Gość: Benkofil IP: *.master.pl 07.07.06, 22:11 Wszystko jest lepsze od rodzimych, za przeproszeniem, trenerów, przymilasków Listka i podobnie jak Listek umoczonych po uszy w układzikach. Wszystko, w tym i Leo. Leo, ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sassanka1 Re: Beenhakker nie tylko wygrywa 07.07.06, 22:26 "Na przełomie 1985 i 1986 r. z doskoku zastępował chorującego wówczas Rinusa Michelsa. Holandia zajęła w grupie drugie miejsce za Węgrami i - pod wodzą Beenhakkera - przegrała baraże z Belgią. W Brukseli było 0:1, w Rotterdamie do 84. minuty Holandia prowadziła 2:0. Ale gola strzelili jeszcze Belgowie i to oni pojechali do Meksyku." Tam przegrali dopiero w półfinale z przyszłym mistrzem, Argentyną, i ostatecznie zajęli czwarte miejsce. "Po raz drugi trenerem Holandii został w przeddzień mundialu we Włoszech w 1990 r., gdy na wniosek piłkarzy stracił stanowisko Thijs Libregts. Mistrzowie Europy nie wygrali jednak meczu - w grupie zremisowali z Egiptem, Anglią i Irlandią, a w 1/8 finału przegrali 1:2 z Niemcami.", którzy we Włoszech ostatecznie zostali mistrzami świata. To takie drobne uzupełnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: 213.199.201.* 07.07.06, 22:31 Widac, że news pisany na zamówienie Listka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Beenhakker to Ślązak!! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.06, 22:32 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. dobra robota sassanka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:41 trzeba walczyc z listkoludem, jak szczury i karaluchy probuja wejsc wszedzie :] Leo B na pewno nie jest najlepszym trenerem, ale i tak jest o klase lepszy niz nasi najlepsi ... mozemy jeszcze pomazyc, ze Beenhakker przywiezie ze soba nie 11 pilkarzy z Holandii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martynka991 Re: dobra robota sassanka :) 08.07.06, 18:10 Witam dziadka emeryta! W wieku 64 lat to powinno się siedzieć w laczkach przed telewizorem, a nie marzyć o trenerce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary piernik Beenhakker: nie jestem za Zurawskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:06 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub to podrzucił Boniek z Majewskim IP: *.chello.pl 07.07.06, 23:44 Tę informację przekupnym dziennikarzom podrzucił pewno Boniek z Majewskim. Im sie wydaje, że teraz nadeszła ich kolej na męczenie polskiej piłki i polskich kibiców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 08.07.06, 10:43 w/g mnie lepszym kandydatem jest christoph daum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowak Na Nowaka jeszcze przyjdzie czas IP: *.kom / *.os1.kn.pl 08.07.06, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sozi Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 15:17 To teraz lobbujemy przeciwko Leo? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroneker Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.07.06, 15:58 nie ma jak odrobina hipokryzji, zawsze gazeta wyborcza trabila wszem i wobec, ze tylko zagraniczny trener moze rozwiazac problemy polskiej pilki i teraz jak sie w koncu chyba jednego doczekamy zaczyna krytykowac zanim jeszcze zaczal u nas pracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Beenhakker nie tylko wygrywa 08.07.06, 16:11 Mnie wystarczy to ze 3 razy zdobyl mistrzostwo Hiszpanii z Realem Madryt i wyciagnal Trynidad Tobago z opresjii. Po 3 meczach w grupie Concacaf Trynidad mial 1 pkt - remis i 2 porazki. Fakt potem porazki sie tez zdarzaly, ale mimo to Leo potrafil jakims cudem zmobilizowac pilkarzy i dostac sie do barazy, a tam pokonac Bahrajn(albo Uzbekistan, juz sam nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.06, 16:21 Rozmawialem dzisiaj z jednym Holendrem, ktory sam mi powiedzial, ze prawdopodobnie Beenhakker wybiera sie do Polski. Powiedial mi rowniez, ze z niego porzytku nie bedzie. No, ale co zrobic jak na innego Polski nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka991 Re: Beenhakker nie tylko wygrywa 08.07.06, 18:12 porzytku- tak jak z twojej ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.06, 19:40 Nie dziw sie, ze moja ortografia jest nie tak. Mieszkam bardzo dlugo w Niemczech.OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan ZDM Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.chello.pl 11.07.06, 20:53 Bo jak wiadomo każden "jeden Holender" zna się na piłce tak, że z miejsca mógłby zostać trenerem reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś