Dodaj do ulubionych

Kto zasłużył na tytuł? Odpowiadają Michniewicz ...

09.05.07, 00:19
Zaglebie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: blazi Zaglebie IP: *.hstl4.put.poznan.pl 09.05.07, 00:20
      mistrzem powinno zostac Zaglebie, nie zaden BOT. moim zdaniem maja wieksze szanse w eliminacjach do LM, poza tym zawsze Lubin to wieksze miasto, czyli jest wieksza szansa na to, ze polowa skladu nie "ucieknie" do wiekszych klubow.
      • dreszczu GKS Bełchatów! 09.05.07, 00:32
        Wystarczy sobie przypomniec mecze GKS z Legia, Wisla, Korona czy Zaglebiem i
        widac ktory z klubow byl zdecydowanie lepszy i blyszczal na boisku. I to z
        takimi i lepszymi przeciwnikami przyjdzie sie zmierzyc w pucharach europejskich
        a nie z druzynami pokroju dolu tabeli z ktorymi to Zaglebie ma lepszy bilans.
        Poza tym dochodzi mozliwosc degradacji Zaglebia o ktorej mowi sie i mowi, a
        chyba niedlugo prokuratura przejdzie do czynow. Co to bylby za mistrz
        zdegradowany o klase lub dwie? ;-)
        • Gość: kibuc Chorzów! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.07, 07:29
          I nie może być inaczej, bo kolebka polskiej piłki, bo historia i tradycja, bo
          rzesza kibiców, bo doświadczenie. Mistrzostwo (i EURO 2012) dla Chorzowa!
      • Gość: topek Re: Zaglebie IP: *.student.Uni-Augsburg.DE 09.05.07, 10:30
        > mistrzem powinno zostac Zaglebie, nie zaden BOT. moim zdaniem maja wieksze szan
        > se w eliminacjach do LM
        A moim zdaniem mistrzem powinien zostac Belchatow a nie jakies Zaglebie bo moim
        zdanie maja wieksze szanse w eliminacjach do LM

I kto ma racje?
        Moja racja jest mojsza niz twoja jest twojsza! :)))

> poza tym zawsze Lubin to wieksze miasto
        Minimalnie wieksze. Za to belchatow ma przyzwoity stadion a w zaglebiu stoi
        komunistyczny smietnik z bieznia.

> czyli jest wi
        > eksza szansa na to, ze polowa skladu nie "ucieknie" do wiekszych klubow.
        Ciekawa teoria. Ilosc mieszkancow przeklada sie na fakt uciekania badz nie do
        wiekszych klubow? Jak by tak bylo to z grodziska i wronek po sezonie nikt by nie
        zostal :))

Mam wrazenie, ze dyskutuje z jakims egazltowanym gimnazjalistom (a?)

topek -> jak zawsze pozdrawiajacy
        • Gość: blazi Re: Zaglebie IP: *.hstl4.put.poznan.pl 09.05.07, 11:47
          > Minimalnie wieksze. Za to belchatow ma przyzwoity stadion a w zaglebiu stoi
          > komunistyczny smietnik z bieznia.

moze i stadion Zaglebia nie jest nowoczesny, ale ma przynajmniej przyzwoita pojemnosc (gdyby zostaly zainstalowane krzeselka na calosci obiektu), a w Belchatowie na ewentualny mecz eliminacji LM przyszloby max 7-8 tys. kibicow, bo wiecej sie nie zmiesci. poza tym w Lubinie jest juz projekt nowego stadionu 3-gwiazdkowego na 20.000 ludzi.

> Ciekawa teoria. Ilosc mieszkancow przeklada sie na fakt uciekania badz nie do
          > wiekszych klubow? Jak by tak bylo to z grodziska i wronek po sezonie nikt by ni
          > e
          > zostal :))

patrzac na historie Groclinu, to rzeczywiscie prkatycznie nikt w tym klubie nie zostal, bo udanym sezonie w PUEFA (mecze z Man City). gdzie teraz gra Rasiak, Mila? prawda jest taka, ze dobrzy pilkarze niechetnie pracuja dluzej w malym miasteczku (byl kiedys tekst na ten temat na gazeta.pl) i chetnie zgadzaja sie na transfery do wiekszych klubow.

> Mam wrazenie, ze dyskutuje z jakims egazltowanym gimnazjalistom (a?)

pozwole sobie nie odpowiedziec.
    • Gość: Kibic Re: Kto zasłużył na tytuł? Odpowiadają Michniewic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 14:42
      a czy zagłębie nie powinno być w II lidze za afery
    • Gość: JasioJasio Re: Kto zasłużył na tytuł? Odpowiadają Michniewic IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.05.07, 15:23
      Mistrzem zostanie LEPSZA drużyna w przekroju całego sezonu. Oczywiście mam
      nadzieję, że będzie to Zagłębie. Śmieszą mnie teksty, że mistrz powinien być z
      dużego miasta czy z klubu o długich tradycjach. Proszę wycieczki Mistrzem
      zostaje ten, kto zdobędzie więcej punktów (bramek, ma lepszy bilans itp) a nie
      ten kto ma stadion w dużym mieście.

Trzymam kciuki za Zagłębie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka