Gość: ruff IP: *.echostar.pl 04.11.06, 06:48 a może po prostu Niemczyk nie poszedł jeszcze spać po imprezie... jak niżej podpisany ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ahad a myślałem, że to woda i sok z czarnej porzeczki IP: *.devs.futuro.pl 04.11.06, 06:54 a tu jednak wino, nie ma to jak sportowe podejście, symboliczna lampka, ale wypełniona po brzegi. Ech bedzie do czego sie przyczepić jak tfu,tfu,tfu... przegrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ross, Grudziadz Plock-Leczna ;-) IP: *.dir.pl 04.11.06, 07:00 Jak już odwołujemy się do Orange Ekstraklasy to mecz Polek powinien być pojedynkiem Wisły Kraków z GKSem Bełchatów. Ale ja wole porownanie, ze my Polska to Sprite, a Tajwan pragnienie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzejes Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 07:01 Jeeej jak wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
girith Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. 04.11.06, 07:20 kibice nie spia, kibice wlasnie wstaja na zajecia na uczelnii... kibice i tak sa pod wrazeniem, ze redakcja zczuba wstala przed 7 rano po wczorajszym meczu legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Po co podajecie nazwiska taiwanek? IP: 74.12.96.* 04.11.06, 08:19 Przeciez i tak tego nikt nie wymowi. Proponuje nazywac taiwanskie siatkarki: Li1, Li2, Li3 itd. Nasze dziewczyny uroda bija wszystkie inne. A graja tez niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
mohyl Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. 04.11.06, 08:24 a jak sie skończył Chiny -Rosja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:27 Żenada, po dwóch setach 0:2! Fatalne błędy, które nie przystoją nawet najgorszym lumpiarom! Będzie kłęska 0:3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.aster.pl 04.11.06, 08:28 Podali, że 3:1 dla Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:28 8:21 Denerwują nas te Tajwanki. Oglądaliśmy mnóstwo porażek polskich zespołów i jesteśmy do nich przyzwyczajeni, ale akurat Tajwanki działają nam na nerwy. calkowicie sie pod tym podpisuje bo tez ogladalem niejedna porazke ale najbardziej mnie z tych wszytskich meczow przegranych denerwuje mnie dzisiejszy bo wyglad zewnatrzny i zachowanie tajwanek jest baaaaaaardzo denerwujace PS no ten akurat jeszcze nie przegrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Piękny okres bez Polsatu IP: *.aster.pl 04.11.06, 08:38 Przez kilka piłek nie było komearza Polsatu. Super było, ale się skończyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Odnoszę podobne wrażenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:50 Apologetom nędznej polskiej siatkówki stanowcze NIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Chichot Niemczyka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:53 To było do przewidzenia.Nie ma kto ryknąć na te primadonny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernesto Brawo dla tego pana - "Odśnież" !!! IP: *.aster.pl 04.11.06, 08:42 Guzik prz transmisji na żywo zatytuowany "ODŚNIEŻ" zamiast "odśwież" - po prostu mnie rozwalił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżepetto Re: Brawo dla tego pana - "Odśnież" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:38 Jakiś nowy jesteś? Neostradę Ci dopiero kupili? Odpowiedz Link Zgłoś
picku Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. 04.11.06, 08:45 a oto miss Tajwanu... www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=51750 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzer Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:45 może i wygramy tego seta, ale biję się że będzie to tylko tzw syndrom trzeciego seta Tajwanek. Ale dobre i to, że choć seta urwiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachel typowi warszawiacy z was, nei jesteście pępkiem IP: *.devs.futuro.pl 04.11.06, 08:46 świata, to, że u was jest burza śnieżna tnz., że u wszystkich jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloss Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. IP: *.asm.bellsouth.net 04.11.06, 08:46 Ja sie jeszcze nie polozylem i wlasnie nie wiem czy warto czekac. Jak bedzie piec setow to ja p... nie wiem kiedy bede spal. Liczylem na trzy sety a teraz sie bije z myslami co robic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedziu jest za to przedstawicielstwo handlowe IP: *.NTCU.net 04.11.06, 08:50 eee, nie do konca prawda z tym brakiem przedstawicielstw... ambasady i konsulatu rzeczywiscie nie ma, ale jest za to przedstawicielstwo handlowe (tak na oko 3 Polakow i 2 Chinki, ktore ni w zab po polsku...), ktore wypelnia wszelkie funkcje konsularne; w drodze wzajemnosci jest w Warszawie przedstawicielstwo handlowe Taipei nawet tam ostatnio probowalem wymienic paszport na nowy, ale okazalo sie, ze potrwa to ponad 6 miesiecy i dalem sobie spokoj; powod byl banalny jak zwykle: MSZ zredukowalo ilosc wizyt kurierskich do 4 na rok, a stary paszport trzeba wpierw zawiezc do polski, a pozniej przywiezc nowy... w Polsce sie to dalo zalatwic w czasie trzytygodniowej wizyty serdecznie pozdrawiam z czuba i tak dalej trzymac! cedziu, Hsinchu, Taiwan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza chyba już gdzieś to pisałem IP: *.devs.futuro.pl 04.11.06, 08:56 z całym szacunkiem do Podolec, bo tak sie nie którzy ją zachwycają, ale nie jest to zawodniczka, która w końcówce potrafi unieść ciężar gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.06, 09:02 Jestem z Wami od początku :-) Dziewczyny jak zwykle serwują... horror... ale i tak je uwielbiam! miały być trzy sety... będzie więcej... nie ma lekko, spóźnię się na zajęcia... ale moze wykładowcy też oglądają? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melder Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.11.06, 09:03 7 Taiwanczykow na liscie Forbes :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.AC.NCTU.edu.tw 04.11.06, 09:07 Tajwańskie "Z czuba" ma łatwiej. U nich akurat pora popołudniowej herbatki Dokladnie tak :-) Siedze i pije herbate i nie rozumiem, czemu siedzaca obok Tajwanka nie kibicuje swojej druzynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss ide spac nie dam rady IP: *.asm.bellsouth.net 04.11.06, 09:08 Dobranoc obym rano wstal i zobaczyl zwyciestwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa a czy zczubaki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.06, 09:13 nie mogłyby znaleźć zdjęć naszych dziewczyn w wersjach wyjściowych (eleganckich), a nie sportowych? Chętnie bym zobaczyła jak one wyglądają w wersji "po ludzku" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miraclees Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. 04.11.06, 09:16 wiem ze glupio tak mowic, ale Rosner zaczela ciagnac teraz gre tak jak Swieniewicz zwykle robila - konczy trudne, sytuacyjne pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.autocom.pl 04.11.06, 09:19 Jak tak patrzę na Tajwanki, to mogą spokojnie konkurować o tytuł najbrzydszych na tych mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obst Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:55 Co z tego?! Sklepały nasze piękności bez problemów. Jutro kolejna porażka - przy pełnej mobilizacji "królowe piękności" dojadą jutro z Japonią co najwyżej do tie-breaka. Odpowiedz Link Zgłoś
picku Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. 04.11.06, 09:21 tu sa panie w normalnych strojach www.se.com.pl/_gAllery/96/95/96950.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:31 no przeyebally Polskie zlotka ostro po bandzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o IP: *.tvk.torun.pl 04.11.06, 09:38 Wydaje mi się, że Skowrońska nie gra nie tylko dlatego, że jest być może w nieco słabszej formie, ale także dlatego, że jako jedyna (jedna z niewielu?) zawodniczek z obecnego składzie otwarcie krytykowała w mediach decyzję o usunięciu trenera Niemczyka (przypominam sobie nawet jeden wywiad w "Wyborczej"...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Polska - Tajwan na żywo. Walczymy ze snem i o p.. IP: 193.28.0.* 04.11.06, 09:34 No i się ZE RZY GA ŁY !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś