Dodaj do ulubionych

Scholes oskarżony o homofobię

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:23
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • 1410_tenrok Gaye - to rasa????? 28.09.06, 12:59
      To by wiele tłumaczyło
      • Gość: Shawshank Re: Gaye - to rasa????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:10
        Owszem - rasa panow, ktorej naleza sie wszystkie przywileje i prawa. A za
        homofobie - prosta droga na dozywocie.
        • Gość: heteryk Re: Gaye - to rasa????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:04
          Rasa panow hahaha. Bez normalnych ludzi ta cala rasa panow by nie powstala
          • Gość: Elton John Wszyscy piłkarze to pedały. IP: *.aster.pl 28.09.06, 23:17
            Wszyscy piłkarze to pedały, tworzą drużyny we własnym zakresie. Żadnej kobiety.
            To co sądzić o takich facetach. Pedały i już. I za co go karać? Że obraził sam
            siebie?
        • Gość: homofob? Re: Gaye - to rasa????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:15
          oczywiscie ze rasa a do tego rozpieszczana...jak kiedys rozpieszczano zydow tak
          teraz dogadza sie na kazdym kroku pedalom...skoro mowa o tolerancji to czemu
          nie mozna zaakceptowac zoofilii, nekrofilli, pedofilii itd itp ;) w koncu to
          tez choroby...PS nie zebym byl zoofilem lub kims podobnym tak tylko pytam ;)
          • Gość: abadoon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:42
        • Gość: zenek Re: Gaye - to rasa????? IP: *.dsl.bell.ca 28.09.06, 23:37
          Zycze wszystkim pederastom ,zeby im zarosly dupy!!
      • arius5 Nie, Gaye to piosenkarz 28.09.06, 16:20
        en.wikipedia.org/wiki/Marvin_Gaye
      • Gość: starski Re: Gaye - to rasa????? IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 28.09.06, 22:57
        Geje nie sa zadna mniejszoscia na podobienstwo np. mniejszosci etnicznych. To
        po prostu p..dolacy inaczej. Ich sprawa jak to robia. Nie zycze sobie zeby
        zatruwali przestrzen publiczna swoimi upodobaniami. Niech ida z tym do sypialni.
        Niech mnie przeprosza za to, ze sie obnosza ze swoja seksualnoscia.
      • Gość: marcu STOP Pedałom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:18
        Już dość. Niedługo nie będzie można kumplowi powiedzieć "ty pedale" bo ktoś
        usłyszy i pozwie do sądu.
    • Gość: delobbe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:10
      • Gość: adam a moze to TWoj kolega IP: *.hsd1.in.comcast.net 28.09.06, 14:27
        delobbbe moze jestes kolega tego pana ?
        www.langenord.nazwa.pl/flash/rysiu.html
        hahahahahah bo na to mi wyglada
    • bernard.gui Kabaret... 28.09.06, 13:21
      "Tatchell proponuje także, aby wysłać Scholesa na zajęcia, których celem jest
      "wyleczenie" z homofobii. - Może wtedy nas zrozumie - stwierdził."

faszyści :]
      będą mu robić pranie mózgu!

"Znam mnóstwo gejów piłkarzy, czy biseksualistów, którzy obawiają się ujawnić i
      zmuszeni są do prowadzenia podwójnego życia. Przyczyną jest tradycja bycia
      "macho" w futbolu."

mnnnnóstwo?!
      no jaaasne! chyba w jakiejś GejLidze :D

--
      ONLY CAPITALI$M
      • Gość: lubielizac(;) Re: Kabaret... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:30
        > "Znam mnóstwo gejów piłkarzy, czy biseksualistów,
        > którzy obawiają się ujawnić i
        > zmuszeni są do prowadzenia podwójnego życia. Przyczyną jest tradycja bycia
        > "macho" w futbolu."
        >
        > mnnnnóstwo?!
        > no jaaasne! chyba w jakiejś GejLidze :D

Nie, w normalnej lidze. Wielu sportowców (szczególnie 'poprularne' w USA) dopiero po zakończeniu kariery przyznaje się do bycia gejem. Bo jakby kumple z np. futbolu amykańskiego patrzyli na kolegę-geja?
        Nie uciekniesz od prawdy, co nie zmienia faktu, że geje to pedały i mniej mają praw tym lepiej. ;]
      • Gość: Pio Zgadzam sie z bernardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:46
        Albo w piłkarskiej lidze amatorskiej pływaków synchronicznych :P

Chodzi o to, że do uprawiania futbolu na najwyższym światowym poziomie to trzeba
        niestety mieć "twarde jaja" (kontuzje, blokowanie strzałów typu "roberto carlos"
        nosem itd..). A zniewieściały facet, moim zdaniem, już w futbolu młodzieżowym
        dałby sobie spokój.

PS. Zaznaczam, że nie jestem tzw. homofobem i mam paru znajomych gejów, których
        nigdy nie dyskryminowałem ani słowami ani patrząc jak się czasem zachowuja, ot co!
        • Gość: igoria Re: Zgadzam sie z bernardem IP: *.catv.net.pl 28.09.06, 14:11
          "Zniewieściały facet"??? Człowieku, uważasz, że zniewieściałe ciotki pchałyby
          się do futbolu? Tam idą prawdziwi, twardzi faceci, również geje, o których byś
          w życiu nie powiedział, że są gejami.
          • Gość: jaszczur Re: Zgadzam sie z Igoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:18
            Widzisz Igoria oni patrza na to stereotypami napatrzyli sie na jakies
            holywodzkie produkcje i dla nich gej to wlasnie zniewiescialy facet. Najlepsze
            jest to ze gdyby dowiedzieli sie, ze idole ktorzy wisza na plakatach w ich
            pokojach sa gejami to co by zrobili ... zaraz, zaraz ... a dalczego wieszacie
            sobie innych facetow na scianach hahahah :) ???
            • Gość: Pio Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:26
              A zatem jest podział? Bitch i Butch? Pasywny nie zostanie futbolistą, a aktywny
              może? Zatem nie we wszystkich homoseksualistach występuje pierwiastek żeński?
              Kurde wyjaśnijcie mi to, bo co się jakiś gej w telewizji wypowiada to jakoś
              Schwarzenneger-Stalonea nie przypomina...

Tak bajdełej to sobie zdjęć z facetami na ścianach nie wieszam (z kobietami
              również). Czy każdy musi sobie coś wieszać na ścianie?? :P
              • Gość: jaszczur Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:30
                nie kazdy musi ale wiekszosc z nich byc moze to robi - albo idzie z kolgami na
                piwo ... a to juz jest podejrzane prawda ? a czemu nie pojdzie z kolezankami
                ogladac meczu tylko z kolegami :) byc moze lubi ich bliskosc :) :P
                • Gość: Pio Niby tak ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:59
                  Wiesz, po ponad dwóch latach, moja dziewczyna o futbolu wie tyle, że Franek to
                  jest za...isty piłkarz, Dudek jest bramkarzem a Krzynówek jest brzydki :)
                  Ale i tak często chodzi z nami do knajpy na mecze (zawsze ktoś musi zająć
                  miejsce tyłem do telewizora :P). Co nie zmienia faktu, że znam parę dziewczyn,
                  które się interesują piłką. Ale to jest i tak pewnie z 10 razy mniej niż faceci,
                  stąd pewnie ta większość w knajpach...
                  • el_kooba Re: Niby tak ale... 28.09.06, 15:32
                    Wiesz, po ponad dwóch latach, moja dziewczyna o futbolu wie tyle, że Franek to
                    > jest za...isty piłkarz, Dudek jest bramkarzem a Krzynówek jest brzydki :)
                    > Ale i tak często chodzi z nami do knajpy na mecze.
                    Z tym Frankiem, to trochę przesadzasz ;P a co do wykorzystania dziewczyny w
                    knajpie na meczu, to warto też żeby miała prawo jazdy, zawsze wtedy może do domu
                    mnie odwieźć ;P wtedy to się przynajmniej nie boję z nią jechać ;P
              • Gość: Red_Devil Ignorant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:17
                Widać, że jesteś ignorantem i w życiu nie znałeś geja... a moze nie wiedziałeś
                ;) geje nie musza byc z niewieściali... bardzo wielu z nich nienawidzi tego i
                zachowują sie normalnie, tyle, ze np. są bardziej wrażliwi ;)
                PS: w wielu amer. filmach gejami są harleyowcy w skórach i łańcuchach, "twardzi"
                faceci, z "jajami", istne "macho" :)
            • Gość: hrb Uszaszowski Droga meska cioto.... IP: *.53.194.203.dial.dynamic.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 28.09.06, 18:34
              Twardych pedalow nie biora do zadnej armii i to tylko dlatego ,ze sa ciotami.
        • Gość: realista Re: Zgadzam sie z bernardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:26
          > PS. Zaznaczam, że nie jestem tzw. homofobem i mam paru znajomych gejów, których
          > nigdy nie dyskryminowałem ani słowami ani patrząc jak się czasem zachowuja, ot
          > co!

Boisz się, że cię wyślą na przymusowe zajęcia? :>>>
    • Gość: kuba Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.net.autocom.pl 28.09.06, 13:21
      hmmm... to co w takim razie zrobić z motherfuckerami?
      Prosze admina o wyrozumialosc ze wzgledu na brzydkie slowo.
    • Gość: Tomek Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.pro-internet.pl 28.09.06, 13:29
      Fuckin' faggot to zwrot patologiczny, który ma na celu podkreślenie poglądu
      wypowiadającej je osoby względem gejów. Autor tego stwierdzenia wyraża swoje
      zdanie na temat 2 jednostek:

1) osoby obrażanej;
      2) gejow, nazwanych w tym przypadku pier***onymi

W Polsce byłoby to jeszcze do przyjęcia z powodu wiadomej opini osób
      publicznych względem homoseksualizmu.

Wielka Brytania, a w szczególności Anglia to kraje daleko zaawansowane w
      dialogu tolerancji homoseksualnej, więc powyższą wypowiedź można uznać za co
      najmniej skandaliczną.
      • Gość: albert No to jak???!!! IP: 129.35.231.* 28.09.06, 14:31
        To jak mu miał powiedzieć skoro by wnerwiony i chciał go obrazić - "Motyla
        noga, kurczę pieczone, jasny gwint co Pan Szanowny Panie Sędzio piłkarski do
        diaska i kroćset robi?!" Tak??? Żyjecie ludzie w realu czy wirtualnie? A
        graliście kiedy w piłkę nożną? I jak ktoś Was skosił to mówiliście mu: "Ooooch,
        co to było? Mógłbyś przeprosić skarbie?!" czy raczej: "K..wa! Poj..ało cie
        palancie??!! Złamiesz mi pier...loną nogę!!!" ????????
        • Gość: Tomek Re: No to jak???!!! IP: *.pro-internet.pl 28.09.06, 15:01
          Nie rozumiesz. Ja też mam w zwyczaju nazywać kogoś pier***onym pedałem ale do
          gejów nic nie mam, ot takie przyzwyczajenie. Wiem, że gdybym był panem
          Scholes'em musiałbym liczyć się z konsekwencjami.
          • Gość: albert Re: No to jak???!!! IP: 129.35.231.* 28.09.06, 15:25
            Masz rację - "pedał" to nistety słowo które weszło do kanonu przekleństw
            podobnie jak "Żyd" czy "Ku..".I większość ludzi wypowiada te przekleństwa nie
            mysląc o tym żeby delikwenta porównać do geja, obywatela Izraela, czy
            prostytutki. Niestety tak jest z językiem. I tego nie pochwalam żeby było
            jasne. Tylko wydaje mi się że niektórzy chcą walczyć z wiatrakami.
        • Gość: PC Re: No to jak???!!! IP: 195.85.229.* 28.09.06, 23:35
          > co to było? Mógłbyś przeprosić skarbie?!" czy raczej: "K..wa! Poj..ało cie
          > palancie??!! Złamiesz mi pier...loną nogę!!!" ????????

I w tym momencie (stosując nowoczesne zasady politycznej poprawności) obrażasz
          graczy w palanta i niepełnosprawnych którzy stracili nogi
    • Gość: grz niedługo nie będzie można używać słowa "k....", bo IP: *.stat.gov.pl 28.09.06, 13:50
      będą protestować prostytutki
      • Gość: Drk Re: nied?ugo nie be˛dzie moz˙na uz˙ywac´ s?owa "k. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:55
        dokladnie to samo pomyslalem :D
        • Gość: mixer Słowa "murzyn" już podobno nie można... IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 22:49
          I wielu innych też. Tak nas starają się wytresować gejowate środowiska...
    • Gość: Gucio Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:02
      to ten sedzia jest naprawde gejem? to sie nie dziwie Scholsowi...
    • Gość: ? Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: 204.52.187.* 28.09.06, 14:07
      A ja jestem mały i mówią do mnie kurdupel... Powinno to być traktowane na równi
      z rasizmem i homofobią... Niech mnie ktoś przeprosi!!!
      • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:14
        to chamstwo, ze ktos do Ciebie mowi Ty kurduplu ! i powinienes domagac sie
        przeprosin . no chyba ze sam chcesz byc tak nazywany... sam tego nie wiesz ...
        wiec wyglada na to ze to akceptujesz
        • pacal2 heh, dobra, ale bądźmy poważni :D 28.09.06, 14:41
          > Ochrona stadionu winna identyfikować fanów, którzy wykrzykują homofobiczne hasła
          > i przekazywać ich policji, a ta powinna ich aresztować i stawiać przed sąd.

I co jeszcze? Przeprosiny przeprosinami, ale pod sąd? Szczególnie, że kibice nie
          wykrzykują tych słów pod konkretnym adresem, tylko co najwyżej "pierdzą ogólnie
          w kierunku" drużyny przeciwnej i jej kibiców.

Zabawny typek. Jak można kogoś, kto jest tak przewrażliwiony, traktować
          poważnie. Ciekawe czy jest równie wrażliwy na cudze odczucia.

Niech się zastanowi, czy kogoś nie uraził nazywając go homofobem, przecież to
          niegrzeczne :D A jeśli tak - zgodnie z jego teorią - wyłapywać i pod sąd ;P
        • bernard.gui Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 14:42
          > to chamstwo, ze ktos do Ciebie mowi Ty kurduplu ! i powinienes domagac sie
          > przeprosin .

nie tylko przeprosin!!!
          takie zachowanie powinno być traktowane na równi z rasizmem!
          trzeba ich wysłać na przymusowe "zajęcia których celem będzie wyleczenie ich z
          tej fobi wobec kurdupli" ;D
          buhahahha

ps. żeby nie było wątpliwości - naśmiewanie się z kogoś to brak kultury (nie
          dotyczy naśmiewania się z postów "jaszczura" ;] )!

--
          ONLY CAPITALI$M
          • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:45
            a wiec sa rowni i rowniejsi ? pzodrow Romana i swoich kolegow z MW
            • bernard.gui Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 15:26
              nie znam osobiście żadnego Romana
              a żeby któryś z moich kolegów należał na MW to też nie słyszałem (może się
              kryją... buhahah)!

a co do tych "równych i równiejszych" to zwróć uwagę, że na końcu była emotikona
              ";]" podkreślająca IRONIĘ tego zdania!!!!

--
              ONLY CAPITALI$M
              • el_kooba Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 15:38
                Ja osobiście myślę, że ONI nie zawsze rozumieją ironię, nie wiem, z czego to się
                bierze ;P
                • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:41
                  widzisz ktos stoi w obronie pewnych wartosci a wy od razu myslicie ze jest
                  homoseksualista ! :) taka generalizacja ? co to dziwne ze heteryk broni
                  homoseksualistow ?
                  • el_kooba Nie mówiłem, że jesteś homoseksualistą 28.09.06, 18:28
                    Nie powiedziałem nigdzie, że jesteś honoseksualistą, czy jak kto woli gejem.
                    Pisząc "oni" miałem na myśli całe lobby homoseksualne, czyli także tych, którzy
                    są zwolennikami organizowania wszelkich marszów (nie)równości itd. Zresztą nie
                    ukrywam, że chciałem Cię sprowokować ;P udało mi się. Wrażliwy na tym punkcie
                    jesteś ;P
          • Gość: jaszczur Jan Pawel II.. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:48
            tzn ze napisanie ze Jan Pawel II byl pedalem tez nei jest obrazliwe ??? bo niby
            dlaczego sie obrazac ? przeciez w stwierdzeniu pedla nie ma nic obrazliwego
            • bernard.gui Re: Jan Pawel II.. ? 28.09.06, 15:31
              > tzn ze napisanie ze Jan Pawel II byl pedalem tez nei jest obrazliwe ??

a był?!
              jeżeli nie był to nie ma znaczenia czy jest obraźliwe - jest zwykłym kłamstwem!
              równie dobrze możesz napisać, że JP2 miał schizy, był zoofilem lub maił jakieś
              inne problemy natury psychicznej czy seksualnej. według mnie nie jest to
              obraźliwe , bo każdy może być na coś chory i to nie jest śmieszne. ale jest za
              to nie prawdą.

ps. napewno nie nazwałby tego jakąś "homofobią" i nie wysyłałbym Cię na "kursy"
              leczące z "homofobii"

--
              ONLY CAPITALI$M
              • Gość: jaszczur Re: Jan Pawel II.. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:39
                tzn ze nazwanie sedziego pedalem nawet gdyby nim nie byl tez uwazasz za
                obrazliwe tak ??? czyli nie mozna nazywac kogos pedalem ?
                • bernard.gui Re: Jan Pawel II.. ? 28.09.06, 16:19
                  > tzn ze nazwanie sedziego pedalem nawet gdyby nim nie byl tez uwazasz za
                  > obrazliwe tak ??? czyli nie mozna nazywac kogos pedalem ?

dobra!
                  przyznaję się do błęu bo widzę, że nie dajesz za wygraną :D
                  NIE! NIE MOŻNA - bo słowo to jest powszechnie uznane za obraźliwe (czemu
                  nieudolnie starałem się zaprzeczyć)
                  za to "ty geju" uważam, że można powiedzieć (do geja) i to już napewno nie jest
                  obrażliwe

chodzi bardziej o to, że "ty pie..ny pedale" obraziło jeżeli już kogokolwiek
                  to sędziego a nie jakiś tam gejów!!!
                  tak samo "pie..ny polaku/żydzie" obraża osobe wyzywaną a nie wszystkich
                  Polaków/Żydów!

--
                  ONLY CAPITALI$M
                  • Gość: jaszczur Re: Jan Pawel II.. ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:26
                    Ty geju nie jest obrazliwe zgodze sie :) tylko po co do kogos mowic Ty geju ???
                    chdozi mi o to tylko ze nie powinien wyzywac kogos czepiajac sie jego orientacji
                    seksualnej - bo na boisku jest przede wszystkim sedzia i jak juz cos powienien
                    do niego powiedziec Ty niedobry sedzio ! :) bo jaki wplyw oorientacja seksualna
                    ma za znaczenie przy sedziowaniu ??

Przyklad papieza uzylem zeby pokazac jak mocno okresleniem typu pedal mozna
                    kogos obrazic -bo jest to okreslenie obrazliwe. oczywiscie zrobilem to w celach
                    tylko i wylacznie prowokacyjnych
                    • bernard.gui Re: Jan Pawel II.. ? 28.09.06, 16:48
                      > tylko po co do kogos mowic Ty geju ???
                      > chdozi mi o to tylko ze nie powinien wyzywac kogos czepiajac sie jego orientacj
                      > i
                      > seksualnej

oczywiście, że nie powinin bo jest to przejaw prymitywizmu, tak samo jak
                      mówienie "ty gruźliku", "ty schizofreniku", "ty łysielcu", "ty mankucie" itp.
                      bo jak widzisz ja - w odróżnieniu pewnie od Ciebie - uważam homoseksualizm za
                      zboczenie (chorobę).
                      wszystkim chorym współczują i nie zamierzam z nich się naśmiewać.
                      nie zamierzam też nikogo przymusowo leczyć, a już napewno nie za pieniądze
                      podatników.
                      a geje chcą Scholesa "leczyć" pod przymusem - co jest sku..syństwem!

--
                      ONLY CAPITALI$M
      • lencarl Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 21:13
        ;-)
    • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:09
      tak homofobie :) stwierdzenie pedal jest obrazliwe - mowi sie homoseksualista -
      tak samo jak ja bym nazwal Cie ciulaskiem! no bo przeciez nim jestes to czemu
      mialbym Cie tym obrazic ? tak wiem zaraz mnie wyzwiecie od pedalow bo tylko taki
      dialog potraficie prowadzic :)
      • bernard.gui Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 14:36
        > tak homofobie :) stwierdzenie pedal jest obrazliwe - mowi sie homoseksualista

a murzyn można jeszcze mówić?
        a cygan??

to "pedale" ma jednak zabarwienie nagatywne...
        niewiedziałem!
        teraz tyle się mówi o tej tolerancji dla "kochających inaczej", że nawet sobie
        nie wyobrażałem że jakiekolwiek ich określenie może być obraźliwe!!

> tak wiem zaraz mnie wyzwiecie od pedalow bo tylko tak
        > i
        > dialog potraficie prowadzic :)
        a co? można wyzywać tylko od "ciulasków"?

za "ciulaska" się nie obraziłem bo byle internetowy napinacz nie jest mnie w
        stanie obrazić.
        to tylko L. Kaczyński ma takie niskie poczucie własnej wartości, że może go
        obrazić dworcowy menel :D

--
        ONLY CAPITALI$M
        • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:40
          nie mozna wyzywac i tyle i nie mozna obrazac powiedzial do niego pier.... to juz
          jest motyw na kartke i w sumie moze go za to pozwac do sadu a uwazam ze
          stweirdzenie pedal mzoe sie tyczyc jedynie roweru
        • Gość: kermitek Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: 213.134.163.* 28.09.06, 15:51
          > a murzyn można jeszcze mówić?
          > a cygan??
          oczywisice ze mozna mowic, tak samo jak homoseksualista albo gej,
          ale 'czarnuch' juz jest obrazliwe, nie uwazasz ?

> to "pedale" ma jednak zabarwienie nagatywne...
          > niewiedziałem!
          a czymze jest kontekst? oczywiscei ze 'pedale' ma rowniez pejoratywne znaczenie..
          patrz, za slownikiem jezyka polskiego pwn:
          "pedał II obraźl. «homoseksualista»"
          • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:19
            a z ktorego roku masz slownik ???
            a mzoe sprawdzisz w slowniku wyrazen wulgrancyh bo takwoy tez jest ?
            poza tym nie zawsze wyrazenie slangowe jest w słowniku - sprawdz mi zatem wyraz
            "joł" tak popularnie używany przez dzieci hip hopu :P

Rysiek z Klanu ?
          • bernard.gui Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 16:24
            > > a murzyn można jeszcze mówić?
            > > a cygan??
            > oczywisice ze mozna mowic, tak samo jak homoseksualista albo gej,
            > ale 'czarnuch' juz jest obrazliwe, nie uwazasz ?

masz rację!
            ja w kilku postach nieudolnie starałem się zaprzeczyć temu że "pedał" jest
            powszechnie uznane za wyzwisko... :-/
            mam reakcję alergiczną na wszelką tzw. "tolerancję" :D
            bo tak naprawde chodzi o to, że "ty pie..ny pedale" obraziło jeżeli już
            kogokolwiek to sędziego a nie jakiś tam gejów!!!
            Polaków/Żydów!
            a geje z jakiejś tam organizacji próbują z normalnego człowieka zrobić
            "homofoba" i PRZYMUSOWO "leczyć" go na jakiś kursach!!!!
            klar?

--
            ONLY CAPITALI$M

• el_kooba Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 18:16
            > > a murzyn można jeszcze mówić?
            > > a cygan??
            > oczywisice ze mozna mowic, tak samo jak homoseksualista albo gej,
            > ale 'czarnuch' juz jest obrazliwe, nie uwazasz ?
            Niedawno w GW był artykuł o tym, że "murzyn" ma zabarwienie negatywne i murzyni
            w Polsce obrażają się, jak nazywa się ich "murzynami". Co do cyganów, to nie
            wiem. A co do "czarnuchów" to o ile wiem ci wszyscy hip hopowcy sami się tak
            określają, więc nie wydaje mi się to obraźliwe ;P
      • Gość: trevlig resa Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.230.13.217.in-addr.dgcsystems.net 28.09.06, 15:36
        wolisz zatem "ty pie..ny homoseksualito" niz "ty pie..ny pedale"? Na jedno
        wychodzi, a nikt normalny przy nadwyzce emocji nie bedzie sobie lamal jezyka.
        Wulgaryzmy zostaja wulagaryzmam. A co w przypadku "ty pie..na dziwko"? Utajone
        zwiazki zawodowe powinny sie oburzyc? Albo "ty pie..ny drukarzu" lu "ty pie..ny
        drwalu"?
        • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:22
          a dlaczego ma byc normalne nazywanie kogos pie.... przeciez to nawet jest
          niezgodne z prawem i jesli tka mnie nazwiesz moge Cie pozwac do sadu ... z
          powodztwa cywilnego... a pzoa tym homoseksualizm nie jest zawodem a orientacja
          seksualna wiec dlaczego ... nie przytoczysz jakiegos synonimu ?
          • Gość: trevlig resa Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.230.13.217.in-addr.dgcsystems.net 28.09.06, 17:42
            moze wlsnie tu tkwi problem..samo wyrazanie sie w sposob wulgarny jest
            pretekstem do pozwu..dajmy na to formy "ty pie..ony hetereseksualisto" czy "ty
            pie..ony koprofilu" jak juz bardzo chcesz trzymac sie orientacji..ale zdanie
            pozbawione wulagaryzmow [ty homoseksualisto/heteroseksualisto/zoofilu!] jak ma
            wyrazac to co rudzielec chcial przekazac sedziemu:
            "ty homoseksualisto, twoja decyzja bardzo mi sie nie spodobala i bylbym bardzo
            wdzieczny, gdybys nie zblizal sie do mnie na krok i trzymal ode mnie z daleko, a
            poki co jestem na ciebie smiertelnie obrazony..reki ci nie podam i nie pytaj
            dlaczego, po prostu od tej chwili nie bede sie do ciebie odzywal"
            Wulgaryzmy sa czescia zycia czy ci sie, jaszczurze to podoba czy nie. Mozesz
            pozywac ludzi za np "pie..ony zimnokrwisty gadzie" jak ktos cie potraktuje taim
            zdaniem. Zycze powodzenia.
    • Gość: roman Re: Jestem za PO IP: *.dcn.davis.ca.us 28.09.06, 14:42
      a co to PO ma do tego :P :P my tu nei rozmawiamy kto jest za kim - ale z laski
      swojej tez nie caluj sie ze swoja dziewczyna publicznie bo moze ktos nie chce
      puhblicznie ogladac Twojego jezora w jej ustach :P
      • Gość: PBK Re: Jestem za PO IP: *.onlink.net 28.09.06, 21:53
        Jesli jezor jest w ustach dziewczyny to kto go widzi. Chyba jasnowidz jakis. ;)
    • Gość: jah40 Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:46
      Pedały ma rower? Nie rozumiem problemu !!!
      • Gość: Wstyd mi Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:03
        trochę niech dadzą sobie na luz, i się z samych siebie pośmieją
        • Gość: ania p Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza IP: 85.184.10.* 28.09.06, 15:05
          Ty tez sie smiejesz jesli ktos Cie nazywa je...nym skur.... lub matko...bca :)
          bardzo Cie to smieszy wtedy ? czemu sie wtedy nie smiejesz :)
          • el_kooba Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza 28.09.06, 15:21
            A grałaś kiedys w piłkę? Na boisku wydziela się ogromna adrenalina, a jak już
            ktoś jest tak ambitny jak Scholes, to się mu udziela podwójnie. Nie oznacza to
            jednak, że chodzi po całej Anglii i wrzeszczy na wszystich, że są fu****g
            fagg***s. Moim zdaniem geje (tak, jak i feministki zresztą) są mocno
            przewrażliwieni na swoim punkcie, ale od footballu niech sie łaskawie
            odp***dolą. Nie uważam się za jakiegoś homofoba i powiem szczerze nie obchodzi
            mnie, co kto robi ze swoim tyłkiem, ale nie wydaje mi się, żeby jakakolwiek
            orientacja seksualna była powodem do manifestowania. Co mnie obchodzi, że ktoś
            jest gejem? Niech sobie jest! Ale jak robi demonstracje i blokuje ulice, to
            wtedy mnie szewska pasja dosięga i ja się staję gorszy od MW.
            • Gość: albert Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza IP: 129.35.231.* 28.09.06, 16:09
              Popieram w 100% !!! Nie interesują mnie niczyje dupska z wyjątkiem tyłeczka
              mojej żony i nie życzę sobie żeby ktoś łaził po ulicach i manifestował że jest
              gejem czyli w domyśle zajmuje się inny tyłkiem tej samej płci! Skoro geje nie
              różnią sie od nas niczym innym to po cholerę wyciągają te swoje poscielowe
              sprawy na wierzch pod nos nie zainteresowanych?
              • Gość: jaszczur Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:37
                a czy myslisz ze geej od razu rzuca sie na Twoj tylek ? to jakis stereotyp jest
                i tyle. Z reszta jest na to takei amo prawdopodobienstwo jak inni chca sie
                rzucic na tylek Twojej zony
                • el_kooba Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza 28.09.06, 18:19
                  Gdyby ktoś chciał rzucić się na tyłek mojej żony (czysto hipotetycznie załóżmy,
                  że mam żonę) dałbym mu w mordę i byłoby po sprawie, ale gdyby jakiś gej rzucił
                  się na mój tyłek i też dałbym mu po pysku, to zostałbym wyzwany od
                  wszechpolaków, oskarżony o homofobie, pokazaliby mnie we wszystkich
                  wiadomościach i wyklęli od czci i wiary. I taka jest różnica, moim skromnym zdaniem.
          • bernard.gui Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza 28.09.06, 15:35
            > Ty tez sie smiejesz jesli ktos Cie nazywa je...nym skur.... lub matko...bca :)

jeżeli to by była prawda to bym się nie obraził :D
            inna sprawa czy to by mnie śmieszyło.

a co ten sędzia nie jest pedałem... pardon: gejem?

--
            ONLY CAPITALI$M
            • Gość: jaszczur Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:02
              bernard.gui napisał:

> > Ty tez sie smiejesz jesli ktos Cie nazywa je...nym skur.... lub matko...b
              > ca :)
              >
              > jeżeli to by była prawda to bym się nie obraził :D
              > inna sprawa czy to by mnie śmieszyło.
              >
              > a co ten sędzia nie jest pedałem... pardon: gejem?
              no a co z tego ze jest ?? homoseksualista ? tego sie nie powienien czepiac i o
              to chodzi dlaczego czepia sie jego seksualnosci - to tak jakby ktos krzyczal Ty
              pie... je.. w d.. heteroseksualisto - nie pwoinno sie nikogo obrazac ze wzgledu
              na jego kolor skory lub orientacje seksualne ... co innego gdyby nazwal go
              slabym sedzia ! wtedy tez nikty by sie nie czepial !
              • bernard.gui Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza 28.09.06, 16:15
                > to tak jakby ktos krzyczal Ty
                > pie... je.. w d.. heteroseksualisto

pisałem już, że "pie..ny" jest powszechnie uznane za wyzwisko!
                pisałem też , że nie wiedziałem że "pedał" również... co nie do końca było
                prawdą, a potem próbowałem obronić tą tezę (przyznaje, że nie do końca skutecznie)

chodzi bardziej o to, że "ty pie..ny pedale" obraziło jeżeli już kogokolwiek
                to sędziego a nie jakiś tam gejów!!!
                Polaków/Żydów!

klar?

--
                ONLY CAPITALI$M
                • Gość: Wstyd mi Re: Gaylordy to sekta, Aniu to do ciebie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:40
                  Jaka przewrażliwona paani z Ciebie,idż sobie pobiegaj,dotleń się!!
                  sformułowanie ty pedale, nie jest niczym wyjatkowym na boisku,
                  to cześć prowokacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kapiszi paniusiu!!??
                  nawet j.....ny- nie jest niczym wyjątkowym czy ty stara k...o
                  w Angli lecą teksty typu rżnałem towja zone ,córke!! nikt nie robi loda jak ona
                  przypomnij sobie Materazziego,włosi to mistrzowie prowokacji!!
                  wiesz dziwi mnie towja naiwność!! infatylność!!
                  sport jest poto by sie wyżyć chyba,że wolisz wojny!!

• Gość: gienio bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:12
            nie podniecaj sie tak dziecko. jak ktos wyzywa to olew albo w ryj sie leje
            niewazne jak ktos wyzywa czy mowi o orientacji seksualnej czy o mojej matce. dla
            mnie gorszym wyzwiskiem jest niezbyt ladne okreslanie mojej matki, a co do
            scholesa to dla mnie przesada zeby go leczyc z homofobii. moj kumpel gej tez
            wyzywa od pedalow i zawsze mam z niego beke wtedy a on sie wkurza na mnie ze
            znow go zlapalem. dla mnie pedal to zwykle wyzwisko nie majace zbyt wiele
            wspolnego z homoseksualizmem
          • Gość: PC Re: Gaylordy to sekta, ta sprawa to potwierdza IP: 195.85.229.* 28.09.06, 23:43
            Trochę pokręciłaś
            Tu nie chodzi o to że obraził się sędzia tylko o to że środowiska gejowskie
            poczuły się obrażone.
            To tak jakby w Twoim przykładzie:
            > Ty tez sie smiejesz jesli ktos Cie nazywa je...nym skur.... lub matko...bca :)

Obrazili się je... skur... i matko...cy i żadali od kogoś przeprosin za to, że
            ten użył wulgarnych słów określających ich postawę jako przekleństwa.
    • Gość: kris [...] IP: *.ap.krakow.pl 28.09.06, 14:58
      • Gość: adam Re: Do tego dochodzi, jak się tylko popuści p***ł IP: *.ynfonatic.de 28.09.06, 15:00
        heheh i dalej swiecie wierzysz ze to ty jestes wybrancem tej normalnej ludnosci
        :) hehe a moze sie mylisz :)
        • Gość: lancet Re: Do tego dochodzi, jak się tylko popuści p***ł IP: *.telia.com 28.09.06, 16:25
          Autor: Gość: adam IP: *.ynfonatic.de
          Data: 28.09.06, 15:00

heheh i dalej swiecie wierzysz ze to ty jestes wybrancem tej normalnej ludnosci
          :) hehe a moze sie mylisz :)
          ---------------------------

Moze sie myli ciotuchno..
          Ale nie myli sie ze jest to TERROR i ANOMALIA.. - Klasyczny terror, kiedy
          BEZPRAWNIE UPRZYWILEJOWANE 1-2 procent wynaturzonej populacji ludzkiej,
          TERRORYZUJE ok 98 procent tych, bez ktorych ta ludzkosc (a wiec i te 1-2
          procenta pedalow) przestalaby istniec..

• plmlp Pedały powinny to uznawać za komplement, nie? 28.09.06, 16:43
            Wyraz swojej atrakcyjności.
            • bernard.gui [...] 28.09.06, 16:56
              • pablopic [...] 28.09.06, 17:39
                • Gość: Delfina Reprezentant Angli? Chyba Anglii! Gdzie korektor? IP: *.zaodrze.punkt.pl 28.09.06, 18:04
          • Gość: reserch Re: Do tego dochodzi, jak się tylko popuści p***ł IP: 213.94.240.* 28.09.06, 19:36
            To się w glowie nie mieści. Do czego to doszło, żeby nienormalnosć i
            wynaturzenie była lansowana jako nodelowe zachowanie.Pedał to nie jest nic co
            obrarza, tylko nazywanie rzecz po imieniu. Czy wstydzicie sie tego że taka jest
            wasza natura? no to nic straconego może coś znienicie w swoim postępowaniu w
            stosunku do wiekszosci ktora jednak kocha tak jak natura sobie życzy.Nie zawsze
            ponyłki w genetyce wychodzą na dobre i wy jesteście tego przykladem ze
            spaczonym pojmowaniem rzeczywistosci i dziwnie przybisywanym sobie "delikatnym
            usposobieniem".
          • Gość: taylor Re: Do tego dochodzi, jak się tylko popuści p***ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:13
            To, że ktoś domaga się szacunku to dla ciebie terroryzowanie? Pewnie jesteś
            typowym nieudacznikiem, który w życiu niczego nie osiągnął i jedyne czym moze
            się szczycić to fakt bycia "białym", "hetero" i "Polakiem". Pozdrawiam
            wszystkich gejów i les, są wśród hetero tacy którym wasza orientacja seksualna
            jest całkowicie obojętna.
        • asimek Nie myli się. 28.09.06, 18:00
          Jest cześcią normalnej ludzkości, tak jak ja. Jeśli ty nie wiesz, co jest
          normalne a co nie - to twój problem. "he he he" (cokolwiek to znaczy)
          • Gość: Arek Re: Nie myli się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:00
            a ja mam dobrego kumpla geja i jest wporządku i w dupie mam nie słucham sie
            was, tylko oceniać potraficie patrzcie na siebie
      • Gość: tay Re: Do tego dochodzi, jak się tylko popuści p***ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:08
        I mamy fajny przekrój naszego społeczeństwa. Rzygać się chce. Zajmijcie się
        lepiej posprzątaniem syfu dookoła siebie i robotą zawistni nieudacznicy. Jestem
        hetero, ale wole juz napić się piwa z jakimś gejem czy lesbijką niż gadać z
        wami żałosne ścierwojady.
    • flauros25 Re: Scholes oskarżony o homofobię 28.09.06, 15:06
      Otóż wyjaśniam: sformułowanie "pedale" bądź "ty pedale" dla jednych ludzi jest
      obraźliwe, dla innych nie jest. Ale w tym momencie nie jest istotne tutaj
      zdanie jednostki, tylko zdanie norm kulturowych. A w naszej ( i nie tylko )
      kulturze i społeczeństwie, biorąc pod uwagę ogół, sformułowanie o którym mowa
      uważane jest za obraźliwe. I organizacji o której mowa w artykule chodzi o to,
      żeby jeśli to jest obraźliwe, to żeby tego nie używać. A oczywiście "pedalstwo"
      to nie choroba (jestem pedałem i jestem całkowicie zdrowy) ani żaden powód do
      wstydu ( nie wstydzę się tego).
      • Gość: ech Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.06, 22:11
        slowo "dziwka" tez jest obrazliwe a jednak uzywane nagminnie i jakos do tej
        pory zadna organizacja zrzeszajaca panie najstarszego zawodu swiata nie
        wystapila na szerokim forum o przeprosiny i leczenie sie z nie wiem jak to
        nazwac "prostitutiofobii"?

nie jestem homofobem, ale wymaganie bezsensownych objawow supertolerancji
        powoli zaczyna we mnie budzic odraze do ludzi orientacji homoseksualnej
        • Gość: flauros25 Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: 83.145.84.* 17.10.06, 09:53
          Gość portalu: ech napisał(a):

> slowo "dziwka" tez jest obrazliwe a jednak uzywane nagminnie i jakos do tej
          > pory zadna organizacja zrzeszajaca panie najstarszego zawodu swiata nie
          > wystapila na szerokim forum o przeprosiny i leczenie sie z nie wiem jak to
          > nazwac "prostitutiofobii"?
          >

Wiesz, w tym momencie o to, dlaczego żadna z organizacji tych pań nie wystąpiła
          o to, o czym piszesz, zapytaj je same. Niestety nie można się wypowiadać za
          każdego. Może po prostu to akceptują? Może przyjmują do wiadomości, że tak było
          jest i będzie. Nie wiem. Ale wiem, że jeśli homoseksualiści nie chcą, aby
          słowo "pedał" było używane w kontekście wyzwiska, bo o takiej sytuacji mówimy,
          to chyba należy cośz tym zrobić. I nie jest to żadna "supertolerancja" w tym
          momencie.
    • el_kooba A ja się czuję zaskoczony 28.09.06, 15:14
      Nie spodziewałem się tego, że geje oglądają piłkę nożną! A już na pewno nie
      mecze drużyn z Wysp, bo tam "trup ściele się gęsto" :P Ale skoro już oglądają,
      to niech siedzą cicho i innym nie przeszkadzają. Uważałem, że piłka to już jeden
      z ostatnich bastionów normalności, ale się przeliczyłem (zaraz się któryś
      obrazi, że oni są normalni, ale oświadczam mu, że nie są, gdyby nas Bog stworzył
      do tego, żebyśmy wszyscy byli homoseksualistami, to pozwoliłby mężczyznom na
      rodzenie dzieci). Sam trochę gram w piłkę i zdarzyło mi się powiedzieć sędziemu,
      że "chyba dzisiaj trochę za mało spał, bo tam k***a nie było spalonego!!!!!",
      więc śmiem twierdzić, że "Rudy", jak go kiedyś nazwał J. Wójcik, był po prostu
      pod wpływem silnych emocji i mu się wymsknęło.
      • Gość: jaszczur Re: A ja się czuję zaskoczony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:21
        pilka bastionem normalnosci - wyzywajacy sie kibice i kupowanie meczow popatrz
        chocby na lige wloska !:) masz swoj bastion jak to nazwales normlanosci
        • el_kooba Re: A ja się czuję zaskoczony 28.09.06, 15:24
          Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że to już chyba jedyna dziedzina życia,
          w której nie ma gejów i którą geje się nie interesują. Zresztą jak widać, w
          dzisiejszym świecie korupcja i wyzwiska, to jest normalność, przynajmniej w Polsce.
    • Gość: boss [...] IP: *.icpnet.pl 28.09.06, 15:27
    • Gość: a [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:29
    • Gość: MJ Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.06, 15:31
      Notorycznie powtarzane na stadiona pilkarskich (i nie tylko) slowo "k..a" tez
      obraza pewnie Panie,ale ow Panie nie robia z tego medialnej afery. Nie mam nic
      do homoseksualistow,ale ich niektore zachowania mnie na maksa wkurzaja. Niech w
      koncu zrozumieja,ze swiat nie kreci sie wokol nich
    • Gość: kaczorytoku.. Re: Po jest bardziej za gejami niż za Polakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:33
      A ty najbardziej to jesteś za debilizmem...
    • xxx82xxx Co za bzdety 28.09.06, 15:42
      "Ochrona stadionu winna identyfikować fanów, którzy wykrzykują homofobiczne
      hasła i przekazywać ich policji, a ta powinna ich aresztować i stawiać przed
      sąd". - Nie dziwię się pedałom, którzy nie długo będą chcieli publicznie
      wieszać tego kto nie podziela ich światopoglądu, ale żeby robić z tego aferę?
      jak świat światem zawsze będzie ktoś wyzywał kogoś, np. ty pedale, ty łysa
      pało, ty tłuściiochu etc.
    • Gość: lancet Scholes oskarżony o homofobię IP: *.telia.com 28.09.06, 16:16
      Paranoja i TERROR PEDALOW kompletne!!

Teraz czas na to, by pedalstwo normalnych ludzi zamykalo do wiezien za to ze
      pedala uznaja za pedala..

Jakby malo tego, juz kolejna paranoje "dziennikarze" z Szczecina rozpetuja..

Tamci z kolei na inny modny temat.. "Dyskryminacja" kobiet.. a potem juz w tle
      ze i tych nastolatkow nie wpuszczaja ktory spiewac niechca..

Paranoicy wszelakiej masci w sporcie.. Pozwolcie kibicom rozwiazywac swoje
      problemy.. WE WLASNYM GRONIE..

Sedziowie niech MECZE SEDZIUJA, gdyz teraz glownym ich zajeciem jest pilnowanie
      CO MOWIA ZAWODNICY i CO KRZYCZA TRYBUNY i JAKIE flagi lub transparenty
      wywieszaja.. Nie dziw ze poziom sedziowania drastycznie spada na calym swiecie..

Ty... "dziennikarz" Połowniak Jerzy.. Co ty chcesz tym "komentarzem
      redakcyjnym" osiagnac?? Nie nauczyly was lata, tzw."walki z rasizmem" a teraz z
      kseno.. homo.. wodo.. klaustro.. i innymi "fobiami", ze przymusem i sila nie da
      sie zmusic nikogo do kochania i szanowania tego, ktorego sie nie kocha i nie
      cierpi?? Ze conajwyzej doprowadzicie do tego, ze na stadiony bedzie przychodzic
      garstka wynaturzencow i dewiantow czy zboczencow.. Reszta bedzie sukcesywnie
      relegowana za NATURALNE REAKCJE..
      - Polowniak Jerzy nalezy do grona "kochajacych inaczej?? - Czy to tylko zwykla
      psychoza lub paranoja maniakalna??

Nikogo z was nie ucza podstaw pschologii?
      • Gość: jaszczur Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:33
        hahahh naturalne reakcje :) hahhahahah za duzo bajeczek o adamie i ewie - co
        dziesiata osoba jest homoseksuliista popatrz bo moze byc nim rowniez Twoj brat
        lub siostra ? jestes pewien ze nie ???? ciekawe czy wtedy tez nazwiesz to
        zboczeniem ?

no wlasnie podaj mi konkretne zrodlo skad bierzezsz sady ze homoseksualizm to
        zboczenie :) ??? bo mniemam ze z wypowiedzi pana wierzejskiego :
        Rysiek z Klanu ??
        • Gość: lalala Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:56
          to ty podaj mi źródło z którego wiesz że co 10 osoba jest homoseksualistom.
          znam Dobrze +/- 100 osób i nie ma wśród nich ani jednego homoseksualisty.

i tylko błagam- nie perdziel że się ukrywają bo boją się prześladowań. jakoś
          inne pedały spokojnie sobie u mie o mieście za rączke chodzą i nikt im krzywdy
          nie robi.

chyba że moi znajomi to jakaś niereprezentatywna grupa.

• Gość: lancet 1-2 % ludzkosci na Scholes'a !!! IP: *.telia.com 28.09.06, 17:54
          Autor: Gość: jaszczur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Data: 28.09.06, 16:33

hahahh naturalne reakcje :) hahhahahah za duzo bajeczek o adamie i ewie - co
          dziesiata osoba jest homoseksuliista popatrz bo moze byc nim rowniez Twoj brat
          lub siostra ? jestes pewien ze nie ???? ciekawe czy wtedy tez nazwiesz to
          zboczeniem ?

no wlasnie podaj mi konkretne zrodlo skad bierzezsz sady ze homoseksualizm to
          zboczenie :) ??? bo mniemam ze z wypowiedzi pana wierzejskiego :
          Rysiek z Klanu ??
          ---------------------------------

Synem cie nie nazwe, gdyz musialbym sobie samemu napluc w twarz.. - Mlody
          dewianciku.. Kiedy ludzkosc wynalazla mowe, zaczela swoje stany emocjonalne(o
          nich wlasnie mowimy) przedstawiac (artykulowac) innym, glownie WERBALNIE, czyli
          SLOWNIE..
          I REAKCJA EMOCJONALNA w postaci zestawu slow(pojec) jest REAKCJA ze wszech miar
          NATURALNA polgloweczku.. Jesli jest to reakcja na emocje NEGATYWNE, wowczas
          werbalizuje sie to w doborze takich slow(pojec) ktore maja wyrazic te negatywne
          odczucia np. oburzenia.. niecheci.. zlosci.. wrogosci.. urazy.. nienawisci
          etc.itp.. i wowczas czyms chorym i nienaturalnym byloby gdyby komplementowalo
          sie swojego adwersarza..
          Wowczas slowa MAJA ZA ZADANIE wyrazic CO mysli i CO CZUJE bedacy pod wplywem
          emocji NEGATYWNYCH - i nie beda to zapewne peany "na czesc i chwalbe", tylko
          cos co dotknie.. urazi.. obrazi naszego adwersarza i pokaze mu jak nisko go
          sobie cenimy - czy raczej wcale nie cenimy..
          I jest to NATURALNA rekcja matoleczku - czy to sie wam pedalkom podoba czy tez
          nie..

Odwrotnie jest kiedy nasze emocje sa POZYTYWNE.. wowczas chyba nawet ty ze
          swoim ptasim mozdzkiem, zrozumiesz iz zestaw i DOBOR slow(pojec) bedzie
          diametralnie inny niz w przypadku odbioru(emocji) NEGATYWNEGO..

Zas o owych rzekomych 10 procentach homoseksualnych populacji ludzkiej, mozesz
          naiwne dziecko mowic albo innym pedalkom albo tym zmanipulowanym przez was
          pedalow i nie posiadajacym prawdziwych i rzetelnych informacji..

Otoz owe 10 procent wzielo sie z "omylkowego" przestawienia przecinku po
          jedynce przez waszego pedalskiego "guru" - czyli przez dr."mucholapa" Kinseya
          (nie byl zadnym seksuologiem, tylko zajmowal sie muszkami owocowkami, osami i
          pszczolkami i na podstawie tych obserwacji wysnuwal swoje rewelacje nt.
          homoseksualizmu ludzkiego), ktoremu "omylkowo" po 1-nce, "przesunal sie"
          przecinek w prawo i zamiast 1,0 wyszlo mu 10,0 procent..
          Co zreszta natychmiast podchwycilo pedalstwo dla swoich celow - i do dzisiaj to
          rozpowszechnia, mimo iz temu mucholapowi Kinseyowi UDOWODNIONO jawne oszustwa..

Oczywiscie byly i pokazywaly sie inne "opracowania" "potwierdzajace" ta teze
          Kinseya, tyle ze.... byly to wylacznie opracowania naukowcow.. pedalow, wiec
          wartosc tychze "badan" byla rowna zeru i uznawana byla tylko przez srodowiska
          pedalskie - co oczywiste - jako "kolejny naukowy dowod"..

Amen

• Gość: jaszczur Re: 1-2 % ludzkosci na Scholes'a !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:53
            a co niby u mnie jest dewiacja ze wypoawiadam sie na jakis temat ?
            • Gość: lancet Re: 1-2 % ludzkosci na Scholes'a !!! IP: *.telia.com 28.09.06, 19:09
              Autor: Gość: jaszczur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Data: 28.09.06, 18:53

a co niby u mnie jest dewiacja ze wypoawiadam sie na jakis temat ?
              ------------------------

Nie to ze sie wypowiadasz.. Nie neguje bron Boze prawa do posiadania i
              gloszenia wlasnych pogladow..
              Dewiacja jest twoja NATURA czyli sklonnosci(by tylko do tego zawezic
              rozwazania).. Gdybys jako jaszczur , probowal chodzic na tylnych lapach i
              chcial kopulowac - dajmy na z ssakiem obojetne jakiej plci, to byloby to
              dewiacja i wynaturzeniem.. Podobnie gdyby tygrys chcial fruwac i jesc trawe,
              TEZ bylyby to nienaturalne sklonnosci - WBREW NATURZE tygrysa, i bylyby to
              dewiacje i wynaturzenia..

• Gość: Boomcha Zawsze Scholeas lubiłem __________________________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:21
      "Pie..ny pedał" to obraza? Myślałęm, że im tego trzeba...
    • arius5 To tak samo, jak bym powiedial 28.09.06, 16:23
      na przyklad "ty pie..ny katolu"
      tez na pewno wszyscy katolicy by sie obrazili, co ?
      • bernard.gui Re: To tak samo, jak bym powiedial 28.09.06, 16:25
        > na przyklad "ty pie..ny katolu"
        > tez na pewno wszyscy katolicy by sie obrazili, co ?

DOKŁADNIE o to chodzi!
        powinna się obrazić tylko osoba wyzywana a nie cała społeczność o wspólnych
        cechach (w tym wypadku seksualnych)!!!

--
        ONLY CAPITALI$M
    • Gość: Artur Już nie długo się skończy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:46
      Jak władze w Europie przejmą muzułmanie to nie pomoże im nawet parlament
      europejski.
    • Gość: haha Scholes oskarżony o homofobię IP: *.smstv.pl 28.09.06, 16:54
      jakie debile w nerwach jak sie wyzywa to przewaznie "ty pedale czy cos" a ci
      afere beda robic co za debile !1
      • Gość: SD Re: Scholes oskarżony o homofobię IP: *.net.autocom.pl 28.09.06, 21:33
        Debilne jest wolanie w ten sposob i obraznie ludzi o orientacji homsoeksualnej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka