Gość: karolew IP: *.range81-157.btcentralplus.com 15.09.06, 20:20 niech wygra lepszy, czyli Cracovia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Legia-Lechia-Śląsk Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.chello.pl 15.09.06, 20:44 cracovia??? a z jakiego miasta ten klubik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 21:08 to już sama nazwa mówi ćwoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aik Chyba piszacemu cos sie pochrzanilo... IP: *.chello.pl 15.09.06, 23:05 ...Wisniewski RACZEJ nie pokonal Cabaja tylko Bodzia W. no chyba ze telewizja klamie heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: 193.24.202.* 16.09.06, 10:01 Pytanie roku : Z jakiego miasta jest Cracovia? :)))))))) Zawsze może być podpucha bo np stonoga nie ma stu nóg. Pozdrowienia dla Cracovi od kibica Korony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisak Re: LKS pany IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 15.09.06, 21:19 Kobieta nie jest rzecza! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: LKS pany IP: 89.240.222.* 15.09.06, 21:55 Ale jakie spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.09.06, 21:53 co za roznica? to zydy i to zydy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:06 karolew czego sie wpie..sz, twoj temat? Zajmij sie swoimi. Jesteś zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 16.09.06, 00:39 a co twój temat kolego kamyk? to jest forum! rozumiesz definicję słowa forum? jeżeli uważam, że Cracovia jest lepsza od ŁKS-u to piszę i nic ci do tego, poza tym, że możesz napisać swoje uwagi. ŁKS to nie jest jedynie słuszna ideologia. Schowaj sobie to zero dla siebie. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Łodzianom pomogą stroje? IP: *.crowley.pl 15.09.06, 22:09 96 minuta ????????? nie znam przebiegu spotkania ale 96 minuta - to chyba jakiś wałek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.aster.pl 15.09.06, 22:30 dziękujemy panom z Ex SA. myślicie, że jak PZPN jest pod ostrzałem, to wy sobie możecie ustawiać mecze??? ku.., nie było żadnego faulu Nowaka. najpierw uderzył w piłkę, a potem zawodnik łKS wpadł na jego nogi. obejrzyjcie Ligę Plus. kolejny wałek po Bełchatowie. pies was lizał. mam nadzieję, że wylądujecie w piekle,gdzie was małe diabełki będą ru... teraz ustalmy w czyim interesie jest granie sędziego na remis. po pierwsze wisły, aby ich ŁKS nie dogonił, po drugie Legii, co by ich Cracovia nie doszła i aby te dwie zomowskie i ubeckie drużyny walczyły w końcówce o mistrza. teraz prześledźcie, kto zasiada we władzach Extraku... postarajcie się i poszukajcie w wyszukiwarkach, ja to zrobiłem, wtedy mnie zrozumiecie. jeden wielki syf. czemu wisła dostała nagrdę za pobicie piłkarzy w postaci wpuszczenia 8 tyś kibiców posiadających karnety??? w zamian za zakaz rozgrywania u siebie 4-rech meczów?? tylko im napędzili koniunkturę, ponieważ tam nikt, nigdy nie wykupił 8 tyś karnetów. te same rzeczy dzieją się z ległą. panowie, kibice innych drużyn. wpadliśmy spod deszczu pod rynnę. ch.. wam w dupy, panowie z ex. sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Łodzianom pomogą stroje? IP: *.tpnet.pl 15.09.06, 22:26 małe pytanko. Techniczny pokazał "5", a sędzia przedłużył o 7,5 minuty. Czy to jest OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeczek Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:56 Przedłużyłby i o 15 żeby tylko ŁKS wyrównał. Myslałem, że mnie szlag na trybunie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aik Doliczyl 5 minut, ale... IP: *.chello.pl 15.09.06, 23:04 ...Wisniewski z goscmi na plecach to chwile lezal...Gdyby sytuacja byla odwrotna liczylibyscie, ze o ten czas przedluzy jeszcze doliczony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podmiejscy z RTSu Zduńska Wola i Łęczyca to Widzewa klub kibica IP: 218.75.87.* 15.09.06, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kałach Re: Zduńska Wola i Łęczyca to Widzewa klub kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:55 No rispekt:) Gra sie do końca - > Panowie z Krakowa - jak się strzeli w doliczonym to jeszcze nie jest koniec meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 09:29 leczysz kolego kompleksy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lks Parzeczew Hols Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:32 Jeb.. Cracowie,Arke i Zydzew. Lks bendzie mistrzem.zobaczycie. Dokupimy jeszcze napastnika i bendziemy nie do dosnigniencia lidze, a Tomek Hajto do Kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:36 Wroble cwierkaja, ze we Wroclawiu prokurator ma cos na Lks. Podobno chodzi o sprzedany mecz Zaglebiu kilka lat temu. Tak sie sadzil ich Tomaszewski i co teraz? Myslalem, ze mnie h ... strzeli na meczu. Sedzia robil wszystko zeby Lks wyrownal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.chello.pl 16.09.06, 01:05 tak tak sedzia zrobil wszystko, zeby ŁKS wyrownal:))) no coz kurde macie farta, ze was troche lubimy to umowilismy sie z sedzia, ze remis bedzie ok, zeby nie dolowac juz tak tej biednej cracovii:)) a w ogole to nie sedzia nam zalatwil remis tylko ten pan w pasiakach o wygladzie rzeznika, co nie upilnowal hajty. moze do niego te pretensje, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.tpnet.pl 16.09.06, 01:14 Wiśniewski może ma wygląd, ale grał CZYSTO (kartkę dostał za ściągnięcie koszulki), w przeciwieństwie do rzeźnika Kłusa, który za wyeliminowanie z gry Rzucidły i Barana dostał tylko żółtko, choć ewidentnie zasłużył na czerwień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.chello.pl 16.09.06, 01:30 i co, ze gral czysto jak wam zabral 2 punkciory. buzi mu dacie za ta czysta gre? hehe zdaje sie nie o to chodzi w pilce. a co do barana, to akurat ten gosc powinien pierwszy wyleciec z boiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.tpnet.pl 16.09.06, 04:23 no pewnie, "co z tego, że grał czysto". ŁKS widać woli zdobywać punkty po nieczystych zagraniach. Czy o to chodzi w piłce? Zresztą nie ma co się przejmować. I tak nie jest pewne czy "liga" dogra do końca sezonu :) Łodzi gratulujemy już nie tylko ich troje. gratulujemy im łks-u ;P A na marginesie - wielki kibic 1908 to zdaje się tylko w necie funkcjonuje, bo coś dziwnym przypadkiem komentuje wszystkie mecze ŁKS w trakcie ich trwania lub prawie natychmiast po nich. I zawsze ma wiele do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 09:32 > A na marginesie - wielki kibic 1908 to zdaje się tylko w necie funkcjonuje, bo coś dziwnym przypadkiem komentuje wszystkie mecze ŁKS w trakcie ich trwania lub prawie natychmiast po nich. I zawsze ma wiele do powiedzenia. To normalne na ŁKSie. Na mecze sprzedają średnio 2987 biletów. Reszta czyli jakies 1000 osób dopinguje w kapciach przed TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 juz wiecej nie klam w tematach to po pierwsze! IP: *.chello.pl 16.09.06, 12:34 o wielki znawco naszej frekwencji zapomniales jeszcze, ze reszta wchodzi za darmo a do tego pana wyzej, znawcy mojej tworczosci, to informuje ze mecze ŁKSu komentuje nie tylko w trakcie ich trwania lub zaraz po, ale tez czesto (a nawet najczesciej) wtedy kiedy akurat wlasnie nie graja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto poważny błąd! IP: *.194.176.12.cable.lghl.cablerocket.net 16.09.06, 10:22 " (...) Cracovia strzeliła bramkę. Dośrodkował z rzutu rożnego Bojarski, przedłużył Karwan, a Jacek Wiśniewski z bliska pokonał Marcina Cabaja" - Odkąd to Marcin Cabaj broni w Łódzkim Klubie Sportowym??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalików rulez widzew żondzij w Łodzji IP: 165.229.79.* 16.09.06, 11:25 Gmina Dalików zawsze z widzewem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: widzew żondzij w Łodzji IP: *.aster.pl 16.09.06, 11:57 masz rację. żondzi, pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lks Parzeczew Hols Re: Łodzianom pomogą stroje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:33 Widzew dzisiaj dostanie 3 - 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 12:44 a co ma do tego mecz Cracovia-ŁKS pajacu??? Jak widzę kibice ŁKSu Łódź cierpią na poważne zaburzenia psychiczne związane z małością swojego klubu i Wielkością Widzewa i próbują leczyć swoje kompleksy na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy 1910* znowu dałeś dyla z psychiatryka? IP: *.4web.pl 16.09.06, 13:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 1910* znowu dałeś dyla z psychiatryka? IP: *.chello.pl 16.09.06, 13:40 hehe moim zdaniem sami go wypuscili, bo sluzba zdrowia nie refunduje leczenia takich przypadkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 14:40 Zgadza się, za dużo tam było jako pacjentów kibiców ŁKSu którzy bredzili wciąż o jakiś rodowitych Polakach itd, więc poprosiłem mojego szefa - dyrektora szpitala o przeniesienie. Teraz pracuję na oddziale toksykologi i mam pacjentów którzy po wypiciu płynów firmy Gosso muszą być odtruwani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: 193.239.245.* 16.09.06, 14:10 > małością swojego klubu i Wielkością Widzewa Jestem tak przyćmiony tą wielkością że nie mogę spać po nocach. Jesteście tacy wielcy, zna Was cały świat a jego połowa jeździ regularnie na wszystkie mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 14:35 nie ja zacząłem ta dyskusję :-) I wytłumacz cymbałom z szalikami biało-czerwonymi aby w wątkach poświeconych swojemu klubowi nie mówili nic o Widzewie. Ale jak widać wielu kibicuje ŁKSowi tylko dlatego że nie lubią Widzewa. No cóż oto kibice ŁKSu Łódź - FC antyWidzew buachachacha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazarowy Widzew rządzi na wsi IP: *.4web.pl 16.09.06, 14:48 podmiejski pedałku, wrzynasz się w wątki poświęcone ŁKSowi jak stringi w twój rozepchany tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortart Koszmarna postawa kibiców ŁKSu IP: 213.134.181.* 16.09.06, 13:38 "Arka Gdynia k...a i ś...a" to główny okrzyk, którym kibice z Łodzi dopingowali swój zespół w II połowie. Przyjechać w gości i obrażać przyjaciół gospodarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary_f Łodzianom pomogą stroje? IP: *.toya.net.pl 16.09.06, 13:59 "Dośrodkował z rzutu rożnego Bojarski, przedłużył Karwan, a Jacek Wiśniewski z bliska pokonał MARCINA CABAJA". Takie pomyłki są irytujące :/ Odpowiedz Link Zgłoś