Gość: PANTOFLARZ!!! IP: *.chello.pl 11.07.06, 23:42 co za pajac - żona mu zabroniła to potulnie wraca do Kaliforni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 inteligentny komentarz 11.07.06, 23:50 Gość portalu: PANTOFLARZ!!! napisał(a): > co za pajac - żona mu zabroniła to potulnie wraca do Kaliforni Ale dałeś mądry komentarz: pewnie, pewnie, jego żona to hamerykańska magiera więc on nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini to kobieta jest ważniejsza od milionów rodaków? IP: *.icpnet.pl 11.07.06, 23:57 Co za kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: to kobieta jest ważniejsza od milionów rodakó IP: 71.194.189.* 12.07.06, 03:37 Ty kretynie zastanow sie zanim slowo napiszesz. Gdyby przegral z ME ty by pewnie na nim wyjechali jak na lysej kobyle. A z kim on slub bral - z milinami rodakow, z niemiecka federacja czy z nia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krog Pantoflarz i martini .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 08:11 ..jak dorośniecie z kilku do trzydiestukilku lat zrozumiecie, że rodzina jest najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Tylko że ja już mam 30 IP: *.icpnet.pl 12.07.06, 08:35 i rodziny nie zakładałem - i zakładać nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joladam3 Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.06, 00:22 Trzeba wiedzieć kiedy odejść! Powiedz to koleś Listkiewiczowi i jego wspólnikom. Klinsmann odwalił kawał dobrej roboty.Jego zadaniem było poprowadzić niemiecką reprezentację przez mistrzostwa świata w Niemczech. Dokonał tego w doskonałym stylu. A jakie zadanie miał P.Janas?Pozdrowienia dla małżonki...pantoflarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Kalifornii Re: Klinsmann odchodzi! IP: 216.146.64.* 12.07.06, 00:49 No i dobrze. Wazniejsza rodzina niz cokolwiek innego. A ponadto byc moze bedzie wolna pozycja za Bruce Arena, jesli ten nie zechce dluzej prowadzic amerykanskiego zespolu. I do zobaczenia za 4 lata.... Jakby nie bylo jedynym zespolem, ktory odebral punkt mistrzom swiata, to USA. Thank You. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.06, 01:00 Swietna odpowiedz,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.06, 01:03 Klinsmann bedzia cichym doradzca PZPN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.06, 01:09 wspolnie z Zizou ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.06, 01:11 Listek dostanie z byka w cherlawa piers i powstanie nowy zarzad,a Polska pilka bedzie wtedy rzadzic od morza az poza oceany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 01:26 jeszcze Figo mu pociągnie z misia, a klose z kolanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.ny325.east.verizon.net 12.07.06, 02:07 Materazzi tez by sie tam przydal,mielone mieso bylo by zapewnione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valentino-rudolf Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 12.07.06, 06:51 A Rooney mu jeszcze w "nabial" przylozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciniak Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.06, 01:22 sam jestes paj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Madry Chlop IP: *.planters.net 12.07.06, 01:49 Gość portalu: PANTOFLARZ!!! napisał(a): > co za pajac - żona mu zabroniła to potulnie wraca do Kaliforni Wiedzac doskonale ze te wysokie miejsce zajete u siebie w domu(na ojczystej ziemi)... bylo troche szczesliwe, to odchodzac o tego zostawil ludzi o dobrym wrazeniu. Jestem pewien ze jak by polska pobila niemcow... on by wrocil do tej pracy. Always it is best to leave when you on top. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.cable.mindspring.com 12.07.06, 02:35 wielka szkoda !!! musze przyznac ze pierwszy raz podobal mi sie zespol niemiecki. przestali grac jak maszyna. moze to takze zasluga polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Klinsmann trenerem USA IP: *.ded.snet.net 12.07.06, 03:55 wyglada ze Klinsmann bedzie trenerem kadry USA, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Klinsmann trenerem USA IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 12.07.06, 04:40 Niestety, nie bedzie, bo jezeli juz, to tylko pilkarskie potegi chcialby trenowac, a USA to dalej 2-liga swiatowa, pomimo ze ten debilny raking FIFA winduje ich tak wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koa Re: Klinsmann trenerem USA IP: *.adsl.snet.net 12.07.06, 05:11 ale bzdury palnales koles jak by chcial trenowac potegi to nie rezygnowalby z Niemiec gdzie prawie kazdy chcial aby zostal.glupitki jestes wierzac w bzdury dziennikarskie haha.Klinsi bedzie raczej trenerem USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: california co ty wiesz debilu? IP: *.hsd1.va.comcast.net 12.07.06, 04:15 Co ty wiesz o nim, jego zonie, czy Kaliforni? Klinsman ma racje: pierdzieli Europke z jej drobnymi problemkami takimi jak kto wygra w pilke i majac to wszystko w d... wybiera slonce, rodzine, prawdziwe zycie w jednym z najpiekniejszych miejsc na ziemi gdzie ma wolnosc od glupich mediow i idotow takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Klinsmann odchodzi! IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 12.07.06, 04:33 To normalne, kazdy Ameryk to pantoflarz, on juz przesiak tym. Wiem co mowie, bo obcoje z tymi debilami na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.adsl.snet.net 12.07.06, 05:13 a twoja stara osle ile cie leje po lbie bo widac musi kila razy dzinnie jak piep*zysz takie glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Klinsmann odchodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 07:33 A ja uważam że odchodzi, gdyż wie że z tą generacją niemieckich zawodników więcej już po prostu nie osiągnie. Fakt, w większości są młodzi albo bardzo młodzi, ale to co zrobili w Niemczech było apogeum ich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fk Re: Klinsmann odchodzi! IP: 195.20.110.* 12.07.06, 08:10 wydaje mi się, że autor artykułu nie przeczytał tego co napisał...sporo byków... Odpowiedz Link Zgłoś
guru_ji Re: Klinsmann odchodzi! 13.07.06, 14:56 Jezeli odchodzi, bo chce byc wiecej z rodzina, to mile. Puchary pucharami, abstrakcje abstrakcjami (jak wygrana druzyny narodowej), a czas spedzony z dziecmi jest najwazniejszy, najcenniejszy. Patrzac wstecz, zawsze chcialoby sie spedzic wiecej czasu z dziecmi, nie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś