Gość: . IP: *.4web.pl 09.03.07, 12:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madmalina Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 12:07 Moim zdaniem Milan - Bayern chyba że "wpadną" wcześniej na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
agata.olejniczak Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 12:10 Milan napewno... liverpool ? mala zemsta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa wolowa Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:21 ten milan ktory ledwo dal sobie rade z Celtikiem? Oj jak beda tak strzelac w Kahna to na pewno zablysna w polfinale Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 12:31 "ten milan ktory ledwo dal sobie rade z Celtikiem?" ledwo, bo to Celtic mial 30 strzałów a Milan 5 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa wolowa Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:52 tak..ladwo bo jak sie takimi cudownymi pilkarzami trafia w bramke tylko raz na 30 strzalow to jest ledwo ciakawe ile razy trafiliby gdyby grali przeciw lepszemu zespolowi....ktory az do 30 sytuacji by nie dopuscil..moze 1 gol na 3 mecze by milanowi sie trafil Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 13:31 Zabawne. Jak Milan wygrywa po jednym strzale na bramkę, to ma szczęście, a jak strzały wynoszą 30-5 na korzyść Milanu, to też Milan słaby ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hogan To tylko zabawa, ale... IP: 212.160.156.* 09.03.07, 13:36 nie rozumiem tu niektórych osób. Prognozowanie finału na podstawie własnych sympatii, czy antypatii do konkretnych drużyn. Sam się na tym łapię, bo mnie by usatysfakcjonował Liverpool - MU, ale są obiektywne powody, żeby tak sądzić. A nie: "w finale ten i tamten (bo ich lubię) a zwycięży ten, bo go lubię bardziej." Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: To tylko zabawa, ale... 09.03.07, 13:48 Weź pod uwagę, że stawka jest tak wyrównana, że każdy (może poza PSV) może wygrać w tym roku. Na papierze MU był niby dużo lepszy od Lille, a skończyło się dwa razy po 1-0 (takim samym wynikiem zakończył się dwumecz Milan-MU dwa lata temu w 1/8 Ligi Mistrzów - na korzyść Milanu). Więc każdy ma po prostu inne zdanie na ten temat, bo nie ma teraz wielkiego faworyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: To tylko zabawa, ale... IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.03.07, 17:52 final bedzie angielski, o ile wczesniej nawzajem sie powykanczaja moj typ: Liverpool - MU Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Jaki typujecie finał LM? 09.03.07, 13:43 Co ty pierdzielisz... Jak Milan ma 30 strzałów i 1 gol to: -przy komentowaniu pary Milan Bayern ci pierwsi okazują się beznadziejni bo skuteczność mają mniejszą niż 3%. -przy komentowaniu pary Milan - Celtic to znaczy że Milan jest świetny (30 strzałów oddał), a Boruc w takim razie to w ogole.. (29 obronił) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Chyba przewidziałem....:) 09.03.07, 12:31 Nie sądziłem że spotkają się tak szybko...... Wiec Milan - Chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.icpnet.pl 09.03.07, 12:51 final to man utd - valencia...reszta nie ma szans, a przede wszystkim formy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEvi@nT yeah finał ManU - Valencia byłby super ;) IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.03.07, 15:22 Valencia coś czuję dojdzie aż do finału, ale przeprawa z Chelsea będzie naprawdę ciężka... ManU powinno sobie poradzić z Romą, choć też nie podejrzewam tu spektakularnego meczu - za to później w półfinale jeżeli ManU przejdzie czeka nas prawdziwa uczta! Manu kontra Milan lub Manu kontra Bayern! To dopiero będzie meczyk ;) najsłabsza para to na pewno Liverpool-PSV, choć ci pierwsi 2 lata temu grając podobnie wygrali LM :) no ale 2 raz takiego farta chyba nie będą mieli... dlatego typuję finał ManU-Valencia, lub ewentualnie ManU-Chelsea (oj, to nie byłby mecz a wojna :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 15:24 Valencia?? Ten fraciarski klub? Przeciez w pierwszym meczu z Interem mieli wiecej szczescia niz umiejetnosci. Slupki, wybijania pilek z lini bramkowej i .. dwa stale fragmenty po ktorych zdobyli bramki:D Zreszta w rewanzu tez ewidentna reka w polu karnym,a sedzia byl slepy:D Tu mieli szczescie,ale ile mozna? Nie az do finalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rael Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:08 Stawiam na final Bayern - Chelsea i licze na wygrana monachijczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:12 no w końcu na forum jeden się znalazł po mnie oczywiście, co na Bayern typuje.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: Jaki typujecie finał LM? IP: 212.160.172.* 09.03.07, 17:57 Milan - Valencia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: Jaki typujecie finał LM? IP: 212.160.172.* 09.03.07, 17:58 przecież już wpadli na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schalke04 Re: Jaki typujecie finał LM? IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.07, 19:33 Chelsea-FC Bayern i Bayern wygra w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERKU Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: 217.153.206.* 09.03.07, 12:13 A GDZIE TO LOSOWANIE????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z logowaniem no i gdzie to zywo? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.07, 12:15 na zywo czyli ze zywi ludzie beda na realu wyciagac karteczki? bo nie rozumiem tytulu. tylko jaks smetna notka a zywego ani slychu ani widu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor_1000 Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: 62.233.200.* 09.03.07, 12:15 Milan jak zwykle trafi na bayern i ...... znowu wygra. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iet21 Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:39 co proste?? Chyba nie sądzisz ,że Milan z Bayernem wygra!!! Z Celtikem okej,udało się im ale z Bayernem w życiu,choć nie wiem jak byś bardzo tego chciał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SchumiFAN Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.krakow.pl 09.03.07, 16:19 GENERALNIE TO OBA KLUBY I MILAN I BAYERN NIE SA W NAJWYZSZEJ FORMIE, ALE O ILE Z KIEPSKIEJ FORMY MILANU WYNIKA SLABA SKUTECZNOSC(BO SORRY LUBIE CELTóW ALE GDYBY NIE BORUC TO BYLBY POGROM) TO MR. CHAMPIONS LEAGUE- OTMAR HITZFELD POTRAFI MIMO SLABEJ FORMY WYGRYWAC CALKIEM DOBRZE I PEWNIE. BAYERN PRZEJDZIE MILAN. ALE PRZEGRA Z MANCHESTEREM GLORY GLORY MANUTD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qual Milan v Bayern Munich! IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:20 Milan v Bayern Munich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCHUMIFAN Re: Milan v Bayern Munich! IP: *.krakow.pl 09.03.07, 16:20 GENERALNIE TO OBA KLUBY I MILAN I BAYERN NIE SA W NAJWYZSZEJ FORMIE, ALE O ILE Z KIEPSKIEJ FORMY MILANU WYNIKA SLABA SKUTECZNOSC(BO SORRY LUBIE CELTóW ALE GDYBY NIE BORUC TO BYLBY POGROM) TO MR. CHAMPIONS LEAGUE- OTMAR HITZFELD POTRAFI MIMO SLABEJ FORMY WYGRYWAC CALKIEM DOBRZE I PEWNIE. BAYERN PRZEJDZIE MILAN. ALE PRZEGRA Z MANCHESTEREM GLORY GLORY MANUTD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Milan v Bayern Munich! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:26 a dlaczego nie dadzą rady wyspiarzom???Zauważyłeś żeby teraz przechodząc do ćwierćfinałów mieli kiepską formę??Bo ja nie!Tym razem Bayern pokazał na co ich stać,zwłaszcza Tytan obrońców Kahn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qual PSV Eindhoven v Liverpool IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:21 PSV Eindhoven v Liverpool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qual Roma v Manchester United IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:21 Roma v Manchester United Odpowiedz Link Zgłoś
maskonur78 Re: Chelsea v Valencia 09.03.07, 12:33 No każdą parę bym przyjął tylko nie to! Do Valencji mam słabość,chciałbym by w końcu zdobyli LM, a akurat w tym roku chciałbym by Chelsea weszła do półfinału (jestem zadeklarowanym fanem Schevcenko). Już wolałbym parę Milan -Chelsea, choć Milanowi kibicowałem od dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa wolowa ManU-Liverpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:23 ale bylaby draka na wyspach....szkoda ze w finale nie bedzie gral Arsenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hogan Tak czy owak - pachnie angielskim finałem IP: 212.160.156.* 09.03.07, 13:30 ManU - The Reds to by było coś!!! Valencia pokazała, że jest mocna, ale nie obroni honoru hiszpańskiej piłki. Mam nadzieję, że poradzi sobie z Chelsea (przy takich kłopotach Mourinho wcale nie jest to takie trudne). PSV nie da rady FCL. I tak już osiągnęli wiele. Jakkolwiek to się ułoży, pierwszy półfinał wygra Liverpool. Na drugiej drabinie United powinni przebrnąć (dosłownie, bo będzie cholernie ciężko) przez Romę. Później bardzo możliwe spotkanie z Bayernem. Postawa Milanu mnie nie przekonuje. Z taką skutecznością nie dadzą rady Bawarczykom, bo ci akurat umieją strzelać a Kahn (nie przepadam, ale wielki szacunek dla umiejętności) też nie ułatwi im zadania (podobnie jak Boruc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Tak czy owak - pachnie angielskim finałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:30 A może masz katar co???Szybko go wylecz to zapachnie Ci i niemieckim finałem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)onU$ Re: Tak czy owak - pachnie angielskim finałem IP: *.dsl.mindspring.com 09.03.07, 22:49 Gość portalu: Hogan napisał(a): > ManU - The Reds to by było coś!!! > Też tak sądzę!!! Choć nie lubię zbytnio United, a zawsze (od przełomu lat '70/'80-tych) lubię Reds, to jednak Manchester uważam za fawotyta do wygrania Ligi Mistrzów. > Valencia pokazała, że jest mocna, ale nie obroni honoru hiszpańskiej piłki. > Mam nadzieję, że poradzi sobie z Chelsea (przy takich kłopotach Mourinho > wcale nie jest to takie trudne). PSV nie da rady FCL. I tak już osiągnęli > wiele. Jakkolwiek to się ułoży, pierwszy półfinał wygra Liverpool. > > Na drugiej drabinie United powinni przebrnąć (dosłownie, bo będzie cholernie > ciężko) przez Romę. Później bardzo możliwe spotkanie z Bayernem. > Postawa Milanu mnie nie przekonuje. Z taką skutecznością nie dadzą rady > Bawarczykom, bo ci akurat umieją strzelać a Kahn (nie przepadam, ale wielki > szacunek dla umiejętności) też nie ułatwi im zadania (podobnie jak Boruc). Zacznijmy od drugiej części drabinki - moi zdaniem to właśnie ManU ma najłatwiejszą drogę do finału, mimo że Roma, Milan i Bayern to wielkie kluby, ale z taką formą to nie dadzą rady. A co do pierwszej części drabinki, to uważam, że Liverpool nie powinien mieć większych kłopotów z PSV - choć tak samo sądziłem o Arsenalu :-( - a mecze Chelsea-Valenecia chyba będą bardzo wyrównane, jednak z lekkim wskazaniem na nielubianą przeze mnie nowobogacką Chelsea. Poza tym myślę, że LFC miałby łatwiejszą przeprawę z Valencią niż the Blues. Ale jeśli Reds nie dadzą rady londyńczykom, to i tak finał LM będzie angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:23 no ciekawie się wszystko ułożyło.myślę, że Liverpool i ManU na pewno awansują.natomiast pozostałe dwie pary bardzo interesująco się zapowiadają.ale typuje, że przejdzie Valencia i Bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qual-Live! Półfinały! IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:26 Pierwszy półfinał: Chelsea v Valencia V PSV Eindhoven v Liverpool Drugi półfinał: Roma v Manchester United V Milan v Bayern Munich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qual-Live! Re: Półfinały! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:01 Prosze: www.eurosport.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa wolowa Re: Losowanie ćwierćfinału LM na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:27 och...typujesz mniej wiecej to czego bym chciala wolalabym zeby w polfinalach graly 4 angielskie druzyny ale poniewasz to niemozliwe a Chelsea mniej lubie bede chyba za moja ukochana Valencia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timber zwyćięzca jes w parze Roma - MU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:24 tak to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabri317 ile druzyn zagra w finale????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:26 ile druzyn zagra w finale skoro pary półfinałowe tworzy 8 druzyn????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qual-Live! Półfinały Na żywo IP: *.jjs.pl 09.03.07, 12:27 Pierwszy półfinał: Chelsea v Valencia V PSV Eindhoven v Liverpool Drugi półfinał: Roma v Manchester United V Milan v Bayern Munich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysi@k Liga Mistrzów: Milan zagra z Bayernem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:35 phi,że co ciekawe dla kogo ciekawszy->przecież o niebo bardziej interesujący bedzie pojedynek Valencii z Chelsea...Valencia GÓRĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surykatka Re: Liga Mistrzów: Milan zagra z Bayernem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:41 Pierwszy półfinał: Valencia V Liverpool Drugi półfinał: Roma V Bayern Munich Finał: Valencia V Roma Zwyciezca: Valencia Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Liga Mistrzów: Milan zagra z Bayernem 09.03.07, 13:57 phi -> przecież o niebo bardziej interesujący będzie pojedynek Milanu z Bayernem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japi Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:40 Manchester Utd - FC Liverpool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:03 Typuje FC Bayern z FC Liverpool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:55 ech szczęściarze z ac milan. pogonią pewnie bayern. mu nie da szans romie. l- pool chyba da rade ale jednak obstawie psv (koeman dal juz im rade jako trener benfiki). chealsea bedzie gora. obstawiam na londynczykow na finiszu. chealsea wygra! (kiedys musi, a jak nie teraz to kiedy?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himself Re: champion league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:59 nigdy ;-) Valencia wygra z Chelsea już w pierwszym meczu, Bayern pojedzie Milan, Ale w finale i tak zagra PSV z Man Utd :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disintegration Re: champion league IP: *.e-net.pl 09.03.07, 13:18 bylbym za finalem milan-mu, bo milan to moja ulubiona druzyna, a mu to moja ulubiona druzyna zaraz po milanie. ale ze beda grali co najwyzej w polfinale to do finalu jako ich rywala chcialbym widziec valencie, bo chelsea nie lubie a liverpoolu(zdecydowanie najbrzydziej grająca drużyna w anglii, chelsea gra ładniej)po prostu nie trawie zupełnie. a mecz milan bayern moze byc strasznie nudny jako ze obie druzyny graja strasznie slabo w tym sezonie, ale milan bedzie lepszy:PP Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: champion league 09.03.07, 13:34 > Bayern pojedzie Milan, Tak jak rok temu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożyszcz tłumów Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:41 Chelsea - Man U finał rewanż Man U po tym jak chelsea zdobywa na finiszu mistrzostwo. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: champion league IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:59 jak to kiedy?? za rok :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:49 nawet nie myśl że słaby Milan pogoni Bayern!.Nie oglądałeś jak cudownie dali sobie radę z Królewskimi?? Chciałbyś co??? Bayern z Kahnem pogonią ich szybciej niż myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: champion league IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 15:21 Z taka defensywa to Celtic by pogonil Real. Z calym szacunkiem dla Bayernu ale z Milanem nie wygraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:34 Celtik,Celtik Ty swoje ,pogoniony został Celtik i nie gdybaj. Bayern jeszcze jest w grze a jak dalej będzie tego nikt nie wie!!I mi tu nie gdybaj boś nie prorok. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: champion league 09.03.07, 16:32 ty mowisz ze wyjdzie bayern - znaczy ze wyjdzie bayern on mowi ze wyjdzie milan - znaczy ma przestac gdybyc po on nie prorok a swoja droga to ty co, prorok zeby wiedziec ze on nie prorok? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:39 To nie jest forum randkowe,zebyś ze mna sobie pogaduchy prowadził,tylko wejdż na główna stronę i zobacz o czym jest dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: champion league IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:23 No emocje jak widze każdemu trochę już opadły.Narazie ligowe rozgrywki,Bayern jutro z Bremen gra czyli Poldi i Klose .I każdemu życzę,żeby swojemu klubowi mocno kibicował a kto wygra??? Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up ... 09.03.07, 13:40 Liverpool przejdzie i chyba tylko to jest raczej pewne. MU-Roma. Roma gra kawał dobrego, kombinacyjnego i zespołowego futbolu. Manchester będzie musiał się bardzo mocno wysilić, żeby przejść. Pierwszy mecz absolutnie kluczowy, jeżeli MU przegra, nawet minimalnie, lub jeżeli będzie 0-0, to Roma ma duże szanse na awans. W pozostałych parach szanse na awans oceniłbym po 50% :-) Ale typuje, że półfinały będą wyglądać tak: Liverpool-Valencia Manchester-Milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siouks co autor artykułu miał na myśli???? IP: *.chello.pl 09.03.07, 13:42 pisząc - "Trzy angielskie zespoły w ćwierćfinałach miały sporo szczęścia w losowaniu, bowiem nie trafiły na siebie" skoro z tego co mi się wydaje zespoły z jednego kraju zgodnie z regulaminem NIE MOGŁY trafić na siebie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: co autor artykułu miał na myśli???? 09.03.07, 13:51 "skoro z tego co mi się wydaje zespoły z jednego kraju zgodnie z regulaminem NIE MOGŁY trafić na siebie :):):)" wklej proszę ten fragment regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
maskonur78 Re: co autor artykułu miał na myśli???? 09.03.07, 13:52 Akurat było ustalone, że mogą grać ze sobą drużyny z tego samego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: co autor artykułu miał na myśli???? IP: *.aster.pl 09.03.07, 14:20 Na tym etapie juz mogly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:51 Milan ledwo co wygrał z Celticem,a o zwyciężce nad Bayernem to mogą sobie pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Bayern-Milan??? 09.03.07, 13:52 Bayern ledwo co wygrał z Realem,a o zwyciężce nad Milanem to mogą sobie pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:43 przemawia przez ciebie albo ślepota albo że Bayernu nie lubisz jak takie bzdury wypisujesz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kow3l Re: Bayern-Milan??? 09.03.07, 15:30 No coz, tez uwazam,ze Bayern nie ma szans z Milanem. Defensywa Milanu jest 100 razy lepsza niz Realu... Czuje,ze na San Siro moze byc tak jak w zeszlym roku ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:40 Szanse zawsze są!! Też każdy komentował ,ze Bayern do ćwierćfinału nie dojdzie i co??Poprostu w Polsce niemieckiego klubu prawie nikt nie lubi,nie widzi dobrej obrony Kahna,gole Poldiego,najszybszej bramki Roya ,super gry Szwajniego.Slepi chyba jak Niemcy grają oglądają bo nikt nic nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po(L)onU$ Re: Bayern-Milan??? IP: *.dsl.mindspring.com 09.03.07, 23:58 Gość portalu: iwet21 napisał(a): > Szanse zawsze są! Też każdy komentował ,ze Bayern do ćwierćfinału nie dojdzie > i co?? Szybko strzelona bramka ustawiła mecz. W dodatku kontrowersyjna - dla mnie to spalony. > Poprostu w Polsce niemieckiego klubu prawie nikt nie lubi, Owszem nie lubię Bayernu, ale to nie ma nic do rzeczy. > nie widzi dobrej obrony Kahna, Widzę, ale Boruc też dobrze bronił (jak nie lepiej) a jadnak nie dał rady. > gole Poldiego, Myślisz, że da radę włoskiej obronie??? Ja wątpię! > najszybszej bramki Roya, Myślisz, że zawsze będzie strzelał bramki w pierwszych sekundach??? > super gry Szwajniego. Myślisz, że to wystarczy??? Bo ja nie! > Slepi chyba jak Niemcy grają oglądają bo nikt nic nie widzi. To twoja miłość do Niemców jest ślepa - Bayern wygrał z kupą (strawionych) nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Bayern-Milan??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 08:23 sadzisz,że Bayern wygrał z nieudacznikami,! To wobec tego dlaczego Celtik w ostatniej minucie przegrał??? Co?? Też nieudacznicy???Nie mój kolego internetowy też potrzebne jest szczęście i jak mawiał trener Górski piłka jest okrągła.Tylko sie z jednym z Tobą zgadzam tak..jestem fanem Bayernu tak jak inni są fanami innych klubów!Ty kibicujesz innemu klubowi oki,ale jak krytykujesz ten teraz ostatni mecz bawarczyków to alboś ślepy albo poprostu ich nie lubisz!! Trzymaj kciuki za swój ulubiony klub-powodzenia a Bayernu głupio nie krytykuj.Trzymaj się faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Bayern-Milan??? 10.03.07, 13:16 wiec faktem jest ze po wygraniu ladnie jednego meczu wygramy nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PILAR Valencja prowadzi? A nie Sevilla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:59 Kto pisze wzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Valencja prowadzi? A nie Sevilla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:17 No właśnie, Betis prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lAQ Re: Valencja prowadzi? A nie Sevilla? IP: 193.201.167.* 09.03.07, 15:26 Sretis ;) FC Sevilla Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Angielski final? 09.03.07, 14:36 A ja bym chciał angielski finał. Najchętniej Liverpool-Man Utd pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Typ finalu Milan - Chelsea IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 15:19 Typuje final CL Milan - Chelsea. Ladnie sie rozlozyly cwierfinalowe. Najciekawsze cwiercfinaly to Milan - Bayern i Chelsea - Valencia. Najnudniejszy Liverpool - PSV. Dwie moim zdaniem najslabsze druzyny w 1/4 trafily na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kow3l Wlosko - angielski final sie szykuje;-) 09.03.07, 15:27 Chelsea - Milan to bylby final marzenie Odpowiedz Link Zgłoś