Dodaj do ulubionych

Każdy dzisiaj wygrać może

03.04.07, 00:44
hmmm, co robi Arbeloa na lewej obronie? jeśli zagra, to co najwyżej na prawej,
jeśli natomiast Riise ma być lewoskrzydłowym, to na lewej obronie znajdzie się
miejsce dla Aurelio.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sober Każdy dzisiaj wygrać może IP: *.satfilm.pl 03.04.07, 01:29
      A gdzie jest to zdjęcie, które widać na stronie głównej? Jest zdecydowanie zacne!
      • Gość: kol@ Re: Każdy dzisiaj wygrać może IP: 212.30.22.* 03.04.07, 19:12
        za te wyjaca reklame przy artykule, to autor i akceptujacy powinni solidarnie,
        po rowno po pysku dostac - teraz juz w zyciu nie pojde do pko bp a ich karte
        tym bardziej zlewam ciepuym moczem; walcie sie na ryj, reklamowe patauachy..
    • bs75 Każdy dzisiaj wygrać może 03.04.07, 08:35
      a TVP zamiast meczu pokaze na pewno ktoregos z braci K. likwidujacego uklad
      • Gość: P Re: Każdy dzisiaj wygrać może IP: 80.54.27.* 03.04.07, 10:58
        bs75 napisał:

> a TVP zamiast meczu pokaze na pewno ktoregos z braci K. likwidujacego uklad

Jutro jest.Roma-Man Utd. Dzis skroty o 22:45.

A dzisiejsze mecze polecam komus przy piwku gdzie jest N-Sport.
        • mameluch Re: Każdy dzisiaj wygrać może 03.04.07, 11:20
          albo w jakiejś chińskiej tv przez internet (ale hd to to nie jest;)
    • marek_solon Każdy dzisiaj wygrać może 03.04.07, 09:29
      Hehe, a ostatnio pisaliście, że Boruc zastąpi Kahna. A tu się okazuje że na
      ławce już mają gotowego następcę

pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/03/Boruc-nowy-bohater-transferowy.html
    • Gość: Kibic hahaha w dupie mam nsport - obejrze na sopcascie IP: *.acn.waw.pl 03.04.07, 11:39
      a tego scierwa od komuchow, ktorzy w celu zarabiania pieniedzy odebrali LM
      kibicom, nie kupie nawet jak wygram 20baniek w totka!!!
      • Gość: elvis Re: hahaha w dupie mam nsport - obejrze na sopcas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:34
        Masz rację PiS to komusze ścierwo.
        • Gość: Kibic Re: hahaha w dupie mam nsport - obejrze na sopcas IP: *.acn.waw.pl 03.04.07, 12:53
          chodzi mi o wlasciciela ITI
    • Gość: kriss Liverpool wygra tylko jak zagra Dudek IP: 62.233.164.* 03.04.07, 11:50
      głęboko w to wierzę!:)

www.foto-tel.pl/
    • Gość: pyra Gdzie transmisja?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:10
      Bohaterem bedzie ten kto mi powie na jakim niekodowanym kanale zobacze któreś z
      tych spotkań!
      • Gość: elvis Re: Gdzie transmisja?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:32
        Też się o to pytam. O tym "Warto rozmawiać". :) Zamiast Ligi Mistrzów mamy w
        TVP-PiS Pospieszalskiego. Brrrr.
      • mameluch Re: Gdzie transmisja?! 03.04.07, 12:38
        Guandong, Shandong, Shanghai Sports i tym podobne nie kodują:]
        • Gość: mceurytos Zapraszam na transmisję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:41
          Jak ktoś chce obejrzeć trasmisję to zapraszam do siebie :D nbox już czeka na
          kolejne mecze LM :D
      • Gość: jaceloth w poznaniu IP: *.icpnet.pl 03.04.07, 16:33
        można obejrzec w domu vikingów na starym rynku.mecze lecą na sky sports
        • Gość: autor a w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:12
          Panowie,
          zróbmy sobie może listę miejsc w których można zobaczyć te mecze w Warszawie i
          innych miastach, bo ja więcej dekoderów kupował nie będe i chyba nie jestem
          jedyny.
          Ja wiem tylko o tym że n sport jest w chempionie, chodź pewnie nie jestem
          orginalny :) gdzie jeszcze jakieś propozycje?
          • Gość: autor Re: a w Warszawie? IP: *.uni.lodz.pl 03.04.07, 18:18
            a gdzie mozna zoba czyć Milan - Bayern?
    • Gość: Kibic Co to za badziewie ten NSport? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:20
      Żadna poważna stacja nie transmituje LM, tylko pseudo telewizja tzw.
      N(iby)sport? Za żadne skarby nie zapłacę tym cwaniakom za transmisję! Ciekawe
      skąd maja kasę za transmisje!
      • Gość: gość Re: Co to za badziewie ten NSport? IP: *.skynet.net.pl 03.04.07, 20:24
        szkoda gadac!!! swiat schodzi na psy!!! nawet sobie nie mozna meczu w telewizji
        polskiej obejrzec!!!! to jest skandal!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka