mateo87 29.01.03, 18:48 Bardzo cie lubie Piotrek wiec musisz grać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: west Ja Go mniej lubię... IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 18:56 ...ale oczywiscie życze Mu jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ericco Zawsze udowadniał, że żaden z niego rozgrywający... IP: *.metronet.pl 29.01.03, 20:12 Zawsze, gra chaotycznie, strasznie fauluje, poprostu lata jek motorek, klapy na oczach. Ma zdrowie, ale przede wszystkim głowy to mu w grze zawsze brakowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Powodzenia Świerszczu!!! IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 29.01.03, 20:27 Postaraj sie Piotrek, to może coś jeszcze ładnego zaprezentujesz, powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R jak Kosecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.03, 20:45 Świerczewski gra chaotycznie, czasem brutalnie i przede wszystkim za dużo gada zarówno na boisku jak i poza nim, ale podziwiam go za wolę walki i te niesamowite obroty, na jakich biega przez 90 minut. Coś jak Kosecki. Szkoda, że nie mamy 3-4 takich piłkarzy. No i w eliminacjach MŚ całkiem dobrze się spisał jako rozgrywający, choć z pewnością defensywny pomocnik z niego lepszy. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: jak Kosecki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 20:49 Gość portalu: R napisał(a): > No i w eliminacjach MŚ całkiem dobrze się > spisał jako rozgrywający, choć z pewnością defensywny pomocnik z > niego lepszy. Pozdrawiam wszystkich! BUAHAHAHA NAJLEPSZYM TO ON JEST REZERWOWYM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: jak Kosecki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.03, 20:51 nie lubię Cię, Wojtek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: jak Kosecki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 20:55 a ja ciebie Roman, ty to lubisz o sobie pisac, nieprawdaz? Kosecki to, Kosecki tamto, zajal bys sie czyms powaznym a nie piszesz jakies bzdetne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 SIEDZENIE CIĘ BOLI ? IP: *.telkab.pl 29.01.03, 22:18 - AZSADZIŁ CI KTOŚ KOPA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.03, 22:59 Jestem kibicem gieksy i pamiętam Świerka jak jeszcze grał w Katowicach i uważam, że wiele rzeczy o nim można powiedzieć ale tak walecznego zawodnika z takim sercem do gry od wielu lat w Polsce nie było i jeszcze peawnie długo nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek zrobie Swirowi laske jezeli strzeli gola Boltonowi, IP: *.bredband.skanova.com 29.01.03, 23:53 ´czemu nie, fajny chlopak i dobrze zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.03, 00:06 Posiedzi na ławce w Birmingham, a potem wyjedzie do Chin, lub na Cypr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Liverpool - Arsenal 2:2 IP: 158.143.179.* 30.01.03, 00:12 Od zakonczenia meczu liverpool-arsenal minela ponad godzina. Czemu wiec w waszym portalu nie ma jeszcze relacji z ego meczu? Ja jestem teraz w anglii i ogladalem go na zywo. Moge tylko powiedziec, ze mecz byl bardzo dobry, a Dudek zajebiscie bronil! Nie chce mi sie dalej pisac, zreszta co ja wam bede zabawe psul. Pozdrawiam <Johnny Freestyler> Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli 30.01.03, 00:38 "Na razie Paweł Janas postępuje przeciwnie niż jego poprzednik: mało mówi, dużo robi. Zbigniew Boniek pięknie mówił, ale efektów nie było" - dobry tekst. PS Mysle, ze Swierczewski w Premiership sobie poradzi. To liga niemalze stworzona dla niego. Za taka zadziornosc w grze kibice Birmingham beda Go bardzo szanowac. Tymbardziej, ze ma tez chlopak niezly wygar, a to na wyspach jest nie bez znaczenia. Co roku slyszymy o ekscesach po tzw Przyjeciach Bozonarodzeniowych. Wiec Swierczewski powinien czuc sie tam jak ryba w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: CIENIAS !!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 30.01.03, 02:51 lubie piotrka ale caB kariera ma strasznego farta. na Boga w Europie jes kilkudziesiciu, je[li nie kilkuset lepszych pomocników od niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STF PIOTREK PREMIERSHIP jest TWOJA! IP: *.proxy.aol.com 30.01.03, 05:57 Zawsze mowilem, ze dla Piotrka liga angielska jest wprost wymarzona, ze tez wczesniej nikt go nie sciagnal na wyspy. Dawaj Piotrek! Powodzenia. Dzieki Bogu nie musze juz sluchac kretynskich wypowiedzi Bonka (co wywiad to sobie facet zaprzeczal). U Janasa Swierszcz bedzie gral pierwsze skrzypce. To jest prawdziwy kapitan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P__ Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: *.com.pl 30.01.03, 10:44 Panie Piotrze Prosze niech Pan nie robi z siebie rozgrywajacego ogladalem na zywo mecze kadry z Pana udzialem i rozgrywanie w Pana styly bylo zalosne, rece opadaly. Bardziej przychylam sie do do opinii Bonka, ze jest Pan defensywnym pilkarzem. Biec pod pole karne przeciwnika to ja tez potrafie ale z dograniem pilki kolegom tak jak w Pana przypadku bywa roznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 to siedzenie, pupa czy dupa po prostu? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 11:30 co go wlasciwie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: *.mad.es.ibm.com / *.es.ibm.com 30.01.03, 11:30 Jakis Ty skromny Swierszczu! I tak bedziesz grzal lawe, bo sie na Tobie poznaja, ze zadzierasz nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutek Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: 195.205.11.* 30.01.03, 11:34 W końcu Piotrek zaczął gadać jak profesjonalista , a nie jak jakiś chłoptaś z podwórka,niech jeszcze udowodni ten profesjonalizm na angielskich boiskach ,a miejsce u Janasa zagwarantowane.Powodzenia Piotrek i wbij gola Bartezowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotgier Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: green.d* / 10.9.16.* 30.01.03, 12:46 Powołanie go do kadry, świadczy o braku koncepcji u Janasa. Bieganie jak oszalały po boisku i ciągłe faulowanie to ma być przepustka do kadry? Ile bramek strzelił ten pomocnik? Przy swoich umjejętnościach zrobił on i tak wspaniałą karierę ( i kasę )a w Andli podzieli los innej "gwiazdy" - A. Bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slizgi joe mnie boli rectum po ostrej penetracj kauczukiem IP: *.bredband.skanova.com 30.01.03, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donie Brasco Re: mnie boli rectum po ostrej penetracj kauczuki IP: *.rasserver.net 31.01.03, 05:40 you sound like PRO fuckin' skunk rectum?? kiedy ostatnio widziales labia pudendii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicxyz@interia.pl ReARSENAL I MANCHESTER TO BEDZIESZ SWIRCZEWSKJI OGLADA IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 31.01.03, 10:50 z TRYBUN LUB LAWKI !!! OCZYM TY FRAJERZE MOWISZ I MYSLISZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek ty huju IP: *.strzyzow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 11:07 świerczewski jest typowym chujem i nie umie grać w piłkę nożną bo zabardzo fauluje i Go nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Jakbym czytał wywiad dwóch różnych osób IP: *.tkk.pl 31.01.03, 22:34 Porównajcie sobie jakiego wywiadu udzielił Trybunie ( zamieszczony w internecie z dnia 30. stycznia). Tutaj wypowiada się bardzo grzecznie, jest wyważony, natomiast tam jakby był gwiazdą światowej piłki. Poucza Janasa, kto powinien występować w kadrze ( nie zapominając oczywiście o swoim koledze T. Iwanie), i mówi, że nie wyobraża sobie by nie grał w pierwszej jedenastce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gignol Profesorów od siedzenia już mieliśmy IP: *.smlw.pl / 10.1.16.* 01.02.03, 11:36 Przecież to normalne, gdy częściej do gry używa się tyłka, niż nóg. Nogi służą tylko do cięcia i podpierania się. Ostatnio ławka pozwala używać tylko siedzenia, gdy się nie chodzi nawet na terningi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROBIN Ohoho !!! IP: *.abo.wanadoo.fr 02.02.03, 11:08 Czyżby Świerszcz się nauczył wreszcie pokory ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutwa Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.03, 11:31 moze sie sprawdzi , nie marudzcie, zreszta co jak co, ale ja tam nie znam sie na tym , amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Świerczewski dla Gazety: Siedzenie mnie boli IP: *.proxy.aol.com 02.02.03, 16:36 I znowu siedzi.Moze by tak poduche pod pupe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 03.02.03, 22:52 polecam izapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicxyz@interia.pl Re:I BEDZIE BOLALO,BOS PILKARZ ZADEN !!!!! IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 04.02.03, 11:04 ZADEN CZYLI NIKT,albo jak spiewa Budka Suflera i ZEO CZYLI NIC !!! CALOSC SWIERCZEWSKIEGO WYZNACZA ------GIER W REPREZENTACJI DUZO PONAD 70 i jedna BRAMKA ! CZYLI KTo to ----------------ZERooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś