Dodaj do ulubionych

JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!!

IP: *.cs.bialystok.pl 08.03.01, 02:11
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.ppp.tpnet.pl 08.03.01, 13:13
      A w której lidze teraz grają? W czwartej?
      • Gość: bks Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.cs.bialystok.pl 08.03.01, 14:12
        narazie w 3lidze ale mam nadzieje ze w przyszlym
        sezonie znajdzie sie w 2lidze ,wszystko zalezy od
        samych zawodnikow ale tez od sedziow ktorzy sa
        stroniczy wobec warszawskich klubow.
        • Gość: Pitrix Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.gze.pl 09.03.01, 11:33
          Jagiellonia Białystok - 3 liga. No cóż jacy kibice taka drużyna.
          • Gość: bks Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.cs.bialystok.pl 09.03.01, 12:47
            o co ci chodzi?
            • Gość: Pitrix Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.gze.pl 09.03.01, 12:59
              Nic po prostu wk... mnie hasła typu GKS PANY!
              albo LEGIA CH..JE itp. To debilne i kompletnie bez
              sensu.
              • Gość: bks Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.cs.bialystok.pl 09.03.01, 13:29
                pitrix dalem taki tytul jaki widnieje na scianie mego bloku od niepamietnych
                czasow jeszcze jak JAGA grala w 1lidze i nie mow ze to debilne haslo w kazdym
                miescie sa takie napisy w twym zapewnie tez ,czy uwazasz ze te hasla w twoim
                miescie sa debilne i cie wku..?
              • Gość: antifa Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 18:43
                mnie tez wkurzaja mimoze z drugim z nich sie zgadzam........
            • Gość: ealing Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.91, 217.96.99.* 10.03.01, 18:18
              Pozdrowienia dla kibiców Jagi. Mam nadzieję, że
              awansujecie do II ligi.
              Krakus
        • Gość: bielanin Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.mtmc1.on.wave.home.com 14.03.01, 00:22
          Gość portalu: bks napisał(a):

> narazie w 3lidze ale mam nadzieje ze w przyszlym
          > sezonie znajdzie sie w 2lidze

W przyszlym sezonie to raczej nie... Gwardia ma nad nia przewage dziesieciu punktow i musialaby sie
          zdarzyc jakas katastrofa aby Jagiellonia ja wyprzedzila.
    • Gość: zbyszko Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 04:48
      może i Jaga gra w 3 lidze ale za to ma zajebistych
      wychowanków, czego nie można powiedzieć o mojej Legii
      • Gość: Rafcioo Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: 10.7.138.208, 213.25.116.1, 212.45.225.* 10.03.01, 11:30
        Kibice to odiedlowi malarze, kwasożłopy i idioci !!
        W Białymstoku też
        • Gość: sfinx Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: 10.40.129.* 10.03.01, 15:38
          Citko, Chańko, Frankowski i cała ta szkoła Karalusa
          to byla Jaga!!!
          a teraz?
    • Gość: lechita Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: 10.40.129.* 13.03.01, 16:56
      ilu kiboli chodzi na tę Jagę?
    • Gość: lani Re: JAGIELLONIA BIALYSTOK!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhs.org 17.03.01, 23:40
      Frankowski, Citko, Piekarski, Chanko, Bogusz, Matys, Jurkowski to sa
      wychowankowie JAGI :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka