malgoszac 31.05.07, 15:18 czy jest ryzyko, ze celnicy kubanscy zarekwiruja mi laptopa na granicy? Podobno nie mozna wwozic odtwarzaczy i nagrywarek dvd... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leonardito Re: laptop na kubie 31.05.07, 16:32 duzo klopotow, zalezy co w nim masz, gdzie ladujesz zwykle biora serial numer i po powrocie sprawdzaja czy go zabierasz, a czasami zatrzymuja przy wjezdzie i oddaja przy wyjezdzie, ale czasami nie moga go odnalezc ....hehehe "no vale la pena" jak mowia podroznicy. cd players , czy mp3 to nie ma klopotu. odtwarzaczy i nagrywarek dvd nie mozna. a tutaj troche o Varadero : www.lcupryk.za.pl/varaderomelian/varaderomelia.htmsuerte Odpowiedz Link
leonardito Re: laptop na kubie 31.05.07, 16:33 adres www.lcupryk.za.pl/varaderomelian/varaderomelia.htm Odpowiedz Link
malgoszac Re: A po co Ci tam laptop ?? 05.06.07, 02:48 wojtek195028 napisał: > nierozumiem a taki juz mam brzydki zwyczaj, ze czasem pracuje na wakacjach i wtedy laptop sie przydaje. Biorac jednak pod uwage utrudnienia - chyba sobie daruje... Odpowiedz Link
wojtek195028 Masz racje lepiej sobie daruj 05.06.07, 05:49 Leciec taki kawal drogi zeby popracowac to wielki wyczyn.Pamietaj ze kazda praca jest szkodliwa !! mozesz mi wierzyc bo juz jestem emerytem i mam skale porownawcza co lepsze .Na Cubie jest duzo ciekawszych zajec jak praca.Bedziesz ta sama zobaczysz .pozdrawiam i zycze milych wakacji. Odpowiedz Link
malgoszac Re: Masz racje lepiej sobie daruj 05.06.07, 11:04 haha pewnie, ze jest wiecej ciekawych rzeczy niz praca, ale dealiny leca i jak sie przed wyjazdem nei wyrobie to i tak bede musiala tam cos porobic... nie wszyscy moga sobie na emeryturze leniuchowc...pozdrawiam Odpowiedz Link
wojtek195028 No i co ? bylas na tej Cubie ?? 10.07.07, 04:17 Napisz gdzie i jak bylo ? co z laptopem ? ja bylem w czerwcu w Havanie i laptopa mi nie zabrali. Odpowiedz Link
malgoszac Re: A po co Ci tam laptop ?? 05.06.07, 02:48 wojtek195028 napisał: > nierozumiem a taki juz mam brzydki zwyczaj, ze czasem pracuje na wakacjach i wtedy laptop sie przydaje. Biorac jednak pod uwage utrudnienia - chyba sobie daruje... Odpowiedz Link
mariela1 telefony komorkowe 25.08.07, 17:08 czy kto mi podpowie jak jest z lacznoscia telefoni komorkowej na Kubie? Odpowiedz Link
genoveva Re: A po co Ci tam laptop ?? 29.08.07, 09:53 Po co laptop ? Np. laptop świetnie nadaje się do oglądania zdjęć, dużo lepiej niż wyświetlacz aparatu. Na laptopa również wchodzi sporo zdjęć, niby są różne banki danych, ale jak się robi naprawdę dużo zdjęć ... Odpowiedz Link
gossiag Re: laptop na kubie 14.10.07, 01:43 przepisy sie zmienily i nie ma teraz problemu z laptopami (+DVD), uwierz mi. Odpowiedz Link
malgoszac Re: laptop na kubie 16.10.07, 16:39 a to fajnie - warto wiedziec, jak bede sie tam jeszcze wybierac Odpowiedz Link