pfg 19.06.07, 20:28 Jezu, czemu Kraków?! Czemu ktoś chce skrzywdzić moje piękne miasto? Zresztą, to nieważne. Euro 2012 to będzie jedna wielka katastrofa, UEFA, wobec zerowego postepu prac, za dwa lata nam je odbierze i da Włochom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy"t."Walczyka Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.06.07, 20:30 A Łódź smutna. Wstyd Panie Nowicki! Wstyd Panie Kropiwnicki! Jerzy tańczący Walczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów 19.06.07, 20:49 Głosy w sądzie są równo podzielone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol a gdzie Londyn?, w tym miescie jest wiecej Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:16 niz w chorzowie i krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Rozumiem, że Poznań i Gdańsk idą na odstrzał 20.06.07, 01:29 Bo widzę w tym szaleństwie pewną logikę: Wrocław, Chorzów i Kraków już mają połączenie autostradowe z Europą. Z Katowic i Krakowa też się da od biedy dwupasmówką dojechać do Warszawy. Wystarczy tylko przedłużyc A-4 do granicy z Ukrainą i bez konieczności budowy dużej ilości dróg jakoś damy radę. Szczwany plan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadomy i ekspert Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.07, 23:33 Jezeli po plakaniu i biadoleniu chorzowian i krakowian PZPN postanowil blagac UEFA o rozszerzenie listy miast to moze jest to tez szansa dla Lodzi? Widac lzami i blaganiem mozna wszystko wyprosic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.gwardii.osi.pl 20.06.07, 03:20 ta tyle ze chorzow ma juz stadion, jaki jest kazdy widzi ale jest. poza tym do chorzowa i krakowa mozna juz dojechac autostrada A4. prace przy autostradzie A1 juz ruszyly wiec do 2012 roku bedzie druga autostrada krzyzyjaca sie z A4 w gliwicach. wiec czesc infrastruktury juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
sch30 Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów 19.06.07, 20:32 Łódź dziękuje prezydentowi za Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Jaja IP: *.ghnet.pl 19.06.07, 20:32 Ziobro i Wasserman lobbowali za Krakowem??? No nie róbcie sobie jaj, panowie... To są ostatni ludzie, którym zależy na Euro w Krakowie, dali temu dowód nie raz i nie dwa. Juz chyba bardziej zależy opozycji Majchrowskiego, niż naszej "elicie" politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów 19.06.07, 20:42 A dlaczego te kretyny Wloszczowej nie wciagneli na liste. Hm? Te mistrzowstwa pociagna nasz kraj do ruiny bo sie u nas nigdy nie odbeda. Ci durnie nawet popijawy w browarze nie sa w stanie zorganizowac. ME to powazna sprawa, nie zorganizuje jej ani ta malpka szczypinska ani ten kurski ani gagatki blizniaki. Takie cos organizuje menedzer z prawdziwego zdarzenia a nie pisowiec po siedmiu klasach szkoly podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:41 7 klas szkoły podstawowej to i tak wiele przy twoim dorobku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.06.07, 02:52 Nauczysz się na początek poprawnej polszczyzny to możemy porozmawiać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu moze ta komedia wreszcie sie skonczy IP: *.chello.pl 19.06.07, 20:46 jak mozna bylo pomina slaski? 1/4 ekstra klasy gra w promieniu 30km od niego. najlepsza infrastruktura, najwieszke skupisko ludnosci w polsce (2,8mln w konurbacji) , najwieksza ilosc hoteli w promieniu 50 km (spokojnie mozna doliczyc wisle szczyrk krakow i czestochowe bo dojazd do tych miast trwa mniej niz godzine) w polowie ukonczony stadion z nowoczesnymi trybunami(druga polowa trybun bedzie zmodernizowana w ciagu 2 lat) do konca tego roku bedzie podgrzewana murawa, przepiekny, njawiekszy park miesjki w europie, dwa lotniska sa w obrebie 40km, a kolejne dwa (przeznaczone dla malych odrzutowcow) beda juz gotowe za dwa-trzy lata! naprawde nie rozumiem jak mozna bylo slaski pominac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejkuś Re: moze ta komedia wreszcie sie skonczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:42 (spokojnie mozna > doliczyc wisle szczyrk krakow i czestochowe bo dojazd do tych miast trwa mniej > niz godzine) A kiedy ty jechał do Wisły ostatnio? Godzinę to się stoi w korku pod Żorami, drugą pod Skoczowem w godz. szczytu. Oczywiście jest nadzieja, że kiedyś te remonty się skończą, ale przecież wtedy rozpoczną się następne. Pomocna mogłaby być kolej, ale z Katowic do Wisły jedzie się ... 2,5 godz.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: moze ta komedia wreszcie sie skonczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:18 A jechałeś kiedyś np. z Raszyna w miejsce, gdzie ma powstać Stadion Narodowy? Szybciej dasz radę z Chorzowa do Wisły. Zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: moze ta komedia wreszcie sie skonczy 19.06.07, 22:53 Taa... Już widzę jak > 30.000 przybyszów z obcych miast/krajów w tych hotelach rozmieścisz. Średnio hotele w PL mają 300 pokoi. Trzeba by było dobudować ok 1000 hoteli w miastach by ich polokować w miarę komfortowych warunkach (nie mówię o pokojach 2, 3, 4 osobowych). Kpiną samą w sobie jest chęć organizacji Euro 2012 bez WIEDZY jak się do tego dobrze przygotować :/. A nasi rządzący nie wiedzą, że tego w 5 lat nie da się zrobić i chociaż nie wiem jak wielkim byłbym optymistą to niestety ale za 2 lata UEFA przekaże organizację Włochom (prawie w 100% przygotowani już w dniu dzisiejszym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.toya.net.pl 19.06.07, 20:50 a czemu nie ŁÓDŹ? Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów 19.06.07, 20:55 no zobaczymy co z tego będzie :) niech skorzysta jak najwięcej miast :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.ghnet.pl 19.06.07, 21:13 PFG, jak nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów 19.06.07, 23:08 Gość portalu: Krakus napisał(a): > PFG, jak nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz... Kiedy mam: Uważam, że rozgrywki Euro2012 w Krakowie to będzie katastrofa dla tego miasta. Ale uważam, że jest to zagrożenie hipotetyczne, bo bardziej prawdopodobne jest, że organizacja rozgrywek zostanie Polsce odebrana. Jeśli zaś komuś naprawdę zalezy na tym, aby mistrzostwa się w Polsce odbyły, to im mniej miast będzie zaangażowanych, tym lepiej, bo to oznacza MNIEJ stadionów do wybudowania, MNIEJ hoteli, MNIEJ innych rzeczy do zrobienia. Polska będzie miała poważny problem z wykonaniem planu minimum (cztery stadiony na przyzwoitym poziomie plus zaplecze). Poważny problem. Próba robienia czegoś więcej tylko przybliża nas do katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klikli Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.szczecin.mm.pl 19.06.07, 21:25 a Szczecin jak zawsze pominięty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini szef uefa Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: 63.117.245.* 19.06.07, 21:34 podaje miasta na euro 2012 dla pl wafka krakow poznan i wroclaw dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejkuś Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:46 a ja myślę, że jest szansa taka, ze Ukraińcy nie zbudują lotnisk i dróg, nie mają dotacji z UE na to, a to co teraz tam mają to jest bieda z nędzą i nasze przy ichnich to niebo a ziemia mimo, że przecież też niedoskonałe. No i większość meczów odbędzie się w Polsce na 6-ciu stadionach, a u nich na 2 albo 3, heh, kto wie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.tvkdiana.pl 19.06.07, 22:06 No chyba kpisz. Póki co, to oni już mają jeden stadion prawie skończony (Dniepropietrowsk). W Kijowie już zaczęli remont. Żadna kasa się nie zmarnuje, bo nie ma dotacji i z każdej hrywny są rozliczani. Mają lepsze podejście do zagadnienia od Polski. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:42 Jasne. Stadiony mają. A np. w Dniepropietrowsku dodatkowo ok. 700 miejsc hotelowych. Reszta kibiców będzie spała na sianie w pobliskich wiochach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:17 Gość portalu: mati napisał(a): > No chyba kpisz. Póki co, to oni już mają jeden stadion prawie skończony (Dniepr > opietrowsk). tak, tak, oligarchowie zbudują stadiony, ale kto im zbuduje lotniska, hotele i drogi? nie mają ani jednego przyzwoitego lotniska, ani jednej prawdziwej autostrady i - co ciekawe - nie mają też na to kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.wolomin.net 20.06.07, 08:24 Musze cie rozczarowac ale budzet na Euro na ukrainie zaplanowany jest naprawde spory. Po ZSRR odziedziczyli wieksze stadiony (patrz kijow) i budowane z wiekszym zamachem arterie komunikacyjne. Fakt, wszystko wymaga remontu, ale my w Polsce wiele chcemy zbudowac na szczerym polu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadomy ekspert Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.07, 23:34 Wszystko pieknie tylko budowany stadion w Kraku to jakis kurnik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.dolsat.pl 19.06.07, 21:50 A Belchatow? To miasto wicelidera! Tez chcemy Euro skocz.pl/mpg3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fali Polska powinna zglosic Chicago!!!! IP: *.chcgilgm.covad.net 19.06.07, 21:56 Najwieksza aglomeracja polakow (wiecej niz w Warszawie), swietny stadion, dobra infrastruktura!!! Szybciej dolecisz z Chicago niz dojedziesz z Gdanska do Odessy. Czemu nikt nie zglasza Chicago??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk a gdzie Lodz??...dwa kluby w I lidze a nie ma Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:14 SKANDAL!!! co za nieudacznik jest za to odpowiedzialny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:16 Myślę, że w razie naszej porażki (w co jednak nie wierzę i mam nadzieję, że się tak nie skompromitujemy), to nie Włochy, a Niemcy wezmą Euro. Mają świeżo unowocześnione stadiony i są w stanie przejąć od nas tę imprezę praktycznie z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomm nie bedzie kompromitacji IP: *.adsl.alicedsl.de 19.06.07, 22:31 nie bedzie zadnej kompromitacji juz trwaja prace i przygotowania do euro a na jesien i na wiosne nast roku rusza juz pelna para. po co k-wa krytykujecie jak nic nie wiecie, ja wiem bo moja firma wspolpracuje z kilkoma polskimi wlasnie w tej sprawie. co za durny narod nic tylko krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomm Re: nie bedzie kompromitacji IP: *.adsl.alicedsl.de 19.06.07, 22:33 i lepiej sie cieszcie ze narazie jest jeszcze spokoj po potem k-wa bedziecie narzekac ze drogi rozkopane czy korki w miecie polskie buractwo Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Kompromitacji nie będzie... 19.06.07, 22:47 Bo schedę po nas przejmą za 2 lata Włochy. I tyle w tym temacie. Mamy tak nieudolny rząd, że zamiast brać się do roboty szukają nowych "celów" swoich idiotycznych ataków, a to układ, a to postraszymy lustracją i teczkami... Ba nawet jeśli skończą rzucać na lewo i prawo oskarżeniami i faktycznie wezmą się do roboty to... Nie jest możliwe wybudowanie ponad 1000 hoteli w jednym mieście w ciągu 5 lat :/ nie mówiąc już o autostradach, drogach, stadionach (bo do budowy stadionu trzeba ludzi wywłaszczać, lub wszyscy ludzie muszą dać zgodę na budowę co jak wiadomo w 90% przypadków kończy się tym, że jedna osoba się sprzeciwia i dupa). Może za 12 lat coś zorganizujemy (aka Euro 2024??). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani janina i znowu u tych kocmołuchów uwalonych węglem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:46 nie wiedzialem ze plan jest taki zeby zadusic druzyny przyjezdne smrodem ze slaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik galicja IP: *.mimer.no 19.06.07, 23:01 A czym beda oddychac na tym waszym Slasku?To moze tak po jednym meczu w kazdym z miast co?moze dopisac jeszcze kilka innych!Miasta juz zostaly wybrane(4)i tak zostanie.Krakow,Chorzow moze w 2083. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: galicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:20 kiedy wyście byli na Śląsku ostatnio, buraki? Śląskie to jedno z najbardziej zalesionych województw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: galicja IP: *.gwardii.osi.pl 20.06.07, 03:25 mieszkam tu 24 lata a drzewa caly czas sie maja dobrze a ja sie jeszcze nie udusilem:) proponuje przejechac sie kiedys na slask, a nie tylko jechac glupimi stereotypami. przykladowo strefa ekonomiczna w gliwicach : 40 zakladow przemyslowych , ani jednego komina, jadac rowerem przez strefe wyglada to naprawde absurdalnie, jeden wielki trawnik na ktorym stoja biale, czyste prostopadloscienne budynki. pozdrawiam krakusow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CyKa Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.csk.pl 19.06.07, 23:27 To jeszcze Łódz i Białystok niech dadzą bo tez sie starali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadomy i czynny Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.07, 23:28 Ja tam uwazam, ze pomiedzy sukcesem i kleska powinna byc jeszcze opcja na zwyczajne przygotowanie, z paroma wpadkami. Stadiony i autostrady pewnie powstana ale najbardziej boje sie takich malych rzeczy jak na przyklad wikt. Otoz polska kuchnia w porownaniu do reszty Europy jest w miare uboga. Nie mamy tradycji kucharskich itp. Dlatego boje sie aby przypadkiem przyjezdzajacym kibicom po prostu nie zabraklo smacznych i dobrze przygotowanych produktow kulinarnych. Mozecie sie z tego teraz smiac ale to jest jedna z kluczowych spraw dla przygotowania tych mistrzostw. Nastepna rzecz: pochylenie terenu a ukladanie chodnikow. Moim zdaniem kuleje. A jezeli choc jeden kibic potknie sie i skreci sobie kostke to Polska nie wyplaci sie mu przez najblizsze tysiac lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadomy i obeznan Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.07, 23:31 pfg napisał: > wobec zerowego postepu prac, za dwa lata nam je odbierze i da Włochom. Chryste panie, co za bzdury wygadujesz! Jezeli komus da to Rosji a nie Wlochom... Zastanow sie nastepnym razem nad sensem tego co piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.uml.lodz.pl 20.06.07, 09:37 Rosja z tego co wiem swojej kandydatury nie przedstawiała :P Więc, dadzą Włochom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil_KR Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.chello.pl 19.06.07, 23:35 Kraków nie jest tylko Twój!!, jest również mój i wszystkich innych rdzennych Krakowian, Ja natomiast gorąco popieram moje miasto i jestem przekonany ze EURO będzie w Krakowie. z pożytkiem dla całego miasta i Małopolski. Z ostatniego badania jakie widziałem 82% Krakowian popiera Euro w naszym mieście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 750 lat Krakowa Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.07, 00:19 Ci "rdzenni" to juz w Kraku sa spora mniejszoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.wolomin.net 20.06.07, 08:30 Och ty zakochany w Krakowie Krakusie. Podziel sie tym Krakowem z innymi Polakami. Tez jestem z Krakowa ale nie lubie takich nadetych cymbalow. To miasto nalezy do wszyskich Polakow i kazdego kto chce sie tam osiedlic. Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil_KR Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.chello.pl 21.06.07, 23:53 Widzisz człowieczku. Sposób twojej retoryki "nadęty cymbał" jest idealną laurką którą sam sobie wystawiłeś. Świadczy o twoim bardzo szerokim słownictwie i kulturze osobistej. Widocznie nie byleś w stanie pojąć mojej wypowiedzi. Skoro tak , to pozwól że ci wytłumaczę.Kraków nie jest ani mój ani nikogo innego. To co pisałem to była przenośnia. Kraków jak inne Polskie miasta należy do nas Narodu Polskiego.Jako mieszkaniec tego miasta chce dla niego jak najlepiej i staram się jak tylko mogę pomagać w jego rozwoju i promocji. Uważam również,że Kraków powinien uczestniczyć w 100% w tak znaczącym wydarzeniu kulturalno - gospodarczym jak EURO 2012 i gorąco popieram wszelkie staranie w tym kierunku. Myślę, że większość obywateli Polski ma swoje ulubione i ukochane miasta, miasteczka, wsie i każdy będzie je popierał w ich rozwoju. Pozdrawiam całe Polskie społeczeństwo obywatelskie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Chorzów jest na Śląsku IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 01:24 Chorzów jest na Śląsku a ME w Polsce i na Ukrainie, więc dla mnie jest sprawą oczywistą, że piątym miastem ma być Kraków. Co innego, gdyby ME były na Sląsku i np. Morawach, to wtedy logiczne jest zgłaszanie Chorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofaan Re: Chorzów jest na Śląsku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.07, 04:29 Przeciez Krakow to Galicja... Pomysl zanim palniesz nastepna glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fl. Re: Chorzów jest na Śląsku IP: *.chello.pl 20.06.07, 15:06 Kraków to Wielkie Księstwo, Rzeczpospolita Krakowska czy co tam jeszcze chcesz, ale na pewno nie Galicja i Lodomeria, która kończyła się na prawym brzegu Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfok Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.lanet.net.pl 20.06.07, 08:14 Masz racje, tez jestem za tym zeby wykreslic Wroclaw z tej listy , a zabiorą nan napewno z tym ze dadzą hiszpanom nie włochom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.wolomin.net 20.06.07, 08:33 Wykreslic to nalezy Gdansk (przy calym szacunku dla tego uroczego miasta). Jak tu kurna dojechac z Gdanska do chocby Lwowa. Wawa, Poznan, Wroclaw, Chorzow, Krakow sa przy autostradach na wschod. Autostrada Polnoc-Poldnie na 100% nie powstanie do 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.gwardii.osi.pl 20.06.07, 08:48 z ta autostrada w Warszawie to zes pojechal :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycero więc mamy ITALO EURO 2012 raczej pewne. IP: *.tpnet.pl 20.06.07, 09:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.msconnect.pl 20.06.07, 09:48 A Chełm ma pięć boisk i będzie gościł jedną z reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyg Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: 217.17.36.* 20.06.07, 10:00 a gdzie kraków ma metro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: Euro 2012: Polska zgłasza Kraków i Chorzów IP: *.gwardii.osi.pl 20.06.07, 11:51 a po co w Krakowie metro? jak beda potrzebowali to sobie zbuduja i pewnie zrobia to szybciej niz w Warszawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś