Dodaj do ulubionych

Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo

IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:16
Do boju Polsko!!!!
Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam tu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guma polsat na zywo? IP: *.chello.pl 30.01.07, 17:18
      chłopaki z czuba, a nie wiecie czy Polsat dotrzyma słowa i od ćwiercinału
      bedzie transmitował mecze Polaków na żywo? bo cos mi sie nie wydaje... a przed
      mundialem w jakis artykule jako żywo było napisane ze bedzie. Na szczęscie mam
      polsat sport, tak z ciekawości pisze, pozdrawiam. Jedziemy z Ruskimi!
      Siatkarze dali przykład!
      • Gość: sles Re: polsat na zywo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:21
        pozostaje nadzieja, ze w nocnym magazynie o 0:50 poleci powtorka dla wytrwalych
        • Gość: R.I.P. Re: polsat na zywo? IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:24
          Tez pamietam ta rozmowe o transmisji na pasmie niekodowanym od cwiercfinalow. Pewnie nie mysleli ze Polacy zajda tak wysoko.
          Ja niestety nie mam Polsatu Sport ale na szczescie jest Z czuba.
      • Gość: Natalia Re: polsat na zywo? IP: *.tvgawex.pl 30.01.07, 17:22
        Ja dzisiaj w radiu słyszałam,że na otwartym Polsacie mecze będą jeśli dziś
        Polska wygra z Rosją. Ale nie gwarantuję, że dobrze usłyszałam:)

A ja dziaiaj mam kolędę i jakoś tak czuję w kościach, że ksiądz zadzwoni do
        drzwi w trakcie meczu... Oby nie:)
        • Gość: R.I.P. Re: polsat na zywo? IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:27
          To zawolaj ksiedza jak bedzie przerwa. Specow w telewizji i tak nie ma co w tym czasie sluchac. No chyba ze bedzie Gmoch, Engel i Szaranowicz a na dokladke Tajner (forma Malysza i wiaterek)
          • Gość: Natalia Re: polsat na zywo? IP: *.tvgawex.pl 30.01.07, 17:28
            Tylko,mże to nie ode mnie zależy, bo ksiądz idzie po kolei mieszkaniami i u
            mnie zazwyczaj jest koło 18-19. Pozostaje mi liczyć, że się u kogoś zagada:):):)
            • Gość: R.I.P. Re: polsat na zywo? IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:32
              To powiedz ze idziesz do pracy i musisz pzryjac kolede teraz. No wymysl cos.
              • Gość: hej!? a na sopcascie to na jakim kanale bedzie? IP: *.bater.net.pl 30.01.07, 17:35
                co?
                • Gość: efefefe Re: a na sopcascie to na jakim kanale bedzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:41
                  zdaje sie, ze nie bedzie skoro jeszcze nie ma a nie ma
                  • emenefix jest na kanale betlive!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sopcast! 30.01.07, 18:38
                    i pzełaczcie na mediaplayera!
    • Gość: majofonez Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: 194.146.219.* 30.01.07, 17:28
      Razem!!!
      Pooooooooooooooooooolskaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: abrakadabrador POLSKA - mocarne Kaczory IP: *.bph.pl 30.01.07, 18:30
        odkąd nasze kaczuchy kochane wzięly sprawy w sowje ręce wszystko zaczęło się
        układać
        • Gość: dodo Re: Brawo Polacy, wierzcie w siebie a nie w "ue" IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 30.01.07, 20:54
          Tak trzymac...
        • Gość: dodo Re: Brawo Polacy, wierzcie w siebie a nie w "ue" IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 30.01.07, 20:56
          Tak trzymac...Pamietajcie: unie powstawaly i sie z czasem rozpadaly.. z
          hukiem!!!!!!!!
          • Gość: marqr Re: Brawo Polacy, wierzcie w siebie a nie w "ue" IP: *.zjz.pl 30.01.07, 21:58
            80% to Szmal, 20% to błędy Rosjan
    • Gość: kow3l Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.07, 17:32
      wygrac plizzz
      • Gość: r.I.P. Re: Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:35
        A na Polsacie zamiast meczu Ibisz.
      • Gość: ;) Re: Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:38
        Widzę, że w wypadku przegranej bierzecie odpowiedzialnośc na siebie (przecież
        przynosicie pecha :P). Oby nie.
        • Gość: maoo1 Re: Bez najlepszego obroncy zaczynamy ;/ chory;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:39
          jazda do boju
    • larry04 Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:38
      Nie ma żadnej transmisji radiowej???? Co za czasy!!!!
      • maskonur78 Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:48
        Ludzie, czy ktoś odbiera mecz przez sopcast? Do tej pory nie bylo z tym problemów..
    • Gość: sles wrzućcie od czasu do czasu wynik niemcy-hiszpania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:39
    • uj3mny Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:40
      Będzie 28-26 dla naszych =)
    • Gość: maoo1 Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:40
      jazda do boju!!!!
      • Gość: R.I.P. Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.metrolink.pl 30.01.07, 17:45
        Dlaczego Z czuba nie robi relacji dzwiekowych. To bylby hit.
      • Gość: gosc Polska - Rosja Gratulacje !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 30.01.07, 20:08
        Bardzo emocjonujacy wieczor!!! Mieszkam w Niemczech i ogladalem w tle mecz
        Hiszpania-Niemcy ale na pierwszym planie (teletekst) mialem aktualny wynik meczu
        Polska-Rosja. Obie druzyny szly w 2 polowie w leb w leb (doslownie te same
        wyniki ze zwyciestwem 1 czy 2 bramkowym dla Polski czy Niemiec). Mecz Niemcow
        zakonczyl sie zwyciesko 25:27 jako pierwszy. Polacy wygrali pozniej jedna 28:27
        zasluzona bramka (prowadzili caly czas). To byla NERWUWA! Gratuluje dla druzyny,
        jestem pewny (powiem skromnie) ze bedziemy grac o medal.
    • Gość: marek_ Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.hsd1.nj.comcast.net 30.01.07, 17:48
      witam Zczubakow :) trzymam kciuki za Polske i pozdrawiam ze stanow :)
      • baciokstyle Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 17:51
        oby nasi zagrali jak dziewczyny..... z Norwegii, poślą niezgrabne niedzwiedzie za Ural....
        • Gość: jaziek Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:53
          kto myślał że chodzi o Rasiaka?
        • Gość: esbaniol Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.strefa.org.pl 30.01.07, 17:53
          wie ktos moze czy w jakims radiu jest transmisja??????????///
      • Gość: Afro Czarno widzę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:06
    • Gość: mesi Hiszpania - Niemcy na Sopcast!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:53
      8205 3TV
      • Gość: p Re: Hiszpania - Niemcy na Sopcast!! IP: *.30-87-b.business.telecomitalia.it 30.01.07, 18:08
        A Polska-Rosja???
        Do tej pory wszystkie mecze obejrzalem na sopcast.
        Gdy zrobilo sie naprawde ciekawie - CWIERCFINAL - cos zdechlo.
        Kto potrafi pomoc?????
        • maskonur78 Re: Hiszpania - Niemcy na Sopcast!! 30.01.07, 18:14
          Te same odczucia - po prostu brak słów...
        • Gość: jest livebet kanał! IP: *.bater.net.pl 30.01.07, 18:35
    • Gość: mateusz Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: 89.100.137.* 30.01.07, 17:55
      Genialna ta relacja, juz drugi raz oparskalem monitor ze smiechu,
      Pozdrawiam z Dublina, Mateusz.
    • Gość: wontrupka Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:59
      dobrze że Włodarczyk nie porównuje akcji Polski do '' zakrzywienia
      czasoprzestrzeni '' .
    • Gość: Jlo mam nadzieje, ze ruscy szybko sie zmecza... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.07, 18:00
      tym samym nie zycze naszym zawodnikom, aby ruscy zbyt szybko sie spocili; jak
      wiadomo handball to sport bardzo kontaktowy, a mokregy zawodniki latwiej
      wyslizguje sie z objec ;) no i nie pachnie zbyt milo...
    • larry04 Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo 30.01.07, 18:03
      Nie jest łatwo,cholerka...
      • Gość: davixx Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:06
        wch07live.ihf.info/html/ticker.html
    • Gość: barcelon@gazeta.pl mecz na zywo w necie na sopcast IP: *.server.ntli.net 30.01.07, 18:06
      www.soccerlive.tv.pl/
      tam w
      Sportowe TV w P2P

SLT 1 i kliknąc play ...
      oczywiscie sopcast musi byc zainstalowany

POLSKA BIALO CZERWONI!!!!!!!
      • maskonur78 Re: mecz na zywo w necie na sopcast 30.01.07, 18:22
        Dzięki wielkie !!!!!!
      • wrorat Re: mecz na zywo w necie na sopcast 30.01.07, 19:34
        Dzięki za Info o soccerlive. Dzięki temu mogłem sobie oglądnąć mecz w pracy.
        Pozdr.W.
    • Gość: kow3l Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.07, 18:12
      Na razie mamy niezlego farta. Prowadzimy do przerwy dwoma bramkami,ale
      zdobylismy je w przewadze podwojnej (a na poczatku meczu tez juz wygrywalismy
      5:1). A ruski trafiaja w slupki i poprzeczki regularnie. Jakby szczescie nam
      nie sprzyjalo dostawalibysmy w plecy. No,ale szczescie sprzyja lepszym Ta
      rosyjska obrona jest niestety dobra,a kontratakow za duzo nie mamy... Slabiej
      bronimy niz bym chcial, no i czemu tytoe pilek na sile chca podac do
      obrotowego? Pochwaly dal Marcina Lijewskiego. Najlepszy na boisku poki co
    • Gość: joj podpisujcie się inaczej;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:14
      żeby nie przynieśc pecha podpisujcie każdy post np. "to nie <zczuby>" ;P
    • Gość: bas Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: 87.204.166.* 30.01.07, 18:15
      JEDZIEMY POLACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRAMY U SIEBIE POLACY GRAMY U
      SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kiks Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.catv.net.pl 30.01.07, 18:15
      Cięzko będzie..
      • Gość: kow3l Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.07, 18:17
        juz jest ciezko,ale badzmy dobrej mysli :)
    • Gość: aa Miało być " gramy u siebie" .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:17
      a słysze tylko " Rosija" ,, czyżby nasi kibice nie dojechali?
    • Gość: dragonfly proponuje, żeby w newralgicznych momentach meczu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.07, 18:18
      (np. przy remisach) przejść chwilowo na tryb "relacjonowania
      nierelacjonowania"....to zawsze bezpieczniej!
      • Gość: davixx SopCast, kanał: 6245 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:20
        mecz polaków

!!!
    • Gość: michael Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.elartnet.pl 30.01.07, 18:19
      beznadziejny komentarz:
      "
      18:16 W drugiej połowie będzie ciężko. Już dwa filmy wkleiliśmy do relacji o
      tym. Z samych filmów wiemy, jak będzie ciężko.
      "
      • Gość: aa Re: Polska - Rosja. Ćwierćfinał MŚ na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:23
        Widać, że kolega Michael nie odrbił pracy domowej z Barei. Trzy filmy o tym
        nakeciliśmy i wiemy, jak jest cięzko.
    • Gość: Simon Mole Wasza kibic dużo bardzo ładna dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:24
      Simone kochać Wasza piękna studentka
    • Gość: zasnuty jezeli przegramy to tylko i wyłącznie przez was :P IP: *.chello.pl 30.01.07, 18:24
      z czubaki mieliscie pieruny nie komentowac, bo pecha przynosicie ;))

www.youtube.com/watch?v=Acb5205wCS8
      a tu tak w ramach rozluznienia nieposkromionych emocji Jim Carrey parodiujący
      Vanilia Ice w jego jedynym hicie - ice ice baby.
      • baciokstyle Re: jezeli przegramy to tylko i wyłącznie przez w 30.01.07, 18:28
        nie ma linków,zdjęć żon piłkarzy,zagotowanych kibiców,czyli soli "z czuba"...
    • Gość: deks Dowalić Ruskim ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:28
      chłopaki trzymajcie się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka