Dodaj do ulubionych

Lato: Listkiewicz zaszczuty

IP: 62.233.204.* 21.09.06, 14:15
Panie Lato - jeden jedyny grzech listkiewicza:
grzech zaniechania i robienie dobrej miny do złej,
nieee, do tragicznej gry!!! Musi odejść, niechby i zaszczuty.
Obserwuj wątek
    • Gość: nerd co ty gadasz Lato??!! stan polskiej piłki to mało? IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 14:16
      ależ tam panuje klika...
      • Gość: ja jesli nie za sytuacje w PZPN i wyniki to za co on IP: *.206.100.208.1dial.com 21.09.06, 15:07
        Jesli nie za sytuacje w PZPN,lapowkarstwo sedziow, przekupywanie meczy, i
        balagan w PZPN, to za co Pan Prezes odpowiada ?

Bo wychodzi na to ze za wyniki druzyny narodowej tez on nie odpowiada -
        wystarczy trenera zwolnic.

Panie Lato, za co Pan Prezes odpowiada ?
        Bo zaloze sie ze jakby reprezentacja grala duzo lepiej na MS w Korei i na MS w
        Niemczech to Listkewicz by sie uwazal za jednego z ojcow zwyciestwa !
        • viscon Re: jesli nie za sytuacje w PZPN i wyniki to za c 21.09.06, 15:12
          po "mundialowej" katastrofie listkiewicz zarzekał się, że on za to nie
          odpowiada.
          krótko po tym oświadczeniu ogłosił, że jednym z jego sukcesów w prezesowaniu
          było to, że reprezentacja zakwalifikowała się do mistrzostw świata.

komentarz chyba zbędny...
          • Gość: kamerzysta Grzesiu, oszczędź wstydu i nie broń Listkiewicza IP: *.aster.pl 21.09.06, 15:20
            Czy stan w jakim jest piłka nie jest wystarczającym powodem.

Jeżeli prawdą są szykany w stosunku do rodziny p.Listkiewicz to jest smutne. Z
            drugiej jednak strony gdyby nie uparte trzymanie się stołka do tego zapewne by
            nie doszło. Człowiek honoru, na miejscu Listkiewicza, podałby sie do dymisji 12
            miesięcy temu i nie byłoby zaszczuwania etc.
            • pandada Błędy Listkiewicza? 21.09.06, 16:16
              może ktoś wypisze
              • Gość: kamerzysta Listkiewicz, ksywka Pandada IP: *.aster.pl 21.09.06, 16:36
                Nie kompromituj się pandada
    • amanasunta53 Lato: Listkiewicz zaszczuty 21.09.06, 14:22
      Spadaj Lato ,już jesień za progiem.Ty też jesteś umoczony ,,senatorze z z SLD''.
    • Gość: QWW Towarzyszu Lato proszę nie płakać! IP: 217.96.118.* 21.09.06, 14:28
      TOWARZYSZU LATO PROSZĘ NIE PŁAKAĆ!
    • premier_hiacynt_wielki Dokladnie! Listkiewiczowi zadnego zarzutu nie post 21.09.06, 14:30
      awiono!Ale to jest normalne w IV RP ze sie zmusza ludzi do rezygnacji
      obciazajac ich zupelnie bezpodstawnie.

Co do zas samego Listkiewicza - coz nie ma watpliwosci ze jego kres juz dawno
      mial miejsce i powienien sam zrezygnowac zaraz po WM2006 (na ktorym zreszta
      bylem i zal bylo patrzec jak nasi graja;(. NIestety Listkiewicz i reszta
      lesnych dziadkow wmowila sobie ze to nie ich wina (bo w sumie czy to oni
      biegaja na boisku?) i do dymisji sie nie podadza to teraz maja "w nagrode"
      prezent od pana ZERO
      • pandada PZPN wybiera prezesa na kadencję 21.09.06, 16:20
        w związku przeważają odoby cieszące się autorytetem w piłkarskim światku.
        Utytułowani piłkarze i trenerzy.

Widocznie powinno być inaczej. Trzeba tam wprowadzić jakiegoś polityka PiS.
    • Gość: dsa Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.06, 14:31
      "Nie pamiętają, że wtedy związek podjął radykalne decyzje, a prokuratura sprawę
      umorzyła - podkreślił."
      Może coś jest na rzeczy, że umorzyła? Może związek się pospieszył z reakcją?
      Pokazówka się nie udała...
      • Gość: gość Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:36
        a miała sie udac??
        A te 4 mln złotych które zwiazek przegrała z Radomiakiem to tez nic skad Listek
        wezmie ta kase bo jak czytałem to ma pomysł zeby to była kasa zMinisterstwa
        Sportu czyli nasza podatników :(

s4.metaldamage.pl/c.php?uid=117747
        • Gość: Sprostowanie Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: 80.50.255.* 21.09.06, 14:51
          Przegrał z Radomskiem,a nie z Radomiakiem.Radomsko prawie jak Radom.
    • Gość: Gall Anonim Lato wzruszający IP: *.fbx.proxad.net 21.09.06, 14:34
      Przypomina mi się "Miś" Barei: "Mój mąż z zawodu jest dyrektorem". Listkiewicz z
      zawodu jest chyba prezesem...
      • Gość: MayK Re: Lato wzruszający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:37
        to nie bylo w Misiu a w Poszukiwany poszukiwana :) tez chyba zreszta Barei
      • pandada Listkiewicz był najlepszym polskim sędzią 21.09.06, 16:23
        nie pamiętam, aby prezesował w dziedzinie sobie obcej. On nie jest
        funkcjonariuszem PiSu, który z magazyniera przeistacza się w speca od radia
        publicznego.
      • Gość: picnik Re: Lato wzruszający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:52
        panie Lato co opowiadasz sport to jedno bagno i szmbo i dobrze o tym wiesz paru
        kumpli z knajpy,przy pomocy paru agentów SB posiadają posadki za
        50tys.miesięcznie i pieprzą o poprawie piułki nożnej w kraju.Jednagłupota dla
        maluczkich.Oni wódeczka panienki i mają w tyłku piłkę polską.Pod ścianę z
        takimi "działaczami"
    • Gość: gyges Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:34
      jedno slowo: ROZPIEPRZYC!!!

PZPNu juz sie nie da reformowac, zreszta FIFA w tym wzgledzie niewiele lepsza
      niestety
    • tadeusz1965 Listkiewicz ma cwaniactwo wypisane na gębie. 21.09.06, 14:36
      No i pochodzi z dobrej, komunistycznej rodziny, mającej związki z Werą
      Kostrzewą...
      • Gość: Kosz na śmieci Re: Listkiewicz ma cwaniactwo wypisane na gębie. IP: *.aster.pl 21.09.06, 22:25
        No i co z tego śmieciu ? Padlino pisuarowa. Każdego oplujesz śmieciu? A kim sam
        jesteś i co zrobiłeś poza szczynami do pisuaru ?
    • Gość: Mp40 Lato,nie będziesz już pił IP: 80.50.255.* 21.09.06, 14:36
      darmowej wódki z PZPN-owcami,i tego ci najbardziej żal.Pamiętasz Grzesiu jak rok
      temu mówiłeś,że młody Dziurowicz wymyślił sobie aferę z kupowaniem meczów.Co
      powiesz dzisiaj? Całe życie sprzedawałeś swoje tłuste d....sko,a to
      Gierkowi,Jaruzelskiemu,Milerowi,teraz skompromitowałeś się do końca popierając
      Listkiewicza.
    • Gość: ktoś Sam na to zapracował! Kara musi być! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:42
      ...
      • Gość: Ryszard Re: Sam na to zapracował! Kara musi być! IP: *.ed.shawcable.net 21.09.06, 14:59
        Mysle ze starsi panowie nie spelniaja roli do czego sa wybrani.Polska staje sie
        powoli bogatsza ,mamy bogatszych sponsorow i kluby beda mialy wiecej
        pieniedzy.Dlatego PZPN musi byc inny ,mlodszy bardziej wyksztalcony z wizja na
        przyszlosc.Sprawa naturalna jest zmiana warty.Tak stalo sie z pozostalosciami
        pokomunistycznymi u nas i tak sie dzieje na wegrzech.Mam nadzieje ze rozwiazemy
        problem PZPN u w sposob cywilzowany/
        • pandada pierdu, pierdu nie mam co robić 21.09.06, 16:25
          nic merytorycznego. Żadnego konkretnego zarzutu nie ma w tych komentarzach.
    • ak813 P. Lato, niech P. tez odejdzie. Baba z wozu koniom 21.09.06, 14:50
      lzej.
    • Gość: Endi Lato - działacz SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:55
      niech też już da sobie spokój z komentowaniem. Był w Sejmie, w komisji sportu i
      co zrobił przez cztery lata ?.
    • Gość: lelo Sam sobie zapracował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:57
      na swój wizerunek. Jakby miał trochę honoru odszedłby już dawno.
    • Gość: kibic Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.quinnpumps.com 21.09.06, 14:57
      Jak dlugo bedziemy ogladac ten smutny spektakl o nazwie PZPN. To "cialo" jest
      tak skompromitowane, ze nie potrafi juz dzialac. Zlikwidowac albo bedziemy miec
      wiecej tego samego. Na dyskusje i analizy jest juz za pozno.
    • happyhour Biedny Michaś:) Jak mi go żal zaszczutego... 21.09.06, 15:01
      ...biedaczka.. Moze jakiś ruch obrony Listka załozymy?
      • Gość: rebe(L) mnie też szkoda Misia... :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:14
        ajajaj... co on zrobi, co zrobi taki zaszczuty?
    • Gość: sympatico Dosyc IP: *.northernleasing.com 21.09.06, 15:17
      Wystarczy tych kretynskich wypowiedzi, jestescie beznadziejni w swoim
      krytykanctwie, w chorym kraju zyja chorzy ludzi i to widac na kazdym forum.
      Wlas was liczy sie tylko zeby komus dopie..c.
    • Gość: observer, the Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:26
      10000000% poparcia. listkiewicz nieudolnie rzadzi zwiazkiem. a trzeba wziaz go
      po prostu za ryj /pzpn a nie listkiewicza:)/ukrócic ustawianie meczy korupcje,
      przyjac nowe lepsze rozwiazania i uzdrowic marny stan polskiej piłki.
      • pandada brednie 21.09.06, 16:28
        korupcję ściga policja. PZPN w tym nie przeszkadza.
        • Gość: che gue Re: brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:01
          anucz się czytać baranku boży.
    • Gość: smerf madrala Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.dsl.bell.ca 21.09.06, 15:36
      Lato jestes debilem. Zamilcz. To jest najlepsze dla Ciebie.
    • Gość: Kyczbos Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:01
      Lato zawsze był komuszym dupkiem i takim pozostanie. Tak jak Szurkowski czy
      Szwińska.
      Koniec, kropka
    • Gość: Szary Grzegorz "Ja panu coś powiem" Lato IP: *.interecho.com 21.09.06, 16:02
      Dobry piłkarz był. Poza tym lepiej, żeby milczał
    • Gość: Pit Re: No i o to chodzi ze nic nie zrobil i dlatego IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.06, 16:07
      Listek, lato itd musza odejsc bo gdy by cos robili to stan Polskiej Pilki byl
      by inny!
    • Gość: groszeq Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.os1.kn.pl 21.09.06, 16:14
      z calym szacunkiem do pana Laty ale Listek jest sobie sam winny i nierozumiem
      slow zaszczuty. A kibice jak maja sie czuc??!!
    • Gość: BAJ Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:20
      Panie lato a z jakiej partii został pan senatorem.
      • Gość: LeonX Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.v.pppool.de 21.09.06, 16:32
        Lato lysy ch...z SLD broni Listkiewicza bo siedzi w mafijnym ukadzie po uszy.
      • Gość: js Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.hemocleanse.com 21.09.06, 16:34
        Dla mnie ten facio zawsze byl durniem. Na boisku tez glowy nie potrzebowal. W
        nogach byl dobry.
    • strzelec51 Lato: Listkiewicz zaszczuty 21.09.06, 16:41
      Faktem jednak pozostaje, ze to za prezesury Listkiewicza wyszla na jaw cala
      olbrzymia, jak czytam, korupcja w polskiej pilce noznej. Jakkolwiek nie sadze,
      zeby do tej korupcji doszlo wlasnie za "panowania" obecnego zarzadu to jednak
      wyglada na to, ze Listkiewicz i caly zarzad PZPN nie sa w stanie z ta korupcja
      sobie poradzic. Zas poziom polskiej ligi oraz reprezentacji zdaje sie siegnal
      juz kolejnego dna.

Ustepowac ze stanowiska nalezy (lub usuwac) nie tylko w razie popelnienia
      przestepstw lub naruszenia zasad statutowych ale takze w przypadku
      nieudolnosci. Listkiewicz i caly obecny zarzad PZPN sprawiaja na mnie wrazenie
      grupy ludzi nie majacych zielonego pojecia o tym co sie dzieje w pilce noznej,
      a juz w szczegolnosci jak tym problemom zaradzic. Zdaja sie w ogole twierdzic,
      ze problemu nie ma.
      • Gość: Warka z Tych p. Listkiewicz przestań płakać! Szkoda łez! IP: 195.117.234.* 21.09.06, 20:00
        strzelec51 napisał:
        > Faktem jednak pozostaje, ze to za prezesury Listkiewicza wyszla na jaw cala
        > olbrzymia, jak czytam, korupcja w polskiej pilce noznej..........

Kulturalna, spokojna opinia których mało.
        W tej imprezie na szczęście nie biorę udziału, podnieca mnie jak
        widok rozebranej małpy w ZOO, jednak słuchanie Pana Listkiewicza i jego
        kolegów, że jest zaszczuty,wdeptywany, sponiewierany, zniszczony, wulgarne
        ataki w mediach, grożby, profanacja grobu, ciężka sytuacja rodzinna, napaść,
        chuligańskie zaczepki itp.itd. czyli jeden wielki płacz budzi we mnie odrazę i
        wstręt. Do tych co to robią także. Albo jestem facetem z jajami, wiem co
        jestem „wart”, znam uwarunkowania tego kraju i podejmuję natychmiastową
        decyzję! A nie rozmieniam siebie i rodzinę całkowicie na drobne !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka