Dodaj do ulubionych

Beenhakker nie tylko wygrywa

IP: *.master.pl 07.07.06, 22:11
Wszystko jest lepsze od rodzimych, za przeproszeniem, trenerów, przymilasków
Listka i podobnie jak Listek umoczonych po uszy w układzikach. Wszystko, w
tym i Leo. Leo, ratuj!
Obserwuj wątek
    • sassanka1 Re: Beenhakker nie tylko wygrywa 07.07.06, 22:26
      "Na przełomie 1985 i 1986 r. z doskoku zastępował chorującego wówczas Rinusa Michelsa. Holandia zajęła w grupie drugie miejsce za Węgrami i - pod wodzą Beenhakkera - przegrała baraże z Belgią. W Brukseli było 0:1, w Rotterdamie do 84. minuty Holandia prowadziła 2:0. Ale gola strzelili jeszcze Belgowie i to oni pojechali do Meksyku." Tam przegrali dopiero w półfinale z przyszłym mistrzem, Argentyną, i ostatecznie zajęli czwarte miejsce.

"Po raz drugi trenerem Holandii został w przeddzień mundialu we Włoszech w 1990 r., gdy na wniosek piłkarzy stracił stanowisko Thijs Libregts. Mistrzowie Europy nie wygrali jednak meczu - w grupie zremisowali z Egiptem, Anglią i Irlandią, a w 1/8 finału przegrali 1:2 z Niemcami.", którzy we Włoszech ostatecznie zostali mistrzami świata.

To takie drobne uzupełnienie...
      • Gość: lukas Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: 213.199.201.* 07.07.06, 22:31
        Widac, że news pisany na zamówienie Listka
      • Gość: hehe Re: Beenhakker to Ślązak!! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.06, 22:32
        jw
      • Gość: m. dobra robota sassanka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:41
        trzeba walczyc z listkoludem, jak szczury i karaluchy probuja wejsc wszedzie :]
        Leo B na pewno nie jest najlepszym trenerem, ale i tak jest o klase lepszy niz
        nasi najlepsi ... mozemy jeszcze pomazyc, ze Beenhakker przywiezie ze soba nie
        11 pilkarzy z Holandii ;)
        • martynka991 Re: dobra robota sassanka :) 08.07.06, 18:10
          Witam dziadka emeryta! W wieku 64 lat to powinno się siedzieć w laczkach przed
          telewizorem, a nie marzyć o trenerce
    • Gość: stary piernik Beenhakker: nie jestem za Zurawskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:06
      j.w
    • Gość: jakub to podrzucił Boniek z Majewskim IP: *.chello.pl 07.07.06, 23:44
      Tę informację przekupnym dziennikarzom podrzucił pewno Boniek z Majewskim. Im
      sie wydaje, że teraz nadeszła ich kolej na męczenie polskiej piłki i polskich
      kibiców...
    • Gość: chris*** Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 08.07.06, 10:43
      w/g mnie lepszym kandydatem jest christoph daum
    • Gość: Bubba PIOTR NOWAK na trenera IP: *.planters.net 08.07.06, 13:31
      • Gość: nowak Na Nowaka jeszcze przyjdzie czas IP: *.kom / *.os1.kn.pl 08.07.06, 15:47
    • Gość: Sozi Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 15:17
      To teraz lobbujemy przeciwko Leo? :D
    • Gość: kroneker Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.07.06, 15:58
      nie ma jak odrobina hipokryzji, zawsze gazeta wyborcza trabila wszem i wobec, ze
      tylko zagraniczny trener moze rozwiazac problemy polskiej pilki i teraz jak sie
      w koncu chyba jednego doczekamy zaczyna krytykowac zanim jeszcze zaczal u nas
      pracowac...
      • obserwatorpl2005 Re: Beenhakker nie tylko wygrywa 08.07.06, 16:11
        Mnie wystarczy to ze 3 razy zdobyl mistrzostwo Hiszpanii z Realem Madryt i
        wyciagnal Trynidad Tobago z opresjii.
        Po 3 meczach w grupie Concacaf Trynidad mial 1 pkt - remis i 2 porazki. Fakt
        potem porazki sie tez zdarzaly, ale mimo to Leo potrafil jakims cudem
        zmobilizowac pilkarzy i dostac sie do barazy, a tam pokonac Bahrajn(albo
        Uzbekistan, juz sam nie wiem)
        • Gość: Zbyszek Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.06, 16:21
          Rozmawialem dzisiaj z jednym Holendrem, ktory sam mi powiedzial, ze
          prawdopodobnie Beenhakker wybiera sie do Polski. Powiedial mi rowniez, ze z
          niego porzytku nie bedzie. No, ale co zrobic jak na innego Polski nie stac.
          • martynka991 Re: Beenhakker nie tylko wygrywa 08.07.06, 18:12
            porzytku- tak jak z twojej ortografii
            • Gość: Zbyszek Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.06, 19:40
              Nie dziw sie, ze moja ortografia jest nie tak. Mieszkam bardzo dlugo w
              Niemczech.OK...
          • Gość: Fan ZDM Re: Beenhakker nie tylko wygrywa IP: *.chello.pl 11.07.06, 20:53
            Bo jak wiadomo każden "jeden Holender" zna się na piłce tak, że z miejsca mógłby zostać trenerem reprezentacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka