mameluch 03.04.07, 00:44 hmmm, co robi Arbeloa na lewej obronie? jeśli zagra, to co najwyżej na prawej, jeśli natomiast Riise ma być lewoskrzydłowym, to na lewej obronie znajdzie się miejsce dla Aurelio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sober Każdy dzisiaj wygrać może IP: *.satfilm.pl 03.04.07, 01:29 A gdzie jest to zdjęcie, które widać na stronie głównej? Jest zdecydowanie zacne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Każdy dzisiaj wygrać może IP: 212.30.22.* 03.04.07, 19:12 za te wyjaca reklame przy artykule, to autor i akceptujacy powinni solidarnie, po rowno po pysku dostac - teraz juz w zyciu nie pojde do pko bp a ich karte tym bardziej zlewam ciepuym moczem; walcie sie na ryj, reklamowe patauachy.. Odpowiedz Link Zgłoś
bs75 Każdy dzisiaj wygrać może 03.04.07, 08:35 a TVP zamiast meczu pokaze na pewno ktoregos z braci K. likwidujacego uklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Każdy dzisiaj wygrać może IP: 80.54.27.* 03.04.07, 10:58 bs75 napisał: > a TVP zamiast meczu pokaze na pewno ktoregos z braci K. likwidujacego uklad Jutro jest.Roma-Man Utd. Dzis skroty o 22:45. A dzisiejsze mecze polecam komus przy piwku gdzie jest N-Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Każdy dzisiaj wygrać może 03.04.07, 11:20 albo w jakiejś chińskiej tv przez internet (ale hd to to nie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Każdy dzisiaj wygrać może 03.04.07, 09:29 Hehe, a ostatnio pisaliście, że Boruc zastąpi Kahna. A tu się okazuje że na ławce już mają gotowego następcę pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/03/Boruc-nowy-bohater-transferowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic hahaha w dupie mam nsport - obejrze na sopcascie IP: *.acn.waw.pl 03.04.07, 11:39 a tego scierwa od komuchow, ktorzy w celu zarabiania pieniedzy odebrali LM kibicom, nie kupie nawet jak wygram 20baniek w totka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: hahaha w dupie mam nsport - obejrze na sopcas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:34 Masz rację PiS to komusze ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: hahaha w dupie mam nsport - obejrze na sopcas IP: *.acn.waw.pl 03.04.07, 12:53 chodzi mi o wlasciciela ITI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Liverpool wygra tylko jak zagra Dudek IP: 62.233.164.* 03.04.07, 11:50 głęboko w to wierzę!:) www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Gdzie transmisja?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:10 Bohaterem bedzie ten kto mi powie na jakim niekodowanym kanale zobacze któreś z tych spotkań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Gdzie transmisja?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:32 Też się o to pytam. O tym "Warto rozmawiać". :) Zamiast Ligi Mistrzów mamy w TVP-PiS Pospieszalskiego. Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Gdzie transmisja?! 03.04.07, 12:38 Guandong, Shandong, Shanghai Sports i tym podobne nie kodują:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mceurytos Zapraszam na transmisję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:41 Jak ktoś chce obejrzeć trasmisję to zapraszam do siebie :D nbox już czeka na kolejne mecze LM :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth w poznaniu IP: *.icpnet.pl 03.04.07, 16:33 można obejrzec w domu vikingów na starym rynku.mecze lecą na sky sports Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor a w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:12 Panowie, zróbmy sobie może listę miejsc w których można zobaczyć te mecze w Warszawie i innych miastach, bo ja więcej dekoderów kupował nie będe i chyba nie jestem jedyny. Ja wiem tylko o tym że n sport jest w chempionie, chodź pewnie nie jestem orginalny :) gdzie jeszcze jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: a w Warszawie? IP: *.uni.lodz.pl 03.04.07, 18:18 a gdzie mozna zoba czyć Milan - Bayern? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Co to za badziewie ten NSport? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:20 Żadna poważna stacja nie transmituje LM, tylko pseudo telewizja tzw. N(iby)sport? Za żadne skarby nie zapłacę tym cwaniakom za transmisję! Ciekawe skąd maja kasę za transmisje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co to za badziewie ten NSport? IP: *.skynet.net.pl 03.04.07, 20:24 szkoda gadac!!! swiat schodzi na psy!!! nawet sobie nie mozna meczu w telewizji polskiej obejrzec!!!! to jest skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś