gogo52 15.07.06, 20:40 Fantastico, Legia idzie na LIgę Mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buldog Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 15.07.06, 21:11 Do tego daleko. Niestety. Nie jestem kibicem Legii, ale jak każdy normalny kibic życzę sukcesu i awansu do LM. zresztą innym drużynom reprezentującym Polskę też życzę jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:16 Gość portalu: buldog napisał(a): > Do tego daleko. Niestety. Nie jestem kibicem Legii, ale jak każdy normalny kibi > c > życzę sukcesu i awansu do LM. zresztą innym drużynom reprezentującym Polskę też > życzę jak najlepiej. Ja jestem kibicem Legii, ale tez uwazam ze nie ma sensu sie nakrecac sparingami (polskie druzyny potrafia wygrywac mecze o nic, gorzej z tymi o punkty). Zwyciestwa ciesza, to wazne przede wszystkim dla pilkarzy zeby wierzyli ze moga wygrywac z lepszymi. Ale jesli w trzeciej rundzie trafimy na zespol z europejskiej czolowki (a pewnie tak bedzie) to mozemy ewentualnie sprawic niespodzianke. Realna jest faza grupowa pucharu UEFA. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:05 Nakręcać się nie ma co, ale zwykle z polskimi drużynami jest tak, że przegrywają wszystko co mogą: bo to tylko sparing, bo są po ciężkich treningach i mają ciężkie nogi, bo nie zgrani itp. Nic dziwnego że później jak trzeba, to też nie potrafią nic zdziałać. Może Wdowczyk jakąś nową jakość wprowadzi. LEGIA MISTRZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery manry sukces ! IP: *.aster.pl 16.07.06, 11:26 Panowie - czym wy sie podniecacie - rennes ? co to za druzyna perwszy raz o niej slysze .warto sie cieszyc ze zwycieztwa ale ja bym sie bardziej cieszyl gdyby legia wygrala np. ze sparta praga a nie z jakims renes Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: manry sukces ! 16.07.06, 23:19 No to widać że musisz się podszkolić. To 7 drużyna Ligue 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.ruh / *.ruh.isu.net.sa 15.07.06, 21:19 A to jakas dobra druzyna? Jest sie czym chwalic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolak Bartosz Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:48 Tak, dobra, czołówka league ę :) I do tego grała w prawie najmocniejszym sqadzie. A ty co taki nieskapnięty że nie znasz drużyn? To tak jakbyś np. powiedział że nie znasz Betisu, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:44 Gość portalu: Rolak Bartosz napisał(a): > To tak jakbyś np. > powiedział że nie znasz Betisu A Betis to jest dobra druzyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBiC Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 16.07.06, 10:45 > A Betis to jest dobra druzyna? Raczej w naszej lidze przed spadkiem by się nie broniła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.aster.pl 16.07.06, 00:41 bzdura. Rennes wcale nie gralo w najmocniejszym skladzie. Sprzedali w teym sezonie kilku najlepszych graczy a reszta dobrych (czyli tych co grali na mundialu) jest na urlopach. Z podstawowego skladu gralo 2, a reszta to rezerwowi i zawodnicy testowani. poza tym Rennes przerznelo wszystki sparingi w tej przerwie. nawet z druzyna mi z Afryki. a tu macie dowody na moja teze: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34868,3486088.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:52 7 zespol ligi francuskiej, ale zwyciestwo moglo byc wyzsze, bo bramka dla Rennes padla z ewidentnego spalonego, a pod koniec legionisci trafili w poprzeczke. Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Legia pokonała Rennes 2:1 15.07.06, 22:39 Ja nie jestem kibicem Legii, ba, jak większość normalnych kibiców (tzn takich bywających na stadionach) nie będących legionistami źle życzę Legii w eliminacjach LM... Jednak wydaje mi się, że ITI wybrało bardzo mądrą metodę budowy tego zespołu i Legia ma szansę na LM (no chyba, że ultra pechowe losowanie)... To naprawdę silny skład (choć jeszcze ze słabymi punktami) - chyba lepszy pomysł niż Wisła na LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.07.06, 22:54 jusup, ty siebie nazywasz "normalnym kibicem" ????? po tym co napisales? zobaczmy "Ja nie jestem kibicem Legii, ba, jak większość normalnych kibiców (tzn takich bywających na stadionach) nie będących legionistami źle życzę Legii w eliminacjach LM... " to pisze jusup...co z niego za kibic? i czemu piszesz w imieniu wszystkich kibicow ktorzy nie sa fanami legii? przeprowadziles jakies badania? czy ankety? ze wiesz, ze wiekszosc kibicow ktorzy nie sa fanami legii, chca zeby odpadla???? moim ulubionym klubem od wielu lat jest Legia, ale zycze jak najlepiej kazdej polskiej druzynie i niewazne czy bylaby to legia, widzew, czy zawisza. kibicuje wszystkim polskim druzynom. i moim zdaniem to jest normalne kibicowanie. jak mozna nazwac siebie normalnym kibicem i powiedziec, ze zyczy sie zle polskiej druzynie w pucharach? to wlasnie jest nienormalne moim zdaniem. tym bardziej w sytuacji w jakiej jest polska pilka, czyli nienajlepszej. pozdrawiam prawdziwych kibicow. a tobie jusup to proponuje czasami zastanowic sie zanim wypowiesz sie w imieniu innych. druga czesc twojej wypowiedzi byla juz normalna, ale pierwsza...zastanow sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walnij sie w leb Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.07.06, 23:25 jusup,wygrales konkurs na debila tygodnia.gratulujemy masz z reszta realne szanse na powodzenie w klasyfikacji idioty miesiaca,"normalny" zakompleksiony tumanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.07.06, 00:12 ... i wygrales wtyczke do lutownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: Legia pokonała Rennes 2:1 IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.07.06, 22:45 jak na razie swietne wyniki :) pozdrawiam ze stanow i zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Legia pokonała Rennes 2:1 16.07.06, 00:36 bardzo ładnie, oby tak dalej, może w losowaniu dopisze szczęście i trafią na Palermo albo Chievo. Mieliby szanse wtedy niemałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Mam nadzieje ze w puchrach dojda choc do 3 ru IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.06, 01:42 oj Legia w Lidze Mistrzów to niestety cały czas wizja baaaaaardzo odległa, ale zwycięstwa z Francuzami na pewno cieszą.. imho LM raczej nie, ale już faza grupowa PUEFA wydaje się być dla Legiuni jak najbardziej w zasięgu pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZWED sklad rennes nie najlepszy IP: *.tn.glocalnet.net 16.07.06, 08:26 GDZIE JEST KALLSTRÖM NP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_name Re: sklad rennes nie najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 08:43 w Olympique Lyon?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Brawo Legia, brawo Wdowczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:47 Ja się na lidze francuskiej za bardzo nie znam i nie mam pojęcia kto w tym klubie gra w pierwszej 11, ale zwycięstwo nad zachodnią drużyną znaną w europie robi wrażenie jeśli dodać do tego wcześniejsze wygrane z Celtic i OM to jest z tą legią dobrze.Dużo lepiej niż z Wisłą kraków(lub Bukareszt jak kto woli) która nie daje rady niemieckim 2 i 3 ligowcą.Jako normalny kibic życzę sukcesów wszystkim Polskim klubom grającym w pucharach.I głupotą jest wypisywanie że ktoś żle życzy Legii czy wiśle bo punkty zdobywane w europejskich pucharach są wliczane do rankingu uefa króry decyduje o rozstawieniu klubów z danego państwa.Więc kibice z Płocka, Łodzi, Grodziska i innych miast powinniście kibicować wszystkim bo nie wiadomo kiedy punktó przez nie zdobyte przydadzą się waszemu klubowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol z pewnoscia polowa druzyny byla na dopingu !!! IP: *.107.dsl.mel.iprimus.net.au 16.07.06, 11:02 uwazam ze poalcy nie sa zdolni do takiej gry, wiec musiali zaywac prochy !! na sparingach tego sie nie sprawdza, a prawda wyjdzie jak bedzie kontrola dopingowa w Lidze Mistrzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: z pewnoscia polowa druzyny byla na dopingu !! IP: *.9-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.07.06, 13:00 BRAWO BRAWO BRAWO!!! po prostu zazdroscisz Legii, bo ty jestes kibicem Wisly na LM pojadam, tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Legia pokonała Rennes 2:1 16.07.06, 15:26 Mam nadzieję tylko że forma nie przyszła za wcześnie - jak Włodarowi zimą... Odpowiedz Link Zgłoś
mimovoli dobry wynik 16.07.06, 16:43 legia ma dobre rezultaty przed sezonem, może wreszcie jakiś polki zespół zagra w lidze mistrzów! brakuje mi jednak jeszcze w tej drużynie dwóch rzeczy: lokomotywy, która mogłaby pociągnąc zespół w naprawdę trudnym momencie, szczególnie w napadzie - chciałbym aby legia miała takiego zawodnika w napadzie: z nazwiskiem i predyspozycjami do takiej roli w tym miejscu i czasie. może olisadebe byłby takim zawodnikiem. każdy wie jaki ma dorobek w reprezentacji polski i w polskiej lidze w barwach polonii - w warszawie ma przecież rodzinę, czułby się pewnie dobrze... i miałby szane na powrót do reprezentacji polski, taki trener ja leo benhakker na pewno zróci uwagę na emsiego, a i przyznajmy szczerze, polska liga jest słabsza od greckiej i angielskiej, gdzie grał oli, tu ma też renomę, nazwisko, oli wróć? Odpowiedz Link Zgłoś
trzy-szostki Re: dobry wynik 16.07.06, 17:01 Wladze klubu obraly bardzo rozsadna droge do budowy zespolu,ktorego nie bedziemy sie musieli wstydzic.Nie szastaja pieniedzmi i kupuja generalnie mlodych,nie wypalonych graczy.Kontrakt Oliego musialby byc pewnie najwyzszy w zespole.Przyznam,ze ja wolalbym za te pieniadze dwa "wynalazki" ktore wynajduje nam Piekarski. Szanse Legii na awans do Ligi Mistrzow sa moim zdaniem bardzo niewielkie,ale i tak sadze ze wszystko zmierza w dobrym kierunku.W tym sezonie Legia awansuje do fazy grupowej Pucharu UEFA i obroni mistrzostwo kraju w cuglach.Wiecej poki co nie wymagajmy,ale pieniadze i doswiadczenie zdobyte w p.UEFA moze dac Lige Mistrzow w przyszlym sezonie ! Oby Odpowiedz Link Zgłoś