Gość: ania IP: *.wlannet.com 24.05.07, 14:38 Wody! Mdleję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościu Gdzie są ciastka? Dolce futbol! IP: 193.109.225.* 24.05.07, 15:23 Redaktorze, G&B =! D&G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cziko G&B??? IP: *.171.92.6.crowley.pl 24.05.07, 15:36 haloooo G&B???? G nawet nie stoi obok D na klawiaturze.. B zreszta obok D tez nie.... no ale coz, ktos musi byc analfabeta Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: G&B??? 24.05.07, 18:40 Kobiety i geje pewnie szaleją widząc takie zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenek Re: Gdzie są ciastka? Dolce futbol! IP: *.net.autocom.pl 24.05.07, 16:27 Banda pedałów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Kobietom piszacym Z czuba mowimy zdecydowane nie! IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 17:01 Proponuje udzielac sie w dziale uroda itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Gdzie są ciastka? Dolce futbol! IP: *.toya.net.pl 24.05.07, 17:14 Mięsień czworogłowy, ewentualnie czwórgłowy, ale nie czterogłowy, Panowie(?) A sam wpis mnie nieco dziwi. Czyżby dzisiaj był dzień kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie są ciastka? Dolce futbol! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 17:28 Nie lubię Włochów i już. Nawet jeśli są to przystojni Włosi (a jest to subiektywna opinia autorki, bo chyba autor tego nie pisał) Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Gdzie są ciastka? Dolce futbol! 24.05.07, 19:02 uwielbiam Cię:) nie są przystojni! Są metroseksulani chociaż nie wiem kto wymyślił to określenie delikatnych chłopaczków. Nie mylić tu umiejętnością zachowania higieny i dbania o siebie tak żeby nie śmierdzieć i nie straszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka dobre dobre :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 17:58 "popatrzcie na jego mięsnie brzucha" :) nie chcę nic mówić, ale każdy piłkarz ma dobrze wyrobione mięśnie brzucha bo po prostu... trenuje :) (chyba, że jest Ronaldo. Nie Christiano Ronaldo). I to "w 90 spotkaniach strzelił raptem 2 bramki. zdarza się.' No nic dziwnego. Jest obrońcą więc jego zadaniem jest nie dopuszczać piłkarzy z innych drużyn na pole karne Interu. Ale jak widać nie tylko... "Między innymi za pomocą wyżej wspomnianego mięśnia lewej nogi strzelił karnego w meczu z Lazio." miśień czterogłowy znajduje się w udzie. Więc chyba tylko tak trochę mu to pomogło. Na prawdę lubię Serie A ale pisaćtakie bania-Luki (Toni :P) to już... NIEKOMPETENCJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: Gdzie są ciastka? Dolce futbol! 24.05.07, 18:59 wody wymiotować mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: Gdzie są ciastka? Dolce futbol! 24.05.07, 21:03 Tutaj wygladaja niesamowicie. Szkoda tylko, ze w rzeczywistosci duzo gorzej. Ale co tam, zdjecia sa fajne. Poza tym lubie mezczyzn z wywoskowanymi klatkami Odpowiedz Link Zgłoś
miss.p Re: Gdzie są ciastka? Dolce futbol! 24.05.07, 21:13 i kto mi powie ze football nie jest piekny??!!! mniamniammniam...mmmmmm...rozmarzylam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Gdzie są ciastka? Dolce futbol! 24.05.07, 21:30 Jest czego pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Gdzie są ciastka? Dolce futbol! IP: *.kamiro.pl 24.05.07, 21:52 Ziuch !!! odwołuje moje wczorajsze żale, że Mediolan wygrał:D A wszystkim malkontentom mówimy stanowcze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portugalka Kochany Dziadku Mrozie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:16 W tym roku chciałabym dostać pod choinkę Maćka Żurawskiego albo Radka Sobolewskiego i nową kolekcję D&G. :) Odpowiedz Link Zgłoś