Gość: ciwac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:46 ta, akurat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hombre a ja nie chce czooc sie wspaniale ! IP: 212.183.134.* 19.02.07, 12:50 czoojem sie wspaniale, gdy nie pijee ! Odpowiedz Link Zgłoś
super_moher uwaga: buce na forum, co jedna to glupsza wypowied 19.02.07, 14:37 takich idiotyzmow to dawno nie czytalem na forum pilkarskim co wypowiedz to gorsza, grupa dzieciakow dorwala sie do komputera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Warszawy to kibole a nie dzieciaki - byle komuś dokopać, op IP: *.aster.pl 19.02.07, 20:52 luć, zepsuć powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: to kibole a nie dzieciaki - byle komuś dokopa 20.02.07, 04:00 dudek musi się trzymać swojej wersji bo inaczej nici z reklam itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Warszawy .........................Kibole i tak go obrzygają IP: *.aster.pl 20.02.07, 06:52 Bo tak lubią. Łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: a ja nie chce czooc sie wspaniale ! IP: *.swn.vectranet.pl 19.02.07, 17:24 taaa, Jureczek grzeczny chłopczyk, tylko ochroniarze świnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Dudek: to plotki... IP: *.ten.net.pl 19.02.07, 20:54 ...sam się skułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1906 Ile bym dał... IP: 213.25.48.* 19.02.07, 21:13 Żeby się spić razem z nimi w tej knajpie. A Robbie F. to pewnie - jak to ma w zwyczaju - miał też coś do palenia, co...? A w ogóle to popieram wypowiedź scofielda. Benitez wiedział co chłopcy będą robić w barze, nie chciał tylko żeby przesadzili. Ale jak zabawa jest dobra, to się umiar traci - nie jeden Dudek się zapomniał. Dajcie chłopu żyć na luzie, w sporcie osiągnął co mógł - kto z Was może się pochwalić wygraniem CL - oczywiście nie mam na myśli Football Managera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Nieważne Jurek. Ty nie masz nic do gadania ! 19.02.07, 13:03 opinia publiczna cię skuła w kajdanki, bo nie było tematów na weekend! Wymyśl coś na następny weekend sam! A najlepiej obroń karnego lub skocz na bungee bez liny to będziemy czytać:) www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Oj. Jurek, Jurek! Coś Ty tam zmalował.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:18 Bo przestaniemy Ci kibicować! I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Oj. Jurek, Jurek! Coś Ty tam zmalował.....? IP: 89.222.170.* 19.02.07, 13:20 Zdobywał uznanie w Portugalii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Oj. Jurek, Jurek! Coś Ty tam zmalował.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:27 No tak, bo uznanie w Polsce, to już raczej ma tak zresztą jak i "Tyskie" Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbinka Pozdrowienia dla tańczących Dudidance! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Teraz Dudi przechodzi od tańca do śpiewu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:32 Jest już Dudi-dance, a teraz będzie jakiś Dudi -song. Brawo Dudek! Trzeba się rozwijać! Czekamy teraz na nowe pomysly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbinka A nie mogłeś iść grzecznie lulu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:25 No nie, żeby tak zaraz drzeć się po nocy jak stado baranów, albo jakichś innych pacanów? I to tylko po to, by nazajutrz w gazetach mieli o czym pisać? Już lepiej, żeby pisali o dobrej grze na boisku. A tak, to po prostu wychodzi głupio, a Polak zawsze najgłupiej. Nawet niektórzy Amerykanie mówią "głupi jak Polak". Czyżby mieli rację? Oj. Dudek, Dudek - poco ci było się wydzierać po nocy z angolami? Nie lepiej było pójść grzecznie do łóżeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Nieważne Jurek. Ty nie masz nic do gadania ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:24 Dudek idz do pani Krysi z gazowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delegat z Zabrza Dudek demoluje mordownię-spelunę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:17 brawo DUDI jestesmy z tobą .Dudek jednym z nas jest, JUREK to nasz KS Górnik Zabrze.ps.pozamiataj agolą lokale niech widza jak się poloki bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świętopełek Jak banda smarkaczy! !!! I Ty Dudi też??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Oj kręcisz Dudek, ale Ci nie wychodzi... IP: *.113.75.202.bbplus.pte-ag2.dyn.plus.net 19.02.07, 13:49 To jak się skończyło z tą ochroną co ją wezwali z apartamentów? No i rozumiem, że te skojarzenia z włamaniem musiały być irytujące- to by wyjaśniało dlaczego po zadymie z ochroniarzami Dudek został zakuty w kajdanki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEKLIS Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsca IP: *.spray.net.pl 19.02.07, 13:50 Dudi,powiedz jeszcze, że Robbie Fowler przeprowadził staruszkę na pasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek Dudi cienias. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:05 Cienki na boisku, cienki przy piwie, najwyższy czas na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Warszawy ...............Łaska pańska na pstrym koniu jeździ IP: *.aster.pl 20.02.07, 06:53 Kiboli także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXe Re: Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsc IP: *.oi.pg.gda.pl 19.02.07, 14:16 Jurek co ty dajesz, ja slyszalem, ze jeszcze chciales te kajdanki do domu pozyczyc. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsc IP: 212.127.94.* 19.02.07, 14:20 Rozmienia się chłopak na drobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:35 Dudziu spie...rzaj, nie mogę już na ciebie patrzeć tak, jak na Otylię "mistrz kierownicy" Jędrzejczak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon lolek znajdz se dziewczyne bo od recznego IP: *.centertel.pl 20.02.07, 07:15 mozg Ci sie lasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsca IP: 66.184.96.* 19.02.07, 14:41 ...baw sie chlopak baw....tyle ci zostalo...bo w pilce to juz sie nie liczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nul A jednak ---- Bochater :))) IP: *.emrsn.co.uk 19.02.07, 14:44 a GW to brukowiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palestrina2007 spoko Macierewicz juz przygotowuje raport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:42 po wywiadzie w stylu oddasz swoje pobory na RM - TAK Wszystko to pomowienia gazet zwiazanych z ukladem i dzialajacych w Portugalii a sterowanych z Moskwy. Jak ktos majacy w danych osobowych Jurek moze cos takiego zrobic. Oczywiscie zostanie wytoczony proces w Trybunale Sprawiedlowosci przez Marszałka Sejmu Marka Jurka za obraze dóbr oddasz wsoje pobory na RM - NIE oczywyscie to prawda, ale okrojona dla dobra narodu portugalskiego, poniewaz nie napisano tam, ze jeszcze gwałcil i mordowal dzieci, jednak juz ustalono ze dzialal na zamowienie Moskwy aby zdyskredytowac naród polski i panujące nam Jasne Słonca XXI w. wielkiego Jarosława i Leszka vel TW "Kartofle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scofield Jurek się zachował właściwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:56 Nawalił się w trzy dupy, zaczął śpiewać, wbił gwoździa głową w stół, następnie zaczął naparzać policjanta bo miał mundur podobny do niemieckiego, na następny dzień nic nie pamiętając przyjął wymyśloną przez kolegów wersję, że ładnie śpiewali i wracali do domków (ponoć mieszkają w hotelu) w dobrych nastrojach, i posypał głowę popiołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Jurek się zachował właściwie IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.07, 21:23 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graszenka Re: Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:06 w koncu dudi tez czlowiek i sie upic czasem moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkaf i coz takiego sie stalo? IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 19.02.07, 16:05 w sumie nic, i jeszcze mniej by sie stalo gdyby Dudek nie puscil tylu bramek w meczu z Arsenalem. Ot chlopcy sie zabawil jak jakikolwiek chlopcy na kuli ziemskiej, z wyjatkiem, moze tych z talibanow czy tez z mocherowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Jurek te bzdury!!!You,ll never walk alone!!! IP: *.4web.pl 19.02.07, 16:22 Odpowiedz Link Zgłoś
garbusmoneta Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsca 19.02.07, 16:33 kopacze i ogladacze pilki noznej to prole. wszystkiego po nich mozna sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek tak pijany bardzo ze nie pamieta co sie stalo IP: *.anc.clearwire-dns.net 19.02.07, 16:49 oj dudku to wszyscy klamia nawet policja co wyrabialas badz facetem z jajami i sie przyznaj koledzy ci mowili co wyprawialas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek do domu Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsca IP: *.dsl.bell.ca 19.02.07, 17:46 Dudek to juz historia...czas aby wrocil do kraju aby nie popisywal sie jaki on jest dobry po pijaku bo w sporcie to juz historia...tak jak Malysz... Odpowiedz Link Zgłoś
kutasik7 Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsca 19.02.07, 17:57 Z kilku zrudeł zaczerpnołem wiedzy i potwierdzam nic takiego niebyło world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35071427 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masopl Ja tam wolę być skuwany przez dziewczynę :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:55 Kajdankami i nie tylko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsca IP: *.echostar.pl 19.02.07, 19:31 ta angielska prasa nas Polaków to chyba nie lubi najpierw nie podoba im się nasz prezydent i premier albo odwrotnie teraz Dudi wstyd panowie redaktorzy na wyspach. przyjedźcie do nas do Polski uczyć się profesjonalizmu, w fakcie w gazecie w przeglądzie sport. albo w dzienniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro-Dudek Dudek ma racje IP: *.cpe.netcabo.pt 19.02.07, 20:02 Zaden portugalski dziennik, zadna informacja w portugalskiej prasie nie doniosla o aresztowaniu tylko o interwencji i o uspokojeniu grupy pilkarzy - ale oczywiscie najlepiej wiedza brytyjskie dzienniki i polscy dziennikarze ktorzy powtarzaja plotki. Dudek to gwiazda w prasie bo ma latwe nazwisko wiec co tam - poszedl na pierwsza linie. Troche sie pobawil chlopak i tyle - jemu tez wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Kuszczak Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsca IP: *.chello.pl 19.02.07, 20:24 Dudek, You'll never drink alone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dudek dementuje: Nic takiego nie miało miejsc IP: *.srg.vectranet.pl 19.02.07, 21:57 A ja myslałam,że sportowcy nie pija Maja zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś