Gość: Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:08 LOL! To dopiero było epickie, nie ma co ;) BTW: Nie spodziewałem się, że Family Guy tutaj kiedyś trafi :) Pozdrawiam, L Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FFG Re: Let's get ready to rumble! IP: *.ruch.com.pl 02.07.07, 16:26 Moi drodzy Zczubacy, Pomylka... Pierwsza walka byla retrospekcja w odcinku "Da Boom"... Peter nie przyjal kuponu od czlowieka przebranego za kurczaka, tlumaczac, ze poprzednio otrzymal od prawdziwego kurczaka niewazny kupon (i tu pojawia sie retrospektywna scena walki)... Jako fan serii oczekuje sprostowania jutro na I stronie GW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFG Re: Let's get ready to rumble! IP: *.ruch.com.pl 02.07.07, 16:28 PS. Co, nota bene, widac na zalaczonym klipie... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Let's get ready to rumble! 02.07.07, 20:56 Wow! To była walka. Nie mogłem oderwać oczu od monitora przez 10 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: Let's get ready to rumble! IP: *.chello.pl 02.07.07, 18:55 Family Guy to arcydzieło megafazowe! :-) A te sezony po przywróceniu serialu do produkcji są po prostu fantastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
reikal Re: Let's get ready to rumble! 02.07.07, 19:32 wypas:) chyba czas nastawic torrenta na family guya :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritz Re: Let's get ready to rumble! IP: *.cable.mindspring.com 02.07.07, 20:06 Ten od razu kraść. Pójdź do sklepu i kup na DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Let's get ready to rumble! IP: *.abhsia.telus.net 02.07.07, 20:12 prawdy o naszej cywilizacji jest zawarte w tym filmiku. LG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Let's get ready to rumble! IP: *.chello.pl 02.07.07, 20:41 napiszę tyle: GENIALNE 5 sezonów:)(czy jak niektórzy twierdzą 6, bo ich kilka razy zdejmowali z anteny, co ukazywali w fabule:):)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wędrowycz Let's get ready to rumble! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:59 Niezły hardcore :>! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotus Re: Let's get ready to rumble! IP: 83.238.100.* 02.07.07, 22:17 Jaki tam hardcore - trochę odwołań do Jamesa Bonda ;-) - zwłaszcza w ostatniej walce (sekwencja z The Living Daylights"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caluch Re: Let's get ready to rumble! IP: *.is.net.pl 03.07.07, 14:54 Nareszcie ktoś wspomniał o Family Guy'u. A już myślałem, że tylko ja to oglądam. Peter Peter caviar eater! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaazam Let's get ready to rumble! IP: 195.212.53.* 03.07.07, 16:57 w ostatnim odcinku 5 sezonu wyjasnia sie od czego to wszystko sie zaczelo :D genialny serial!!!!! do obejrzenia w livestreamie (swietna jakosc) na tv-links.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś