Gość: sad-sadly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:11 a ja sobie obejrze koniec Kubicy i poczatek Vettela... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bober88 Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:56 Cannon Fodder rules! Uwielbiałem tą grę... mnóstwo czasu jej kiedyś poświęcałem. Dzięki zCzubaki za przypomnienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr00v Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:25 a pytanie - do czego sie odnosi ta panienka z playboya? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9-uijk Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.tvgawex.pl 15.06.07, 23:09 Gość portalu: mr00v napisał(a): > a pytanie - do czego sie odnosi ta panienka z playboya? :P To Amanda Beard-amerykanska plywaczka, wybrana najsexowniejszą sportsmenką świata. Bedzie w lipcowym Playboyu (USA). co tu robi? nie woadomo heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayor Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.ghnet.pl 15.06.07, 23:13 jak to co? umila nam czytanie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:24 No widze ze redakcja Z Czuba ma pododbny gust i dziecinstwo co ja ;) Amiga 500 + Cannon Fodder = respect na osiedlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:27 Amiga 500 rullezzz Cannon Fodder :) Gra z mega miodnoscia :) Kto z was pamieta jeszcze czasy switnosci Secret Service ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesja letnia Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.kolornet.pl 15.06.07, 19:34 cannon fodder!!! dzieki ze przypomnieliscie mi o tej gierce. ile to juz lat... Peewe rządzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.06.07, 20:08 A ja dzisiaj ide na LSwiatowa. USA kontra Wlochy w Chicago. Jutro tez. A niedziela pobudka i do Indy na Grand Prix F1. Szkoda,ze bez Kubicy... Oj bedzie sie dzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayor Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.ghnet.pl 15.06.07, 22:03 to sie zawiedziesz, bo Vettel nie zastapi Kubicy :) ja mu zycze zeby jak najlepiej pojechal, ale badzmy realistami, jak zdobedzie punkty w debiucie to bedzie dobrze :) na LŚ nie pojechala wcale rezerwa tylko Ci co sa zdolni do gry, a po drugie Grand Prix to ma Kubica i siatkarki, Panowie JESLI zdobeda dobre miejsce w ME albo dostana dziką karte to wystąpie w Pucharze Świata, z ktorego mozna bezpośrednio awansowac do IO w Pekinie a GP w Indy trzeba obejrzec, ciekawy jestem wystepu Vettela :) i z politowaniem czytam te wsyzstkie komentarze po pierwszym treningu, jak to juz Vettel zastepuje Kubice... ehh niektorzy powinni zostac przy swoich zainteresowaniach, a nie udawac ekspertow w swiecie F1 (nie mowie o czywiscie o Was, "chłopaki, zczybaki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 23:33 A pamiętacie sensible soccer? eh to była piłka nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichuB Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.icpnet.pl 16.06.07, 01:14 www.sport.pl/sport/1,74696,4219459.html coś słabo czytasz portal :P Cannon Fodder Rules kurde co to były za czasy Amiga 500CDTV i klikanko. mniam dzięki zczuba za przypomnienie świetnego tytułu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:46 oops :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eopek winky Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 23:44 Ee no panowie... niekoniecznie się pisze razem!! A siatkarze mają Puchar Świata, Grand Prix to LŚ siatkarek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicked Cannon fodder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 09:25 Ujęliście mnie za serce tym cannon fodderrem, ehh poiękne wspomnienia sie odezwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jul Błąd! IP: *.visp.energis.pl 16.06.07, 11:39 Drogie zCzubaki! Siatkarze nie grają w Grand Prix. Jest to jakby odpowiednik Ligi Światowej ale dla siatkarek ;) Finał ME gwarantuje nam udział w Pucharze Świata , który odbędzie się w listopadzie w Japonii i z którego można uzyskać kwalifikacje do Igrzysk Olimpijskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.multimo.gtsenergis.pl 16.06.07, 14:49 Przeginacie z tym ignorowaniem F1. Dla mnie stałego od 7 lat widza F1 brak Kubicy jest nawet dobra wiadomością bo komentatorzy będą bardziej obiektywni i chyba nie będe musiał oglądac na RTL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drow Zgierz zaprasza i pozdrawia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 16:56 Dzięki za wspomnienie o imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typowy Re:Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba" Gol roku !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:15 Gol roku padł w lidze szkockiej ! drybling.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Hehe:) ok, to ja już nie będę prosić o zwrócenie IP: *.tkdami.net 16.06.07, 20:23 waszej uwagi na LŚ, ale we wrześniu to miło by było gdybyście troszkę czasu poświęcili chłopakom :) najlepiej, gdybyście relacjonowali finał ME z udziałem naszych :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefoplock Chamstwo IP: *.plock.msk.pl 17.06.07, 03:08 Jak można było zapomnieć o rewanżu piłkarzy ręcznych z Holandią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Chamstwo IP: *.tkdami.net 17.06.07, 15:33 dla ludzi Z Czuba był nieciekawy bo wiadome było że wicemistrzowie dadzą sobei radę :P w końcu pierwszy mecz wygrali różnicą 11 bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Zaplanuj weekend razem ze "Z czuba.pl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:14 Panowie a gwiazdy snookera w Wa-wie? Nie wiem dlaczego nic o tym nie było słychać. Co do samej imprezy to mam nadzieję że to tylko początki organizacji tej imprezy, bo na razie to wieje "niewielką" amartoszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Cannon fodder IP: *.eimperium.pl 20.06.07, 13:03 Drogie zczubaki! Chciałem podać link to najciekawszego wykonania tego utworu jakie znam (z Jonem Hare w jednej z głównych ról): www.pressplayontape.com/?pid=cannonfodder www.youtube.com/watch?v=F7XiXQ6wEyM Odpowiedz Link Zgłoś