Dodaj do ulubionych

Let's get ready to rumble!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:08
LOL! To dopiero było epickie, nie ma co ;)

BTW: Nie spodziewałem się, że Family Guy tutaj kiedyś trafi :)

Pozdrawiam,
L
Obserwuj wątek
    • Gość: FFG Re: Let's get ready to rumble! IP: *.ruch.com.pl 02.07.07, 16:26
      Moi drodzy Zczubacy,

Pomylka... Pierwsza walka byla retrospekcja w odcinku "Da Boom"... Peter nie
      przyjal kuponu od czlowieka przebranego za kurczaka, tlumaczac, ze poprzednio
      otrzymal od prawdziwego kurczaka niewazny kupon (i tu pojawia sie
      retrospektywna scena walki)... Jako fan serii oczekuje sprostowania jutro na I
      stronie GW...
      • Gość: FFG Re: Let's get ready to rumble! IP: *.ruch.com.pl 02.07.07, 16:28
        PS. Co, nota bene, widac na zalaczonym klipie...
        • tetlian Re: Let's get ready to rumble! 02.07.07, 20:56
          Wow! To była walka. Nie mogłem oderwać oczu od monitora przez 10 minut :)
    • Gość: Miguel Re: Let's get ready to rumble! IP: *.chello.pl 02.07.07, 18:55
      Family Guy to arcydzieło megafazowe! :-) A te sezony po przywróceniu serialu do
      produkcji są po prostu fantastyczne!
    • reikal Re: Let's get ready to rumble! 02.07.07, 19:32
      wypas:)
      chyba czas nastawic torrenta na family guya :)
      • Gość: ritz Re: Let's get ready to rumble! IP: *.cable.mindspring.com 02.07.07, 20:06
        Ten od razu kraść. Pójdź do sklepu i kup na DVD.
    • Gość: 100% Let's get ready to rumble! IP: *.abhsia.telus.net 02.07.07, 20:12
      prawdy o naszej cywilizacji jest zawarte w tym filmiku. LG
    • Gość: miki Re: Let's get ready to rumble! IP: *.chello.pl 02.07.07, 20:41
      napiszę tyle:
      GENIALNE 5 sezonów:)(czy jak niektórzy twierdzą 6, bo ich kilka razy zdejmowali z anteny, co ukazywali w fabule:):))
    • Gość: Wędrowycz Let's get ready to rumble! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:59
      Niezły hardcore :>!
      • Gość: Lotus Re: Let's get ready to rumble! IP: 83.238.100.* 02.07.07, 22:17
        Jaki tam hardcore - trochę odwołań do Jamesa Bonda ;-) - zwłaszcza w ostatniej
        walce (sekwencja z The Living Daylights").
    • Gość: caluch Re: Let's get ready to rumble! IP: *.is.net.pl 03.07.07, 14:54
      Nareszcie ktoś wspomniał o Family Guy'u. A już myślałem, że tylko ja to oglądam.
      Peter Peter caviar eater!
    • Gość: kaazam Let's get ready to rumble! IP: 195.212.53.* 03.07.07, 16:57
      w ostatnim odcinku 5 sezonu wyjasnia sie od czego to wszystko sie zaczelo :D
      genialny serial!!!!!
      do obejrzenia w livestreamie (swietna jakosc) na tv-links.co.uk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka