Dodaj do ulubionych

Wrozka AGNES

IP: *.147.116.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 18:32
AGNES z Kosmiki powiedziala mi dzis ze mam duzy wyciek energii dlatego
czepiaja sie mnie problemy zdrowotne podala rytualy oczyszczajace(robie reiki
czy moze mi uciekac energia nie oczyszczam sie bo nie wiem jak)zamierzam je
zrobic czy bol kregoslupa moze miec zwiazek z tym co mi powiedziala czy ktos
korzystal z AGNES albo wie cos na temat prosze o inf dziekuje pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bluemoon Re: Wrozka AGNES IP: *.gemini.net.pl 01.01.10, 18:49
      Jak kręgosłup boli to polecam basen i dobrego kręgarza.
      • Gość: ala Re: Wrozka AGNES IP: *.lublin.mm.pl 01.01.10, 20:17
        ból kregoslupa moze oznaczać problemy finansow,zalerzy od części.
        • Gość: giga Re: Wrozka AGNES IP: *.147.116.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.01.10, 20:39
          Gorna czesc kregoslupa mnie boli nie mam problemow finansowych a AGNES
          powiedziala ze ma to zwiazek z tym ze robie reiki ludziom a nie oczyszczam sie
          podala sposoby ale zrobie jutro moze macie jakies rady dzieki za wszystkie.Nie
          wiem czy te oczyszczanie mi pomoze niektore wizualizacje np.chyba za trudne dla
          mnie.
          • Gość: ala Re: Wrozka AGNES IP: *.lublin.mm.pl 01.01.10, 20:48
            może taka afirmacja ,ZYCIE UDZIELA MI WSPARCIA.znam taka osobe co
            robi oczyszczanie.pomaga to na jakiś czas ,sama korzystalm.Najlepiej
            znaleśc jest metode samemu lub przy podpowiedzi i robić.i co
            najważniejsze nie zbierać "tych Sśmieci"od innych.
            • Gość: klientka Re: Wrozka AGNES IP: *.147.46.80.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.10, 10:14
              Witam trafilam na ten post i chcialam podzielic sie taka informacja wrozylam w
              grudniu u Agnes z Kosmiki telefonicznie pytalam o sprawy zdrowotne odp
              bezblednie finansowe podala rytual na uzyskanie plynnosci finansowej podzialal i
              w tym miejscu dziekuje pani(chociaz nie wiem czy pani tu zaglada)co do spraw
              uczuciowych w skali 1-5daje 4 z minusem ale to i tak duzo w porownaniu z
              paniamiz ktorych uslug korzystalam.Chcialabym powrozyc sobie u tej pani na zywo
              bo 0700...to nie na maja kieszen moze ktos zna jakies namiary z gory
              dziekuje.Pani Agnes bardzo dziekuje z pani pomoca wyszlam na prosta .
              • Gość: klientka Bogna Re: Wrozka AGNES IP: *.147.99.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.10, 07:58
                Ponawiam moja prosbe jesli ktos moze mi pomoc dotrzec do wrozki Agnes z kosmiki
                telefon meil lub kontakt osobisty ulatwic to bardzo dziekuje naprawde nie stac
                mnie na telefony na 0700 a ona powiedziala ze nie moze podac mi prywatnego tel
                .jak dzwonilam do kosmiki to zabrania regulaminMoze ktos korzystal albo wie jak
                dotrzec bardzo prosze wiem ze zajmuje sie rytualami na przyciagniecie milosci i
                pieniedzy a ja co wyjde na prosta to znow napotykam na zakret kiedys pomogla mi
                ale zrozumcie mnie teraz nie mam kasy na tel.Bardzo dziekuje za kazda podpowiedz
                Bogna
              • Gość: Nina Re: Wrozka AGNES IP: *.146.17.52.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.02.10, 07:43
                Wrozylam w sobote na tele 5 u Agnes sprawdzilo sie goraco polecam mozna tez
                przez sms pani sama odpowiada na sms polecam.
          • Gość: T Re: Wrozka AGNES IP: *.tczew.vectranet.pl 04.02.10, 19:59
            zdecydowanie powinnaś się oczyszczać pracując reiki (dla mnie Twój ból
            kręgosłupa to coś w rodzaju "podczepu" - minie po oczyszczeniu
            jeśli sama nie dajesz rady albo wizualizacja z a trudna popros kogos niech Cie
            oczyści
            kąpiel w wodzie z sola tez jest zalecana - również fajne wizualizacje podczas
            tej kąpieli możesz sobie robić - nie wspominając o oczyszczających
            właściwościach soli ...
            zwróć się o pomoc do Góry - to też sposób :)

ale przy pracy z ludźmi i energiami oczyszczanie jest podstawą!
            pozdrawiam

zresztą kiedy uczyłaś się reiki powinnaś dostać przynajmniej podstawową wiedzę o
            oczyszczaniu siebie, o oczyszczaniu domu i pomieszczeń - bo to tez ważne!

a próbowałaś sposobu z szałwią białą?
            pozdrawiam
            • Gość: Bogna Re: Wrozka AGNES IP: *.147.115.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.10, 23:45
              Dzieki za podpowiedz jesli mozesz to prosze napisz jak mozna sie oczyscic za pomoca bialej szalwi dziekuje pozdrawiam
              • Gość: gosc Re: Wrozka AGNES IP: *.147.15.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 12:46
                hej :)
                ja to robię w ten sposób że do kadzielnicy wkładam węgielek trybulażowy
                (samopalny) i an ten węgielek kładę pokruszone liście szałwi białej i chodzę
                sobie po każdym pomieszczeniu w mieszkaniu z tą kadzielnicą (uwaga gorąca może
                być) zaglądam z kadzielnicą w każdy róg pokoju czy pomieszczenia (są szkoły
                chodzenia w róże strony i wykonywania różnych ruchów ale z tego nie korzystam)
                zaglądajac wszędzie w każdy kąt niemal mieszkania okadzam i oczyszczam
                mieszkanie, siebie wykonując jakby ruch okrężny dookoła własnej postaci od góry
                do dołu

generalnie bardzo lubię zapach szałwi białej więc tych ruchów wykonuję sporo :)

jeśli nie masz kadzielnicy i węgielków do niej można po prostu rozpalić szałwię
                i pozostawić na jej listkach tylko żar tak by dymek się unosił i też okadzić
                samą siebie i pooczyszczać mieszkanie - każdy sposób dobry :)

można też zrobić sobie wizualizację "nożyczek" na zasadzie takiej że układasz
                dłonie skrzyżowane i po kliencie odcinasz od siebie jego energię i oczyszczasz
                czy odcinasz to co ze sobą przyniósł klient

warto faktycznie po pracy z energiami się oczyszcić i o miejscu gdzie pracujesz
                nie zapomniec
                pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: Wrozka AGNES IP: *.147.9.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.10, 14:57
        Wrozylam dzis u Agnes z kosmiki i mialas racje faktycznie to co mowila na teraz
        potwierdzilo sie jestem pod wrazeniem co do reszty jak sie spelni napisze ci .
    • Gość: T Re: Wrozka AGNES IP: *.tczew.vectranet.pl 04.02.10, 20:00
      zdecydowanie powinnaś się oczyszczać pracując reiki (dla mnie Twój ból
      kręgosłupa to coś w rodzaju "podczepu" - minie po oczyszczeniu
      jeśli sama nie dajesz rady albo wizualizacja z a trudna popros kogos niech Cie
      oczyści
      kąpiel w wodzie z sola tez jest zalecana - również fajne wizualizacje podczas
      tej kąpieli możesz sobie robić - nie wspominając o oczyszczających
      właściwościach soli ...
      zwróć się o pomoc do Góry - to też sposób :)

ale przy pracy z ludźmi i energiami oczyszczanie jest podstawą!
      pozdrawiam

zresztą kiedy uczyłaś się reiki powinnaś dostać przynajmniej podstawową wiedzę o
      oczyszczaniu siebie, o oczyszczaniu domu i pomieszczeń - bo to tez ważne!

a próbowałaś sposobu z szałwią białą?
      pozdrawiam
      • Gość: Muksi pochwała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 00:20
        Witam
        Z porad wróżki Agnes korzystam regularnie od 1,5 roku- nie tylko telefonicznie.
        Jej wróżby jak i osobowość zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Wszystko co do tej
        pory zobaczyła w kartach przełożyło się na rzeczywistość. Ta kobieta naprawdę
        ma dar. Jeśli macie wątpliwości, problemy zgłoście się do Agnes naprawdę warto i
        polecam. A przy okazji pozdrawiam jeśli czyta pani forum:)

Stała klientka.
        • Gość: kaja Re: pochwała IP: *.net.pbthawe.eu 14.07.10, 16:59
          proszę o numer telefonu do tej niesamowitej wróżki Agnes,najlepiej stacjonarny
          lub komórki.dzięki
          • Gość: gosc Re do Kaja IP: *.146.13.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.07.10, 23:53
            Jest jak wiekszosc znanych ezoterykow na kosmice nie trudno znalezc nr tel,wystarczy wpisac w gole nie korzystalam ale spr. w gogle z ciekawosci i znam tel.dlaczego ludzie nie chce wam sie tak prostej rzeczy zrobic tylko pytacie ,Reklama?
          • Gość: gosc do Kaja Re: pochwała IP: *.146.133.157.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 11:09
            > proszę o numer telefonu do tej niesamowitej wróżki Agnes,najlepiej stacjonarny
            > lub komórki.dzięki

A korzystałaś z wróżb tej pani i co....?Czy na sms tez odpowiada ,gdzie?Prosze o inf.Dziekuje.
        • Gość: kaja Re: pochwała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.10, 10:26
          witam ,bardzo proszę o numer kontaktowy do tej wróżki, bo chciałabym spotkać się z nią osobiście .dziękuje.
          • Gość: gosc Re: pochwała IP: *.146.215.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.09.10, 20:51
            708 777 110 kod 3101 -jak podasz meila to ci napisze nr tel.komorki słuzbowej ma gabinet ,stacjonarnego tel.nie ma
            • Gość: kaja Re: pochwała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 10:54
              podaje adres evakj24@vp.pl Serdecznie dziękuje za numer do Pani Agnes.
              • Gość: klient Re: pochwała IP: *.146.132.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.10, 09:05
                Jesli chcesz zapytac o sprawy zdrowotne ,uczuciowe(ryty,skrypty itp),finansowe i jak usprawnic swoje finanse to polecam te pania ,jesli masz nie szczere intencje bo nie wiem po co ja szukasz jest dostepna na kosmice ,to wyczuje cie na odleglosc i nie umowi sie z toba na wrozbe ,ma nie zwykla intuicje i dar przewidywania ,potrafi wyprostowac zagmatwane sciezki i jesli ktos powie nie tzn.nie stosował sie do jej wskazowek niektore sa dziwne ale skuteczne .Polecam,chociaz do niej trudno sie dostac.Adam
                • Gość: gosc Re: pochwała IP: *.147.44.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.09.10, 12:32
                  A na jaki nr wyslac sms ?Ktos moze wie?
                  • aga2_dwa Re 30.11.10, 23:53
                    A to jest ta sama pani co na Oranum, czy inna ?Zaintrygował mnie sposób w jaki podchodzi do klienta bardzo indywidualnie, odniosłam wrazenie ze liczy sie dla niej czlowiek nie kasa rozmawiałam z nia wczoraj(nie wróże sobie sama)czasem dobrze podejrzec jak robia to inni.Nie ma znaczenia czy sie sprawdzi czy nie, dostałam kilka cennych wskazówek i jesli je wprowadze w czyn bedzie ok.Trafiłam do niej przypadkiem to jest portal ,tu zareklamowany weszłam i tylko ona była zalogowana.Udało sie chwile porozmawiac ,jestem zadowolona.I nie posadzajcie mnie o reklame bo jak wiecie ja wam tu gratis wróze ale sama czasem tez potrzebuje wskazowek a ze trafiłam tam i do tej pani to przypadek .A pani Goniu ,czy pani korzystała z wrozb?Chciałabym porozmawiac z nia poza portalem ale powiedziala ze nie moze podac prywatnego tel.
                    • Gość: miss de Re: Re IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.13, 23:20
                      ta pani nic nie wrozy.stracilam zdrowie na niej.wszystko inaczej. tylko sieje niepokoj.nie odpowiada na pytania.wymysla jakies bzdrury.ostrzegam. nalog.po czasie czlowiek sie orientuje ile kasy stracil na brednie.ZERO SUMIENIA.OSZUSTWO.ZLODZIEJSTWO.zluje ze sie tak nabralam i stracilam czas.
                      • Gość: miss de Re: Re IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.13, 23:28
                        z reszta dlaczego ta paniposluguje sie roznymi nickami na portalach.???? no bo jest niewiarygodna wiec nie moze stworzyc marki.wymysla nowe nicki zeby naciagac klientow.szkoda ze takie osoby zarabiaja na czyims glownie nieszczesciu albo watpliwosciach.gdyby miala jaks odpowiedzilnosc z tytulu zarejestrejowanej dzialanosci juz dawno by nyla w sadzie.ale i tak bedzie,
    • Gość: gonia Re: Wrozka AGNES IP: *.superkabel.de 30.11.10, 22:55
      Lubie te pania jest sympatyvczna
    • Gość: miss de Re: Wrozka AGNES IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.13, 23:14
      agnes / selena gomez OSZUSTKA OSZUSTKA OSZUSTKA!strata czas i pieniedzy nic sie nie sprawdza .nawet nie.ta pani odpowiada pytaniem zeby nabic sobie kase kolejnym pytaniem.prosze wszystkie osoby chetne o wspolny pozew dla tej pani z tytulu nie wykonywania uslug.pozwijmy ja da sadu.
    • agrentowy4321 Re: Wrozka AGNES 05.03.23, 07:06
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Wrozka AGNES 25.04.23, 16:49
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka