Gość: OBSERWATOR IP: 62.29.166.* 22.09.06, 00:11 ... ROZPĘDZIĆ GDAŃSKĄ CHOŁOTĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majster_g Re: Rasiści działali, a policja spała 22.09.06, 00:39 Mysle, ze to ostatni raz, kiedy goscie beda chcieli grac w Gdansku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damn Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 00:42 Mysle, ze Gdansk/3city bezpowrotnie stracil szanse na organizacje ME'2012, o ile te w ogole odbeda sie w PL i na Ukrainie :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Rasiści działali, a policja spała IP: *.dyn.optonline.net 22.09.06, 00:51 "Zwracamy się także z prośbą do wszystkich osób, które dysponują jakimkolwiek materiałem, czyli np. zdjęciami czy filmami z komórki pomocnymi w śledztwie, aby zgłosiły się do prokuratury przy ul. Piekarniczej 10 do pokoju 529. " to jak to jest? staroswieckie wskazanie sprawcy przez swiadkow nie jest juz nic warte? i jezeli nie ma czynu zarejestrowanego przez kamere , to przestepca jest bezkarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YooteQ Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.pogaduszki.pl 22.09.06, 01:07 tak wlasnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzynekbambo nastepnym razem... IP: *.dyn.optonline.net 22.09.06, 01:07 ...niech po meczu pobija rodakow, nikt sie nie bedzie czepial, jak w warszawie jakis idiota powiedzial amerykanskiemu zydowi: polska dla polakow, byla awantura na caly kraj, zrobiono oblawe jakby kogos zamordowal, a jak dwa tygodnie temu chuligani malo co nie zabili mojego szwagra (bialy, nie zyd) to policja byla zdziwiona, ze zamiast sie cieszyc, ze zyje, zabiera czas naszej kochanej wladzuni Odpowiedz Link Zgłoś
util Wspołczuję. 22.09.06, 09:45 Nie widzisz różnicy między zachowaniem rasistowskim czy antysemickim, a zwykłą chuligańską bójką. Dlatego tak zbierasz od życia. Twoje ograniczenia nie są juz tajemnicą dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti-fili21 Rasiści działali, a policja spała IP: 84.203.172.* 22.09.06, 02:23 choc jestem wielkim kibicem wisły kraków, a jak wiadomo kibice z pod wawelu sa przyjaciółmi kibiców lechii to takie po..e za przeproszeniem zachowania nalezy eliminowac, panowie, jestesmy w uni europejskiej, jedna rasa - ludzka rasa, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Nie spodziewali się . 22.09.06, 06:56 Czego tu się spodziwac po takiej policji.Beznadziejności, dyspozycyności etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas Rasiści działali, a policja spała IP: 83.175.181.* 22.09.06, 07:26 I Gdańsk chce mieć mecze ME ??? Śmiechu warte !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi z Wałbrzycha Rasiści działali, a policja spała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:55 Dziękujemy części "europejskich mieszkańców" Gdańska, dziękujemy organizatorom, dziękujemy policji, dziękujemy "VIPom" i ich ochroniarzom z trybuny krytej! Ewentualne mistrzostwa europy mamy "z głowy". Nie będzie nowych stadionów, autostrad, hoteli. Pozostaniemy nadal zacofaną prowincją europy. Panie ministrze Ziobro - czy bedzie pan ścigał tych rasistów z równym zapałem jak bezdomnego z dworca centralnego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanin Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:02 Na szczęście zdjęcia tych cymbałów są i będą udostępnione Policji. Mam tylko nadzieję, że zrobią z nich pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek wks [...] IP: *.e-wro.net.pl 22.09.06, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one race Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.70.152.198.in-addr.arpa 22.09.06, 11:08 WHITE GAMOŃ... Ile klas skończyłeś przedstawicielu "wyższej rasy"? Co w życiu osiągnąłeś? Siedzisz pewnie całymi dniami na swoim brudnym blokowisku i myślisz jak coś ukraść, czy napić się winka... Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian.galka Rasiści swoją drogą ale... 22.09.06, 08:05 może przydałoby się kilka zwolnień funkcjonariuszy gdańskij milicji za nie wywiązanie się z powierzonych (podczas meczu) obowiązków??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna A VIP-y nic nie widzialy rzecz jasna... IP: *.stat.gov.pl 22.09.06, 08:06 Skoro im zalezy na sporcie, to niech zeznaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.chello.pl 22.09.06, 08:43 cytat z forum lechii gdansk >Nie wiem czy ta "mala grupka" byla taka mala...nie wiem czy nie wiecej niz pol stadionu 'przesladowala murzynka', w mlynie slyszalem "KU KLUX KLAN" no i polecialo pare bananow.... Co do samych murzynow to czuje sie obrazany kiedy ktos mowi, ze jestesmy rowni. Roons ilu znasz czarnych poetow, filozofow, odkrywcow, ilu czarnych zmienilo zycie i bieg cywilizacji? Skoro jestesmy rowni i mamy takie same szanse to dlaczego w tym samym czasie kiedy my zyjemy w dobie mikroprocesorow, badamy dna oceanow i idziemy wciaz naprzod, oni umieraja z glodu i chorob? Kiedy poznasz ktoregos to bedzie mily i sympatyczny, poczekaj az zjedzie sie ich wiecej, beda sie laczyc w grupy a Ty zostaniesz "bialasem" ktory im przeszkadza w "ich kraju". Musisz sie jeszcze duzo nauczyc, jestes mlody, jeszcze kiedys zrozumiesz na jakich zasadach wszystko funkcjonuje. Badz dumny z tego kim jestes...moze niedlugo tylko to Ci zostanie. P.S ciekawe co bys powiedzial gdybys byl fanem Lazio Rzym www.lechia.net/forum/viewtopic.php?t=1275 zobaczcie głosowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one race Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.70.152.198.in-addr.arpa 22.09.06, 11:00 wydaje mi się, że to raczej ty powinieneś się jeszcze duuuużo nauczyć. To, że nie ma tak wielu czarnych poetów czy naukowców, nie oznacza że czarni są głupsi/gorsi. A co powiesz o Hindusach Arabach czy Żydach? Też dzikusy? Tyle że oni należą do białej rasy (dla ciebie: do "rasy panów"). A jeśli spojrzeć do historii, to inni "gorsi" czyli Azjaci (cesartwo Chin czy Japonii) byli znacznie rozwinięci cywilizacyjnie, gdy w tym czasie w większej części Europy mieszkańcy żyli w plemionach, chodzili boso okryci skórami i mieszkali w jaksiniach, szałasach czy lepiankach z gliny. A powodem tego, że w Afryce jest bieda, głód i choroby jest kolonizacja białego człowieka, czyli wyzysk i utrzymywanie w ciemnocie, po ty by móc łatwiej tam rządzić i czerpać zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Rasiści działali, a policja spała 22.09.06, 11:14 Gość portalu: one race napisał(a): A co powiesz o Hindusach Arabach czy Żydach? Też dzikusy? Tyle że > > oni należą do białej rasy (dla ciebie: do "rasy panów"). Nie jestem rasistą (a przynajmniej za takiego się nie uważam), ale coś Ci się popieprzyło. Hindusi i Arabowie nie należą do "białej rasy", co do żydów (wg słownika języka polskiego "żyd" pisze się małą literą), to zupełnie inna bajka. Ich nikt nie lubi dzisiaj, bo są takimi samymi terrorystami, jak muzułmanie, ta ich żydowska nienawiść do innych narodów jest wprost przerażająca. Jeśli mówimy o starożytnych cywilizacjach, to zgadzam się w pełni. Kiedy Chińczycy wymyślali dziejowe wynalazki Europejczycy właśnie schodzili z drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one race Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.70.152.198.in-addr.arpa 22.09.06, 11:52 Raczej mi sie nie popieprzyło, a Tobie kłania się szkoła... W powszechnym użyciu jest klasyfikacja wydzielająca od trzech do pięciu ras ("kolorów"), choć większość antropologów uważa, że kategorie te z trudem odpowiadają ściśle biologicznemu pojęciu rasy. Jeżeli jednak trzymać się badań najbardziej znanych antropologów, to według Georgesa Cuviera istnieją trzy główne rasy: - kaukaska - mongolska - negroidalna Żeby wyjaśnić znaczenia tych ras posłużę się opracowaniem wybitnego antropologa Carltona Coona, który co prawda wyróżnił pięć grup, ale na nasze rozważania nie ma to wpływu. KAUKAZOIDY (czyli rasa biała) - obejmuje rasę nordycką, alpejską i sródziemnomorską w Europie, dynaryków w Europie Wschodniej, na bliskim wschodzie i w Afryce Północnej oraz Hindusów w Indiach To zdaje się wyjaśnia moje wcześniejsze stwierdzenie. Dalej następują: MONGOLOIDY (rasa żółta) - t.j. Chińczycy, Japończycy, Azjaci, Eskimosi i Indianie amerykańscy NEGROIDY (rasa czarna) - Murzyni i Pigmeje KAPOIDY (rasa czarna) - Buszmeni i Hotentoci w Afryce AUSTRALOIDY (rasa czarna) - Aborygeni, Negrotysi, Tasmańczycy i Papuomelanzyjczycy Pozdrawiam P.S. ONE RACE - HUMAN RACE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZS Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.trustnet.pl 23.09.06, 09:24 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Śląsk i Lechia !!!!! IP: 62.29.170.* 22.09.06, 08:50 Śląsk i Lechia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.chello.pl 22.09.06, 08:54 img262.echo.cx/img262/6875/12zh.jpg nowa k*** flaga k*** lechii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Dlaczego dopiero teraz ta afera ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:19 Co ciekawe te flagi, transparenty itd. wieszane są za przyzwoleniem wladz klubu. Tzw "klub kibca" udaje się przed meczem do magazynku klubu z tamtąd odbiera flagi i wiesza na płocie (ty flag jest więcej, hools itd). Niestety ale to co się dzieje na mojej Lechii to jest jeden wielki przekręt. Żenujące jest oburzenie władz klubu, piłkarzy nie wspominając o Adamowiczu. Przecież rasizm na Lechii jest od wielu wielu lat. Nikt do tej pory nie wspomniał o tym nawet słowa. A przecież to nie jedyny problem na stadionie. Jest jeszcze banda przychodząca na mecze dla zadymy. Bitwy z policją które widziałem na wielu meczach w zeszłym sezonie. Sam nasz Pan prezydent miasta dwa lata temu uciekał z meczu żeby przypadkiem nie zostać pobitym. Wtedy nie było wielkiego oburzenia, zamykania stadionu, afery na całą Polskę. Ale co się dziwić skoro władzę w Lechii trzymają "kibice" A Pan Adamowicz stara się dbać tylko o swój elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq w polsce nie ma wiekszych problemow ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:28 teraz walkaz rasizmem jest na topie ;) i sama walka z rasizmem jest objawem rasizmu :) ja - bialy (lepszy) ratuje z opresji kolorowego (gorszy) bo on sobie sam nie poradzi i go biali zli beda chcieli - obrzucac bananami ?;D i jak to wyglada ? zamiast pozostawic bieg wydarzen samemu sobie (nie mowie o tolerowaniu zamieszek) otacza sie kolorowych opieka jak jakies zwierzątka ja nie wiem czy nazwanie kogos malpa jest gorsze niz zostanie np.cw..em czy jakims skur***synem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Rasiści działali, a policja spała IP: *.chello.pl 22.09.06, 09:45 Gazeta już się powtarza. Zmieńcie temat bo sie robi nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekibic Rasiści działali, a policja spała IP: 82.160.159.* 22.09.06, 10:09 A gdzie była GW w czasie poprzednich ekscesów stadionowych bandytów.Rok temu odbywał się mecz Lechia-Widzew.W czasie meczu przez 90 minut 10000 "kibiców" krzyczało:Widzew k...a,ja tej k....wy nienawidzę.Mecz był filmowany,na meczu obecna była prasa i Paweł Adamowicz Prezydent Gdańska z którego strony nie było żadnej reakcji,nie reagował też spiker.Następnego dnia w Gnieazecie Wyborczej były tylko zachwyty nad wspaniałym dopingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf policja jak zwykle śpi 22.09.06, 10:14 pewnie wytłumaczą się że nie mają kasy na kamery.uhh.to już jest nudne. kolorowy świat na www.asiaq.pl wygraj szkolenie na www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog policja nie dopelnila obowiazkow IP: 217.153.159.* 22.09.06, 10:39 to jest po prostu skandal! jak taki klub jak lechia moze miec licencje? jak policja moze nakierowywac jedna kamere na sektor kibicow lechii, podczas gdy oni siedza na glownej? wedlug mnie to jest niedopelnienie obowiazkow przez policje. skandal. jakim cudem tez gdansk jest typowany do miasta goszczacego euro? tam nie ma klubu I-ligowego od lat a kultura tej garstki kretynow jest ponizej wszelkich poziomow. skandal goni skandal. a rasizmu i huliganow ze stadionow nie da sie wygonic bez policji. ta niestety ma tylko dwie kamery. co za pech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: policja nie dopelnila obowiazkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:50 teraz walkaz rasizmem jest na topie ;) i sama walka z rasizmem jest objawem rasizmu :) ja - bialy (lepszy) ratuje z opresji kolorowego (gorszy) bo on sobie sam nie poradzi i go biali zli beda chcieli - obrzucac bananami ?;D i jak to wyglada ? zamiast pozostawic bieg wydarzen samemu sobie (nie mowie o tolerowaniu zamieszek) otacza sie kolorowych opieka jak jakies zwierzątka ja nie wiem czy nazwanie kogos malpa jest gorsze niz zostanie np.cw..em czy jakims skur***synem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog Re: policja nie dopelnila obowiazkow IP: 217.153.159.* 22.09.06, 11:16 jesli takie jest twoje zdanie na ten temat to nie mamy o czym rozmawiac. nas jest 40 milionow, czarnoskorych jest dajmy na to 10 tys. i tak, sa slabsi, nalezy im sie specjalne traktowanie, bo sami nie dadza sobie rady. jesli jestes taki kozak to jedz do harlemu albo bad stuy w ny i tam sprzedaj ten temat. ja z checia zostawilbym cie tam "biegowi wydarzen". Odpowiedz Link Zgłoś
a.malin Cały naród czci swój Gdańsk 22.09.06, 11:21 To nie rasistowskie pobudki doprowadziły do tej manifestacji chamstwa. Regionalny szowinizm kwitnie w trójmieście na niespotykaną gdzie indziej skalę. Cała (prawie) Polska użyźnia tę chorą kulturę. W mediach mamy nieustający festiwal ku czci gdańskich świętych krów. „Solidarność” wywalczyli nam gdańszczanie (kiedy ośmielam się zauważać, że zgodę na wolne związki uzyskał 30 sierpnia szczeciński MKS – słyszę, że to była ...ubecka prowokacja). Uroczystości ku czci zwycięstwa Gdańska nad europejskim komunizmem przechodzą w akademię upamiętniającą rocznicę napaści Hitlera na Gdańsk. Później mamy serię najbardziej rozreklamowanych wydarzeń pop-kultury, które koniecznie muszą się odbywać w trójmieście. Do tego dochodzi bezwstydne faworyzowanie regionu przez władze centralne przy rozdzielaniu wszelkich zaszczytów i korzyści. Gdański szowinizm był zawsze szczególnie agresywny wobec Szczecina. Oni nie mogą się ciągle pogodzić z tym, że w wyniku powojennego przyłączenia części Pomorza do Polski, wyrósł im konkurent nad Bałtykiem, że stracili wyłączność na sprawy morskie. Nadęty gdańszczanin nie potrafi przegrywać – jak rozpieszczony bachor, który rzuca się na podłogę by wymusić na rodzicach zmianę decyzji. Zachodniopruscy szowiniści nie dopuszczali myśli, że drużyna ze Szczecina może wygrać u nich mecz z najlepszym zespołem w całym Gdańsku. Zdawali sobie sprawę, że ich II ligowi faworyci nie mieli szans w sportowej rywalizacji z „Dumą Pomorza” postanowili więc coś wykombinować. Rasistowskie ekscesy to był środek do osiągnięcia celu. Jestem przekonany, że gdyby wymyślili coś „lepszego” na zniszczenie psychiczne przeciwnika to wybraliby skuteczniejszy instrument, ale czy można było wymyślić coś „lepszego” na drużynę, w której większość zawodników to ciemnoskórzy Brazylijczycy? To było cynicznie wyreżyserowane przedstawienie. Sądząc po ucieszonych minach działaczy (patrz zdjęcia) i niemożności ustalenia winnych – chuligani mieli co najmniej aprobatę władz i sponsorów klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagro Rasiści działali, a policja spała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:41 policjanci to też ludzie ale o ograniczonych poglądach precz z lechią do 4 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
irek241 Rasiści działali, a policja spała 22.09.06, 11:51 Przecież banany dostarczył Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR Rasiści działali, a policja spała IP: *.eia.pl 22.09.06, 13:11 Obozy koncentracyjne dla Polaków we Włoszech jakoś nie oburzają tak redaktorów "wyborczej" jak kilka bananów rzuconych w Gdańśku. To, że polityczna poprawność doprowadziła do tego, że w granice Europy mieszka dziś wiele milionów muzułmanów,którzy w 2050 roku maja stanowić 25 proc. populacji(napewno wiele wiecej porownuujac liczbe ludzi mlodych)jest w porządku.To,że nasza cywilizacja jest zagrozona od wewnątrz i zewnatrz, prze pragnacych jej diabolicznie zniszczyc wyznawców zla jakim sa muzulmanie tez nie jest dostrzegane. Widoczna jest za to, nie mająca żadnych konsekwencji egzystencjonalnych dla naszej cywilizacji postawa grupy kibiców Lechii, kóry w ten sposób chccieli pokazac, ze świat w którym ludzie wywodzacy sie z kregów cywilizacji zachodniej jest zagrozony przez dynamiczniejsze demograficznie cywiilizacje wschodu jest dla nas wszystkim zagrożeniem. To, że byli to Brazylijczycyu nie ma to znaczenia, kwesta miala zapewne znaczenie symbolicznego sprzeciwu wobec starzenia sie i wymierania ludzi zachodu i jednoczesnej bomby demograficznej w krajach 3 go świata. pozdro dla racjonalnych. p.s krzyż celtycki symbol chrześijanstwa , ktory jest na oficjalnych uroczystosciach państowwych tez na stadionie byl by zabroniony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog Re: Rasiści działali, a policja spała IP: 217.153.159.* 22.09.06, 13:18 buahahhaaha to jakis zart, tak? ty to napisales dla jaj, tak? czy naprawde tak myslisz? jesli to na serio to zal mi ciebie. bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 13:22 jeśli stado tych idiotów ma byc reprezentantami cywilizacji zachodniej to ja nie chce byc w tej cywilizacji. rasizm i nazizm sa pseudonaukowymi teoriami, z ktorymi sie nie dyskutuje, bo nie maja racjonalnych podstaw. Polak, ktory wychwala Hitlera nie ma prawa nazywac sie Polakiem. Wywieszajac na plotach idiotyczne haselka nazisci z lechii pokazuja, po ktorej stronie cywilizacji stoja - na szczescie sa na przegranych pozycjach, czas nazizmu sie skonczyl, wasze utopijne wizje nigdy nie zostana zrealizowane i predzej czy pozniej bedziecie musieli sie z tym pogodzic. albo wydoroslecie i wezmiecie sie do uczciwej pracy albo na starosc wpadniecie w apatie i zobaczycie, jak zmarnowaliscie zycie stojac po stronie calkowicie przegranej i nieslusznej sprawy. Z nazistami sie nie dykutuje bo oni nie uznaja dialogu, a to chyba podstawa jakiejkolwiek rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.eia.pl 22.09.06, 13:34 Według nauki o cywilizacjach murzyni nie stworzyli żadnej cywilizacji i to jest fakt. To nie jest rasizm tylko nauka. Teoria wyzwań i odpowiedzi Ardnolda Toynbbe wyjasnia dlaczego nie stworzyli zadnej cywilizacji. Warunki geograficzne w których zyli, nie dąły im odpowiedniego wyzwania do doskonalenia kultury materialnej, poniewaz wszystko mieli "pod ręką" Weźcie się za czytanie. Co do nazizmu to oczywiście jako socjalizm był niedpopuszczalny i to nie ulegha watpliwosci. Kibice Lechii jak podejrzewam, wcale nie utożsamiaja się tą ideologią, jest to jedynie manifestacja ich radykalizmu wobec kanonów "politycznej poprawności".Co do reszty to zobaczcie do czego doprowadzila polityczna poprawnośc i tzw "państwo dobrobytu". Do sytuacji, ze cywilizacja zachodu stoi przed gigantycznym wyzwaniem starzenia sie spoleczenstwa i ekspansjonizmem islamu, ktory w postaci "mesjanizmu" Ahmenideżada, prezydenta Iranu, chce doprowadzic do upadku nasza cywilizacje, ktora uwazaja za uosobienie zła. Tym samym miliony muzułmanów to 5 kolumna wewnatrz Europy, ktora chce nas zniszczyć. To jest grozne dla nas a nie to, ze zarabiajacy wiele tysiecy zlotych Brazylijczycy z Pogoni , pracujacy w Polsce, zostali obrażeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.eia.pl 22.09.06, 13:36 Oczywiście, Arnolda Toynbee, Zachęcam Was do lektury dzieł tego genialnego historiozofa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR Re: Rasiści działali, a policja spała IP: *.eia.pl 22.09.06, 13:53 Mój głos w dyskusji na portalu "GW" jest skierowany przeciwko nadmiernej reakcji wobec tego wydarzenia. W Polsce jest wiele rzeczy do zrobienia wymyśla się jednak tematy zastępcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR jak"geje"adoptuja dzieci jest ok ale banany sa zle IP: *.eia.pl 22.09.06, 13:41 Aby wzmocnić morale rodziny i uwypuklić jej doniosłą rolę, która jest niczym innym jak prawem naturalnym, należy zdegradować i moralnie napiętnować status związków między obydwoma osobami tej samej płci do rangi nieoficjalnych, aczkolwiek pozbawionych sankcji karnych „wybryków”, które nie są mile widziane w przestrzeni publicznej jako nieestetyczne i niemoralne z puntku widzenia możliwości zostawienia po sobie potomstwa. Należy sobie jasno uświadomić całkowity banał, który jednak pod pozorem emancypacji mniejszości jest dziś niepoprawny politycznie a mianowicie to, że homoseksualiści nie mogą mieć dzieci. Takie przewartościowania w stosunku do przykladowego dziecka, adoptowanego przez parę mężczyzn, które tym samym nie staje się najważniejsze, czyli traci podmiotowość, lub staje się wręcz narzędziem do osiągnięcia przyjemności dla par homoseksualnych, które poszukuje upragnionego szczęścia dla siebie w akcie adopcji dziecka nie bacząc na naturalne uwarunkowania, które różnicują silnie płeć. Tak więc agresywne mniejszości jak homoseksualiści i feministki pełne pychy i pogardy dla wieków tradycji dokonują pod płaszczykiem walki o wolność jednostki degradacji czynników historycznych na rzecz kultu własnej grupy i jej stylu życia, pozbawionego żadnych hamulców pochodowi nowych żądań i kaprysów towarzyszy wyższość z jaką traktują ludzi o odmiennych niż oni poglądach. Ten calkowity brak tolerancji wobec normalności oraz pogarda z jaką traktuje się naturalne uwarunkowania, jest lansowany jako walka z ignorantami, faszystami czy zabobonami. Obecnie na przykladzie dzisiejszej Unii Europejskiej, widać, że relatywiści odnieśli zdecydowany tyumf co najłatwiej widać po języku oficjalnych dokumentów unijnych, gdzie homofobia jest „chorobą”, która jest sankcjonowana karnie. Tak więc na tym przykladzie widzimy jak relatywizm, oraz propagowanie wszelkich „politycznie poprawnych” tez, łączy się z nadmierną biurokracją, fiskalizmem, i nadmierną ingerencją państwa we wszystkie przejawy ludzkiej aktywności Odpowiedz Link Zgłoś