Gość: Adam Re: Lippi to stary lis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:08 Herr Klinsman: Czy wygrana z Polską strzałem w ostatniej minucie to też pech? Tak dla Polski. Przynajmniej wiecie jak to jest walczyć i zostać jak balon bez powietrza. Choć należy zrozumieć, że stawka o jaką grali Polacy i o jaką grali Niemcy jest nieporównywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Polacy też grali "o sukces". IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 05.07.06, 09:27 Zarówno Polacy, jak i Niemcy przegrali w ostatnich minutach mecze o najwyższą dla siebie stawkę: o sukces na mistrzostwach. Różnica jest taka, że Niemcy (pod względem sportowym) pożegnali mistrzostwa godnie, natomiast my pożegnaliśmy się jak zbite burki. Dlaczego? Dziś ze spokojem mogę to ocenić: bo Klinsi to kawał selekcjonera, a Janas to dvpa. Odpowiedz Link Zgłoś
adwo-kat niemcy przeważali:-) tak jak polacy:-) 05.07.06, 09:34 klinsman ogladał chyba inny mecz! albo z wrażenia poprzestawiało się w głowie:-) mecz bardzo ciekawy pełen emocji! można sobie życzyć więcej takich spotkań! dogrywka była chyba na najwyższym poziomie w historii! italia stoczy ciekawy finał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami Re: Kibic 2512 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.07.06, 09:40 wielka przyszlosc przed Toba, masz szanse zostac Prezydentem:) Nie szkoda bylo tych dwoch godzin na ogladanie meczu?. Mozna bylo poszukac jakiegos Niemca i dac mu w zeby! - na jedno by wyszlo. Kibic Legii jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniekzn Re: Lippi to stary lis IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 10:07 no gorolu toz sie nie popisal , unas w DEUTSCHLAND pelno takich goroli jak ty mozna ich poznac po tym jak kradna fajki z sklepow i po ubraniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Lippi to stary lis IP: *.albyny.adelphia.net 05.07.06, 10:32 no, a niektorzy dalej swoje, mysle, ze nie doroslismy jeszcze do Europy. Wiem, ja tez rzucalem niezle k... i ch... podczas meczy, ale to jest normalne!! Jestem teraz w USA i nikt nie uzywal takich okreslen!! Podczas meczu - wiadomo - emocje sie udzielaja, ale pozniej np. po meczu z Arggentyna podszedl i powiedzial, ze obie druzyny dobrze graly i zadecydowaly karne!! I tyle, jutro idziemy razem na wspolna impreze!! Szacunek dla przeciwnika i chwala wygranym!! Pytam sie, kiedy tak bedzie u nas?? Wsrod naszych kibicow?? Gramy tutaj w pilke ze wszelkimi nacjami. Niemcy. Portorico, Polska, USA, Wlochy, Argentyna< Brazylia i kazdy walczy o kazda piesc trawy, ale sa wygrani i przegrani!! Podajemy sobie rece i do nastepnego tygodnia!! Nie widzieliscie reklam Adidasa?? To naprawde boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek DO KIBICA 2512 IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 10:19 te kibic cos ty faszysta jest? albo spadles z dywanu na podloge ,ty piszesz zes kibic dla mnie i z pewnoscia dla wielu jestes ZEREM fuj beeeeeeeee hanba wstyd sie przyznac ze tacy jak ty mieszkaja w POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz wakacje - dzieciaki przy komputerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:23 przykre, że na tym forum nie widać wieku piszących i że jakiś Niemiec gotów uwierzyć, że Polacy naprawdę tak myślą... zapewniam, że tak myślą tylko niewyżyci gimnazjaliści, którzy nie rozumieją słów których używają Niemcy grali dobrze, smiem twierdzić, ze najładniej na tych mistrzostwach, ale na Włochów to nie wystarczyło. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody wygrali lepsi IP: *.run.pl / *.run.pl 05.07.06, 10:31 brawo dla sędziego ktory nie uległ presji i prowadzil to spotkanie obiektywnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to faszysci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:38 oj slazak slazak. Dzieki temu faszyzmowi Polacy maja niewiele mniejszy kraj niz niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:47 Kosztem innych nacji - dlatego ten polski faszyzm trzeba zniszczyc jako zagrazajacy stabilnosci kontynentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: 193.108.194.* 05.07.06, 10:53 co ty koles piep...? wsadz baranie glowe pod kran i odkrec wode zimna koniecznie moze lepiej ci sie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: 193.108.194.* 05.07.06, 10:38 i wal się ćwoku! i wypad z kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniecpolski Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:58 ludzie ze śląska to swierćmózgi, brudasy i do tego najwięksi w PL złodzieje i oszuści. wynika to z tego powodu że tam nigdy nie było elity intelektualnej, więc zcego się spodziewać po potomkach roboli kopalnianych i hutniczych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.07.06, 11:35 chyba sam nie zaliczasz sie do elity intelektualnej, he? chociaz... pasuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniecposlki Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:57 ty za to jesteś tylko smieciem niedorastającym mi do pięt. ale chwała ze chociarz zdajesz sobie z tego sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.07.06, 12:29 Gratuluje "poziomu" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schlaggi1974 Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:20 ty, Ślazak a co to znaczy nawidzić??? Ty nie nawidzisz a ja nienawidzę słowa "polacki" oraz słowa "Polacy" pisanego małą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Lippi to stary lis IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 10:38 jedyna szansa dla Niemiec to Listek na szefa pilki w Niemczech i Polak na trenera, Ha HA HA Polska w klipe gra Skorpion Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia29 dajcie spokój 05.07.06, 10:43 To był najładniejszy mecz MŚ, dotychczas... Nie ważne kto wygrał,(choć dobrze, że Włosi), liczy się spektakl, który się zaj*iście oglądało. Bo o to rzeczywiście chodzi w piłce nożnej, Panie i Panowie. Zostawcie swoją ukrytą i odkrytą nienawiść do poszczególnych nacji i oglądajcie mecze jak przystało na kibiców XXI wieku. Mam nadzieję, że dzisiaj też będzie podobny mecz. No i że wygra Portugalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-rasistka Re: Lippi to stary lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:47 Czy pan nie jest rasistą? Nienawiść to niezbyt godne pochwały uczucie. Niech pan zacznie myśleć, o ile pan już nie zapomniał, jak to się robi... Życzę powodzenia w próbach myślenia! I mam nadzieję, że Portugalia lub Francja pokona Włochów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody_rabbit Re: Lippi to stary lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:47 To idiotyzm, dlaczego mielibyśmy nienawidzić młodych piłkarzy niemieckich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lippi Re: Lippi to stary lis IP: *.crowley.pl 05.07.06, 10:53 Lippi: "W tym meczu byliśmy zdecydowanie lepszą drużyną, dominowaliśmy w całym spotkaniu. Jestem dumny ze swoich piłkarzy, którzy zrobili dokładnie to, czego od nich oczekiwałem. " Mój facet wrócił wczoraj do domu w trakcie drugiej połowy, usiadł, pooglądał chwile i spytał, czy Włosi maja w ogóle jakieś akcje pod bramka Niemców, bo cały czas gra sie toczyła na połowie Włochów. Tyle na temat dominacji Włochów w całym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniecpolski Re: Pirlo pokazał klasę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:00 Gratulację, mają teraz te germanskie butne winie co opłakiwać w szarym jak noc listopadowy dzień swinehausie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Jakiego "pecha"? Byli wyraznie gorsi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:35 Czytaj ze zrozumieniem. Mieli pecha przegrywając w końcówce spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek JAK TO JEST IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 11:11 Jak to jest wielu Polakow pluje na Niemcow,a prawda jest taka ze tutaj jest pelno wiesniakow przewaznie z Konina i za pare euro je... w polu , puzniej chodza do sklepow i kradna papierosy (sam widzialem jak to robia)wstyd ,bo im szkoda dac 4 euro za paczke ,TO JEST TA POLSKA DUMA???,a po zatym gdyby to Polska ekipa weszla do pol finalu to byla by duma narodowa!!!!a po zatym popaczcie wszyjscy na afery w PZPN a nie smiejcie sie z innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: JAK TO JEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:34 Prosze moderatora o kasowanie postow dzieciakow Neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Sedziowie Niemcow i tak wystarczajaco ciagneli... IP: *.orange.pl 05.07.06, 11:15 W meczu ze Szwecja druga zolta kartka dla Lucica z niczego. W meczu z Argentyna nie zagwizdana ewidentna reka Niemcow w polu karnym. W meczu z Wlochami Lehman powinien dostac czerwona kartke i byc rzut karny. Sedziowie pomogli juz Niemcom wystarczajaco... Wczoraj Italia byla zdecydowanie lepsza, powinno bylo byc 3:0 albo i wyzej. Niemcy mieli szczescie (i pomoc), ale w zaden sposob nie zaslugiwali na final. Forza Italia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Lippi to stary lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:34 Nienawidzę nienawidzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Czy to forum dotyczy piłki nożnej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:52 Przykro czyta się obrzucanie innego narodu guanem na forum dot. piłki nożnej. Panie i Panowie, pora wrócić do szkoły podstawowej: lekcja, temat... Czy Włosi wyraźnie dominowali? Niestety (dla Niemców) tak! Posiadanie piłki: Włosi 57%, Niemcy 43%. Strzały celne: Włosi 7, Niemcy 2. Rzuty rożne: Włosi 11, Niemcy 4. Dla porównania mecz Niemcy-Polska: Posiadanie piłki: Niemcy 58%, Polska 42%, Strzały celne: Niemcy 6, Polska 3. Rzuty rożne: Niemcy 10, Polska 4. W trakcie gry nawet przez moment nie miałem wrażenia, że Niemców stać na wygraną. Zagrali źle. W mojej ocenie najsłabszy był Ballack. Różnica klas w tym meczu była tak duża jak w meczu Polska-Niemcy. W tym zestawieniu gra reprezentacji Polski była jeszcze bardziej dołująca: Niemcom remis dawał szansę na awans (karne), nam remis z Niemcami nie dawał nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Wlosi przekupili sedziego meksykanin gwizdal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:53 dla reprezentacji Wloch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Nie wygłupiaj się Slazak:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:00 Jeśli Włosi zapłacili sędziemu to tylko za to żeby ni gwizdał stronniczo na korzyść Niemiec. Sędziowanie było wzorowe, a Niemcy zebrali bęcki jak Polska z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmil Re: Lippi to stary lis IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.06, 12:00 Ja tez sie ciesze ze przegrali. Juz od kilku meczy zyczylem im kleski. A tak na dobra sprawe zawsze bylem fanem wloskiej reprezentacji, praktycznie od dziecka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
poloniaev Re: Lippi to stary lis 05.07.06, 12:32 tu głupi zawistny polaku po kim masz ten durny nacjonalizm? chyba już wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz a poza tym radosc gry... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:48 ponadto w grze reprezentacji bylo wiele radosci i harmonii... troche tez swobody i lepszej taktyki... kiedys na stronie triptorome.blogspot.com opublikowali filmik o tym jak reprezentacja wloska spiewa... on dalej tam jest chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia jak my IP: 195.117.126.* 05.07.06, 13:30 przegraliśmy z nimi to nas zmieszali z błotem mówiąc że nic nie pokazaliśmy, a moim zdaniem oni dokładnie to samo zrobili wczoraj tylko się bronili i liczyli na karne to był antyfutball! Odpowiedz Link Zgłoś
guru_ji Re: Lippi to stary lis 05.07.06, 23:46 Szkoda mi sympatycznej druzyny niemieckiej, ale Wlosi byli lepsi i zasluzyli na wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś