Dodaj do ulubionych

Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi!

• Gość: niestety Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.07.06, 21:09
      niestety zidane nie zasłużył na złotą piłkę
      na szczęście sam dał fifie pretekst, żeby mu ją odebrać
      niestety niesmak pozostanie
      niestety, niestety, niestety...
      • stregaren Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 21:17
        Niestety Materazzi go sprowokowal
        niestety jakby ktos mowil, ze Twoja mama to k...a to jakbys postapil? Pocalowal
        w raczke i powiedzial "tak kochanie, masz racje"
        Niestety na PROWOKACJE odpowiedzia byla REAKCJA
        NIESTETY Materazzi nie przeprosil
        TAK, Zidane wlasnie przeprosil w wywiadzie w TF1 i Canal+
        NIESTETY rasizm nie zna granic, pokazali to wlosi w calej okazalosci
        Materazzi powinien chociaz przeprosic
        Niestety jest zbyt chamski aby to zrobic !
        I jest rasista.
        Chyba nie on jeden...

Gość portalu: niestety napisał(a):

> niestety zidane nie zasłużył na złotą piłkę
        > na szczęście sam dał fifie pretekst, żeby mu ją odebrać
        > niestety niesmak pozostanie
        > niestety, niestety, niestety...
        • Gość: niestety Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.07.06, 21:24
          oko za oko, ząb za ząb... obelga za obelgę
          odrobina wyrachowania, zimnej krwii, sprytu i może materazzi by uderzył pierwszy
          a zidane opuścił boisko w jeszcze większej chwale...i może z pucharem
          • stregaren Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 21:29
            Ty facet jestes czy baba??? Bo ja baba, ale jakby moja mame tak ktos obrazil to
            mocno oberwalby po gebie az we Wloszech by uslyszeli !!!!!!!

Gość portalu: niestety napisał(a):

> oko za oko, ząb za ząb... obelga za obelgę
            > odrobina wyrachowania, zimnej krwii, sprytu i może materazzi by uderzył
            pierwsz
            > y
            > a zidane opuścił boisko w jeszcze większej chwale...i może z pucharem
            • Gość: niestety Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.07.06, 21:53
              "tak obraził" tylko ,że nadal nie wiemy jak
              materazziemu należało się na pewno ale nadal uważamam, że zidane mógł to
              załatwić lepiej. nie oronił ani honoru matki ani swojego, a materazziemu się
              upiecze.
              i tyle.
    • Gość: leo... Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.eranet.pl 12.07.06, 21:12
      Mama Zidana "Są rzeczy ważniejsze niż futbol". Trudno w to uwierzyć ale są!
    • Gość: ;) Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:12
      go on kiedrowski!
      • stregaren Kiedy kara dla Materazziego ? 12.07.06, 21:19
        Zidane przeprosil.
        Jaka kara dla PROWOKATORA rasisty Materazzigeo?
        • Gość: G Re: Kiedy kara dla Materazziego ? IP: *.atol.com.pl 12.07.06, 23:54
          > Zidane przeprosil.
          > Jaka kara dla PROWOKATORA rasisty Materazzigeo?

a co to za rasista, ktorego najlepszy przyjaciel jest czarny?
    • Gość: Boria Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.promax.media.pl 12.07.06, 21:20
      Kiedrowski Zidane zachował sie jak męższczyzna ,ty na pewno bys sie nie ruszył
      gdyby obrażali twoją rodzine i to was rózni,umiesz tlyko pisac swoje wypociny
      • stregaren Proponuje konkurs 12.07.06, 21:27
        Proponuje konkurs : kiedy Materazzi przeprosi Zidana, muzulmanow, Francuzow,
        mame i siostre Zidana za soje rasistowskie i obrazliwe "propos" ? Moja
        odpowiedz : nigdy. Co Wy o tym myslicie ?
        • remiksz Re: Proponuje konkurs 12.07.06, 21:32
          A skąd wiesz jak wyglądała między nimi rozmowa? Może Zidane zabrakło konceptu i
          zachował się jak typowy wieśniak na "potupajce" w remizie.
          • stregaren Re: Proponuje konkurs 12.07.06, 21:47
            Remiksz, Ty mnie nawet rozsmieszyles teraz, a taka bylam zdenerwowana...:)
            No to teraz na spokojnie : pisalam juz wyzej gdzies (gdzies tam sie zapedzilam
            wyzej)ze istnieja specjalisci, ktorzy czytaja z ust (FBI nawet), Zidane wlasnie
            sie wypowiedzial w TF1 i Canal+, na wlasne uszy slyszalam jak przepraszal i jak
            potwierdzil, ze obrazono mu mame i siostre, no jakie Ty slowa sobie wyobrazasz
            z ust prostego gracza jakim jest Materazzi : "Przepraszam Cie Zizou, ale wydaje
            mi sie ,ze fryzura Twojej mamy jest taka nietwarzowa dzisiaj" Myslisz, ze to mu
            powiedzial Materazzi ? a moze Twoja mama i siostra to k...a ? No jakbys
            zareagowal ? Bo ja bym po pyszczydle dala az echo by poszlo !

remiksz napisał:

> A skąd wiesz jak wyglądała między nimi rozmowa? Może Zidane zabrakło konceptu
            i
            > zachował się jak typowy wieśniak na "potupajce" w remizie.
            • remiksz Re: Proponuje konkurs 12.07.06, 23:38
              Zidane nie pierwszy raz uderzył przeciwnika. Taki biedaczyna, któremy wszyscy
              obrażają rodzinę, a on tylko różaniec na boisku odmawia. To prosty człowiek,
              który pewnie nie jeden raz obraził przeciwnika, a teraz chodzi w glorii
              pokrzywdzonego, któremu należy współczuć. Może jeszcze sobie skórkę otarł na
              czole:)))
              • Gość: G Re: Proponuje konkurs IP: *.atol.com.pl 12.07.06, 23:58
                emiksz napisał:

> Zidane nie pierwszy raz uderzył przeciwnika. Taki biedaczyna, któremy wszyscy
                > obrażają rodzinę, a on tylko różaniec na boisku odmawia.

swiete slowa. Jak podeptal kapitana druzyny z Arabii Saudyjskiej - z
                premedytacja - tez sie tlumaczyl, ze tamten go obrazil
    • Gość: mm Zidan i tak bedzie wielki nawet bez śmiesznzej IP: 80.48.241.* 12.07.06, 21:28
      nagrody
    • Gość: Szkoda słów... Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:29
      Ty, panie autorze, a co powiesz Maradonnie? Zapominalski? Dziurawa pamieć?
    • Gość: AntyKiedrowski Kiedrowski nadstaw drugi policzek, ale SWÓJ!!! IP: 194.106.193.* 12.07.06, 21:31
      Co za frazesy? Od kiedy to poniżanie drugiej osoby stanowi kanon zachowania, na
      który reagujemy nadstawiając drugi policzek. Chłopie weź pałe i pie... sie w
      ten kwadratowy piłkarski łeb. Może trochę rozumku do niego wejdzie.
    • Gość: bobesz Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 12.07.06, 21:44
      Nie znam Pana ? Kiedrowskiego, ale niech pochopnie nie ocenia z założenia
      zachowania Zidane, łatwo jest mówic o innych. Jestem ciekawy jakby się zachował
      sam w tej sytuacji gdy ktoś, jak ten "nieskazitelny" włoch obrażałby go
      bezpardonowo. Patrząc się na ekscesy w czasie gry "makaroniarza" to należałoby
      go usunąć z boisk na parę lat. Narazie !!!!!!!!!!!!
      • Gość: Autor Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.agora.pl 12.07.06, 22:44
        Nie napisałem ani o nieskazitelnym Włochu. Nie wiem, jak był odpowiedział na
        zaczepki Materazziego. Pewnie tak samo. Nagroda dla najlepszego piłkarza w
        mudnialu jest dla PIŁKARZA, a nie dla zawodnika walącego drugiego z czaszki.
        Pozdrawiam.
        • Gość: bobesz Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 12.07.06, 23:01
          Drogi panie. Sam pan sobie zaprzecza, pisząc teraz o najlepszym piłkarzu a nie
          o tym co wali głową. To po co ten cały artykuł. Zidene pokazał na przestrzeni
          całego mundialu, że zasługuje na ten tytuł. Ma sporo lat mniej ode mnie, ale
          jak oglądałem jego grę (dryblingi, podania piłki - ogólnie sposób gry) to
          czułem się jakbym sam grał na boisku w lasie gdzie pogrywałem z kolegami w
          piłkę - ja tak to odbierałem, że gra jak my dawniej na podwórku a jednak ogrywa
          takie sławy jak Ronaldinio, Ronaldo czy Figo etc. I to wydaje mi się, że jest
          piękne, jego gra i za to ma Złotą Piłkę, a nie za "główkowanie". Również
          pozdrawiam. Myślę, że pan w guncie rzeczy, co można wyczytać z poprzedniej
          odpowiadzi też myśli podobnie jak chociażby ja.
    • Gość: zepo Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.satfilm.net.pl 12.07.06, 21:46
      Kidrowski!! Daj se facet spokój z takimi artykulikami. Popełnił facet błąd i za
      to zapłącił. W przekroju całego turnieju był jednak najlepszy i słusznie mu się
      nalezy. Z grzecznitka girka to albo do przedszkola,albo na szachy.
    • Gość: bootsy Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.attu.pl 12.07.06, 21:51
      Kiedrowski ty naprawde nie rozumiesz tego co sie stało lepiej zajmij sie
      polityka tam zrobisz kariere

Zizu byłe jest i bedzie wielki!!!( a ty mu do piet nie dorastasz i próbujesz go
      oceniać)
    • Gość: czlowiek honoru Wykastrowac Kiedrowskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 80.55.181.* 12.07.06, 21:52
      Kiedrowski pewnie pucilby kolo uszu ze jego matka to ku..!! Pewnie byloby mu
      wszystko jedno. Sa jednak kiedrowski ludzie ktorzy maja honor i czcza swoja
      matke. Takim Jest ZINEDIN ZIDANE!!!!!!!!
    • Gość: Padre Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:56
      Kiedrowski,to chyba do twojej matki pasuje to co powiedziała włoska materacowa
      ciota.Dali w łapę to napisałeś ?
    • Gość: Archie zdziczenie piłkarzy i kibiców futbolu IP: *.aster.pl 12.07.06, 21:57
      To, że gloryfikuje się osobnika, który publicznie stosuje przemoc (bez względu
      na okoliczności !) i nie jest w stanie powstrzymać na wodzy swoich emocji oraz
      zachować się w sposób nie urągający zasadom kultury i etosowi sportu, świadczy
      o generalnym upadku futbolu jako dyscypliny sportowej, a o jej kibiców (którzy
      popierają takie zachowania - a jest ich najwyraźniej większość !)i zawodników
      (także byłych: Boniek, Kosecki)stawia poza nawiasem współczesnej kultury i
      cywilizacji. Proponuję: - skreślić futbol z listy dyscyplin olimpijskich, -
      wprowadzić zakaz wstępu na mecze piłkarskie dla osób poniżej 21 roku życia,
      oraz zakazać transmisji meczów piłki nożnej w TV przed godziną 23.00. Podczas
      transmisji tv oraz na stadionach piłkarskich powinny być stale widoczne
      ostrzeżenia: "Uwaga, minister sportu ostrzega! - to widowisko jest szkodliwe
      dla jego uczestników i obserwatorów; organizatorzy nie ponoszą
      odpowiedzialności za wszelkie straty moralne i urazy fizyczne które w sposób
      oczywisty mogą być jego następstwem."
      Archie
      • Gość: bobesz Re: zdziczenie piłkarzy i kibiców futbolu IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 12.07.06, 22:39
        Drogi panie nie chodzi o gloryfikację, przecież wszyscy, którzy sie wypowiadaja
        nie zgadzaja się generalnie z tym występkiem, ale mówmy o realiach życia
        codziennego, które nie jest tylko białe bo dobre, czy czarne bo złe. Jest w nim
        cała gama "odcieni", które trzeba oceniać w miarę obiektywnie, a nie dobre/złe.
        Proszę się nad tym zastanowić ??????!!!!!
        • Gość: Archie Re: zdziczenie piłkarzy a zastanawianie się IP: *.aster.pl 13.07.06, 00:30
          ... przed pisaniem ... zastanowiłem się, zanim napisałem, to co napisałem...
          sugestia, że coś napisałem zanim się nad tym zastanowiłe jest obraźliwa i
          wpisuje sią w ogólną atmosferę tego wątku oraz futbolu i kibicowania
          futbolowi ... a czy ZZ sią zastanowił zanim zrobił to co zrobił ? wątpie, bo
          gdyby sią zastanowił, to by nie zrobił. Dlatego cała ta sytuacja i atmosfera
          wokół akceptacji działania bez myślenia, jest żałosna i żenująca, ale -
          niestety - mnie nie zaskakuje, tylko potwierdza moją opinię o futbolu,
          futbolistach i sympatykach tego pseudosportu.
          Archie
    • Gość: a a kto to jest Kiedrowski? IP: *.aster.pl 12.07.06, 22:19
      czy powinienem go znac?
      i w ktorym miejscu go postawic?
      gracz? etyk? filozof?

a w ogole to co za fiutowaty palant napisal ten caly tekst???
    • Gość: reporter Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:26
      Kto to jest Kiedrowski?
      To co napisał swiadczy o jego niedojrzałości życiowej i nie zna realiów życia.
      Gratuluje mu takiego podejscia. Jest to żenujące,ze niektorzy dziennikarze
      wychwalaja takie typy jak Materazzi. Szkoda,ze nie znaja tego piłkarza. Bez
      komentarza
    • Gość: Materazzi Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:26
      Kiedrowski... chcesz zebym cie sprowokowal? moze wtedy ruszysz troche baniakiem albo tym co w nim masz (jesli w ogole) :P
    • macbar001 Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 22:26
      futbol jest mniej ważny niż honor TWOJ i TWOICH bliskich, materazzi czy jak mu
      tam , dożywotnia dyskwalifikacja albo na stos
    • Gość: megggi Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.chello.pl 12.07.06, 22:33
      Kiedrowski, przestań cgrzanić te głupoty. Wszyscy dramatyzuja o dziecicach!!!
      Oby to były jedyne akty przemocy, jakie dzieci zobacza w sowim życiu. jak
      tłiumaczysz dziecku, że kłócić się z jego matką? jak tlumaczy dorosły dziecku
      swoje kłamstwa? jak wrzaski na siebie dorosłych i bicie????
      Ja swoje dzieci uczę, że świat nie jest idealny, że każdemu zdarzy sie, że mu
      nerwy puszczają - żeby wiedziały, że jest dobre, ale że jest i złe. Ale nie
      wszystko jest biale albo czarne.
    • macbar001 co z materacem? 12.07.06, 22:33
      futbol jest mniej ważny niz honor TWÓJ i TWOJEJ rodziny- materazzi ,czy jak mu
      tam , dożywotnia dyskwalifikacjai koniec z głąbem
    • Gość: lolektolek Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.server.ntli.net 12.07.06, 22:35
      kiedros kto ty w ogóle jesteś?
      zizu było mu jeszcze z kapa poprawic.
      karać zizu to i dlaczeggoo nie materaciego.
      oglądalem na tabu wybryki włocha w lidze włoskiej vinie jones czy eric cantona
      to uczniaki on powinien grać w NHL nawalać sie z tie domi czy innymi.
      zawsze było latwo karać za buchnięcie jabłka niż oscylatory. nie?
    • Gość: megggi Artykuł przepisany z l'Equipe pfffffffffff IP: *.chello.pl 12.07.06, 22:35
      Kiedrowski, i następnym razem wymyśl coś od siebie, a nie przepisujesz wytarte
      hasła, ten artykuł to chyba z l'Equipe, co???
      • macbar001 Re: Artykuł przepisany z l'Equipe pfffffffffff 12.07.06, 22:42
        P R Z E P I S A N Y, poczytałem
    • Gość: ZLOTY KROL-Toronto Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.06, 22:39
      Materac-( wopp..)dostal o co prosil.Dziwie sie ze jeszcze zyje po swoich
      wybrykach w angielskiej(tylko jeden sezon 3czerwone,12zoltych kartek) i
      wloskiej lidze?????
      Dzieki Bogu ze Kiedrowski i FIFA nie decyduja o Zlotej Pilce.Bo otrzymal by
      napewno jakis dupoliz.
      Zizou to naprawde wspanialy pilkaz.
    • Gość: ZLOTY KROL-Toronto Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.06, 22:39
      Materac-( wopp..)dostal o co prosil.Dziwie sie ze jeszcze zyje po swoich
      wybrykach w angielskiej(tylko jeden sezon 3czerwone,12zoltych kartek) i
      wloskiej lidze?????
      Dzieki Bogu ze Kiedrowski i FIFA nie decyduja o Zlotej Pilce.Bo otrzymal by
      napewno jakis dupoliz.
      Zizou to naprawde wspanialy pilkaz.
    • Gość: bartek Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.aster.pl 12.07.06, 22:44
      "Ważniejsze jest to, że Zidane w tym właśnie momencie postawił swój gniew ponad
      interesem drużyny"
      'interesujaca' interpretacja faktow... moim zdanie calkowicie bledna!
      to zdanie powinno brzmiec: "Zidane postawil honor swoj i swojej rodziny ponad
      futbol" za co nie mam do niego zadnych pretnsji i nikt z nas nie powinien miec!
      jezeli ktos zachowuje sie w taki sposob tak materac, jezeli obraza rodzine
      innego zawodnika zasluguje co najmniej na taki potraktowanie! jestem pewien ze
      jakby materac obrazil samego zidana to ten nic by nie zrobil ale rodzina a w
      szczególnosci matka to zupelnie co innego!
      • macbar001 Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! 12.07.06, 22:49
        TY masz rację, kiedro i tak dalej.... do śmieci!
    • Gość: marq Re: Kiedrowski: odbierzcie nagrodę Zidane'owi! IP: *.uz.zgora.pl 12.07.06, 22:45
      Popieram !!! Zastanów sie nad sobą Kiedrowski!!! Zidane byl najlepszy i mial
      prawo sie bronić, Mazeratti też powinien dostać czerwoną kartkę i wtedy by bylo
      oki. Włochy mają więcej szczęscia niż umiejętności i tak Francja jest dla mnie
      mnistrzem !!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka