Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 21:28 gooooooooooooooooooooooolllll Odpowiedz Link Zgłoś
ashton "do końca kariery Zidane'a zostało 60 minut" 27.06.06, 21:33 Ktoś będzie po nim płakał??? To jeden z bardziej przereklamowanych piłkarzy. Juz chyba Beckhama wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Co miała na myśli Fotoedytorka 27.06.06, 21:26 21:08 Przyszła Fotoedytorka i nie chce nic powiedzieć, bo się boi że to ukaże się w internecie. A tak właśnie, może jakieś zdjęcie przedmeczowe druzyny "Z czuba"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Co was tak na filozofowanie zebralo? IP: *.216.41.6.conversent.net 27.06.06, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mepik Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.pronet.lublin.pl 27.06.06, 21:36 Hiszpanie dokopią Żabojadom aż miło. To jak Francuzi w ostatnich latach grają, to zbrodnia na futbolu. Od 1998 r. staczają się i staczają... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 21:40 Cytaty takie sobie, mam lepsze ale oglądam mecz. Ostatni Francuz który umiał sie bic a i on korsykanin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mavro Hej, Wy sczooby, do Was moowie. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.06, 21:38 Miszczostwa sa w tym roku beznadziejne. Porownywanie relacji sczooba (bo taka jest prawidlowa pisownia), z obrazem telewizyjnym i komentarzami nazych etatowych geniuszy jest jedynym usprawiedliwieniem kontynuowania kibicowego hobbby (nie liczac picia piwa, ofkorze). Bardzo serdeczne pozdrowienia - Mavro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:42 o fakane zabojady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:44 no dobra, skoro juz jestesmy w temcie: Wchodzi krasnoludek do francuskiej restauracji: - Witamy, witamy - przy stoliku kelner kłania się usłużnie - Polecamy żabie ud.. - Ale wie pan, ja na diecie jestem.. - przerywa klient - Taa... No to może... Co szanowny pan powie na żabie ramionka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Skonczcie z tym Wimbledonem!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:51 Gdybym chcial cos czytac o tym gejowskim sporcie to bym sobie inna strone znalazl! Skupcie sie na tym co istotne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfrancuz Cała prawda o Francuzach IP: *.chello.pl 27.06.06, 21:52 Co to jest: 10 tysięcy rąk w górze? - Pięciotysięczna francuska jednostka wojskowa. Na sprzedaż: Broń francuska - nówka sztuka, nie strzelana, tylko raz porzucona. - Dlaczego ulice w Paryżu otoczone są szpalerami drzew? - Żeby Niemcy mogli defilować w cieniu. Dlaczego w Paryżu jest zabronione puszczanie petard? - Bo jak słyszą huk petardy to się sąsiedni garnizon poddaje. - Dlaczego udział Francji w wojnie w Iraku jest kluczowy? - Ktoś musi nauczyć Irakijczyków, jak się poddawać. - Ilu potrzeba Francuzów, aby obronić Paryż? - Nie wiadomo, do tej pory nigdy tego nie próbowano. Ile biegów maja francuski czołgi? - Francuski czołg ma 4 wsteczne biegi i jeden do przodu na wypadek gdyby wróg pojawi się z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Cała prawda o Francuzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:56 dobre! ;DD to ja jeszcze: Dlaczego francuski myśliwiec bojowy nazywa się Mirage? -Bo nikt go nigdy nie widział na polu bitwy Jaka jest różnica między żółtodziobem a Francuzem? - Z żółtodzioba zrobisz żołnierza Dlaczego w Euro Disneylandzie nie ma fajerwerków? - Bo za każdym razem, jak je wystrzeliwano, Francuzi się poddawali i ten do cycatow: "Wolę mieć niemiecką dywizję przed sobą, niż francuską za sobą". gen. G. Patton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Cała prawda o Francuzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:59 spodobauo misie.. ;DD Dlaczego francuska armia nakazuje żołnierzom codzienne pranie podkoszulek w wybielaczu? - Żeby ich białe flagi były lepiej widoczne Dlaczego dobrze być Francuzem? - Poddajesz się na początku wojny, a USA wygrywają ją za ciebie Co powiedział mer Paryża do niemieckiego dowódcy po wkroczeniu wojsk III Rzeszy do miasta? - Stolik dla stu tysięcy, proszę Pana? Co po niemiecku znaczy "Maginot"? - Witajcie! "Jak nazwać 100.000 Francuzów z podniesionymi rękami? - Armia" "Francja powiedziała, że potrzebuje więcej dowodów na to, że Saddam jest groźny. Tak, ostatnim razem kiedy żądali więcej dowodów, to przetoczyły się one przez Paryż z wciągniętą niemiecką flagą". Czy wiecie dlaczego francuskie czołgi mają lusterka boczne? żeby obserwować pole bitwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzechzehn Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 21:55 ta kobieta z drugiego zdjęcia (ta z irokezem) wygląda jak kura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. IP: *.Red-88-8-104.dynamicIP.rima-tde.net 27.06.06, 21:55 po 21 podaniu cesc mial 100% dokladnosci !!! porozmawiamy o naszych zawodnikach? np.o szymkowiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk hiszpaniaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 27.06.06, 22:00 zegna sie dzis z mistrzostwami sialalala Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________II połowa____________ 27.06.06, 22:01 W imię Izabeli, królowej Hiszpanii: bić francuskich Maurów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ____________II połowa____________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:03 amen! bij pohanca sprosnego!! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ____________II połowa____________ 27.06.06, 22:07 21:56 Przyszła Fotoedytorka i powiedziała, że wrzuciła tyle zdjęć, że " zapchał się przerzut". Nie wiemy co to oznacza, ale brzmi poważnie. no czubaki, możecie się wykazać i odetkać Odpowiedz Link Zgłoś
grzechzehn Re: Hiszpania - Francja z czuba i na żywo. 27.06.06, 22:07 mam takie pytanie do szanownej redakcji.. co wy biedni będziecie robić przez następne dwa dni? Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________Ciekawa strona o Sagrada Familia_______ 27.06.06, 22:09 ZCzubaki są dziś wybitnie profrancuskie. Trzeba interweniować. Ciekawa strona o Sagrada Familia: www.sagradafamilia.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ________Ciekawa strona o Sagrada Familia_____ 27.06.06, 22:13 specjał dla czubaków skoro takie profrancuskie, bo widać tost po hiszpańsku im nie smakował www.smaczne-drugie.niegadaj.pl/smaczne-drugie/zaby_a_la_verce/ Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ________Ciekawa strona o Sagrada Familia_____ 27.06.06, 22:18 A tu można posłuchać piosenki Alan Parsons Project pt. La Sagrada Familia: www.lyrics007.com/Alan%20Parsons%20Project%20Lyrics/La%20Sagrada%20Familia%20Lyrics.html Odpowiedz Link Zgłoś