Dodaj do ulubionych

Kto jest fajniejszy od Rooneya?

IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 22:24
Pani jest redaktorem Gazety Wyborczej, czy skad sie pani wziela?
Obserwuj wątek
    • Gość: sky Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.virnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 10.01.07, 22:37
      wyluzuj, czlowieku, bo ci zylka pierdzaca peknie. ja uwazam ze to ciekawe,
      nieco inny punkt widzenia.
      • Gość: nt5 Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:49
        2-latek takie zdania zlozone?:) i jeszcze mcdonald?:) bez napinki, po prostu
        nie wierze:P
        • Gość: taaa na pewno nie Ty babo IP: *.crowley.pl 10.01.07, 23:27
          a pamiętacie kobiete która po sir Haszaku zaczęła odpowiadać na listy
          czytelników w Top Secrecie??????? Wieszcze upadek wyborczej bo podążą tą samą
          ścieżką co Top Secret tj w przepasc dopuszczając kobiety do głosu w tematach na
          których sie nie znają i wypowiadać się nie powinny.
          • Gość: Bodi Re: na pewno nie Ty babo IP: *.chello.pl 11.01.07, 01:28
            Tak sie sklada ze znam ta Pania i jesli chodzi o pilke nozna a zwlaszcza o Man
            United to czlowieku nie masz sie prawa chocby sie z nia co rownac!!!
            • Gość: Pewniak Re: na pewno nie Ty babo IP: *.chello.pl 11.01.07, 02:03
              Hehe widzę, że ty, Bodi jesteś wszechwiedzący(a) i znasz stan wiedzy o piłce
              nożnej każdego człowieka, który tylko wchodzi na gazeta.pl...
              • Gość: Bodi Re: na pewno nie Ty babo IP: *.chello.pl 11.01.07, 02:30
                w takim razie co powiesz o osobie taaa?
                • z-zgrzyt to nieprawda, to dziecko miało roczek 11.01.07, 20:13
                  to nieprawda, to dziecko miało roczek i jeszcze nie umiało chodzić
            • indy.m Re: na pewno nie Ty babo 11.01.07, 10:27
              "(...)nie masz sie prawa chocby sie z nia co rownac!!!"

co to za prawo i kto jest organem do jego wydawania?
              • Gość: Red_Devil Re: na pewno nie Ty babo IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 10:55
                jeśli obracasz się w tym "środowisku" i czaisz te "klimaty" to byś wiedział :)
                to jest taki lemat po prostu ;)
                • indy.m Re: na pewno nie Ty babo 11.01.07, 11:04
                  ale sie nie obracam i nie czaje klimatow, wiec prosze o napisanie co z tym prawem
                  • Gość: Red_Devil Re: na pewno nie Ty babo IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 21:28
                    prawo każdego kibica do wyrażenia swej opinii :) zwłaszcza jak się obraca w
                    "środowisku" i czai "klimaty" lepiej od innych, laików ;)
                    • indy.m Re: na pewno nie Ty babo 12.01.07, 00:42
                      "prawo każdego kibica do wyrażenia swej opinii"

wiec dlaczego Bodiemu odjąłeś prawo wyrażenia swojej opinii?
                      • indy.m Re: na pewno nie Ty babo 12.01.07, 00:45
                        errata - dlaczego odebrałeś to prawo użytkownikowi "taaaa"
        • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:37
          no cóż, na zachodzie się szybciej rozwijają ;)
          • Gość: kuki Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 11:27
            prawo dżungli :p
      • Gość: Larry Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.promax.media.pl 11.01.07, 12:56
        To byla odpowiedz do mnie? Hehehe chyba ktos tu mnie nie zrozumial:) czy ja cos
        mam do tej pani? bardzo fajnie napisala, spytalem tylko czy pracuje w Gazecie,
        czy np napisala artykulik w domu, wyslala i go opublikowali, tylko o to mi
        chodzilo:)
        • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 16:59
          zabrzmiało to jednak przynajmniej chłodno ;)
    • Gość: deew Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:49
      co to jest , co to ma byc??
      czy ktos zna odpowiedz??
      • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:38
        A słowo "LIST" pisane z wielkich liter?? Coś Ci obija się o kopułę????
        • Gość: Larry Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.promax.media.pl 11.01.07, 13:01
          A faktycznie, cymbal ze mnie;)
    • Gość: duzy maciek Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 00:01
      nie wiem czy zwrociles uwage na slowo LIST na poczatku pierwszego akapitu. poza
      ty m anegdota jak najbardziej sympatyczna
      • Gość: abadoon Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:18
        Dokładnie. Czasem ludziom (albo ludziskom) brakuje oleju w głowie by docenić coś
        ciekawego. Fajna anegdota, w ogóle orginalny pomysł i licze na więcej na przekór
        wiecznym niezadowolonym i malkontentom...
        • indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 10:29
          taa... ja ciekawszych historyjek moge opowiedzieć setki... i nie uwazam ze
          zasluguja na publikacje w jakiejkolwiek gazecie...
          • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 10:56
            no cóż, To już Twój problem ;)
            • indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 11:02
              toś mi dociął :(
          • Gość: leming Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.aster.pl 11.01.07, 12:55
            > taa... ja ciekawszych historyjek moge opowiedzieć setki... i nie uwazam ze
            > zasluguja na publikacje w jakiejkolwiek gazecie...

Bo pewnie nie zasluguja. A "ciekawsze" to sie wydaja tylko tobie jednemu.
            • indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 13:18
              > Bo pewnie nie zasluguja. A "ciekawsze" to sie wydaja tylko tobie jednemu.

Jesli ciebie zaciekawila historyjka w ktorej chlopczyk chce zobaczyc pilkarza,
              ten sie nie pojawia, a chlopczyk zaczyna sie cieszyc na widok trenera bo wyglada
              jak dziadek, to nie wiem co ty mozesz uznac za NIECIEKAWA historie
    • Gość: Pewniak Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 00:30
      Co za pierdoły... Kto mógł być na tyle głupi, żeby taki bełkot zamieścić na
      stronie? Dwulatek gadający jak natchniony, baba nie wiadomo - skąd co jest
      grane??? Potrzebowała publikacji, żeby sobie do CV wpisać, że ma doświadczenie
      prasowe czy co? I wujek albo stryjek pomógł załatwić sprawę...

Nie jestem przeciwnikiem gazety.pl, ale jak będziecie tak przeginać, to chyba
      się to zmieni...
      • Gość: sab Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: 213.17.145.* 11.01.07, 00:31
        ja mowilam plynnie majac dwa lata, nic w tym dziwnego.
        • Gość: Pewniak Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 02:08
          Tak, wierzę. Na pewno doskonale to pamiętasz...
          A poza tym jak miałaś dwa miesiące to znałaś zasady gry w piłkę nożną, a na
          pierwszych urodzinach zachwycałaś gości recytując z pamięci wszystkich
          zwycięzców europejskich pucharów od początku ich rozgrywania. Pół roku później
          znałaś też na pamięć składy wszystkich tych drużyn. W sumie masz rację, jak
          mógłbym nie wierzyć, że po tym wszystkim potrafiłaś mówić płynnie w wieku dwóch
          lat...
          • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:40
            na szczęście są ludzie, którzy rozwijają się szybciej od Ciebie! :) dlatego
            świat idzie do przodu ;)
            • Gość: Pewniak Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 18:01
              Z pewnością są ludzie zdolniejsi ode mnie, ale ciekawi mnie, co ty sobą
              reprezentujesz, że wypowiadasz się o tempie mojego rozwoju. Naprawdę ciekawe...
              Bardzo chętnie bym to sprawdził...
        • Gość: fuck-the-duck Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.07, 17:29
          Ten synek ma język znacznie bogatszy od swego idola.
      • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:39
        nie no, śmieszny jesteś nawet, jakby nie spojrzeć :) nie rozumiem w którym
        miejscu tekstu widzisz "bełkot", ale teraz to Ty bełkoczesz :)
    • Gość: gogez sir Alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:36
      ja tam go osobiście nie lubie choć nie ukrywam że wielki z niego trener
      • Gość: tutaj... Re: sir Alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:56
        typow z premiership nie ma i nie bedzie: iberoamerica.blogabet.com/
        • kazeloth Sie polaczki zapluły...znowu 11.01.07, 01:54
          Pewnie się przyczepicie, że "Sie" napisałem bez "ę". $!#$@#$@# mać!
          • Gość: Red_Devil Re: Sie polaczki zapluły...znowu IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:37
            Popieram! Nie wierzysz?! To nie czytaj!!
    • Gość: M pozdro Magda - Glory Glory Man United !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 03:14
      to moja miłośc :)
    • Gość: Bubusinski taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.01.07, 05:55
      rozumialbym ze jakis nawalony kibic cos tam bredzi pod nosem, ale Wy
      dziennikarze GWna macie wszystkich za idiotow
      • Gość: Red_Devil Re: taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:42
        no nie wiem, to są podstawowe pytania i wykrzykniki, więc chyba taki elokwentny
        to on nie był :>
        weźcie wszyscy młotek i zróbcie z niego wiadomy użytek!
        • Gość: Pewniak Re: taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.chello.pl 11.01.07, 17:52
          > weźcie wszyscy młotek i zróbcie z niego wiadomy użytek!

Musiałbym mieć ciebie pod ręką i mocno cię nim walnąć, żeby nieco otrzeźwić
          twoje spojrzenie
          • Gość: Red_Devil Re: taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 21:27
            moje jest jak najbardziej trzeźwe :) za to Ty już chyba majaczysz, więc panu
            podziękujemy )
    • Gość: kragiel Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.welnowiec.net 11.01.07, 06:20
      jak ja bylem malu to bylem murzynem;) i pamietam to doskonale:P
    • Gość: bo eeee teraz to juz kazdy moze pisac do gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:05
      tak samo jak to ze kazdy jest agentem :P
    • Gość: dunham Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:24
      Proponuje poprawic angielski. w tekscie powinno byc "sir Alex looks like..."
      • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 11:00
        no co się dziwisz ;) w końcu 2-letnie dziecko to było xD ;p
    • indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 10:35
      "W sierpniu na Old Trafford miał miejsce otwarty dla publiczności trening. Z
      całego wydarzenia najbardziej pamiętam dwuletniego chłopca, wielkiego fana
      Wayne'a Rooneya, który siedział tuż obok mnie."

rzeczywiście wydarzenie... otwarty trening..
      • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 10:58
        nie rozumiem: kpisz z tego, czy co?
        w Anglii to normalka, jeden otwarty trening na stadionie, na którym mecze są
        ROZGRYWANE a nie jakieś boczne boisko ;) w tym wypadku Old Trafford...
        przychodzą tłumy, żeby obejrzeć swoich pupili przed sezonem :) jedyna taka
        okazja, gdyż treningi przez cały rok są zamknięte ;)
        • indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 11:05
          i obejrzenie treningu na stadionie a nie na osrodku treningowym to wydarzenie?
          • Gość: komitet wyzwolenia No i mamy Steca w spodnicy !!!!!!! IP: 86.69.185.* 11.01.07, 12:31
          • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 17:01
            tak jak pisałem jest to JEDYNA możliwość obejrzenia treningu :) w Carrington
            jest ochrona i nawet paparazzi nic nie zobaczą, a co dopiero zwykli fani ;)
            • Gość: Pewniak Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 17:57
              Ja nie wiem, czy ty naprawdę jesteś taki głupi, czy udajesz?

Indy.M napisał:
              "i obejrzenie treningu na stadionie a nie na osrodku treningowym to wydarzenie?"

nie chodziło o to, czy ktoś to zobaczy, czy nie tylko, że co jest w tym tak
              niezwykłego, żeby pisać o tym na stronie startowej portalu jednego z
              największych dzienników w Polsce.

A jeśli nadal uważasz, że to jest taki hit, to naprawdę żal mi ciebie...
              • Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 21:20
                Ale o co Ci chodzi?? nie mnie o tym decydować co na stronie głównej się pojawia
                w gazeta.pl. List jest o Fergusonie i Rooney'u, "dosyć" sławnych postaciach, a
                więc pewnie dlatego go tam umieszczono... no i nie jest to typowy news ;) a to
                czy to był trening na OT czy w jakimś zadupiu na Ukrainie nie miał tutaj
                znaczenia ;)
    • obraza.uczuc.religijnych Ależ wzruszająco głupi 11.01.07, 14:28
      są polscy fani angielskich klubów.
      • Gość: left Re: Ależ wzruszająco głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:02
        No dobra, artykuł się fajnie zaczął, ale co dalej?
      • Gość: Red_Devil Re: Ależ wzruszająco głupi IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 17:02
        a co masz dokładnie na myśli?? :>
        • indy.m Re: Ależ wzruszająco głupi 12.01.07, 00:46
          a ty?
          • Gość: as Filmik z Rooneyem IP: *.icm.edu.pl 12.01.07, 17:41
            www.skrotymeczow.pl/24/Bestia_Rooney
            no i co fajny jest ?
    • malarz2 Kto jest fajniejszy od Rooneya? 13.01.07, 01:03
      Nie wiedziałem że Kaziu M. zadekował się w gazecie i pisze pod kobiecym pseudo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka