Gość: stefan IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 00:23 musicie wygrać bedziemy z wami do ostatniej minuty na stadionie na dobre i na złe nawet jak będzie minus 20 stopni !jesteście od nich lepsi!walczcie do upadłego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fd niesamowite-parchaty przemowił IP: *.acn.pl 05.03.03, 01:12 tylko wydłub dnoj spod paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Odpowiedz do fc IP: *.citlink.net 05.03.03, 06:10 fc, czy ty aby nie jestes idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Re: Odpowiedz do fc 05.03.03, 15:29 Gość portalu: ac napisał(a): > fc, czy ty aby nie jestes idiota? Po prostu legionista... Nie trzeba lepszego wytłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Odpowiedz do fd IP: *.citlink.net 05.03.03, 06:12 Gość portalu: fd napisał(a): > tylko wydłub dnoj spod paznokci Brawo Kosowski, a ty fd chyba jestes idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maćko Re: fd ty ciulu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 06:19 Gość portalu: fd napisał(a): > tylko wydłub dnoj spod paznokci A'propos parcha - czy spoglądałeś kiedyś w lustro...:) Do boju Wisełka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Do boju Wisla! IP: 10.13.15.* 05.03.03, 13:17 Do boju Wiselko! Pieknie byloby wygrac - tak sie stanie! (szkoda tylko, ze nie moge zobaczyc meczu...). Trzymam kciuki i zycze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z chojnowa sam jesteś parchaty ty palancie z warszawy IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 12:07 Zal ci dupe sciska ze twoja legia tak cienko piszczy jak np w meczu z valencja 0 : 6 ładne lanie dostaliscie od nich co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczta No kolego, a jestem z Warszawy i jest za Wisłą, IP: *.expocentres.pl 05.03.03, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warspite Re: fd wiesz co... IP: 194.29.165.* 05.03.03, 12:46 kiedyś powiedział Abraham Lincoln? Cytuję: "Lepiej się nie oddzywać i być podejrzewanym o głupotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". Koniec cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcs1 Re: niesamowite-parchaty przemowił 05.03.03, 13:40 Gość portalu: fd napisał(a): > "tylko wydłub dnoj spod paznokci" Cooooooooooo? Pisz wyraźniej-BARANIE!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Kamil Kosowski: Będą nas szanować IP: *.chimpanzee.dialup.pol.co.uk 05.03.03, 11:00 Gość portalu: stefan napisał(a): > musicie wygrać bedziemy z wami do ostatniej minuty na stadionie > na dobre i na złe nawet jak będzie minus 20 stopni !jesteście od > nich lepsi!walczcie do upadłego! Nie sa lepsi, ale to nie znaczy ze nie moga wygrac. Z pomoca kibicow i przy odrobinie szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczta jestem z Warszaway i jestem za Wisłą IP: *.expocentres.pl 05.03.03, 16:12 i za każdym polskim klubem który pokazuje dobry fulbol w skali europejskij, czy Legii, czy Górnik czy ktoś inny, musisz zrozumieć, że w takich chwilach jak ta wszyscy w Polsce sa za Wisłą, czy za to że Małysz jest z Wisły ktoś znad morza mu nie kibicuje??? Niewykluczone, że za rok Wisła którz adobędzie puchar UEFA będzie naszym reprezentatem w Lidze mistrzów koło Legi czy innych klubów, cieszmy się tym a nie wyzywajmy jak góniarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odbyt Re: jestem z Warszaway i jestem za Wisłą IP: *.skawsoft.com.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 16:48 Zgadzam się z Tabą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odbyt Re: Kamil Kosowski: Będą nas szanować IP: *.skawsoft.com.pl / 192.168.1.* 05.03.03, 16:45 Ducha nie gaście.WISŁA-Lazio 5-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtan Re: Kamil Kosowski: Będą nas szanować IP: *.mann.miechow.net / 192.168.0.* 05.03.03, 17:29 Niezależnie od wyniku meczu juz teraz chciałbym podziekować, piłkarzom, prezesom i trenerom Wisły. Po wielu nieciekawych latach dzieki ich postawie, mogłem znów z radością oglądać wielką piłkę i to nie jednorazowo ale w paśmie miedzynarodowych konfrontacji. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś