Gość: R.I.P. IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:16 Do boju Polsko!!!! Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam tu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guma polsat na zywo? IP: *.chello.pl 30.01.07, 17:18 chłopaki z czuba, a nie wiecie czy Polsat dotrzyma słowa i od ćwiercinału bedzie transmitował mecze Polaków na żywo? bo cos mi sie nie wydaje... a przed mundialem w jakis artykule jako żywo było napisane ze bedzie. Na szczęscie mam polsat sport, tak z ciekawości pisze, pozdrawiam. Jedziemy z Ruskimi! Siatkarze dali przykład! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sles Re: polsat na zywo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:21 pozostaje nadzieja, ze w nocnym magazynie o 0:50 poleci powtorka dla wytrwalych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.I.P. Re: polsat na zywo? IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:24 Tez pamietam ta rozmowe o transmisji na pasmie niekodowanym od cwiercfinalow. Pewnie nie mysleli ze Polacy zajda tak wysoko. Ja niestety nie mam Polsatu Sport ale na szczescie jest Z czuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: polsat na zywo? IP: *.tvgawex.pl 30.01.07, 17:22 Ja dzisiaj w radiu słyszałam,że na otwartym Polsacie mecze będą jeśli dziś Polska wygra z Rosją. Ale nie gwarantuję, że dobrze usłyszałam:) A ja dziaiaj mam kolędę i jakoś tak czuję w kościach, że ksiądz zadzwoni do drzwi w trakcie meczu... Oby nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.I.P. Re: polsat na zywo? IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:27 To zawolaj ksiedza jak bedzie przerwa. Specow w telewizji i tak nie ma co w tym czasie sluchac. No chyba ze bedzie Gmoch, Engel i Szaranowicz a na dokladke Tajner (forma Malysza i wiaterek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: polsat na zywo? IP: *.tvgawex.pl 30.01.07, 17:28 Tylko,mże to nie ode mnie zależy, bo ksiądz idzie po kolei mieszkaniami i u mnie zazwyczaj jest koło 18-19. Pozostaje mi liczyć, że się u kogoś zagada:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.I.P. Re: polsat na zywo? IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:32 To powiedz ze idziesz do pracy i musisz pzryjac kolede teraz. No wymysl cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej!? a na sopcascie to na jakim kanale bedzie? IP: *.bater.net.pl 30.01.07, 17:35 co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efefefe Re: a na sopcascie to na jakim kanale bedzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:41 zdaje sie, ze nie bedzie skoro jeszcze nie ma a nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix jest na kanale betlive!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sopcast! 30.01.07, 18:38 i pzełaczcie na mediaplayera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majofonez Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: 194.146.219.* 30.01.07, 17:28 Razem!!! Pooooooooooooooooooolskaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabrador POLSKA - mocarne Kaczory IP: *.bph.pl 30.01.07, 18:30 odkąd nasze kaczuchy kochane wzięly sprawy w sowje ręce wszystko zaczęło się układać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Brawo Polacy, wierzcie w siebie a nie w "ue" IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 30.01.07, 20:54 Tak trzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Brawo Polacy, wierzcie w siebie a nie w "ue" IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 30.01.07, 20:56 Tak trzymac...Pamietajcie: unie powstawaly i sie z czasem rozpadaly.. z hukiem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqr Re: Brawo Polacy, wierzcie w siebie a nie w "ue" IP: *.zjz.pl 30.01.07, 21:58 80% to Szmal, 20% to błędy Rosjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.07, 17:32 wygrac plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.I.P. Re: Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:35 A na Polsacie zamiast meczu Ibisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:38 Widzę, że w wypadku przegranej bierzecie odpowiedzialnośc na siebie (przecież przynosicie pecha :P). Oby nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maoo1 Re: Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:39 jazda do boju Odpowiedz Link Zgłoś
larry04 Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:38 Nie ma żadnej transmisji radiowej???? Co za czasy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maskonur78 Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:48 Ludzie, czy ktoś odbiera mecz przez sopcast? Do tej pory nie bylo z tym problemów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sles wrzućcie od czasu do czasu wynik niemcy-hiszpania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:39 Odpowiedz Link Zgłoś
uj3mny Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:40 Będzie 28-26 dla naszych =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maoo1 Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:40 jazda do boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.I.P. Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:45 Dlaczego Z czuba nie robi relacji dzwiekowych. To bylby hit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Polska - Rosja Gratulacje !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 30.01.07, 20:08 Bardzo emocjonujacy wieczor!!! Mieszkam w Niemczech i ogladalem w tle mecz Hiszpania-Niemcy ale na pierwszym planie (teletekst) mialem aktualny wynik meczu Polska-Rosja. Obie druzyny szly w 2 polowie w leb w leb (doslownie te same wyniki ze zwyciestwem 1 czy 2 bramkowym dla Polski czy Niemiec). Mecz Niemcow zakonczyl sie zwyciesko 25:27 jako pierwszy. Polacy wygrali pozniej jedna 28:27 zasluzona bramka (prowadzili caly czas). To byla NERWUWA! Gratuluje dla druzyny, jestem pewny (powiem skromnie) ze bedziemy grac o medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.hsd1.nj.comcast.net 30.01.07, 17:48 witam Zczubakow :) trzymam kciuki za Polske i pozdrawiam ze stanow :) Odpowiedz Link Zgłoś
baciokstyle Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:51 oby nasi zagrali jak dziewczyny..... z Norwegii, poślą niezgrabne niedzwiedzie za Ural.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaziek Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:53 kto myślał że chodzi o Rasiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbaniol Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.strefa.org.pl 30.01.07, 17:53 wie ktos moze czy w jakims radiu jest transmisja??????????/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesi Hiszpania - Niemcy na Sopcast!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:53 8205 3TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Hiszpania - Niemcy na Sopcast!! IP: *.30-87-b.business.telecomitalia.it 30.01.07, 18:08 A Polska-Rosja??? Do tej pory wszystkie mecze obejrzalem na sopcast. Gdy zrobilo sie naprawde ciekawie - CWIERCFINAL - cos zdechlo. Kto potrafi pomoc????? Odpowiedz Link Zgłoś
maskonur78 Re: Hiszpania - Niemcy na Sopcast!! 30.01.07, 18:14 Te same odczucia - po prostu brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: 89.100.137.* 30.01.07, 17:55 Genialna ta relacja, juz drugi raz oparskalem monitor ze smiechu, Pozdrawiam z Dublina, Mateusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wontrupka Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:59 dobrze że Włodarczyk nie porównuje akcji Polski do '' zakrzywienia czasoprzestrzeni '' . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jlo mam nadzieje, ze ruscy szybko sie zmecza... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.07, 18:00 tym samym nie zycze naszym zawodnikom, aby ruscy zbyt szybko sie spocili; jak wiadomo handball to sport bardzo kontaktowy, a mokregy zawodniki latwiej wyslizguje sie z objec ;) no i nie pachnie zbyt milo... Odpowiedz Link Zgłoś
larry04 Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 18:03 Nie jest łatwo,cholerka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davixx Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:06 wch07live.ihf.info/html/ticker.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcelon@gazeta.pl mecz na zywo w necie na sopcast IP: *.server.ntli.net 30.01.07, 18:06 www.soccerlive.tv.pl/ tam w Sportowe TV w P2P SLT 1 i kliknąc play ... oczywiscie sopcast musi byc zainstalowany POLSKA BIALO CZERWONI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maskonur78 Re: mecz na zywo w necie na sopcast 30.01.07, 18:22 Dzięki wielkie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrorat Re: mecz na zywo w necie na sopcast 30.01.07, 19:34 Dzięki za Info o soccerlive. Dzięki temu mogłem sobie oglądnąć mecz w pracy. Pozdr.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.07, 18:12 Na razie mamy niezlego farta. Prowadzimy do przerwy dwoma bramkami,ale zdobylismy je w przewadze podwojnej (a na poczatku meczu tez juz wygrywalismy 5:1). A ruski trafiaja w slupki i poprzeczki regularnie. Jakby szczescie nam nie sprzyjalo dostawalibysmy w plecy. No,ale szczescie sprzyja lepszym Ta rosyjska obrona jest niestety dobra,a kontratakow za duzo nie mamy... Slabiej bronimy niz bym chcial, no i czemu tytoe pilek na sile chca podac do obrotowego? Pochwaly dal Marcina Lijewskiego. Najlepszy na boisku poki co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj podpisujcie się inaczej;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:14 żeby nie przynieśc pecha podpisujcie każdy post np. "to nie <zczuby>" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: 87.204.166.* 30.01.07, 18:15 JEDZIEMY POLACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRAMY U SIEBIE POLACY GRAMY U SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.catv.net.pl 30.01.07, 18:15 Cięzko będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.07, 18:17 juz jest ciezko,ale badzmy dobrej mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Miało być " gramy u siebie" .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:17 a słysze tylko " Rosija" ,, czyżby nasi kibice nie dojechali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragonfly proponuje, żeby w newralgicznych momentach meczu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.07, 18:18 (np. przy remisach) przejść chwilowo na tryb "relacjonowania nierelacjonowania"....to zawsze bezpieczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davixx SopCast, kanał: 6245 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:20 mecz polaków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.elartnet.pl 30.01.07, 18:19 beznadziejny komentarz: " 18:16 W drugiej połowie będzie ciężko. Już dwa filmy wkleiliśmy do relacji o tym. Z samych filmów wiemy, jak będzie ciężko. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:23 Widać, że kolega Michael nie odrbił pracy domowej z Barei. Trzy filmy o tym nakeciliśmy i wiemy, jak jest cięzko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Mole Wasza kibic dużo bardzo ładna dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:24 Simone kochać Wasza piękna studentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasnuty jezeli przegramy to tylko i wyłącznie przez was :P IP: *.chello.pl 30.01.07, 18:24 z czubaki mieliscie pieruny nie komentowac, bo pecha przynosicie ;)) www.youtube.com/watch?v=Acb5205wCS8 a tu tak w ramach rozluznienia nieposkromionych emocji Jim Carrey parodiujący Vanilia Ice w jego jedynym hicie - ice ice baby. Odpowiedz Link Zgłoś
baciokstyle Re: jezeli przegramy to tylko i wyłącznie przez w 30.01.07, 18:28 nie ma linków,zdjęć żon piłkarzy,zagotowanych kibiców,czyli soli "z czuba"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deks Dowalić Ruskim ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:28 chłopaki trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś