Gość: marcy IP: 62.233.204.* 21.09.06, 14:15 Panie Lato - jeden jedyny grzech listkiewicza: grzech zaniechania i robienie dobrej miny do złej, nieee, do tragicznej gry!!! Musi odejść, niechby i zaszczuty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nerd co ty gadasz Lato??!! stan polskiej piłki to mało? IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 14:16 ależ tam panuje klika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jesli nie za sytuacje w PZPN i wyniki to za co on IP: *.206.100.208.1dial.com 21.09.06, 15:07 Jesli nie za sytuacje w PZPN,lapowkarstwo sedziow, przekupywanie meczy, i balagan w PZPN, to za co Pan Prezes odpowiada ? Bo wychodzi na to ze za wyniki druzyny narodowej tez on nie odpowiada - wystarczy trenera zwolnic. Panie Lato, za co Pan Prezes odpowiada ? Bo zaloze sie ze jakby reprezentacja grala duzo lepiej na MS w Korei i na MS w Niemczech to Listkewicz by sie uwazal za jednego z ojcow zwyciestwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: jesli nie za sytuacje w PZPN i wyniki to za c 21.09.06, 15:12 po "mundialowej" katastrofie listkiewicz zarzekał się, że on za to nie odpowiada. krótko po tym oświadczeniu ogłosił, że jednym z jego sukcesów w prezesowaniu było to, że reprezentacja zakwalifikowała się do mistrzostw świata. komentarz chyba zbędny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta Grzesiu, oszczędź wstydu i nie broń Listkiewicza IP: *.aster.pl 21.09.06, 15:20 Czy stan w jakim jest piłka nie jest wystarczającym powodem. Jeżeli prawdą są szykany w stosunku do rodziny p.Listkiewicz to jest smutne. Z drugiej jednak strony gdyby nie uparte trzymanie się stołka do tego zapewne by nie doszło. Człowiek honoru, na miejscu Listkiewicza, podałby sie do dymisji 12 miesięcy temu i nie byłoby zaszczuwania etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta Listkiewicz, ksywka Pandada IP: *.aster.pl 21.09.06, 16:36 Nie kompromituj się pandada Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Lato: Listkiewicz zaszczuty 21.09.06, 14:22 Spadaj Lato ,już jesień za progiem.Ty też jesteś umoczony ,,senatorze z z SLD''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWW Towarzyszu Lato proszę nie płakać! IP: 217.96.118.* 21.09.06, 14:28 TOWARZYSZU LATO PROSZĘ NIE PŁAKAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Dokladnie! Listkiewiczowi zadnego zarzutu nie post 21.09.06, 14:30 awiono!Ale to jest normalne w IV RP ze sie zmusza ludzi do rezygnacji obciazajac ich zupelnie bezpodstawnie. Co do zas samego Listkiewicza - coz nie ma watpliwosci ze jego kres juz dawno mial miejsce i powienien sam zrezygnowac zaraz po WM2006 (na ktorym zreszta bylem i zal bylo patrzec jak nasi graja;(. NIestety Listkiewicz i reszta lesnych dziadkow wmowila sobie ze to nie ich wina (bo w sumie czy to oni biegaja na boisku?) i do dymisji sie nie podadza to teraz maja "w nagrode" prezent od pana ZERO Odpowiedz Link Zgłoś
pandada PZPN wybiera prezesa na kadencję 21.09.06, 16:20 w związku przeważają odoby cieszące się autorytetem w piłkarskim światku. Utytułowani piłkarze i trenerzy. Widocznie powinno być inaczej. Trzeba tam wprowadzić jakiegoś polityka PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.06, 14:31 "Nie pamiętają, że wtedy związek podjął radykalne decyzje, a prokuratura sprawę umorzyła - podkreślił." Może coś jest na rzeczy, że umorzyła? Może związek się pospieszył z reakcją? Pokazówka się nie udała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:36 a miała sie udac?? A te 4 mln złotych które zwiazek przegrała z Radomiakiem to tez nic skad Listek wezmie ta kase bo jak czytałem to ma pomysł zeby to była kasa zMinisterstwa Sportu czyli nasza podatników :( s4.metaldamage.pl/c.php?uid=117747 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprostowanie Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: 80.50.255.* 21.09.06, 14:51 Przegrał z Radomskiem,a nie z Radomiakiem.Radomsko prawie jak Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Lato wzruszający IP: *.fbx.proxad.net 21.09.06, 14:34 Przypomina mi się "Miś" Barei: "Mój mąż z zawodu jest dyrektorem". Listkiewicz z zawodu jest chyba prezesem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MayK Re: Lato wzruszający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:37 to nie bylo w Misiu a w Poszukiwany poszukiwana :) tez chyba zreszta Barei Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Listkiewicz był najlepszym polskim sędzią 21.09.06, 16:23 nie pamiętam, aby prezesował w dziedzinie sobie obcej. On nie jest funkcjonariuszem PiSu, który z magazyniera przeistacza się w speca od radia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picnik Re: Lato wzruszający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:52 panie Lato co opowiadasz sport to jedno bagno i szmbo i dobrze o tym wiesz paru kumpli z knajpy,przy pomocy paru agentów SB posiadają posadki za 50tys.miesięcznie i pieprzą o poprawie piułki nożnej w kraju.Jednagłupota dla maluczkich.Oni wódeczka panienki i mają w tyłku piłkę polską.Pod ścianę z takimi "działaczami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyges Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:34 jedno slowo: ROZPIEPRZYC!!! PZPNu juz sie nie da reformowac, zreszta FIFA w tym wzgledzie niewiele lepsza niestety Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Listkiewicz ma cwaniactwo wypisane na gębie. 21.09.06, 14:36 No i pochodzi z dobrej, komunistycznej rodziny, mającej związki z Werą Kostrzewą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosz na śmieci Re: Listkiewicz ma cwaniactwo wypisane na gębie. IP: *.aster.pl 21.09.06, 22:25 No i co z tego śmieciu ? Padlino pisuarowa. Każdego oplujesz śmieciu? A kim sam jesteś i co zrobiłeś poza szczynami do pisuaru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mp40 Lato,nie będziesz już pił IP: 80.50.255.* 21.09.06, 14:36 darmowej wódki z PZPN-owcami,i tego ci najbardziej żal.Pamiętasz Grzesiu jak rok temu mówiłeś,że młody Dziurowicz wymyślił sobie aferę z kupowaniem meczów.Co powiesz dzisiaj? Całe życie sprzedawałeś swoje tłuste d....sko,a to Gierkowi,Jaruzelskiemu,Milerowi,teraz skompromitowałeś się do końca popierając Listkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Sam na to zapracował! Kara musi być! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:42 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Sam na to zapracował! Kara musi być! IP: *.ed.shawcable.net 21.09.06, 14:59 Mysle ze starsi panowie nie spelniaja roli do czego sa wybrani.Polska staje sie powoli bogatsza ,mamy bogatszych sponsorow i kluby beda mialy wiecej pieniedzy.Dlatego PZPN musi byc inny ,mlodszy bardziej wyksztalcony z wizja na przyszlosc.Sprawa naturalna jest zmiana warty.Tak stalo sie z pozostalosciami pokomunistycznymi u nas i tak sie dzieje na wegrzech.Mam nadzieje ze rozwiazemy problem PZPN u w sposob cywilzowany/ Odpowiedz Link Zgłoś
pandada pierdu, pierdu nie mam co robić 21.09.06, 16:25 nic merytorycznego. Żadnego konkretnego zarzutu nie ma w tych komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endi Lato - działacz SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:55 niech też już da sobie spokój z komentowaniem. Był w Sejmie, w komisji sportu i co zrobił przez cztery lata ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Sam sobie zapracował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:57 na swój wizerunek. Jakby miał trochę honoru odszedłby już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.quinnpumps.com 21.09.06, 14:57 Jak dlugo bedziemy ogladac ten smutny spektakl o nazwie PZPN. To "cialo" jest tak skompromitowane, ze nie potrafi juz dzialac. Zlikwidowac albo bedziemy miec wiecej tego samego. Na dyskusje i analizy jest juz za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
happyhour Biedny Michaś:) Jak mi go żal zaszczutego... 21.09.06, 15:01 ...biedaczka.. Moze jakiś ruch obrony Listka załozymy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebe(L) mnie też szkoda Misia... :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:14 ajajaj... co on zrobi, co zrobi taki zaszczuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatico Dosyc IP: *.northernleasing.com 21.09.06, 15:17 Wystarczy tych kretynskich wypowiedzi, jestescie beznadziejni w swoim krytykanctwie, w chorym kraju zyja chorzy ludzi i to widac na kazdym forum. Wlas was liczy sie tylko zeby komus dopie..c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer, the Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:26 10000000% poparcia. listkiewicz nieudolnie rzadzi zwiazkiem. a trzeba wziaz go po prostu za ryj /pzpn a nie listkiewicza:)/ukrócic ustawianie meczy korupcje, przyjac nowe lepsze rozwiazania i uzdrowic marny stan polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada brednie 21.09.06, 16:28 korupcję ściga policja. PZPN w tym nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che gue Re: brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:01 anucz się czytać baranku boży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.dsl.bell.ca 21.09.06, 15:36 Lato jestes debilem. Zamilcz. To jest najlepsze dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyczbos Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:01 Lato zawsze był komuszym dupkiem i takim pozostanie. Tak jak Szurkowski czy Szwińska. Koniec, kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Grzegorz "Ja panu coś powiem" Lato IP: *.interecho.com 21.09.06, 16:02 Dobry piłkarz był. Poza tym lepiej, żeby milczał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: No i o to chodzi ze nic nie zrobil i dlatego IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.06, 16:07 Listek, lato itd musza odejsc bo gdy by cos robili to stan Polskiej Pilki byl by inny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszeq Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.os1.kn.pl 21.09.06, 16:14 z calym szacunkiem do pana Laty ale Listek jest sobie sam winny i nierozumiem slow zaszczuty. A kibice jak maja sie czuc??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAJ Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:20 Panie lato a z jakiej partii został pan senatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeonX Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.v.pppool.de 21.09.06, 16:32 Lato lysy ch...z SLD broni Listkiewicza bo siedzi w mafijnym ukadzie po uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Lato: Listkiewicz zaszczuty IP: *.hemocleanse.com 21.09.06, 16:34 Dla mnie ten facio zawsze byl durniem. Na boisku tez glowy nie potrzebowal. W nogach byl dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Lato: Listkiewicz zaszczuty 21.09.06, 16:41 Faktem jednak pozostaje, ze to za prezesury Listkiewicza wyszla na jaw cala olbrzymia, jak czytam, korupcja w polskiej pilce noznej. Jakkolwiek nie sadze, zeby do tej korupcji doszlo wlasnie za "panowania" obecnego zarzadu to jednak wyglada na to, ze Listkiewicz i caly zarzad PZPN nie sa w stanie z ta korupcja sobie poradzic. Zas poziom polskiej ligi oraz reprezentacji zdaje sie siegnal juz kolejnego dna. Ustepowac ze stanowiska nalezy (lub usuwac) nie tylko w razie popelnienia przestepstw lub naruszenia zasad statutowych ale takze w przypadku nieudolnosci. Listkiewicz i caly obecny zarzad PZPN sprawiaja na mnie wrazenie grupy ludzi nie majacych zielonego pojecia o tym co sie dzieje w pilce noznej, a juz w szczegolnosci jak tym problemom zaradzic. Zdaja sie w ogole twierdzic, ze problemu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych p. Listkiewicz przestań płakać! Szkoda łez! IP: 195.117.234.* 21.09.06, 20:00 strzelec51 napisał: > Faktem jednak pozostaje, ze to za prezesury Listkiewicza wyszla na jaw cala > olbrzymia, jak czytam, korupcja w polskiej pilce noznej.......... Kulturalna, spokojna opinia których mało. W tej imprezie na szczęście nie biorę udziału, podnieca mnie jak widok rozebranej małpy w ZOO, jednak słuchanie Pana Listkiewicza i jego kolegów, że jest zaszczuty,wdeptywany, sponiewierany, zniszczony, wulgarne ataki w mediach, grożby, profanacja grobu, ciężka sytuacja rodzinna, napaść, chuligańskie zaczepki itp.itd. czyli jeden wielki płacz budzi we mnie odrazę i wstręt. Do tych co to robią także. Albo jestem facetem z jajami, wiem co jestem „wart”, znam uwarunkowania tego kraju i podejmuję natychmiastową decyzję! A nie rozmieniam siebie i rodzinę całkowicie na drobne ! Odpowiedz Link Zgłoś