Gość: niestety Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.07.06, 21:09 niestety zidane nie zasłużył na złotą piłkę na szczęście sam dał fifie pretekst, żeby mu ją odebrać niestety niesmak pozostanie niestety, niestety, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 21:17 Niestety Materazzi go sprowokowal niestety jakby ktos mowil, ze Twoja mama to k...a to jakbys postapil? Pocalowal w raczke i powiedzial "tak kochanie, masz racje" Niestety na PROWOKACJE odpowiedzia byla REAKCJA NIESTETY Materazzi nie przeprosil TAK, Zidane wlasnie przeprosil w wywiadzie w TF1 i Canal+ NIESTETY rasizm nie zna granic, pokazali to wlosi w calej okazalosci Materazzi powinien chociaz przeprosic Niestety jest zbyt chamski aby to zrobic ! I jest rasista. Chyba nie on jeden... Gość portalu: niestety napisał(a): > niestety zidane nie zasłużył na złotą piłkę > na szczęście sam dał fifie pretekst, żeby mu ją odebrać > niestety niesmak pozostanie > niestety, niestety, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.07.06, 21:24 oko za oko, ząb za ząb... obelga za obelgę odrobina wyrachowania, zimnej krwii, sprytu i może materazzi by uderzył pierwszy a zidane opuścił boisko w jeszcze większej chwale...i może z pucharem Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 21:29 Ty facet jestes czy baba??? Bo ja baba, ale jakby moja mame tak ktos obrazil to mocno oberwalby po gebie az we Wloszech by uslyszeli !!!!!!! Gość portalu: niestety napisał(a): > oko za oko, ząb za ząb... obelga za obelgę > odrobina wyrachowania, zimnej krwii, sprytu i może materazzi by uderzył pierwsz > y > a zidane opuścił boisko w jeszcze większej chwale...i może z pucharem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.07.06, 21:53 "tak obraził" tylko ,że nadal nie wiemy jak materazziemu należało się na pewno ale nadal uważamam, że zidane mógł to załatwić lepiej. nie oronił ani honoru matki ani swojego, a materazziemu się upiecze. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo... Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.eranet.pl 12.07.06, 21:12 Mama Zidana "Są rzeczy ważniejsze niż futbol". Trudno w to uwierzyć ale są! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:12 go on kiedrowski! Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Kiedy kara dla Materazziego ? 12.07.06, 21:19 Zidane przeprosil. Jaka kara dla PROWOKATORA rasisty Materazzigeo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Kiedy kara dla Materazziego ? IP: *.atol.com.pl 12.07.06, 23:54 > Zidane przeprosil. > Jaka kara dla PROWOKATORA rasisty Materazzigeo? a co to za rasista, ktorego najlepszy przyjaciel jest czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boria Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.promax.media.pl 12.07.06, 21:20 Kiedrowski Zidane zachował sie jak męższczyzna ,ty na pewno bys sie nie ruszył gdyby obrażali twoją rodzine i to was rózni,umiesz tlyko pisac swoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Proponuje konkurs 12.07.06, 21:27 Proponuje konkurs : kiedy Materazzi przeprosi Zidana, muzulmanow, Francuzow, mame i siostre Zidana za soje rasistowskie i obrazliwe "propos" ? Moja odpowiedz : nigdy. Co Wy o tym myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
remiksz Re: Proponuje konkurs 12.07.06, 21:32 A skąd wiesz jak wyglądała między nimi rozmowa? Może Zidane zabrakło konceptu i zachował się jak typowy wieśniak na "potupajce" w remizie. Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Re: Proponuje konkurs 12.07.06, 21:47 Remiksz, Ty mnie nawet rozsmieszyles teraz, a taka bylam zdenerwowana...:) No to teraz na spokojnie : pisalam juz wyzej gdzies (gdzies tam sie zapedzilam wyzej)ze istnieja specjalisci, ktorzy czytaja z ust (FBI nawet), Zidane wlasnie sie wypowiedzial w TF1 i Canal+, na wlasne uszy slyszalam jak przepraszal i jak potwierdzil, ze obrazono mu mame i siostre, no jakie Ty slowa sobie wyobrazasz z ust prostego gracza jakim jest Materazzi : "Przepraszam Cie Zizou, ale wydaje mi sie ,ze fryzura Twojej mamy jest taka nietwarzowa dzisiaj" Myslisz, ze to mu powiedzial Materazzi ? a moze Twoja mama i siostra to k...a ? No jakbys zareagowal ? Bo ja bym po pyszczydle dala az echo by poszlo ! remiksz napisał: > A skąd wiesz jak wyglądała między nimi rozmowa? Może Zidane zabrakło konceptu i > zachował się jak typowy wieśniak na "potupajce" w remizie. Odpowiedz Link Zgłoś
remiksz Re: Proponuje konkurs 12.07.06, 23:38 Zidane nie pierwszy raz uderzył przeciwnika. Taki biedaczyna, któremy wszyscy obrażają rodzinę, a on tylko różaniec na boisku odmawia. To prosty człowiek, który pewnie nie jeden raz obraził przeciwnika, a teraz chodzi w glorii pokrzywdzonego, któremu należy współczuć. Może jeszcze sobie skórkę otarł na czole:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Proponuje konkurs IP: *.atol.com.pl 12.07.06, 23:58 emiksz napisał: > Zidane nie pierwszy raz uderzył przeciwnika. Taki biedaczyna, któremy wszyscy > obrażają rodzinę, a on tylko różaniec na boisku odmawia. swiete slowa. Jak podeptal kapitana druzyny z Arabii Saudyjskiej - z premedytacja - tez sie tlumaczyl, ze tamten go obrazil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Zidan i tak bedzie wielki nawet bez śmiesznzej IP: 80.48.241.* 12.07.06, 21:28 nagrody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoda słów... Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:29 Ty, panie autorze, a co powiesz Maradonnie? Zapominalski? Dziurawa pamieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyKiedrowski Kiedrowski nadstaw drugi policzek, ale SWÓJ!!! IP: 194.106.193.* 12.07.06, 21:31 Co za frazesy? Od kiedy to poniżanie drugiej osoby stanowi kanon zachowania, na który reagujemy nadstawiając drugi policzek. Chłopie weź pałe i pie... sie w ten kwadratowy piłkarski łeb. Może trochę rozumku do niego wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobesz Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 12.07.06, 21:44 Nie znam Pana ? Kiedrowskiego, ale niech pochopnie nie ocenia z założenia zachowania Zidane, łatwo jest mówic o innych. Jestem ciekawy jakby się zachował sam w tej sytuacji gdy ktoś, jak ten "nieskazitelny" włoch obrażałby go bezpardonowo. Patrząc się na ekscesy w czasie gry "makaroniarza" to należałoby go usunąć z boisk na parę lat. Narazie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.agora.pl 12.07.06, 22:44 Nie napisałem ani o nieskazitelnym Włochu. Nie wiem, jak był odpowiedział na zaczepki Materazziego. Pewnie tak samo. Nagroda dla najlepszego piłkarza w mudnialu jest dla PIŁKARZA, a nie dla zawodnika walącego drugiego z czaszki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobesz Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 12.07.06, 23:01 Drogi panie. Sam pan sobie zaprzecza, pisząc teraz o najlepszym piłkarzu a nie o tym co wali głową. To po co ten cały artykuł. Zidene pokazał na przestrzeni całego mundialu, że zasługuje na ten tytuł. Ma sporo lat mniej ode mnie, ale jak oglądałem jego grę (dryblingi, podania piłki - ogólnie sposób gry) to czułem się jakbym sam grał na boisku w lasie gdzie pogrywałem z kolegami w piłkę - ja tak to odbierałem, że gra jak my dawniej na podwórku a jednak ogrywa takie sławy jak Ronaldinio, Ronaldo czy Figo etc. I to wydaje mi się, że jest piękne, jego gra i za to ma Złotą Piłkę, a nie za "główkowanie". Również pozdrawiam. Myślę, że pan w guncie rzeczy, co można wyczytać z poprzedniej odpowiadzi też myśli podobnie jak chociażby ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zepo Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.satfilm.net.pl 12.07.06, 21:46 Kidrowski!! Daj se facet spokój z takimi artykulikami. Popełnił facet błąd i za to zapłącił. W przekroju całego turnieju był jednak najlepszy i słusznie mu się nalezy. Z grzecznitka girka to albo do przedszkola,albo na szachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bootsy Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.attu.pl 12.07.06, 21:51 Kiedrowski ty naprawde nie rozumiesz tego co sie stało lepiej zajmij sie polityka tam zrobisz kariere Zizu byłe jest i bedzie wielki!!!( a ty mu do piet nie dorastasz i próbujesz go oceniać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek honoru Wykastrowac Kiedrowskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 80.55.181.* 12.07.06, 21:52 Kiedrowski pewnie pucilby kolo uszu ze jego matka to ku..!! Pewnie byloby mu wszystko jedno. Sa jednak kiedrowski ludzie ktorzy maja honor i czcza swoja matke. Takim Jest ZINEDIN ZIDANE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padre Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:56 Kiedrowski,to chyba do twojej matki pasuje to co powiedziała włoska materacowa ciota.Dali w łapę to napisałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archie zdziczenie piłkarzy i kibiców futbolu IP: *.aster.pl 12.07.06, 21:57 To, że gloryfikuje się osobnika, który publicznie stosuje przemoc (bez względu na okoliczności !) i nie jest w stanie powstrzymać na wodzy swoich emocji oraz zachować się w sposób nie urągający zasadom kultury i etosowi sportu, świadczy o generalnym upadku futbolu jako dyscypliny sportowej, a o jej kibiców (którzy popierają takie zachowania - a jest ich najwyraźniej większość !)i zawodników (także byłych: Boniek, Kosecki)stawia poza nawiasem współczesnej kultury i cywilizacji. Proponuję: - skreślić futbol z listy dyscyplin olimpijskich, - wprowadzić zakaz wstępu na mecze piłkarskie dla osób poniżej 21 roku życia, oraz zakazać transmisji meczów piłki nożnej w TV przed godziną 23.00. Podczas transmisji tv oraz na stadionach piłkarskich powinny być stale widoczne ostrzeżenia: "Uwaga, minister sportu ostrzega! - to widowisko jest szkodliwe dla jego uczestników i obserwatorów; organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za wszelkie straty moralne i urazy fizyczne które w sposób oczywisty mogą być jego następstwem." Archie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobesz Re: zdziczenie piłkarzy i kibiców futbolu IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 12.07.06, 22:39 Drogi panie nie chodzi o gloryfikację, przecież wszyscy, którzy sie wypowiadaja nie zgadzaja się generalnie z tym występkiem, ale mówmy o realiach życia codziennego, które nie jest tylko białe bo dobre, czy czarne bo złe. Jest w nim cała gama "odcieni", które trzeba oceniać w miarę obiektywnie, a nie dobre/złe. Proszę się nad tym zastanowić ??????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archie Re: zdziczenie piłkarzy a zastanawianie się IP: *.aster.pl 13.07.06, 00:30 ... przed pisaniem ... zastanowiłem się, zanim napisałem, to co napisałem... sugestia, że coś napisałem zanim się nad tym zastanowiłe jest obraźliwa i wpisuje sią w ogólną atmosferę tego wątku oraz futbolu i kibicowania futbolowi ... a czy ZZ sią zastanowił zanim zrobił to co zrobił ? wątpie, bo gdyby sią zastanowił, to by nie zrobił. Dlatego cała ta sytuacja i atmosfera wokół akceptacji działania bez myślenia, jest żałosna i żenująca, ale - niestety - mnie nie zaskakuje, tylko potwierdza moją opinię o futbolu, futbolistach i sympatykach tego pseudosportu. Archie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a kto to jest Kiedrowski? IP: *.aster.pl 12.07.06, 22:19 czy powinienem go znac? i w ktorym miejscu go postawic? gracz? etyk? filozof? a w ogole to co za fiutowaty palant napisal ten caly tekst??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:26 Kto to jest Kiedrowski? To co napisał swiadczy o jego niedojrzałości życiowej i nie zna realiów życia. Gratuluje mu takiego podejscia. Jest to żenujące,ze niektorzy dziennikarze wychwalaja takie typy jak Materazzi. Szkoda,ze nie znaja tego piłkarza. Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Materazzi Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:26 Kiedrowski... chcesz zebym cie sprowokowal? moze wtedy ruszysz troche baniakiem albo tym co w nim masz (jesli w ogole) :P Odpowiedz Link Zgłoś
macbar001 Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 22:26 futbol jest mniej ważny niż honor TWOJ i TWOICH bliskich, materazzi czy jak mu tam , dożywotnia dyskwalifikacja albo na stos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megggi Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.chello.pl 12.07.06, 22:33 Kiedrowski, przestań cgrzanić te głupoty. Wszyscy dramatyzuja o dziecicach!!! Oby to były jedyne akty przemocy, jakie dzieci zobacza w sowim życiu. jak tłiumaczysz dziecku, że kłócić się z jego matką? jak tlumaczy dorosły dziecku swoje kłamstwa? jak wrzaski na siebie dorosłych i bicie???? Ja swoje dzieci uczę, że świat nie jest idealny, że każdemu zdarzy sie, że mu nerwy puszczają - żeby wiedziały, że jest dobre, ale że jest i złe. Ale nie wszystko jest biale albo czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
macbar001 co z materacem? 12.07.06, 22:33 futbol jest mniej ważny niz honor TWÓJ i TWOJEJ rodziny- materazzi ,czy jak mu tam , dożywotnia dyskwalifikacjai koniec z głąbem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolektolek Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.server.ntli.net 12.07.06, 22:35 kiedros kto ty w ogóle jesteś? zizu było mu jeszcze z kapa poprawic. karać zizu to i dlaczeggoo nie materaciego. oglądalem na tabu wybryki włocha w lidze włoskiej vinie jones czy eric cantona to uczniaki on powinien grać w NHL nawalać sie z tie domi czy innymi. zawsze było latwo karać za buchnięcie jabłka niż oscylatory. nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megggi Artykuł przepisany z l'Equipe pfffffffffff IP: *.chello.pl 12.07.06, 22:35 Kiedrowski, i następnym razem wymyśl coś od siebie, a nie przepisujesz wytarte hasła, ten artykuł to chyba z l'Equipe, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
macbar001 Re: Artykuł przepisany z l'Equipe pfffffffffff 12.07.06, 22:42 P R Z E P I S A N Y, poczytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZLOTY KROL-Toronto Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.06, 22:39 Materac-( wopp..)dostal o co prosil.Dziwie sie ze jeszcze zyje po swoich wybrykach w angielskiej(tylko jeden sezon 3czerwone,12zoltych kartek) i wloskiej lidze????? Dzieki Bogu ze Kiedrowski i FIFA nie decyduja o Zlotej Pilce.Bo otrzymal by napewno jakis dupoliz. Zizou to naprawde wspanialy pilkaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZLOTY KROL-Toronto Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.06, 22:39 Materac-( wopp..)dostal o co prosil.Dziwie sie ze jeszcze zyje po swoich wybrykach w angielskiej(tylko jeden sezon 3czerwone,12zoltych kartek) i wloskiej lidze????? Dzieki Bogu ze Kiedrowski i FIFA nie decyduja o Zlotej Pilce.Bo otrzymal by napewno jakis dupoliz. Zizou to naprawde wspanialy pilkaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.aster.pl 12.07.06, 22:44 "Ważniejsze jest to, że Zidane w tym właśnie momencie postawił swój gniew ponad interesem drużyny" 'interesujaca' interpretacja faktow... moim zdanie calkowicie bledna! to zdanie powinno brzmiec: "Zidane postawil honor swoj i swojej rodziny ponad futbol" za co nie mam do niego zadnych pretnsji i nikt z nas nie powinien miec! jezeli ktos zachowuje sie w taki sposob tak materac, jezeli obraza rodzine innego zawodnika zasluguje co najmniej na taki potraktowanie! jestem pewien ze jakby materac obrazil samego zidana to ten nic by nie zrobil ale rodzina a w szczególnosci matka to zupelnie co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
macbar001 Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 22:49 TY masz rację, kiedro i tak dalej.... do śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marq Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.uz.zgora.pl 12.07.06, 22:45 Popieram !!! Zastanów sie nad sobą Kiedrowski!!! Zidane byl najlepszy i mial prawo sie bronić, Mazeratti też powinien dostać czerwoną kartkę i wtedy by bylo oki. Włochy mają więcej szczęscia niż umiejętności i tak Francja jest dla mnie mnistrzem !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś