miroskom 14.04.07, 09:41 Matusiak zagra - w picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zatrzymany sedzia Matusiak przy nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 09:45 Dla Matusiaka i GKS B. to byly ogromne pieniadze, ale dla Palermo kosmetyczne wydatki. To co RadoMatu pokazal na kadrze to nie wiem czy daje mu szanse na Serie B. Mam nadzieje ze rzeczywiscie zagra i zagra dobrze, ale realnie patrzac to nikle szanse sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Powinien dziękowac losowi IP: *.chello.pl 14.04.07, 10:38 Dorobi do emerytury Bo wątpie w jego wielka kariere w "A" Moze w Niemczech ?! ale i tak życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassssik Re: Matusiak przy nadziei IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.04.07, 10:41 żenada, piłkarze tacy jak Matusiak, Kuszczak, którzy zadowalają się siedzeniem na ławce w dobrych klubach, zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalberto "...Kupili mnie za duże pieniądze, więc .... IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.07, 10:58 ... muszą na mnie postawić." Naiwny, kupili (inwestycja) bo mogli w ten sposob obnizyc swoje podatki. Klub pilkarski to zwykla firma, ktora dochody inwestuje. Najlepiej jezeli roczny bilans wychodzi na zero lub nawet jest ujemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: "...Kupili mnie za duże pieniądze, więc .... IP: *.pl 14.04.07, 11:04 w końcu gra w Palermo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalberto Re: "...Kupili mnie za duże pieniądze, więc .... IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.07, 11:34 Sycylia w koncu kwietnia i na poczatku maja jest ladna, potem jest za goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Ale tytuł ktoś wymyślił IP: *.pl 14.04.07, 11:08 myślałem że to kobiety mogą być "przy nadziei" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Mars Matusiak jest kobieta, Zenobiuszu. (n/t) IP: *.compower.pl 14.04.07, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB Chyba w PS2...kolejny zmarnowany piłkarz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:01 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GórnikZabrze Trzeba bylo zdobyc mistrza Belchatowem i pozniej IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.04.07, 12:08 wyjechac.... Do lepszego klubu, a nie w Palermo drugorzednym// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnicze T.S. Re: Matusiak przy nadziei IP: *.89.rev.vline.pl 14.04.07, 12:21 Matusiak - przeciętny polski piłkarzyk. Kupili cię, bo miałeś przebłysk. Teraz ławka, a później powrót na łono depresyjnego polskiego grajdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek jeden czul i sie zesral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 13:39 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson pamiętajcie że to nie Matusiak ten tekst wam IP: *.aster.pl 14.04.07, 14:54 podsyła tylko dziennikarz - Matusiak grzecznie odpowiedziałskoro go spytali a oni tu wyczyniają sobie jaja z tytułami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiec Matusiak przy nadziei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 16:44 Grunt to dobry węch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Matusiak przy nadziei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 14:26 "Znam coraz więcej słów po włosku" - no tak, typowy Polak, wyjeżdża za granicę nie znając języka, a potem się dziwi, że pracodawca i koledzy z zespołu go pomijają - no bo jak się mają dogadywać, na migi przed kamerami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Matusiak jak Rasiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:09 Zagra nie zagra, może wyjdzie na 10 min jak będze 3:0 dla Interu, podobnie było z Rasiakiem w Tottenhamie, niech jedzie do Southampton, tam będzie bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celsus77 Matusiak na trybunach! :-)))))) IP: *.lodz.mm.pl 15.04.07, 20:32 www.inter.it/aas/news/reader?N=26144&L=en Odpowiedz Link Zgłoś