Dodaj do ulubionych

Juventus idzie na zakupy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 12:17
A Boruca nie chcą kupić???
A swoją drogą to nie lubię tej drużyny. Szkoda, że jej nie zlikwidowali, albo
chociaż mogli ich dać do Serie C.
Obserwuj wątek
    • Gość: willow999 wset ham IP: 83.238.72.* 16.03.07, 12:36
      ??. literówki w gazecie zaczynają mnie irytować.
      do szkoły niechluje z gazety - miejsce pracy zobowiązuje.
    • ferdinand Juventus idzie na zakupy 16.03.07, 12:46
      no troche przesadziliscie z tymi plotkami...to sie kupy nie trzyma...
    • Gość: ketchup Re: Juventus idzie na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 12:47
      zlikwidowac? mieli zlikwidowac jeden z trzech najlepszych klubow w historii
      (obok Realu i Barcy), tylko dlatego, ze jedna osoba, przez dwa lata kombinowala?
      • zarafi Re: Juventus idzie na zakupy 16.03.07, 12:53
        najlepsze kluby w europie to real i milan - lacznie zdobyli 15 pucharow europy,
        a nie real i barca (milan zdobyl 3 razy wiecej PE od barcy), pzdr.
        • Gość: ketchup Re: Juventus idzie na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 13:37
          ło, chcialem napisac Milan, a napisalem Barca. :P ale dym. no przeciez wiem, ze
          Milan jest lepszy, nie wiem skad mi sie ta Barca wziela. ale uwazam, ze Juventus
          jest na poziomie Milanu, bo na krajowym podworku jest od niego wyraznie lepszy,
          bo zdobyl o 10 wiecej Scudetto, czyli jednak konkretna liczbe. dla mnie te 3
          kluby sie najbardziej zapisaly w historii klubowej historii futbolu.
    • Gość: tasak Re: Juventus idzie na zakupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 13:21
      ty se leb zlikwiduj, wstaw sztuczniakia i zobacz co napisales ;o

z malpami na drzewo panowie
      • kominiara Re: Juventus idzie na zakupy 16.03.07, 13:27
        Jesli Lampard odejdzie, to tylko do Barcelonki. Oby :)
        A reszta 'zakupow' bez szalu raczej, ale zobaczymy :)
        • Gość: H Re: Juventus idzie na zakupy IP: 80.54.27.* 16.03.07, 13:37
          Zaden anglik nie pasuje do hiszpanskiej ligi. Beckam,Owen... I wszystko jasne.

Lampard powinien zostac na wyspach,tam najbardziej pasuje ze swoim stylem gry
          ,pozatym liga angielska to liga angielska ,a nie popisy panienek i wjezdzanie z
          pilka do bramki.

Jeszcze Cristiano Ronaldo powinni pognac z Man U - najlepiej do realu,tam bedzie
          pasowal boiskowa panienka,a i prezes Realu moze wiecej luster w szatni ustawi...
    • Gość: theman11 Juventus idzie na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:10
      to jush nie bedzie ten sam juve co kiedys :(
      • Gość: J Re: Juventus idzie na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:46
        ty H to musisz byc fanem starej dobrej angielskiej pilki w wydaniu
        "kopnij-biegnij". nie ma to jak finezyjne 80 metrowe podania konczace sie
        przepychankami napastnik-obronca.
      • Gość: PrEdAtoR Re: Juventus idzie na zakupy IP: *.zbuk.net 16.03.07, 14:52
        Będzie, będzie ;) jeszcze zobaczycie, to jest za wielki klub, żeby nie wrócił.
        A Ty wypie..j z tym Bitefight'em, tak Ci dużo da kilka monet? :/
    • Gość: Varg Lambard powinien przejść do Znicza Pruszków IP: 192.193.220.* 16.03.07, 18:25
      • Gość: Varg Lampard oczywiście ;) IP: 199.67.138.* 16.03.07, 18:26
    • Gość: siamach Juventus idzie na zakupy IP: *.chello.pl 16.03.07, 19:23
      Lampard powinien zostac w Chelsea !! W Barcelonie i realu czy juventusie by sie
      zmarnowal !!
    • Gość: mofo Jak Lampard to może Boruc, Eto'o :) IP: *.chello.pl 21.03.07, 20:36
      odpowiedź na pytanie zadane w sondzie jest ciężka. Barca potrzebuje Lamparda
      przynajmniej tak samo jak Juve. Jakby jeszcze wrócił Zambrotta, przyszliby Gio,
      Eto'o i Boruc, to Juve byłby uhh.. nie do przejścia :)
      • prezydent.donald.tusk Re: Jak Lampard to może Boruc, Eto'o :) 23.03.07, 13:24
        Jak będę prezydentem to obiecuę Wam, że Juve będzie grało w lidze włoskiej.
        a w ataku zagrają Jan i Maria (a w rezerwie jeszcze Rokita).
        Zresztą ten klub pasuje do więzienia, pasiaki już mają.
        Ale ja ich uratuę i będą walczyć w Orange ekstraklasa. Poziomem pasują.
        Tylko glosujcie na Donalda-kaczuszkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka