Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: Mam żal do Bąka

09.06.07, 10:50
Ten facet mnie denerwuje ale ...ma rację!
Pomysł "tournee kaukaskiego" był dobrym planem!
Pojedźmy tam raz, załatwmy sprawę i po krzyku!
Nie zapominajmy, że w okresie sierpniowym Nasi piłkarze są bez formy, przybici porażkami w eliminacjach do PUEFA, LM, itd. Nie wyobrażam sobie gry polskiej reprezentacji między wstydliwymi porażkami z Dynamem Mińsk, Terekiem Groznym czy FC Tirespol.
Obserwuj wątek
    • zhk E. To po co puszczałeś? To Ty winny nie on 09.06.07, 11:27
      • Gość: gio jaki kapitan druzyny taka reprezentacja i trener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 17:10
        kompromitujacy wynik z armenia i kompromitujaca postawa bąka (jak kapitan
        druzyny moze sam zejsc z boiska zostawiajac kolegow w tak trudnym
        momencie)...benhaker nie potrafi przyznac sie do błędow....ma pretensje do
        wszystkich (zly terminarz, zle przygotowane boisko) tylko nie do
        siebie...jednym slowem ŻENADA
    • g_r2 Listkiewicz: Mam żal do Bąka 09.06.07, 11:31
      A cała piłkarska Polska do Listkiewicza, więc nie mówmy tu o żalach!
      • homer101 Re: Listkiewicz: Mam żal do Bąka 09.06.07, 11:51
        g_r2 napisał:

> A cała piłkarska Polska do Listkiewicza, więc nie mówmy tu o żalach!
        Jestem za w 100 % . Kto jak kto ale prezesunio raczej nie powinien wypowiadać
        się na ten temat i to w takiej "tonacji" . Po drugie terminarz ustalał PZPN ,
        tak że jest w razie czego komu dowalić . Tak że prezesuniu , wstrzymaj się z
        komentarzami , przynajmniej tego typu . Miecz ma 2 końce
        • g_r2 Re: Listkiewicz: Mam żal do Bąka 09.06.07, 12:44
          W tym przypadku chce zaistnieć ,na zasadzie > troski o losy reprezentacji< i
          Bączek kozłem . Ogólnie to spokojny apel NIE SZCZĘDZMY KRYTYKI LISTKIEWICZOWI
          na którą tak żetelnie i konsekwentnie sobie zapracował !
    • Gość: jaceloth Listkiewicz; ty nasza opoko odpowiedzialności IP: *.icpnet.pl 09.06.07, 11:49
      powiedział co wiedział, nasz mąż opatrznościowy, dzięki niemu wiemy,że polska
      piłka idzie w dobrym kierunku.
      • Gość: jantera Re: Listkiewicz; ty nasza opoko odpowiedzialności IP: *.hsd1.ca.comcast.net 09.06.07, 12:07
        tera ja gadam ..no
        • Gość: daro Listkiewicz zapewnił nam awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 12:16
          Listkiewicz zapewnił nam awans do Euro 2012.
          Dziekujcie mu za to.
          A faul Bąka idiotyczny, repra Leo gra słabo.
          A jego wypowiedź (Leo) że nie musi być selekcjonerem naszej polskiej drużyny
          świadczy tylko o nim. Biedny laskę nam robi.
          Nie chcesz to na drzewo. Sa inni, wcale nie gorsi...
          • Gość: Leo Re: Listkiewicz zapewnił nam awans IP: *.chello.pl 09.06.07, 12:52
            Sa lepsi JAN TOMASZEWSKI HURA!!! Durniu jeden
            • Gość: hhh Re: Listkiewicz zapewnił nam awans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 17:05
              sam zes duren skoro nie widzisz ze ten holenderski emeryt osiaga przecietne
              wyniki z nasza reprezentcja...a ostatni mecz to kompromitacja...ale poczekajmy
              na trzy wyjazowe spotkania z najsilniejszymi w naszej grupie po ktorych
              benhaker wyleci z hukiem (mam nadzieje) chyba ze wczesniej sam
              zrezygnuje...ciekawe jak bedzie sie tlumaczyl...bo zly terminarz,kanciate
              boisko juz bylo
    • Gość: prawda Listkiewicz: Mam żal do Bąka IP: *.skomur.pl 09.06.07, 12:30
      Misiu to fajny człowiek. Kiedy nie było jeszcze działań w sprawie afery
      korupcyjnej, siedział cicho i się uśmiehcał na to wszystko. teraz, gdy ma
      prokuraturę na karku, to jaki on się zrobił wielki krytyk piłki nożnej i
      wszystkiego co z nią związane. To typowa chorągiewka. mimo, ze ma rację to nie
      podoba mi się zachowanie takiej chorągiewki.
    • Gość: piotrus.zibi Listkiewicz: Mam żal do Bąka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:33
      co ten osiol chce od baczka. cala ekipa sie osmieszyla. w tym momencie
      spotkania powinnismy prowadzic ze 3:0, a ten kretyn czepia sie jednego faceta.
      wstyd. z takim przeciwnikiem nie mozna przegrywac. to zespol jest winien, a nie
      jeden gosc. dla druzyny to plama na honorze. obrosli w piorka i wydawalo im
      sie, ze nie robiac nic na boisku pilka sama wpadnie do siatki. banda leserow i
      nierobow. z panem listkiewiczem na czele. nawet z eskimosami trzeba cos od
      siebie dac. pozdrawiam
    • Gość: j3bac pzpn pomysl zlodziejaszku ilu ma do ciebie pretensje IP: *.acn.waw.pl 09.06.07, 14:37
      i zamknij ten parszywy ryj
    • Gość: erwrwe Listkiewicz: Mam żal do Bąka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:45
      fajne zdjecia stewardessy z LOTu jak sie opala nad wisłą :D
      rapidshare.com/files/34975980/ala_stewardesa.zip
    • Gość: jaro Listkiewicz: Mam żal do Bąka IP: *.chello.pl 09.06.07, 14:56
      Listek !!! CO ???? ty k.............
    • Gość: Mielczanin Listkiewicz: Mam żal do Bąka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 15:09
      Bąk sprowokował ten rzut wolny.Prawdopodobnie dostał SMS-a z ofertą pieniężną
      jak to miało miejsce przed meczem z Belgią.Teraz sprawę powinna przejąć
      prokuratura.Takie rozwiązanie jest prawdopodobne.
    • Gość: Kopytko Legia strasznie się przejedzie na Bąku IP: *.4web.pl 09.06.07, 15:36
      Ten niby gwiazdor w żadnym klubie furory nie zrobił. Dla mnie to typowy drewniak
      wypromowany przez media na piłkarskiego guru.
    • stachu44 Bąk gral na czerwona kartke, zawodnik byl bez pilk 09.06.07, 15:38
      Sytuacja ta smierdzi mi jak skunks.
      Dlaczego telewizja nie puszcza tej sytuacji w kazym wydaniu Wiadomosci?
      • donot Re: Bąk gral na czerwona kartke, zawodnik byl bez 09.06.07, 18:45
        Wszyscy tylko narzekają na Bąka, a nikt już nie pamięta z jakiej sytuacji nie
        strzelił Sagan. Poza tym Polacy, to taki naród, który potrafi tylko narzekać.
        Chyba jedynym meczem, po którym nie narzekaliśmy był mecz z Portugalią.
        Ogarnijcie się ludzie. Te eliminacje nie są jeszcze przegrane.

www.4punters.com
        • Gość: Maks Re: Bąk gral na czerwona kartke, zawodnik byl bez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 18:30
          Są przegrane. Są. Nawet Janas nie tracił punktów z takimi kelnerami. Przez całe
          ostatnie eliminacje stracił 6 a Leo już 8 a do końca jeszcze sporo.
          • Gość: chu-jek-san Re: Bąk gral na czerwona kartke, zawodnik byl bez IP: *.bmwgroup.com 14.06.07, 15:44
            no i Listkiewicz znowu puscil Bąka :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka