Gość: słowik Piłkarze Wisły śpiewają hymn klubu. UWAGA! Tylk.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:14 Jak grają tak śpiewają HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Dobrze, że nie jestem kibicem Wisły... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:15 Dobrze, że nie jestem kibicem Wisły bo byłoby mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kallas polaki - ponuraki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:32 wiślaki dobrze się bawią śpiewając piosenkę w sposób bezpretensjonalny. Ale w Polsce, jak ktos nie jest Pavarottim albo Wiśniewskim a ośmieli się zaśpiewać to go zaraz zagryzą Polaki - Ponuraki. Co za francowata mentalność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Piłkarze Wisły śpiewają hymn klubu. UWAGA! Tylk.. IP: *.aster.pl 03.04.07, 21:52 jaki klub taki hymn. ale centusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzder Piłkarze Wisły śpiewają hymn klubu. UWAGA! Tylk.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:54 co to ku.. ma byc?Karaoeke w domu spokojnej starości czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peel Piłkarze Wisły śpiewają hymn klubu. UWAGA! Tylk.. IP: *.chello.pl 03.04.07, 22:10 Jaka gra, takie i śpiewanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-wiślak Piłkarze Wisły śpiewają hymn klubu. UWAGA! Tylk.. IP: 195.69.83.* 04.04.07, 13:21 ciekawe, kto będzie wyżej na "liście przebojów hymnów" - E. Górniak czy oni ? Odpowiedz Link Zgłoś