Gość: Larry IP: *.promax.media.pl 10.01.07, 22:24 Pani jest redaktorem Gazety Wyborczej, czy skad sie pani wziela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sky Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.virnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 10.01.07, 22:37 wyluzuj, czlowieku, bo ci zylka pierdzaca peknie. ja uwazam ze to ciekawe, nieco inny punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nt5 Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:49 2-latek takie zdania zlozone?:) i jeszcze mcdonald?:) bez napinki, po prostu nie wierze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa na pewno nie Ty babo IP: *.crowley.pl 10.01.07, 23:27 a pamiętacie kobiete która po sir Haszaku zaczęła odpowiadać na listy czytelników w Top Secrecie??????? Wieszcze upadek wyborczej bo podążą tą samą ścieżką co Top Secret tj w przepasc dopuszczając kobiety do głosu w tematach na których sie nie znają i wypowiadać się nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodi Re: na pewno nie Ty babo IP: *.chello.pl 11.01.07, 01:28 Tak sie sklada ze znam ta Pania i jesli chodzi o pilke nozna a zwlaszcza o Man United to czlowieku nie masz sie prawa chocby sie z nia co rownac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Re: na pewno nie Ty babo IP: *.chello.pl 11.01.07, 02:03 Hehe widzę, że ty, Bodi jesteś wszechwiedzący(a) i znasz stan wiedzy o piłce nożnej każdego człowieka, który tylko wchodzi na gazeta.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodi Re: na pewno nie Ty babo IP: *.chello.pl 11.01.07, 02:30 w takim razie co powiesz o osobie taaa? Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt to nieprawda, to dziecko miało roczek 11.01.07, 20:13 to nieprawda, to dziecko miało roczek i jeszcze nie umiało chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: na pewno nie Ty babo 11.01.07, 10:27 "(...)nie masz sie prawa chocby sie z nia co rownac!!!" co to za prawo i kto jest organem do jego wydawania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: na pewno nie Ty babo IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 10:55 jeśli obracasz się w tym "środowisku" i czaisz te "klimaty" to byś wiedział :) to jest taki lemat po prostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: na pewno nie Ty babo 11.01.07, 11:04 ale sie nie obracam i nie czaje klimatow, wiec prosze o napisanie co z tym prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: na pewno nie Ty babo IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 21:28 prawo każdego kibica do wyrażenia swej opinii :) zwłaszcza jak się obraca w "środowisku" i czai "klimaty" lepiej od innych, laików ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: na pewno nie Ty babo 12.01.07, 00:42 "prawo każdego kibica do wyrażenia swej opinii" wiec dlaczego Bodiemu odjąłeś prawo wyrażenia swojej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: na pewno nie Ty babo 12.01.07, 00:45 errata - dlaczego odebrałeś to prawo użytkownikowi "taaaa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:37 no cóż, na zachodzie się szybciej rozwijają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 11:27 prawo dżungli :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.promax.media.pl 11.01.07, 12:56 To byla odpowiedz do mnie? Hehehe chyba ktos tu mnie nie zrozumial:) czy ja cos mam do tej pani? bardzo fajnie napisala, spytalem tylko czy pracuje w Gazecie, czy np napisala artykulik w domu, wyslala i go opublikowali, tylko o to mi chodzilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 16:59 zabrzmiało to jednak przynajmniej chłodno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deew Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:49 co to jest , co to ma byc?? czy ktos zna odpowiedz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:38 A słowo "LIST" pisane z wielkich liter?? Coś Ci obija się o kopułę???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.promax.media.pl 11.01.07, 13:01 A faktycznie, cymbal ze mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 00:01 nie wiem czy zwrociles uwage na slowo LIST na poczatku pierwszego akapitu. poza ty m anegdota jak najbardziej sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:18 Dokładnie. Czasem ludziom (albo ludziskom) brakuje oleju w głowie by docenić coś ciekawego. Fajna anegdota, w ogóle orginalny pomysł i licze na więcej na przekór wiecznym niezadowolonym i malkontentom... Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 10:29 taa... ja ciekawszych historyjek moge opowiedzieć setki... i nie uwazam ze zasluguja na publikacje w jakiejkolwiek gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 10:56 no cóż, To już Twój problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.aster.pl 11.01.07, 12:55 > taa... ja ciekawszych historyjek moge opowiedzieć setki... i nie uwazam ze > zasluguja na publikacje w jakiejkolwiek gazecie... Bo pewnie nie zasluguja. A "ciekawsze" to sie wydaja tylko tobie jednemu. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 13:18 > Bo pewnie nie zasluguja. A "ciekawsze" to sie wydaja tylko tobie jednemu. Jesli ciebie zaciekawila historyjka w ktorej chlopczyk chce zobaczyc pilkarza, ten sie nie pojawia, a chlopczyk zaczyna sie cieszyc na widok trenera bo wyglada jak dziadek, to nie wiem co ty mozesz uznac za NIECIEKAWA historie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 00:30 Co za pierdoły... Kto mógł być na tyle głupi, żeby taki bełkot zamieścić na stronie? Dwulatek gadający jak natchniony, baba nie wiadomo - skąd co jest grane??? Potrzebowała publikacji, żeby sobie do CV wpisać, że ma doświadczenie prasowe czy co? I wujek albo stryjek pomógł załatwić sprawę... Nie jestem przeciwnikiem gazety.pl, ale jak będziecie tak przeginać, to chyba się to zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sab Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: 213.17.145.* 11.01.07, 00:31 ja mowilam plynnie majac dwa lata, nic w tym dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 02:08 Tak, wierzę. Na pewno doskonale to pamiętasz... A poza tym jak miałaś dwa miesiące to znałaś zasady gry w piłkę nożną, a na pierwszych urodzinach zachwycałaś gości recytując z pamięci wszystkich zwycięzców europejskich pucharów od początku ich rozgrywania. Pół roku później znałaś też na pamięć składy wszystkich tych drużyn. W sumie masz rację, jak mógłbym nie wierzyć, że po tym wszystkim potrafiłaś mówić płynnie w wieku dwóch lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:40 na szczęście są ludzie, którzy rozwijają się szybciej od Ciebie! :) dlatego świat idzie do przodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 18:01 Z pewnością są ludzie zdolniejsi ode mnie, ale ciekawi mnie, co ty sobą reprezentujesz, że wypowiadasz się o tempie mojego rozwoju. Naprawdę ciekawe... Bardzo chętnie bym to sprawdził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck-the-duck Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.07, 17:29 Ten synek ma język znacznie bogatszy od swego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:39 nie no, śmieszny jesteś nawet, jakby nie spojrzeć :) nie rozumiem w którym miejscu tekstu widzisz "bełkot", ale teraz to Ty bełkoczesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogez sir Alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:36 ja tam go osobiście nie lubie choć nie ukrywam że wielki z niego trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutaj... Re: sir Alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:56 typow z premiership nie ma i nie bedzie: iberoamerica.blogabet.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kazeloth Sie polaczki zapluły...znowu 11.01.07, 01:54 Pewnie się przyczepicie, że "Sie" napisałem bez "ę". $!#$@#$@# mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Sie polaczki zapluły...znowu IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:37 Popieram! Nie wierzysz?! To nie czytaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M pozdro Magda - Glory Glory Man United !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 03:14 to moja miłośc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubusinski taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.01.07, 05:55 rozumialbym ze jakis nawalony kibic cos tam bredzi pod nosem, ale Wy dziennikarze GWna macie wszystkich za idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 09:42 no nie wiem, to są podstawowe pytania i wykrzykniki, więc chyba taki elokwentny to on nie był :> weźcie wszyscy młotek i zróbcie z niego wiadomy użytek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Re: taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.chello.pl 11.01.07, 17:52 > weźcie wszyscy młotek i zróbcie z niego wiadomy użytek! Musiałbym mieć ciebie pod ręką i mocno cię nim walnąć, żeby nieco otrzeźwić twoje spojrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: taaa dwulatek a gada jak nakrecony IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 21:27 moje jest jak najbardziej trzeźwe :) za to Ty już chyba majaczysz, więc panu podziękujemy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragiel Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.welnowiec.net 11.01.07, 06:20 jak ja bylem malu to bylem murzynem;) i pamietam to doskonale:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo eeee teraz to juz kazdy moze pisac do gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:05 tak samo jak to ze kazdy jest agentem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunham Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:24 Proponuje poprawic angielski. w tekscie powinno byc "sir Alex looks like..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 11:00 no co się dziwisz ;) w końcu 2-letnie dziecko to było xD ;p Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 10:35 "W sierpniu na Old Trafford miał miejsce otwarty dla publiczności trening. Z całego wydarzenia najbardziej pamiętam dwuletniego chłopca, wielkiego fana Wayne'a Rooneya, który siedział tuż obok mnie." rzeczywiście wydarzenie... otwarty trening.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 10:58 nie rozumiem: kpisz z tego, czy co? w Anglii to normalka, jeden otwarty trening na stadionie, na którym mecze są ROZGRYWANE a nie jakieś boczne boisko ;) w tym wypadku Old Trafford... przychodzą tłumy, żeby obejrzeć swoich pupili przed sezonem :) jedyna taka okazja, gdyż treningi przez cały rok są zamknięte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? 11.01.07, 11:05 i obejrzenie treningu na stadionie a nie na osrodku treningowym to wydarzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komitet wyzwolenia No i mamy Steca w spodnicy !!!!!!! IP: 86.69.185.* 11.01.07, 12:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 17:01 tak jak pisałem jest to JEDYNA możliwość obejrzenia treningu :) w Carrington jest ochrona i nawet paparazzi nic nie zobaczą, a co dopiero zwykli fani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.chello.pl 11.01.07, 17:57 Ja nie wiem, czy ty naprawdę jesteś taki głupi, czy udajesz? Indy.M napisał: "i obejrzenie treningu na stadionie a nie na osrodku treningowym to wydarzenie?" nie chodziło o to, czy ktoś to zobaczy, czy nie tylko, że co jest w tym tak niezwykłego, żeby pisać o tym na stronie startowej portalu jednego z największych dzienników w Polsce. A jeśli nadal uważasz, że to jest taki hit, to naprawdę żal mi ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Kto jest fajniejszy od Rooneya? IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 21:20 Ale o co Ci chodzi?? nie mnie o tym decydować co na stronie głównej się pojawia w gazeta.pl. List jest o Fergusonie i Rooney'u, "dosyć" sławnych postaciach, a więc pewnie dlatego go tam umieszczono... no i nie jest to typowy news ;) a to czy to był trening na OT czy w jakimś zadupiu na Ukrainie nie miał tutaj znaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ależ wzruszająco głupi 11.01.07, 14:28 są polscy fani angielskich klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: left Re: Ależ wzruszająco głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:02 No dobra, artykuł się fajnie zaczął, ale co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Ależ wzruszająco głupi IP: *.ds.pg.gda.pl 11.01.07, 17:02 a co masz dokładnie na myśli?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Filmik z Rooneyem IP: *.icm.edu.pl 12.01.07, 17:41 www.skrotymeczow.pl/24/Bestia_Rooney no i co fajny jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Kto jest fajniejszy od Rooneya? 13.01.07, 01:03 Nie wiedziałem że Kaziu M. zadekował się w gazecie i pisze pod kobiecym pseudo. Odpowiedz Link Zgłoś