Dodaj do ulubionych

Canal +: Należy surowo karać za korupcję

• Gość: polski francuz ma słowo "Canał+"mam odruch wymiotny IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 14:10
      To taka sama banda jak PZPN . Uwaga więc na ten "kanał+ , z niego cuchnie
    • Gość: tolek Niech stadionowi kibole sponsorują polską piłkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:13
      Na każdych meczach czujecie się jak prawdziwi gladiatorzy, więc utrzymujcie
      proszę ten Wasz grajdołek. POWODZENIA !!!!!
    • Gość: gó..@ fc Canal +- do kanału ściekowego ! IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 14:32
    • Gość: uwaga- kanał ! Canał+ -do kontroli CBA ,CBŚ, Urząd Skarbowy IP: *.promax.media.pl 28.02.07, 14:37
      czy ten "canał" płaci podatki, czy jest uczciwy ...? - Bardzo wątpie, więc
      kontrola by sie przydała.
      • Gość: Paszczur Re: Canał+ -do kontroli CBA ,CBŚ, Urząd Skarbo IP: 217.153.97.* 01.03.07, 09:50
        gościu określ się jak się wabisz: raz jesteś "polski francuz" ,drugim razem
        jestes "polski kanał" a innym razem jakieś "g...@fc" a najprawdopodobniej
        jesteś frustratem którego nie stać na oglądanie C+ i wylewasz swoje żale w
        iście PISowskim stylu - Dajcie mi człowieka a ja już znajdę na niego paragraf.
        • Gość: polski francuz Re: Canał+ -do kontroli CBA ,CBŚ, Urząd Skarbo IP: *.promax.media.pl 01.03.07, 17:28
          Gosciu Paszczur- nie denerwuj sie, widze, żeś z "Canału". Widzę,ze zabolało cię
          coś.... ? Czas najwyzszy zeby Was "canałowcy" pod oko kontroli wzięto. .
          Informuje Pasztura, ze jestem "frustratem" - hahahaha ale z PO... . Ulzyło?
    • Gość: jurek Teraz dopiero może Arka handlować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:49
      Do jednych się przyłorzy drugim odpuści Musi zostac zdegradowana i to do IV
      ligi przed rundą wiosenną
      • Gość: kolektor Re: Teraz dopiero może Arka handlować IP: 213.17.251.* 28.02.07, 14:58
        Sam się zdegraduj betonie jeden.
        A tak to jest jak się uzależnia ligę od jednego sponsora
        • Gość: Paszczur Re: Teraz dopiero może Arka handlować IP: 217.153.97.* 01.03.07, 09:52
          We wszystkich cywilizowanych krajach jest jeden sponsor tytularny np. Orange i
          jedna stacja kodowana która transmituje mecze, więc nie rozumiem czego się
          czepiasz :o))
    • Gość: 69 Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.07, 15:06
      Czas najwyższy aby POLSKI kapitał kontrolował polskie businesy w Polsce!
    • Gość: byk No to co mojej ukochanej Legii już w C+ nie zobacz IP: 62.89.80.* 28.02.07, 15:34
      • atur22 Re: No to co mojej ukochanej Legii już w C+ nie z 28.02.07, 15:55
        Trzy lata temu zalozylem sobie dekoder SKY i ogladam mecze ligi angielskiej.
        Dosc mialem zmagan pseudo ligi polskiej... nie da rady tego oglatac nawet w
        stanie upojenia czysta przezroczysta... Pozdrawiam danow angielskiej pilki.
        Fanow polskiego bagna tez... sorry ale nie wiem jak mozna sie pasjomowac polska
        liga... Chyba ze pobudek patriotycznych...
    • Gość: gr56 Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: 80.54.200.* 28.02.07, 16:01
      Tyle tej korupcji w Polsce trzeba w końcu coś z tym bo jak tak dalej pOjdzie to
      każdy będzie chciał łapówek
    • Gość: tvfan a zawodowi sędziowie... IP: *.chello.pl 28.02.07, 17:24
      Mieli być, a zrobiło się cicho i znowu będą się mylic na potęgę. A potem będzie
      szukanie winnych. Mam dość słabych i nieuczciwych sędziów amatorów, podatnych na
      korupcje a to za 5 tys. za mecz, a to za 15 tys. zł, a od święta za 43 tys. zł.
      Przecież gdyby tym sędziom płacic miesięcznie 20 czy 30 tys. miesięcznie, to
      mogliby sędziować dwa razy w tygodniu, czyli 4 ligowe w miesiącu plus pucharowe
      i inne. Koszty byłyby mniejsze niż w układzie korupcyjnym i wszyscy byliby
      zadowoleni: sedziowie, że legalnie pracuja, kluby i PZPN, że mniej ich sedziowie
      nkosztują i my wszyscy, bo przestalibysmy życ w świecie fikcji. Ja myślę, że
      sporo osób nieźle dorabia sobie pieniędzmi, które powinni legalnie dostawac
      sędziowie. Działacze PZPN, Ekstraklasy, kierownicy drużyn - to cała armia ludzi,
      którzy wolą utrzymywać taki skorupmowany system jaki był dotychczas. Widziałemw
      tv program o sędziach zawodowych - same zalety, nie ma wad. A jak ktos pieprzy,
      że nie ma na to kasy, to chyba sam ją zgarnia i nie chce sie dzielić.
    • Gość: ii Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 17:59
      Finanse klubów rzejrzyste?? O słodka naiwności ! Przeciez nie od dzis wiadomo że
      kluby mają lewą kasę z podwójnie numerowanych biletów. Na trybunach jest np
      4000, a w prasie podają że było 2000. Także i bez kasy od C+ kluby mają forsę na
      'podstoliczną'
    • Gość: darces Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.02.07, 19:31
      mam nadzieje ze wkrótce canal+ straci wreszcie prawa na rzecz platformy n
      lub polsatu bo ta stacja to chciwa bestia niech sobie transmituje fancusa lige
      polsak liga dla polaków
    • gieo krzysio kononowicz ratoj zlikwidoj zabojadow 28.02.07, 20:19
      wirtualnemedia.pl/document,,2095882,Polska_pilka_wygrywa_z_zagraniczna.html
      w zyciu nie zrezygnuja z polskiej ligi to dla nich zyc albo nie zyc na tym
      rynku po prostu probuja zanizyc cene w nastepnym przetargu
      jak im sie nie podoba to niech wypier...robic interesy w mali albo innym
      senegalu
      jakby sie wypowiedzial w ten sposob polak to wporzo ale zabojad niech se
      przypomni marsylie i ich przekrety
    • Gość: nick Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.chello.pl 01.03.07, 11:12
      Przecież gdyby ukarali degradacja wszystkie kluby, które są uwikłane w aferę
      korupcyjną te śmieszne Canal+ nie miałoby co transmitować. Przeciez oczywiste
      jest, że większość klubów jest zamieszana w tą aferę. Chyba lepiej gdyby Canal
      + zrezygnował ze sponsoringu polskiej ligi. Może wtedy mecze byłyby bardziej
      dostępne w telewizji
    • Gość: Obserwator Canal +: Należy surowo karać za korupcję IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 13:11
      Jaki zdziwiony ten prezes C+ nie przewidział,że pieniądze przekazywane klubom
      za transmisje mogą iść na korupcję,ustawianie meczów,Kupowanie sędziów i
      zawodników.Taki sam naiwny jak PZPN.Kto w to uwierzy?ąlbo ten ryży cwaniaczek z
      miodem w uszach,zlotousty Boniek,już kombinuje aby nikt nie spadł z ligi i chce
      jej powiększenia.Znowu kryje się za tym kasiorka.Pytanie Panie Boniek dla Kogo?
      • adiczek83 Re: Canal +: Należy surowo karać za korupcję 01.03.07, 13:53
        zgadzam sie z poprzednikiem ciekaw jestem co to za kasiorka idzie w zwiazku z
        poszerzaniem ligi, nie dziwie sie ze canal+ mysli powaznie o nie przystapieniu
        do kolejnego przetargu na prawa do transmisjiwww.fifanet.pl
    • Gość: maria Ukarać Canal+ za Żelazkę IP: *.chello.pl 01.03.07, 14:00
      Ukarać Canal+ za zatrudnienie Wita-Żelazki! Zatrudnili skorumpowanego Wita,
      który brał pieniądze od Zawiszy i co chcą się teraz wywinąć od
      odpowiedzialności? Bardzo łatwo nawoływać do karania innych, ale gdy spojrzy
      sie na siebie, to już nie jest tak różowo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka