Gość: ŁUKASZ IP: 212.182.32.* 07.02.03, 01:33 KOZA, JESTEŚ DOBRY. NIE PATRZ NA KASĘ BO JUŻ JĄ MASZ TYLKO WEŹ SIĘ W GARŚĆ I TRENUJ. GRAJ NAWET W POLSCE, REPREZENTACJA NA CIEBIE CZEKA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pela Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: 151.202.100.* 07.02.03, 01:57 Ja nie sodze ze Koza patrzy na kase mysle ze ma poprostu wielkie ambicjie jak kazdy "prawdziwy" zawodnik. To czlowiek waleczny nigdy nie schodzi ponizej pewnego poziomu gra rowno. Napewno by troszke stracil jak by gral w polsce, ale napewno wiele wiecej jak by przyja oferte z USA. Tak ze mam nadzieje ze UEFA pozytywnie rozpatrzy jego podanie :) Powodzenia kosa :) obs gral nam jak najdluzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_kogucik Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: *.na.deuba.com 07.02.03, 15:32 Gość portalu: Pela napisał(a): > Ja nie sodze ze Koza patrzy na kase mysle ze ma poprostu wielkie > ambicjie jak kazdy "prawdziwy" zawodnik. To czlowiek waleczny > nigdy nie schodzi ponizej pewnego poziomu gra rowno. Napewno by > troszke stracil jak by gral w polsce, ale napewno wiele wiecej > jak by przyja oferte z USA. Nie mam bierzacego kontaktu z liga polska, wiec nie bede sie na jej temat wypowiadal. Jezeli idzie o lige amerykanska (MLS) to musze przyznac ze przez dlugi okres czasu bylem podobnego zdania - ze nieciekawa, ze niski poziom gry taktycznej, itd. itp. Ostatnio jednak mialem mozliwosc rozmowy z jednym z najlepszych pilkarzy USA, ktory wlasnie skonczyl swoja zawodowa kariere. W gronie znaczaco miedzynarodowym (polacy, argentynczycy, wlosi) tak sobie gadalismy o wisle i o przemysle ale oczywiscie temat szybko zszedl na temat pilki. Bylo dla mnie sporym zaskoczeniem, gdy uslyszalem ze zdaniem gospodarza pierwsze ligi wloska, angielska, hiszpanska, niemiecka, moze francuska sa poza zasiegiem druzyn z MLS jako calosc. Natomiast jezeli idzie o ligi np. poludniowo-amerykanskie to za wyjatkiem 2-uch moze 3-ech najlepszych druzyn pozostale druzyny to moze nie dno, ale praktycznie zadna konkurencja dla MLS. Podawal wiele przykladow na to. Wazne w tym szystkim jest takze to ze MLS nie ma wybitnych klubow, ale roznica pomiedzy pierwsza a ostatnia dryzyna jest relatywnie niewielka. Z ta opiniom zgadzam sie w 100%. Najlepszy przyklad to to jak sytuacja wygladala przed ostatnia seria ostatniego sezonu. NYNJ Merostars gdyby wygrali mogli zajec pierwsze miejsce, przegrali i zajeli o ile mnie pamiec nie myli ostatnie w swojej grupie. Jak na tym podwurku prezentuje sie liga polska? Mamy Wisle (od zupelnie niedawna, a sezon wiosenny pokarze czy jest szansa aby bylo tak dalej czy to tylko wybryk natury - kibice Wisly, prosze na mnie nie bluzgac, staram sie byc szczery...), a do nie dawna Legie (kibice Legii, ditto...). Poza tym... Podejrzewam tez, ze podobnie sytuacja ma sie w pozostalych ligach (szczegulnie wschodnio-) europejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beckham Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: 149.201.241.* 07.02.03, 16:23 Gość portalu: jas_kogucik napisał(a): > Gość portalu: Pela napisał(a): > > > Ja nie sodze ze Koza patrzy na kase mysle ze ma poprostu wielkie > > ambicjie jak kazdy "prawdziwy" zawodnik. To czlowiek waleczny > > nigdy nie schodzi ponizej pewnego poziomu gra rowno. Napewno by > > troszke stracil jak by gral w polsce, ale napewno wiele wiecej > > jak by przyja oferte z USA. > > Nie mam bierzacego kontaktu z liga polska, wiec nie bede sie na jej > temat wypowiadal. Jezeli idzie o lige amerykanska (MLS) to musze > przyznac ze przez dlugi okres czasu bylem podobnego zdania - > ze nieciekawa, ze niski poziom gry taktycznej, itd. itp. > Ostatnio jednak mialem mozliwosc rozmowy z jednym z najlepszych > pilkarzy USA, ktory wlasnie skonczyl swoja zawodowa kariere. > W gronie znaczaco miedzynarodowym (polacy, argentynczycy, wlosi) > tak sobie gadalismy o wisle i o przemysle ale oczywiscie temat szybko > zszedl na temat pilki. Bylo dla mnie sporym zaskoczeniem, gdy uslyszalem > ze zdaniem gospodarza pierwsze ligi wloska, angielska, hiszpanska, > niemiecka, moze francuska sa poza zasiegiem druzyn z MLS jako calosc. > Natomiast jezeli idzie o ligi np. poludniowo-amerykanskie to za wyjatkiem > 2-uch moze 3-ech najlepszych druzyn pozostale druzyny to moze nie dno, ale > praktycznie zadna konkurencja dla MLS. Podawal wiele przykladow na to. > Wazne w tym szystkim jest takze to ze MLS nie ma wybitnych klubow, ale > roznica pomiedzy pierwsza a ostatnia dryzyna jest relatywnie niewielka. > Z ta opiniom zgadzam sie w 100%. Najlepszy przyklad to to jak sytuacja > wygladala przed ostatnia seria ostatniego sezonu. NYNJ Merostars gdyby > wygrali mogli zajec pierwsze miejsce, przegrali i zajeli o ile mnie pamiec > nie myli ostatnie w swojej grupie. Jak na tym podwurku prezentuje sie liga > polska? Mamy Wisle (od zupelnie niedawna, a sezon wiosenny pokarze czy jest > szansa aby bylo tak dalej czy to tylko wybryk natury - kibice Wisly, prosze > na mnie nie bluzgac, staram sie byc szczery...), a do nie dawna Legie (kibice > Legii, ditto...). Poza tym... > Podejrzewam tez, ze podobnie sytuacja ma sie w pozostalych ligach (szczegulnie > wschodnio-) europejskich. posluchaj cwoku piszesz takie bzdury ze sie slabo robi. ta pseudo zydowsko-amerykanska liga nie ma co sie rownac z europejskimi jak hiszpanska czy angielska. a po drugie takie bledy sadzisz ze widac zes robol w ameryce przy azbescie. cwoku pierdolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 08.02.03, 15:30 Beckham, jestes glupi gamon bez kultury! Kozminski moze grac w mojej druzynie "any time". Maldini Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub 07.02.03, 01:59 Lubie czytac wypowiedzi Kozminskiego. Takie sa konkretne i rzeczowe. Nie owija w bawelne jak Kosowski czy mistrz kamuflarzu Polo Tajner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN.. IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 04:17 powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izu Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN.. IP: *.e-technik.fh-wiesbaden.de 07.02.03, 05:17 ...a kto ma urodziny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN.. IP: *.proxy.aol.com 07.02.03, 18:54 Gość portalu: izu napisał(a): > ...a kto ma urodziny??? NO ON MA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek A może by tak do Lazio ... IP: *.ists.pl 07.02.03, 06:37 ... wtedy mógłby coś strzelić dla Wisły. Przepraszam za głupi komentarz, tak mi się jakoś napisało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat koza ja też mam dzisiaj urodziny! IP: *.demo.pl 07.02.03, 07:17 więc wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) KTÓRY KLUB? IP: *.crowley.pl 07.02.03, 08:46 Chievo , Bologna , Udinese ?? reszta z górnej połówki nawet nie wie o takim piłkarzu jak koźmiński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optimus Prime wszystko jedno IP: *.1000lecie.pl 07.02.03, 12:33 Wszystko jedno jaki klub. jeden mecz w lidze włoskiej jest dużo bardziej konstruktywny dla zawodnika niż 10 w lidze polskiej. dlatego życzę koźmińskiemu jak najlepiej pozdrawiam i wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIBA Re: KTÓRY KLUB? IP: 150.254.84.* 07.02.03, 14:39 MOZE CHODZI O LIGĘ SAN MARINO?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beckham Re: KTÓRY KLUB? IP: 149.201.241.* 07.02.03, 16:27 kozminski nastepny zawodniczek ktory mysli ze cos znaczy. w pierwszych klubach ligi wloskiej jest taka konkurencja ze nie rzadko nawet reprezentanci kraju musza przez jakis czas grzac lawe. co myslisz debilu ze bedziesz gral obok Nesty czy Maldiniego i wprowadzal w akcje Rivaldo cwoku ty glupi. dla ciebie to jest dobra taka wisla bez znaczenia klubik z malym epizodem w pucharze uefa bo pokonac schalke czy parme to nie jest w koncu nic wielkiego. oby lazio im pokazalo ze nie dla psa kielbasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: KTÓRY KLUB? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 17:37 Gość portalu: beckham napisał(a): > kozminski nastepny zawodniczek ktory mysli ze cos znaczy. w > pierwszych klubach ligi wloskiej jest taka konkurencja ze nie > rzadko nawet reprezentanci kraju musza przez jakis czas grzac > lawe. co myslisz debilu ze bedziesz gral obok Nesty czy > Maldiniego i wprowadzal w akcje Rivaldo cwoku ty glupi. dla > ciebie to jest dobra taka wisla bez znaczenia klubik z malym > epizodem w pucharze uefa bo pokonac schalke czy parme to nie > jest w koncu nic wielkiego. oby lazio im pokazalo ze nie dla psa > kielbasa. Obecny tutaj gosc "beckham" chyba niedawno uderzyl sie BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO MOCNO W GLOWE bo tak pieprzy bez sensu ze az zeby bola !!!!!!! Idz przyjacielu do swoich kumpli , co to podtrzymuja na zyciu lokalne mordownie !!!! Swierze powietrze dobrze robi na glowe !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyczek Re: KTÓRY KLUB? IP: proxy / 172.20.5.* 07.02.03, 20:27 Jestes smutny ... Widac tatus ciebie mantretowal jak byles maly. Teraz sie za to nad wszystkimi wyzywasz. Najlepiej to sie powies. Gość portalu: beckham napisał(a): > kozminski nastepny zawodniczek ktory mysli ze cos znaczy. w > pierwszych klubach ligi wloskiej jest taka konkurencja ze nie > rzadko nawet reprezentanci kraju musza przez jakis czas grzac > lawe. co myslisz debilu ze bedziesz gral obok Nesty czy > Maldiniego i wprowadzal w akcje Rivaldo cwoku ty glupi. dla > ciebie to jest dobra taka wisla bez znaczenia klubik z malym > epizodem w pucharze uefa bo pokonac schalke czy parme to nie > jest w koncu nic wielkiego. oby lazio im pokazalo ze nie dla psa > kielbasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szak Zyja nam STO LAT, wszystkiego... IP: 213.25.125.* 07.02.03, 08:58 ...najlepszego z okazji urodzin . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extra www http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 07.02.03, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 07.02.03, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 07.02.03, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Jestem pewien, ze wyladuje na Cyprze bo to mu sie nale IP: 139.98.71.* 07.02.03, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 17:19 Napisałem dzisiaj rano pisemko do 16 klubów serie A z pytaniem czy to prawda, że chcą zatrudnić Koźminskiego. 12 do godziny 12 czasu warszawskiego odpowiedziało, ze nie. 2 następne, że nic im o tym nie wiadomo a 2 nie udzieliły żadnej odpowiedzi. Panie Koźmiński w końcu dowiemy się który to Klub Pana chce a wtedy rownież dowiemy się czy jest on dobry czy nie. Na razie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atol Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: *.rasserver.net 07.02.03, 18:27 Tak,tak czekamy na pana powrot do reprezentacji.Koniecznie musi pan jeszcze dla nas sie pomeczyc,panie Marku przynajmniej do nastepnych MS w Niemczech.Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelner Re: Koźmiński: chce mnie dobry włoski klub IP: 158.75.66.* 10.02.03, 15:19 Koza zacznij wreszcie gdzieś grać Odpowiedz Link Zgłoś