Dodaj do ulubionych

Losowanie ćwierćfinału LM na żywo

IP: *.4web.pl 09.03.07, 12:04
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • madmalina Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 12:07
      Moim zdaniem Milan - Bayern chyba że "wpadną" wcześniej na siebie
      • agata.olejniczak Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 12:10
        Milan napewno... liverpool ? mala zemsta :)
        • Gość: dupa wolowa Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:21
          ten milan ktory ledwo dal sobie rade z Celtikiem? Oj jak beda tak strzelac w
          Kahna to na pewno zablysna w polfinale
          • indy.m Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 12:31
            "ten milan ktory ledwo dal sobie rade z Celtikiem?"

ledwo, bo to Celtic mial 30 strzałów a Milan 5 ;)
            • Gość: dupa wolowa Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:52
              tak..ladwo bo jak sie takimi cudownymi pilkarzami trafia w bramke tylko raz na
              30 strzalow to jest ledwo

ciakawe ile razy trafiliby gdyby grali przeciw lepszemu zespolowi....ktory az
              do 30 sytuacji by nie dopuscil..moze 1 gol na 3 mecze by milanowi sie trafil
              • get.up.stand.up Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 13:31
                Zabawne. Jak Milan wygrywa po jednym strzale na bramkę, to ma szczęście, a jak
                strzały wynoszą 30-5 na korzyść Milanu, to też Milan słaby ;D

• Gość: Hogan To tylko zabawa, ale... IP: 212.160.156.* 09.03.07, 13:36
                  nie rozumiem tu niektórych osób. Prognozowanie finału na podstawie własnych
                  sympatii, czy antypatii do konkretnych drużyn. Sam się na tym łapię, bo mnie by
                  usatysfakcjonował Liverpool - MU, ale są obiektywne powody, żeby tak sądzić. A
                  nie: "w finale ten i tamten (bo ich lubię) a zwycięży ten, bo go lubię bardziej."
                  • get.up.stand.up Re: To tylko zabawa, ale... 09.03.07, 13:48
                    Weź pod uwagę, że stawka jest tak wyrównana, że każdy (może poza PSV) może
                    wygrać w tym roku. Na papierze MU był niby dużo lepszy od Lille, a skończyło się
                    dwa razy po 1-0 (takim samym wynikiem zakończył się dwumecz Milan-MU dwa lata
                    temu w 1/8 Ligi Mistrzów - na korzyść Milanu).

Więc każdy ma po prostu inne zdanie na ten temat, bo nie ma teraz wielkiego
                    faworyta.
                    • Gość: james Re: To tylko zabawa, ale... IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.03.07, 17:52
                      final bedzie angielski,
                      o ile wczesniej nawzajem sie powykanczaja

moj typ:
                      Liverpool - MU
                • indy.m Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 13:43
                  Co ty pierdzielisz...
                  Jak Milan ma 30 strzałów i 1 gol to:

-przy komentowaniu pary Milan Bayern ci pierwsi okazują się beznadziejni bo
                  skuteczność mają mniejszą niż 3%.

-przy komentowaniu pary Milan - Celtic to znaczy że Milan jest świetny (30
                  strzałów oddał), a Boruc w takim razie to w ogole.. (29 obronił)

;)))
      • madmalina Chyba przewidziałem....:) 09.03.07, 12:31
        Nie sądziłem że spotkają się tak szybko...... Wiec Milan - Chelsea
      • Gość: ole Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.icpnet.pl 09.03.07, 12:51
        final to man utd - valencia...reszta nie ma szans, a przede wszystkim formy...
        • Gość: dEvi@nT yeah finał ManU - Valencia byłby super ;) IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.03.07, 15:22
          Valencia coś czuję dojdzie aż do finału, ale przeprawa z Chelsea będzie naprawdę
          ciężka...

ManU powinno sobie poradzić z Romą, choć też nie podejrzewam tu spektakularnego
          meczu - za to później w półfinale jeżeli ManU przejdzie czeka nas prawdziwa uczta!

Manu kontra Milan lub Manu kontra Bayern! To dopiero będzie meczyk ;)

najsłabsza para to na pewno Liverpool-PSV, choć ci pierwsi 2 lata temu grając
          podobnie wygrali LM :) no ale 2 raz takiego farta chyba nie będą mieli...

dlatego typuję finał ManU-Valencia, lub ewentualnie ManU-Chelsea (oj, to nie
          byłby mecz a wojna :P)
        • Gość: Michu Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 15:24
          Valencia?? Ten fraciarski klub? Przeciez w pierwszym meczu z Interem mieli
          wiecej szczescia niz umiejetnosci. Slupki, wybijania pilek z lini bramkowej
          i .. dwa stale fragmenty po ktorych zdobyli bramki:D Zreszta w rewanzu tez
          ewidentna reka w polu karnym,a sedzia byl slepy:D Tu mieli szczescie,ale ile
          mozna? Nie az do finalu
      • Gość: Rael Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:08
        Stawiam na final Bayern - Chelsea i licze na wygrana monachijczyków.
        • Gość: iwet21 Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:12
          no w końcu na forum jeden się znalazł po mnie oczywiście, co na Bayern
          typuje.Brawo
      • Gość: logika Re: Jaki typujecie finał LM? IP: 212.160.172.* 09.03.07, 17:57
        Milan - Valencia
      • Gość: logika Re: Jaki typujecie finał LM? IP: 212.160.172.* 09.03.07, 17:58
        przecież już wpadli na siebie
      • Gość: Schalke04 Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.07, 19:33
        Chelsea-FC Bayern i Bayern wygra w tym roku
    • Gość: PERKU Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: 217.153.206.* 09.03.07, 12:13
      A GDZIE TO LOSOWANIE????????????//
    • Gość: mex finał Chelsea-Valencia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:15
    • Gość: precz z logowaniem no i gdzie to zywo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.07, 12:15
      na zywo czyli ze zywi ludzie beda na realu wyciagac karteczki? bo nie rozumiem tytulu. tylko jaks smetna
      notka a zywego ani slychu ani widu
    • Gość: kaczor_1000 Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: 62.233.200.* 09.03.07, 12:15
      Milan jak zwykle trafi na bayern i ...... znowu wygra. Proste.
      • Gość: iet21 Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:39
        co proste?? Chyba nie sądzisz ,że Milan z Bayernem wygra!!! Z Celtikem
        okej,udało się im ale z Bayernem w życiu,choć nie wiem jak byś bardzo tego
        chciał!!
        • Gość: SchumiFAN Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.krakow.pl 09.03.07, 16:19
          GENERALNIE TO OBA KLUBY I MILAN I BAYERN NIE SA W NAJWYZSZEJ FORMIE, ALE O ILE Z
          KIEPSKIEJ FORMY MILANU WYNIKA SLABA SKUTECZNOSC(BO SORRY LUBIE CELTóW ALE GDYBY
          NIE BORUC TO BYLBY POGROM) TO MR. CHAMPIONS LEAGUE- OTMAR HITZFELD POTRAFI MIMO
          SLABEJ FORMY WYGRYWAC CALKIEM DOBRZE I PEWNIE. BAYERN PRZEJDZIE MILAN. ALE
          PRZEGRA Z MANCHESTEREM GLORY GLORY MANUTD
    • Gość: Qual Milan v Bayern Munich! IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:20
      Milan v Bayern Munich
      • Gość: SCHUMIFAN Re: Milan v Bayern Munich! IP: *.krakow.pl 09.03.07, 16:20
        GENERALNIE TO OBA KLUBY I MILAN I BAYERN NIE SA W NAJWYZSZEJ FORMIE, ALE O ILE Z
        KIEPSKIEJ FORMY MILANU WYNIKA SLABA SKUTECZNOSC(BO SORRY LUBIE CELTóW ALE GDYBY
        NIE BORUC TO BYLBY POGROM) TO MR. CHAMPIONS LEAGUE- OTMAR HITZFELD POTRAFI MIMO
        SLABEJ FORMY WYGRYWAC CALKIEM DOBRZE I PEWNIE. BAYERN PRZEJDZIE MILAN. ALE
        PRZEGRA Z MANCHESTEREM GLORY GLORY MANUTD
        • Gość: iwet21 Re: Milan v Bayern Munich! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:26
          a dlaczego nie dadzą rady wyspiarzom???Zauważyłeś żeby teraz przechodząc do
          ćwierćfinałów mieli kiepską formę??Bo ja nie!Tym razem Bayern pokazał na co ich
          stać,zwłaszcza Tytan obrońców Kahn.
    • Gość: Qual PSV Eindhoven v Liverpool IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:21
      PSV Eindhoven v Liverpool
    • Gość: Qual Roma v Manchester United IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:21
      Roma v Manchester United
    • Gość: Qual Chelsea v Valencia IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:22
      Chelsea v Valencia
      • maskonur78 Re: Chelsea v Valencia 09.03.07, 12:33
        No każdą parę bym przyjął tylko nie to! Do Valencji mam słabość,chciałbym by w
        końcu zdobyli LM, a akurat w tym roku chciałbym by Chelsea weszła do półfinału
        (jestem zadeklarowanym fanem Schevcenko). Już wolałbym parę Milan -Chelsea, choć
        Milanowi kibicowałem od dzieciństwa.
    • Gość: dupa wolowa ManU-Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:23
      ale bylaby draka na wyspach....szkoda ze w finale nie bedzie gral Arsenal
      • Gość: Hogan Tak czy owak - pachnie angielskim finałem IP: 212.160.156.* 09.03.07, 13:30
        ManU - The Reds to by było coś!!!

Valencia pokazała, że jest mocna, ale nie obroni honoru hiszpańskiej piłki. Mam
        nadzieję, że poradzi sobie z Chelsea (przy takich kłopotach Mourinho wcale nie
        jest to takie trudne). PSV nie da rady FCL. I tak już osiągnęli wiele.
        Jakkolwiek to się ułoży, pierwszy półfinał wygra Liverpool.

Na drugiej drabinie United powinni przebrnąć (dosłownie, bo będzie cholernie
        ciężko) przez Romę. Później bardzo możliwe spotkanie z Bayernem. Postawa Milanu
        mnie nie przekonuje. Z taką skutecznością nie dadzą rady Bawarczykom, bo ci
        akurat umieją strzelać a Kahn (nie przepadam, ale wielki szacunek dla
        umiejętności) też nie ułatwi im zadania (podobnie jak Boruc).

• Gość: iwet21 Re: Tak czy owak - pachnie angielskim finałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:30
          A może masz katar co???Szybko go wylecz to zapachnie Ci i niemieckim finałem!!
        • Gość: Po(L)onU$ Re: Tak czy owak - pachnie angielskim finałem IP: *.dsl.mindspring.com 09.03.07, 22:49
          Gość portalu: Hogan napisał(a):
          > ManU - The Reds to by było coś!!!
          >

Też tak sądzę!!!
          Choć nie lubię zbytnio United, a zawsze (od przełomu lat '70/'80-tych) lubię
          Reds, to jednak Manchester uważam za fawotyta do wygrania Ligi Mistrzów.

> Valencia pokazała, że jest mocna, ale nie obroni honoru hiszpańskiej piłki.
          > Mam nadzieję, że poradzi sobie z Chelsea (przy takich kłopotach Mourinho
          > wcale nie jest to takie trudne). PSV nie da rady FCL. I tak już osiągnęli
          > wiele. Jakkolwiek to się ułoży, pierwszy półfinał wygra Liverpool.
          >
          > Na drugiej drabinie United powinni przebrnąć (dosłownie, bo będzie cholernie
          > ciężko) przez Romę. Później bardzo możliwe spotkanie z Bayernem.
          > Postawa Milanu mnie nie przekonuje. Z taką skutecznością nie dadzą rady
          > Bawarczykom, bo ci akurat umieją strzelać a Kahn (nie przepadam, ale wielki
          > szacunek dla umiejętności) też nie ułatwi im zadania (podobnie jak Boruc).

Zacznijmy od drugiej części drabinki - moi zdaniem to właśnie ManU ma
          najłatwiejszą drogę do finału, mimo że Roma, Milan i Bayern to wielkie kluby,
          ale z taką formą to nie dadzą rady.

A co do pierwszej części drabinki, to uważam, że Liverpool nie powinien mieć
          większych kłopotów z PSV - choć tak samo sądziłem o Arsenalu :-(
          - a mecze Chelsea-Valenecia chyba będą bardzo wyrównane, jednak z lekkim
          wskazaniem na nielubianą przeze mnie nowobogacką Chelsea. Poza tym myślę,
          że LFC miałby łatwiejszą przeprawę z Valencią niż the Blues.

Ale jeśli Reds nie dadzą rady londyńczykom, to i tak finał LM będzie angielski.
    • Gość: majkel Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:23
      no ciekawie się wszystko ułożyło.myślę, że Liverpool i ManU na pewno awansują.natomiast pozostałe dwie pary bardzo interesująco się zapowiadają.ale typuje, że przejdzie Valencia i Bayern
      • Gość: Qual-Live! Półfinały! IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:26
        Pierwszy półfinał:

Chelsea v Valencia V PSV Eindhoven v Liverpool

Drugi półfinał:

Roma v Manchester United V Milan v Bayern Munich
        • indy.m Re: Półfinały! 09.03.07, 14:00
          proszę o źródło
          • Gość: Qual-Live! Re: Półfinały! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:01
            Prosze:

www.eurosport.com
      • Gość: dupa wolowa Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:27
        och...typujesz mniej wiecej to czego bym chciala

wolalabym zeby w polfinalach graly 4 angielskie druzyny ale poniewasz to
        niemozliwe a Chelsea mniej lubie bede chyba za moja ukochana Valencia
    • Gość: timber zwyćięzca jes w parze Roma - MU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:24
      tak to widzę
    • Gość: gabri317 ile druzyn zagra w finale????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:26
      ile druzyn zagra w finale skoro pary półfinałowe tworzy 8 druzyn?????????
    • Gość: Qual-Live! Półfinały Na żywo IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:27
      Pierwszy półfinał:

Chelsea v Valencia V PSV Eindhoven v Liverpool

Drugi półfinał:

Roma v Manchester United V Milan v Bayern Munich
    • Gość: krzysi@k Liga Mistrzów: Milan zagra z Bayernem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:35
      phi,że co ciekawe dla kogo ciekawszy->przecież o niebo bardziej interesujący
      bedzie pojedynek Valencii z Chelsea...Valencia GÓRĄ !!!
      • Gość: surykatka Re: Liga Mistrzów: Milan zagra z Bayernem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:41
        Pierwszy półfinał:

Valencia V Liverpool

Drugi półfinał:

Roma V Bayern Munich

Finał:

Valencia V Roma

Zwyciezca: Valencia
      • indy.m Re: Liga Mistrzów: Milan zagra z Bayernem 09.03.07, 13:57
        phi -> przecież o niebo bardziej interesujący będzie pojedynek Milanu z Bayernem
    • Gość: japi Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:40
      Manchester Utd - FC Liverpool.
      • Gość: iwet21 Re: Finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:03
        Typuje FC Bayern z FC Liverpool.
    • Gość: Toto champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:55
      ech szczęściarze z ac milan. pogonią pewnie bayern. mu nie da szans romie. l-
      pool chyba da rade ale jednak obstawie psv (koeman dal juz im rade jako trener
      benfiki). chealsea bedzie gora.
      obstawiam na londynczykow na finiszu. chealsea wygra! (kiedys musi, a jak nie
      teraz to kiedy?)
      • Gość: himself Re: champion league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:59
        nigdy ;-)
        Valencia wygra z Chelsea już w pierwszym meczu,
        Bayern pojedzie Milan,
        Ale w finale i tak zagra PSV z Man Utd :-P
        • Gość: disintegration Re: champion league IP: *.e-net.pl 09.03.07, 13:18
          bylbym za finalem milan-mu, bo milan to moja ulubiona druzyna, a mu to moja
          ulubiona druzyna zaraz po milanie. ale ze beda grali co najwyzej w polfinale to
          do finalu jako ich rywala chcialbym widziec valencie, bo chelsea nie lubie a
          liverpoolu(zdecydowanie najbrzydziej grająca drużyna w anglii, chelsea gra
          ładniej)po prostu nie trawie zupełnie. a mecz milan bayern moze byc strasznie
          nudny jako ze obie druzyny graja strasznie slabo w tym sezonie, ale milan bedzie
          lepszy:PP
        • get.up.stand.up Re: champion league 09.03.07, 13:34
          > Bayern pojedzie Milan,

Tak jak rok temu ;-)
        • Gość: bożyszcz tłumów Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:41
          Chelsea - Man U finał rewanż Man U po tym jak chelsea zdobywa na finiszu
          mistrzostwo. Tak to widzę.
      • Gość: ja Re: champion league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:59
        jak to kiedy?? za rok :D
      • Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:49
        nawet nie myśl że słaby Milan pogoni Bayern!.Nie oglądałeś jak cudownie dali
        sobie radę z Królewskimi?? Chciałbyś co??? Bayern z Kahnem pogonią ich szybciej
        niż myślisz
        • Gość: Michu Re: champion league IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 15:21
          Z taka defensywa to Celtic by pogonil Real. Z calym szacunkiem dla Bayernu ale
          z Milanem nie wygraja
          • Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:34
            Celtik,Celtik Ty swoje ,pogoniony został Celtik i nie gdybaj. Bayern jeszcze
            jest w grze a jak dalej będzie tego nikt nie wie!!I mi tu nie gdybaj boś nie
            prorok.
            • indy.m Re: champion league 09.03.07, 16:32
              ty mowisz ze wyjdzie bayern - znaczy ze wyjdzie bayern
              on mowi ze wyjdzie milan - znaczy ma przestac gdybyc po on nie prorok

a swoja droga to ty co, prorok zeby wiedziec ze on nie prorok? ;)))
              • Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:39
                To nie jest forum randkowe,zebyś ze mna sobie pogaduchy prowadził,tylko wejdż
                na główna stronę i zobacz o czym jest dyskusja.
                • indy.m Re: champion league 10.03.07, 16:35
                  co to jest strona główna?
                  • Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:23
                    No emocje jak widze każdemu trochę już opadły.Narazie ligowe rozgrywki,Bayern
                    jutro z Bremen gra czyli Poldi i Klose .I każdemu życzę,żeby swojemu klubowi
                    mocno kibicował a kto wygra??? Zobaczymy.
    • Gość: mjetker valencia vs. mu 2-1 IP: *.pools.arcor-ip.net 09.03.07, 13:16
    • get.up.stand.up ... 09.03.07, 13:40
      Liverpool przejdzie i chyba tylko to jest raczej pewne.

MU-Roma. Roma gra kawał dobrego, kombinacyjnego i zespołowego futbolu.
      Manchester będzie musiał się bardzo mocno wysilić, żeby przejść. Pierwszy mecz
      absolutnie kluczowy, jeżeli MU przegra, nawet minimalnie, lub jeżeli będzie 0-0,
      to Roma ma duże szanse na awans.

W pozostałych parach szanse na awans oceniłbym po 50% :-) Ale typuje, że
      półfinały będą wyglądać tak:

Liverpool-Valencia
      Manchester-Milan

• Gość: siouks co autor artykułu miał na myśli???? IP: *.chello.pl 09.03.07, 13:42
        pisząc - "Trzy angielskie zespoły w ćwierćfinałach miały sporo szczęścia w
        losowaniu, bowiem nie trafiły na siebie"

skoro z tego co mi się wydaje zespoły z jednego kraju zgodnie z regulaminem NIE
        MOGŁY trafić na siebie :):):)
        • indy.m Re: co autor artykułu miał na myśli???? 09.03.07, 13:51
          "skoro z tego co mi się wydaje zespoły z jednego kraju zgodnie z regulaminem NIE
          MOGŁY trafić na siebie :):):)"

wklej proszę ten fragment regulaminu
        • maskonur78 Re: co autor artykułu miał na myśli???? 09.03.07, 13:52
          Akurat było ustalone, że mogą grać ze sobą drużyny z tego samego kraju.
        • Gość: leming Re: co autor artykułu miał na myśli???? IP: *.aster.pl 09.03.07, 14:20
          Na tym etapie juz mogly.
    • Gość: iwet21 Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:51
      Milan ledwo co wygrał z Celticem,a o zwyciężce nad Bayernem to mogą sobie
      pomarzyć.
      • indy.m Re: Bayern-Milan??? 09.03.07, 13:52
        Bayern ledwo co wygrał z Realem,a o zwyciężce nad Milanem to mogą sobie pomarzyć
        • Gość: iwet21 Re: Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:43
          przemawia przez ciebie albo ślepota albo że Bayernu nie lubisz jak takie bzdury
          wypisujesz na forum.
          • kow3l Re: Bayern-Milan??? 09.03.07, 15:30
            No coz, tez uwazam,ze Bayern nie ma szans z Milanem. Defensywa Milanu jest 100
            razy lepsza niz Realu... Czuje,ze na San Siro moze byc tak jak w zeszlym roku ;-
            )
            • Gość: iwet21 Re: Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:40
              Szanse zawsze są!! Też każdy komentował ,ze Bayern do ćwierćfinału nie dojdzie
              i co??Poprostu w Polsce niemieckiego klubu prawie nikt nie lubi,nie widzi
              dobrej obrony Kahna,gole Poldiego,najszybszej bramki Roya ,super gry
              Szwajniego.Slepi chyba jak Niemcy grają oglądają bo nikt nic nie widzi.
              • Gość: Po(L)onU$ Re: Bayern-Milan??? IP: *.dsl.mindspring.com 09.03.07, 23:58
                Gość portalu: iwet21 napisał(a):
                > Szanse zawsze są! Też każdy komentował ,ze Bayern do ćwierćfinału nie dojdzie
                > i co??

Szybko strzelona bramka ustawiła mecz. W dodatku kontrowersyjna - dla mnie to
                spalony.

> Poprostu w Polsce niemieckiego klubu prawie nikt nie lubi,

Owszem nie lubię Bayernu, ale to nie ma nic do rzeczy.

> nie widzi dobrej obrony Kahna,

Widzę, ale Boruc też dobrze bronił (jak nie lepiej) a jadnak nie dał rady.

> gole Poldiego,

Myślisz, że da radę włoskiej obronie??? Ja wątpię!

> najszybszej bramki Roya,

Myślisz, że zawsze będzie strzelał bramki w pierwszych sekundach???

> super gry Szwajniego.

Myślisz, że to wystarczy??? Bo ja nie!

> Slepi chyba jak Niemcy grają oglądają bo nikt nic nie widzi.

To twoja miłość do Niemców jest ślepa - Bayern wygrał z kupą (strawionych)
                nieudaczników.
                • Gość: iwet21 Re: Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 08:23
                  sadzisz,że Bayern wygrał z nieudacznikami,! To wobec tego dlaczego Celtik w
                  ostatniej minucie przegrał??? Co?? Też nieudacznicy???Nie mój kolego
                  internetowy też potrzebne jest szczęście i jak mawiał trener Górski piłka jest
                  okrągła.Tylko sie z jednym z Tobą zgadzam tak..jestem fanem Bayernu tak jak
                  inni są fanami innych klubów!Ty kibicujesz innemu klubowi oki,ale jak
                  krytykujesz ten teraz ostatni mecz bawarczyków to alboś ślepy albo poprostu
                  ich nie lubisz!! Trzymaj kciuki za swój ulubiony klub-powodzenia a Bayernu
                  głupio nie krytykuj.Trzymaj się faktów.
                  • indy.m Re: Bayern-Milan??? 10.03.07, 13:16
                    wiec faktem jest ze po wygraniu ladnie jednego meczu wygramy nastepny?
    • Gość: PILAR Valencja prowadzi? A nie Sevilla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:59
      Kto pisze wzdury?
      • Gość: hary Re: Valencja prowadzi? A nie Sevilla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:17
        No właśnie, Betis prowadzi.
        • Gość: lAQ Re: Valencja prowadzi? A nie Sevilla? IP: 193.201.167.* 09.03.07, 15:26
          Sretis ;) FC Sevilla
    • marek_solon Angielski final? 09.03.07, 14:36
      A ja bym chciał angielski finał. Najchętniej Liverpool-Man Utd

pilkazzaklawiatury.blox.pl
    • Gość: Michu Typ finalu Milan - Chelsea IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 15:19
      Typuje final CL Milan - Chelsea. Ladnie sie rozlozyly cwierfinalowe.
      Najciekawsze cwiercfinaly to Milan - Bayern i Chelsea - Valencia. Najnudniejszy
      Liverpool - PSV. Dwie moim zdaniem najslabsze druzyny w 1/4 trafily na siebie
    • kow3l Wlosko - angielski final sie szykuje;-) 09.03.07, 15:27
      Chelsea - Milan to bylby final marzenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka