Gość: polski francuz ma słowo "Canał+"mam odruch wymiotny IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 14:10 To taka sama banda jak PZPN . Uwaga więc na ten "kanał+ , z niego cuchnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Niech stadionowi kibole sponsorują polską piłkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:13 Na każdych meczach czujecie się jak prawdziwi gladiatorzy, więc utrzymujcie proszę ten Wasz grajdołek. POWODZENIA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gó..@ fc Canal +- do kanału ściekowego ! IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga- kanał ! Canał+ -do kontroli CBA ,CBŚ, Urząd Skarbowy IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 14:37 czy ten "canał" płaci podatki, czy jest uczciwy ...? - Bardzo wątpie, więc kontrola by sie przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczur Re: Canał+ -do kontroli CBA ,CBŚ, Urząd Skarbo IP: 217.153.97.* 01.03.07, 09:50 gościu określ się jak się wabisz: raz jesteś "polski francuz" ,drugim razem jestes "polski kanał" a innym razem jakieś "g...@fc" a najprawdopodobniej jesteś frustratem którego nie stać na oglądanie C+ i wylewasz swoje żale w iście PISowskim stylu - Dajcie mi człowieka a ja już znajdę na niego paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski francuz Re: Canał+ -do kontroli CBA ,CBŚ, Urząd Skarbo IP: *.promax.media.pl 01.03.07, 17:28 Gosciu Paszczur- nie denerwuj sie, widze, żeś z "Canału". Widzę,ze zabolało cię coś.... ? Czas najwyzszy zeby Was "canałowcy" pod oko kontroli wzięto. . Informuje Pasztura, ze jestem "frustratem" - hahahaha ale z PO... . Ulzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Teraz dopiero może Arka handlować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:49 Do jednych się przyłorzy drugim odpuści Musi zostac zdegradowana i to do IV ligi przed rundą wiosenną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolektor Re: Teraz dopiero może Arka handlować IP: 213.17.251.* 28.02.07, 14:58 Sam się zdegraduj betonie jeden. A tak to jest jak się uzależnia ligę od jednego sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczur Re: Teraz dopiero może Arka handlować IP: 217.153.97.* 01.03.07, 09:52 We wszystkich cywilizowanych krajach jest jeden sponsor tytularny np. Orange i jedna stacja kodowana która transmituje mecze, więc nie rozumiem czego się czepiasz :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.07, 15:06 Czas najwyższy aby POLSKI kapitał kontrolował polskie businesy w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk No to co mojej ukochanej Legii już w C+ nie zobacz IP: 62.89.80.* 28.02.07, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
atur22 Re: No to co mojej ukochanej Legii już w C+ nie z 28.02.07, 15:55 Trzy lata temu zalozylem sobie dekoder SKY i ogladam mecze ligi angielskiej. Dosc mialem zmagan pseudo ligi polskiej... nie da rady tego oglatac nawet w stanie upojenia czysta przezroczysta... Pozdrawiam danow angielskiej pilki. Fanow polskiego bagna tez... sorry ale nie wiem jak mozna sie pasjomowac polska liga... Chyba ze pobudek patriotycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr56 Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: 80.54.200.* 28.02.07, 16:01 Tyle tej korupcji w Polsce trzeba w końcu coś z tym bo jak tak dalej pOjdzie to każdy będzie chciał łapówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvfan a zawodowi sędziowie... IP: *.chello.pl 28.02.07, 17:24 Mieli być, a zrobiło się cicho i znowu będą się mylic na potęgę. A potem będzie szukanie winnych. Mam dość słabych i nieuczciwych sędziów amatorów, podatnych na korupcje a to za 5 tys. za mecz, a to za 15 tys. zł, a od święta za 43 tys. zł. Przecież gdyby tym sędziom płacic miesięcznie 20 czy 30 tys. miesięcznie, to mogliby sędziować dwa razy w tygodniu, czyli 4 ligowe w miesiącu plus pucharowe i inne. Koszty byłyby mniejsze niż w układzie korupcyjnym i wszyscy byliby zadowoleni: sedziowie, że legalnie pracuja, kluby i PZPN, że mniej ich sedziowie nkosztują i my wszyscy, bo przestalibysmy życ w świecie fikcji. Ja myślę, że sporo osób nieźle dorabia sobie pieniędzmi, które powinni legalnie dostawac sędziowie. Działacze PZPN, Ekstraklasy, kierownicy drużyn - to cała armia ludzi, którzy wolą utrzymywać taki skorupmowany system jaki był dotychczas. Widziałemw tv program o sędziach zawodowych - same zalety, nie ma wad. A jak ktos pieprzy, że nie ma na to kasy, to chyba sam ją zgarnia i nie chce sie dzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 17:59 Finanse klubów rzejrzyste?? O słodka naiwności ! Przeciez nie od dzis wiadomo że kluby mają lewą kasę z podwójnie numerowanych biletów. Na trybunach jest np 4000, a w prasie podają że było 2000. Także i bez kasy od C+ kluby mają forsę na 'podstoliczną' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darces Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.02.07, 19:31 mam nadzieje ze wkrótce canal+ straci wreszcie prawa na rzecz platformy n lub polsatu bo ta stacja to chciwa bestia niech sobie transmituje fancusa lige polsak liga dla polaków Odpowiedz Link Zgłoś
gieo krzysio kononowicz ratoj zlikwidoj zabojadow 28.02.07, 20:19 wirtualnemedia.pl/document,,2095882,Polska_pilka_wygrywa_z_zagraniczna.html w zyciu nie zrezygnuja z polskiej ligi to dla nich zyc albo nie zyc na tym rynku po prostu probuja zanizyc cene w nastepnym przetargu jak im sie nie podoba to niech wypier...robic interesy w mali albo innym senegalu jakby sie wypowiedzial w ten sposob polak to wporzo ale zabojad niech se przypomni marsylie i ich przekrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.chello.pl 01.03.07, 11:12 Przecież gdyby ukarali degradacja wszystkie kluby, które są uwikłane w aferę korupcyjną te śmieszne Canal+ nie miałoby co transmitować. Przeciez oczywiste jest, że większość klubów jest zamieszana w tą aferę. Chyba lepiej gdyby Canal + zrezygnował ze sponsoringu polskiej ligi. Może wtedy mecze byłyby bardziej dostępne w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 13:11 Jaki zdziwiony ten prezes C+ nie przewidział,że pieniądze przekazywane klubom za transmisje mogą iść na korupcję,ustawianie meczów,Kupowanie sędziów i zawodników.Taki sam naiwny jak PZPN.Kto w to uwierzy?ąlbo ten ryży cwaniaczek z miodem w uszach,zlotousty Boniek,już kombinuje aby nikt nie spadł z ligi i chce jej powiększenia.Znowu kryje się za tym kasiorka.Pytanie Panie Boniek dla Kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
adiczek83 Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję 01.03.07, 13:53 zgadzam sie z poprzednikiem ciekaw jestem co to za kasiorka idzie w zwiazku z poszerzaniem ligi, nie dziwie sie ze canal+ mysli powaznie o nie przystapieniu do kolejnego przetargu na prawa do transmisjiwww.fifanet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Ukarać Canal+ za Żelazkę IP: *.chello.pl 01.03.07, 14:00 Ukarać Canal+ za zatrudnienie Wita-Żelazki! Zatrudnili skorumpowanego Wita, który brał pieniądze od Zawiszy i co chcą się teraz wywinąć od odpowiedzialności? Bardzo łatwo nawoływać do karania innych, ale gdy spojrzy sie na siebie, to już nie jest tak różowo! Odpowiedz Link Zgłoś